Cum să depuneți o moțiune de vizitare a copilului

Dacă doriți ca instanța să comande anumite momente când vi se permite să vă petreceți timp cu un copil, de obicei veți depune o moțiune de vizitare a copilului. Deși aceste propuneri pot fi numite de nume diferite în diferite instanțe, toate ating același scop. Dacă se acordă propunerea dvs., Curtea vă va acorda vizita cu copilul la anumite momente sau în conformitate cu un anumit program. Încălcarea acestei comenzi, cum ar fi refuzul de a vă permite să vedeți copilul, poate duce la sancțiuni instanțelor sau chiar în închisoare.

Pași

Partea 1 din 3:
Redarea mișcării
  1. Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 9
1. Alegeți instanța corectă. În general, trebuie să depuneți o moțiune pentru vizitarea copilului în județul în care copilul a trăit în ultimele șase luni.
  • Dacă există o custodie existentă sau o comandă de timp parentală, în mod obișnuit, va trebui să vă depuneți mișcarea cu instanța care a intrat în această ordine.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru burse Pasul 10
    2. Căutați formulare. Cele mai multe state au formulare complete care au fost aprobate de instanțe de a utiliza dacă doriți să solicitați vizita.
  • Formularele vor veni în mod obișnuit cu instrucțiuni despre cum să le completați corect. Ar trebui să citiți cu atenție aceste instrucțiuni și să cereți asistență dacă nu înțelegeți nici o parte a formularelor. Dacă formularele nu sunt completate corect, mișcarea dvs. poate fi respinsă.
  • Adesea, cineva din biroul funcționarului poate explica anumite aspecte ale formelor sau poate ajuta să le completați, dar el sau ea nu vă poate oferi sfaturi juridice sau vă puteți spune cât de bine să răspundeți.
  • Formularul va întreba întrebările inițial cum ar fi atunci când ați fost divorțați sau separați de celălalt părinte și când sau dacă a fost introdus o hotărâre existentă de custodie sau de timp parental. Atunci trebuie să descrieți căile în care celălalt părinte a intervenit cu acea ordine sau cum doriți să aveți schimbarea respectivă.
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 19
    3. Strângeți documente și informații conexe. Veți avea nevoie de documente legate de copil și de relația dvs. cu copilul, cum ar fi un certificat de naștere, decretul de divorț sau ordinea de paternitate, pentru a vă însoți mișcarea.
  • De asemenea, veți avea nevoie de orice custodie anterioară sau comenzi de timp de părinți care au fost introduse cu privire la același copil care face obiectul mișcării dvs. de vizită.
  • De asemenea, veți avea nevoie de numele legal și informațiile exacte de contact pentru celălalt părinte, astfel încât el sau ea poate fi servit cu mișcarea dvs.
  • Din moment ce va trebui să indicați de ce solicitați vizita sau aveți nevoie de un ordin de vizită existent modificat, trebuie să aduni orice documentație sau dovadă a motivelor solicitării dvs.
  • De exemplu, este posibil să trebuiască să schimbați orele pe care le ridicați și să renunțați la copilul dvs., deoarece programul dvs. de lucru sa schimbat. În acest caz, doriți să atașați documente precum vechile și noile programe de lucru care arată schimbarea sau o afirmație de la managerul care a făcut schimbarea.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 11
    4. Luați în considerare consultarea unui avocat. Deși nu vi se cere să aveți un avocat, problemele legate de custodia copilului pot fi complexe și că un avocat poate fi cel mai bun mod de a vă asigura că obțineți programul de vizitare pe care îl doriți.
  • De obicei, avocații vor depune acest tip de mișcare pentru dvs. pentru o taxă relativ modestă. Dacă sunteți preocupat de costuri, puteți verifica, de asemenea, cea mai apropiată clinică de servicii juridice sau de drept de familie pentru opțiuni gratuite sau reduse.
  • De asemenea, puteți obține o reprezentare limitată de aplicare, în care un avocat face lucruri specifice pentru dvs., cum ar fi completarea formularelor - de obicei pentru o taxă fixă ​​- dar nu se ocupă de întregul caz.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 4
    5. Completați formularele. Formularele vor cere în mod obișnuit informații despre dvs., copilul și îngrijitorul actual al copilului, precum și detalii privind motivul pentru care solicitați instanței să comande vizitarea.
  • În plus față de mișcarea dvs., pot exista alte forme cum ar fi o citație sau certificat de serviciu sau formulare specifice județene, cerute de anumite instanțe. Dacă utilizați formulare care sunt valabile de stat, apelați biroul funcționarului pentru a afla dacă există formulare suplimentare de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 7
    6. Semnează formularele. Unele jurisdicții necesită să semnezi o propunere de vizitare a copilului în prezența unui notar public.
  • De obicei, puteți găsi notarii publici în biroul grefierului de tribunal. Multe bănci oferă, de asemenea, servicii notariale clienților lor. Când mergeți la notar, aduceți lucrările de care aveți nevoie pentru a semna împreună cu un ID de fotografie emis de guvern, cum ar fi permisul de conducere sau un pașaport. Notarul va verifica identificarea dvs. înainte de a vă semna documentele.
  • După ce v-ați semnat formularele, asigurați-vă că faceți cel puțin două exemplare a tot ceea ce doriți să depuneți Curtea. Funcționarul va păstra originalele pentru fișierele Curții, deci veți avea nevoie de cel puțin o copie pentru înregistrările proprii și o copie pentru fiecare persoană care trebuie să fie servită.
  • Partea 2 din 3:
    Depunerea mișcării
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 1
    1. Luați documentele la biroul funcționarului. Trebuie să vă depuneți mișcarea cu grefierul Curții, care va auzi cererea dvs.
    • Veți fi taxat o taxă de depunere pentru a vă depune mișcarea. Această taxă va fi de obicei sub 100 $. Puteți apela grefierul înainte de a vă afla pentru a afla cât de mult va fi taxa de depunere și ce metode de plată sunt acceptate.
    • Dacă nu vă puteți permite taxa de depunere, puteți solicita o renunțare. Curtea va revizui veniturile și bunurile dvs. pentru a determina dacă acestea sunt sub un anumit prag. Dacă acestea sunt, cererea dvs. va fi aprobată și nu va trebui să plătiți taxe de depunere.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 5
    2. Au servit celălalt părinte. Înainte ca instanța să poată continua, celălalt părinte sau îngrijitor actual al copilului trebuie să aibă cunoștință de mișcarea pe care ați depus-o.
  • În funcție de circumstanțele cazului dvs., alte persoane pot avea, de asemenea, dreptul la notificarea procedurii. De exemplu, dacă sunteți bunicul copilului și solicitați vizita, de obicei trebuie să aveți pe amândoi părinții copilului servit - mai ales dacă au custodie fizică sau legală comună.
  • Rețineți că, de asemenea, va trebui să plătiți o taxă pentru serviciu, iar aceste taxe nu pot fi anulate, chiar dacă celelalte taxe de depunere au fost renunțate.
  • În unele state, de asemenea, poate fi capabil să aveți pe cineva cu vârsta peste 18 ani, care nu este implicat în cazul deservesc documentele pe cealaltă persoană. Puteți afla de la funcționar dacă această opțiune este disponibilă sau dacă trebuie să utilizați departamentul Sheriff sau corespondența certificată.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 4
    3. Fișier Dovada serviciului. Dovada serviciului arată Curții că toate părțile au o notificare juridică adecvată a procesului.
  • În unele instanțe, nu trebuie să depuneți acest lucru cu grefierul, dar trebuie să-l aduceți cu dvs. în instanță la data ședinței dvs.
  • Dacă ați avea un deputat al unui șerif servi celălalt părinte, de obicei el sau ea va depune dovada serviciului după ce lucrările au fost livrate.
  • Imaginea intitulată comunică Eficient Pasul 7
    4. Completați toate clasele sau programele necesare. Unele jurisdicții pot necesita cursuri de părinți sau o orientare în fața instanței de familie înainte ca un judecător să audă un caz de custodie sau de vizitare.
  • De exemplu, terenurile Illinois vă solicită să participați la o clasă de educație parentală dacă propunerea de vizitare este conectată la un caz de divorț în așteptare. Clasa durează aproximativ patru ore și vă învață cum să evitați rănirea copiilor în timpul divorțului.
  • Dacă există clase necesare, trebuie să completați, funcționarul vă va informa și vă va oferi mai multe informații despre ele când vă depuneți mișcarea.
  • Imagine denumită falimentul fișierului în Statele Unite Pasul 6
    5. Participați la mediere. Curtea dvs. vă poate cere să încercați să ajungeți la un acord cu celălalt părinte prin mediere înainte de a fi programată o audiere completă.
  • Dacă instanța comandă medierea, de obicei veți primi o listă de mediatori sau servicii de mediere pentru a fi utilizate. Apoi aveți ocazia de a alege un mediator cu care vă simțiți confortabil. Aceste servicii - sau cel puțin o sesiune inițială - adesea sunt furnizate de sistemul judiciar gratuit.
  • Dacă tu și celălalt părinte sunt capabili să ajungi la un acord privind un program de vizitare, va trebui să mergeți în instanță. Cu toate acestea, în loc să vă argumentați părțile respective și să aveți un judecător să decidă programul, pur și simplu prezentați programul convenit pentru aprobarea judecătorului.
  • Este posibil să trebuiască să completați un formular de stipulare pentru a depune o instanță care conturează acordul la care ați convenit. Semnăturile dvs. pe această formă ar trebui să fie notariale.
  • Imagine intitulată Obțineți sprijinul pentru copii Pasul 18
    6. Pregătiți-vă pentru auzul dvs. Înainte de data ședinței dvs., asigurați-vă că ați practicat ceea ce veți spune judecătorului și ați organizat toate dovezile voastre.
  • Dacă aveți documente sau fotografii pe care doriți să le trimiteți ca dovezi, asigurați-vă că aveți cel puțin două exemplare în plus față de original, astfel încât ambele părți și judecător să le poată vedea.
  • Dacă intenționați să aveți martori mărturisiți în numele dvs., este posibil să fie necesar să obțineți funcționarul să emită o citație, astfel încât acestea să fie obligate să apară la auzul dvs.
  • Scrieți note despre ceea ce intenționați să-i spuneți judecătorului și să o practicați de mai multe ori, astfel încât sunteți pregătiți să vorbiți.
  • De asemenea, puteți să vă întâlniți cu martorii dvs. înainte de auz, astfel încât să aibă o înțelegere a tipurilor de întrebări pe care le veți întreba și întrebările care ar putea fi solicitate de celălalt părinte.
  • Partea 3 din 3:
    Participați la audierea dvs
    1. Imagine intitulată Obțineți sprijinul copilului Pasul 20
    1. Ajungeți la tribunal la data ședinței dvs. Încercați să ajungeți la tribunal cu cel puțin 30 de minute mai devreme, astfel încât să aveți timp să treceți prin securitate și să găsiți sala de judecată.
    • Rețineți că, dacă nu ajungeți pentru auzul dvs., judecătorul va renunța în mod obișnuit cazul. Pe de altă parte, dacă celălalt părinte nu apare, puteți avea dreptul la o judecată implicită.
    • Rochie îngrijită în haine conservatoare și tratați toate personalul instanței și oficialii cu respect.
    • Dacă aveți martori care mărturisesc în numele dvs., asigurați-vă că știu când și unde trebuie să fie pentru auzul dvs. S-ar putea să vă gândiți să vă întâlniți cu martorii în prealabil, astfel încât să puteți călători împreună la tribunal.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 14
    2. Du-te la sala de judecată desemnată. Din moment ce pot exista alte cazuri programate să fie auzite de judecător în acea zi, să ia un loc în galerie până când judecătorul vă cheamă numele.
  • În majoritatea instalațiilor, va fi o listă de dosare undeva în lobby, care indică cazurile care se aud în acea zi și în sala de judecată la care au fost repartizați. De asemenea, puteți afla unde trebuie să mergeți întrebându-vă în biroul funcționarului.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 24
    3. Prezentați-vă mișcarea. De când ați depus mișcarea, de obicei veți avea ocazia să vorbiți mai întâi judecătorului.
  • Vorbiți doar judecătorului și folosiți o voce tare și clară, astfel încât toată lumea să vă poată auzi. Vorbește doar când sunteți chemat sau ați pus o întrebare și nu întrerupeți pe nimeni altcineva - în special judecătorul - când vorbesc.
  • Dacă aduceți martori, vi se va permite să le puneți întrebări. Celălalt părinte va avea șansa de a le întreba și întrebări.
  • Păstrați declarațiile dvs. concise și rămâneți la fapte. Spuneți judecătorului de ce sunteți acolo și că doriți ca judecătorul să programeze vizita pentru dvs. Dacă există și alte cazuri în așteptare legate de mișcarea dvs. de vizitare, fiți pregătiți să le discutați, de asemenea.
  • Imagine intitulată comunică Eficient Pasul 20
    4. Ascultați celuilalt părinte. După ce ați terminat, celălalt părinte are șansa de a-și explica partea de poveste și de a-și exprima dezacordul cu planul de vizitare pe care l-ați solicitat.
  • Celălalt părinte va avea, de asemenea, posibilitatea de a introduce dovezi și de a apela martori. Dacă el sau ea îl numește martori, veți putea să le puneți și întrebări. Luați notă de ceva ce celălalt părinte sau martor spune că doriți să aduceți și vă puteți întreba despre aceasta după ce celălalt părinte a terminat să-și ceară întrebările.#Receive decizia judecătorului. Judecătorul poate emite o decizie la fața locului sau poate lua timp să revizuiască dovezile și documentele prezentate înainte de a intra în ordine.
  • În plus față de acordarea custodiei, judecătorul poate să comande remedii suplimentare, cum ar fi timpul de compromis pentru vizita pe care ar fi trebuit să-l aibă în trecut și ați fost neglijați sau bani pentru a acoperi taxele și costurile de judecată ale avocatului dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar