Cum să vă schimbați numele în montana

Acestea sunt instrucțiuni pentru schimbarea numelui dvs. în statul Montana în conformitate cu dispoziția 27-31-101, care permite unui rezident să-și schimbe numele pentru orice instituție publică sau privată după căsătorie, după divorț, sau din orice motiv legal legal.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea numelui dvs. după căsătorie sau divorț
  1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 1
1. Obțineți un certificat de căsătorie. Aplicați pentru licența de căsătorie și completați ceremonia în termen de treizeci de zile. Aplicați cu grefierul județ al instanței. Officiatorul nunții dvs. va trimite licența semnată pentru a fi înregistrată în termen de nouăzeci de zile, după care veți primi un certificat de căsătorie.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 2
    2. Obțineți un certificat de divorț. După finalizarea divorțului, puteți solicita o copie a certificatului cu grefierul instanțelor care au depus divorțul. Departamentul Montana de sănătate publică și de servicii umane vă poate ajuta să obțineți certificatul de divorț.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 3
    3. Schimbați-vă numele cu Administrația Securității Sociale. Finalizați formularul SS-5. Colectați copii certificate ale căsătoriei sau certificatului de divorț sau anulare. Aduceți formularul SS-5 finalizat și copiile certificate ale certificatelor de căsătorie sau de divorț împreună cu o licență de conducere Montana, ID de stat sau pașaport la biroul SSA. Veți avea nevoie și de un u.S. Certificat de naștere, u.S. Certificat de cetățenie sau scrisoare de autorizare a muncii și I-94.
  • De asemenea, puteți aplica prin poștă prin trimiterea documentelor la biroul local SSA împreună cu formularul SS-5 - documentele dvs. vor fi trimise înapoi la dvs.
  • Veți primi documentele și noul card de securitate socială cu numele dvs. nou prin poștă.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 4
    4. Modificați-vă numele în permisul de conducere sau pe ID de stat. Apar în persoană la un birou MONTANA MVD. Va trebui să renunțați la licența dvs. actuală a șoferului sau ID-ul de stat și să prezinte dovada legală a modificării numelui dvs., cum ar fi o hotărâre judecătorească, certificatul de căsătorie sau decretul divorțului. După obținerea unei noi imagini luate și semnându-vă pentru noua dvs. licență, veți plăti o taxă de înlocuire de 10 USD.
  • Metoda 2 din 3:
    Schimbarea numelui dvs. din alte motive
    1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Montana Pasul 5
    1. Completați o petiție de schimbare a numelui. Va trebui să descărcați și să completați complet o petiție de modificare a numelui Montana, care vă permite să aplicați pentru noul dvs. nume. Completați complet formularele și le-ați notat.
    • Notarii sunt disponibili la bănci și sunt adesea gratuite pentru clienții băncii.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 6
    2. Trimiteți petiția de schimbare a numelui și alte forme. Va trebui să trimiteți petiția dvs. împreună cu numele de setare a comenzii SCHIMBARE AUDING ȘI ANGERIA AUTULUI SCHIMBAREA CU PRIVIND PORȚII (Judecătorul sau grefierul instanței districtuale va completa restul). Trimiteți cu taxa de depunere necesară pentru funcționarul Curții Districtuale din tribunalul dvs. județ, împreună cu un plic cu ștampilare auto-adresată. Verificați cu instanța înainte de timp pentru a vedea ce este taxa de depunere și asigurați-vă că faceți copii pentru dvs.
  • Dacă nu vă puteți permite taxa de depunere, este posibil să puteți cere grefierului instanței districtuale pentru o declarație de incapacitate de a plăti.
  • Cereți funcționarului instanței să trimită două copii ale ședinței de ordine după ce este semnată de judecător. S-ar putea să fiți perceput o taxă pentru copii, cu excepția cazului în care aveți un ordin de incapacitate de a plăti de la judecător. Dați copiilor grefierul instanțelor de ștampilă "Filed" și păstrați într-un loc sigur.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 7
    3. Publicați-vă anunțul despre auzul despre schimbarea numelui. Judecătorul va completa comanda dvs. Setarea numelui Schimbă Audierea, vă spun când și unde va avea loc audierea. Acest formular va include, de asemenea, instrucțiuni pentru notificarea publicului cu privire la auzul dvs. Judecătorul sau funcționarul Tribunalului districtual, va completa notificarea de auz pe schimbarea numelui. Trebuie să publicați anunțul în ziar timp de patru săptămâni înainte de auzul dvs.
  • Obțineți o chitanță sau altă dovadă de publicare pentru a păstra cu formularele dvs. și pentru a aduce la auzul dvs.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Montana Pasul 8
    4. Completați comanda dvs. pentru formularul de schimbare a numelor. Completați ordinea pentru formularul de schimbare a numelui cât mai complet posibil. Judecătorul va semna acest formular după auzul dvs. și completează orice spații libere. Asigurați-vă că faceți o copie a formularului finalizat.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 9
    5. Participați la audierea dvs. Aduceți toate formele cu tine în auzul tău. Rochie după cum ați putea pentru un interviu de angajare și ajungeți la tribunal cu 15 minute înainte de ora dvs. programată de auz. Consultați cu grefierul Curții de a afla care se află în sala de judecată audierea, mergeți la sala de judecată și așteptați ca judecătorul să vă apeleze numele și numărul cazului. Adresa judecătorului ca "Onoarea ta."
  • Judecătorul vă poate cere să explicați de ce vă schimbați numele.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 10
    6. Luați comanda dvs. semnată pentru o schimbare de nume a grefierului instanței districtuale. Poate doriți să cereți copiile formularului semnat. Funcționarul va depune formularul. În acest moment, cereți mai multe copii certificate ale ordinului. Veți avea nevoie de copii certificate pentru a vă schimba numele în permisul de conducere, certificatul de naștere și cartea de securitate socială.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea numelui unui copil sub 14 ani
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 11
    1. Petiția completă pentru formularul de schimbare a numelui (copil) și consimțământul pentru a numi schimbarea formei minore a copilului. Petiția pentru formularul de schimbare a numelui (copil) începe procesul cu instanța de a-și modifica numele copilului dvs. Completați toate golurile și semnul și data formularului. Consimțământul de a numi schimbarea formei minore a copiilor permite instanței să știe că ambii părinți minori ai copilului sunt de acord cu schimbarea numelui. Dacă copilul are tutuni legali, ei trebuie să completeze acest formular. Dacă ambii părinți nu sunt de acord cu privire la schimbarea numelui, va fi necesară o notificare de auz pe nume schimbarea formularului minor pentru copii.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 12
    2. Pregătiți ordinea de setare a formei de auz și a anunțului de auz pe formularele de schimbare a numelui. Completați formularul de auz de setare a comenzii la fel de complet cât puteți. După depunere, judecătorul va completa acest formular pentru a vă informa când și unde va avea loc audierea dvs. Avizul de audiere a formularului de schimbare a numelui va fi necesar pentru a publica o notificare a numelui copilului dvs. Schimbă audierea dacă ambii părinți nu sunt de acord cu privire la schimbarea numelui. De asemenea, va trebui să pregătiți ordinea pentru formularul de schimbare a numelui, pe care judecătorul le va semna la finalizarea schimbării numelui.
  • Imagine intitulată Modificați-vă numele în Montana Pasul 13
    3. Copiați și formularele de fișiere. Face copii ale petiției pentru schimbarea numelui (copil), consimțământul pentru a numi schimbarea copilului minor, notificarea audiere a numelui Schimbarea copilului minor, a audierii de ordine și a ordinii pentru formularele de schimbare a numelor. După copiere, aduceți formularele grefierului Curții Districtuale în tribunalul județului. Cereți funcționarului să vă conformați copiilor dvs. și să-i dați un plic cu auto-adresat, care să le folosească pentru a le trimite prin e-mail. Este posibil să fie necesar să plătiți taxe de depunere și / sau copie aplicabile.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 14
    4. Publicați o notificare de auz pe schimbarea numelui. Comanda Setarea audierii pe care o veți primi după depunerea formularelor vă va spune unde trebuie să publicați o notificare de audiere a schimbării numelui. Aceasta va fi o publicație de ziare o dată pe săptămână timp de patru săptămâni consecutive. Veți avea nevoie de o chitanță sau o afirmație din ziarul care verifică că ați publicat anunțul în conformitate cu legea.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Montana Pasul 15
    5. Participa la audierea. Va trebui să participați la audierea asupra numelui copilului dvs., în timpul căreia judecătorul vă poate cere și copilului câteva întrebări. La ordonarea schimbării numelui, judecătorul va semna comanda pentru schimbarea numelui, pe care trebuie să o aduceți la grefierul instanței districtuale. Poate doriți să obțineți mai multe copii certificate în timp ce sunteți acolo.
  • sfaturi

    Au certificatul de căsătorie dacă doar căsătorit.
  • Luați decretul de divorț dacă doriți doar divorțat.
  • Avertizări

    Trebuie să aibă cel puțin 18 ani.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar