Cum se depune pentru o modificare a condițiilor de obligațiuni

Când sunteți eliberat pe cauțiune, trebuie să postați o legătură de salvare și de asemenea de acord să respectați anumite condiții. Ar trebui să încălcați una dintre condiții, atunci cauțiunea dvs. poate fi revocată. Pentru a modifica aceste condiții, trebuie să depuneți o mișcare cu instanța. În mișcare, identificați condiția pe care doriți să o schimbați și să explicați de ce. După depunerea mișcării, este posibil să trebuiască să participați la o audiere în fața unui judecător.

Pași

Partea 1 din 3:
Redactarea mișcării
  1. Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 1
1. Identificați ce condiție doriți să modificați. Judecătorul poate să fi impus multe condiții ca parte a cauzei dvs. Ar trebui să identificați toate condițiile pe care doriți să le modificați astfel încât să puteți cere judecătorului într-o singură moțiune pentru o modificare. Condițiile comune includ:
  • Cantitatea de cauțiune. Dacă doriți să vă reduceți cauțiunea, vedeți Obțineți BAIL redus. Acest articol se va ocupa de modificarea altor condiții.
  • Restricții de călătorie. S-ar putea să fiți interzis să părăsiți statul sau județul.
  • Nu există restricții de contact. De asemenea, ați putea fi restricționat de la contactarea unei presupuse victime sau a unui martor.
  • Testarea medicamentului sau alcoolului. Este posibil să trebuiască să luați teste periodice de droguri, mai ales dacă infracțiunea dvs. implicată utilizând droguri.
  • Nici o posesie de arme de foc.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 2
    2. Spuneți avocatului dvs. să depună mișcarea. În calitate de inculpant penal, ar trebui să aveți un avocat. Dacă nu ați putea permite un avocat, atunci ar fi trebuit să solicitați un apărător public. Uneori, cauțiunea este stabilită la aspectul inițial, înainte de a avea o șansă de a obține un avocat. Dacă sa întâmplat asta, atunci ar trebui să angajeze unul.
  • Spuneți avocatului de îndată ce îl angajați sau ei ce condiționați eliberarea dvs. pe care doriți să o modificați. Avocatul dvs. ar trebui să ajungă la locul de muncă imediat elaborarea unei propuneri pentru a modifica condițiile de eliberare.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiuni Pasul 3
    3. Discutați cu procurorul. Procurorul ar putea fi de acord cu schimbarea propusă. Dacă da, atunci aveți un argument mult mai puternic și puteți menționa acest fapt în mișcarea voastră. Discutați cu procurorul prin apelarea sau vizitarea.
  • Asigurați-vă că aveți un argument bun pentru motivul pentru care doriți să schimbați starea eliberării dvs. De exemplu, este posibil să aveți nevoie să părăsiți județul pentru a vă efectua slujba. Acesta este un argument mult mai puternic decât revendicarea că doriți să lăsați doar pentru o vacanță.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 4
    4. Formatați-vă mișcarea. Ar trebui să tastați mișcarea astfel încât să fie ușor de citit. Deschideți un document de procesare a cuvântului gol. Setați fontul la 14 ori noul font roman sau aria. De asemenea, asigurați-vă că documentul este dublu-distanțat și că aveți marje de un inch.
  • De asemenea, uitați la alte documente depuse în cazul dvs., cum ar fi plângerea penală. Verificați dacă a fost tipărită pe "Hârtie pledoarică", care este hârtia numerotată în partea stângă. Puteți descărca acest tip de hârtie de la online.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 5
    5. Introduceți subtitrarea. Partea superioară a primei pagini ar trebui să conțină "legenda."Aceste informații rămân aceleași pe tot parcursul întregului caz. Puteți găsi aceste informații, analizând orice document depus în cazul dvs. până acum. Captionul include:
  • Numele instanței.
  • Guvernul te revin, cum ar fi "Oamenii din Maryland" sau "Statele Unite ale Americii."
  • Numele tău ca pârâtant.
  • Numărul cazului.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 6
    6. Titlul dvs. Motion. Puteți să-l informați "Propunerea de a modifica condițiile de eliberare pentru inculpatul Melissa Smith" sau ceva echivalent. Asigurați-vă că ați pus titlul în toate capacele și subliniați-l. De asemenea, puteți face caracterele aldine, astfel încât titlul să se evidențieze.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiuni Pasul 7
    7. Adăugați o introducere. Ar trebui să vă prezentați în introducere și să declarați, de asemenea, dacă aveți un avocat sau dacă vă reprezentați (numit Reprezentarea "Pro SE"). De asemenea, ar trebui să-i spuneți judecătorului de ce aduceți mișcarea.
  • Limba de probă ar putea citi: "Vine acum, inculpatul Melissa Smith (" inculpat "), reprezentând SELF PRO SE, care depune această moțiune pentru a modifica condițiile de eliberare a acesteia. În sprijinul mișcării sale, afirmațiile afirmă după cum urmează ..."
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiuni Pasul 8
    8. Furnizați fapte importante de fundal. Ar trebui să cheltuiți primele câteva paragrafe, oferind judecătorului câteva informații importante de fundal. De exemplu, ar trebui să includeți data la care vi sa oferit salariul inițial. Dacă ați angajat un avocat, puteți afirma, de asemenea, că ați păstrat consilierul și identificați cine sunt.
  • Ai putea scrie "La 31 august 2016, inculpatul Smith a fost arestat și rezervat la acuzații de asalt și baterie. La 1 septembrie 2016, judecătorul Alice X. Tarkington a stabilit condițiile de eliberare a pârâtului. La apariția inițială, instanța a comandat inculpatul Smith să nu contacteze fiica ei, care este una dintre presupusele victime în acest caz."
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 9
    9. Cereți modificarea condițiilor de eliberare. Trebuie să cereți în mod explicit instanței să modifice condițiile de eliberare și să explice cum ar trebui modificate. De asemenea, trebuie să oferiți motive pentru care condițiile ar trebui modificate.
  • De exemplu, ați putea argumenta că condițiile impun o greutăți nejustificată asupra dvs. De exemplu: "Ordinea actuală" fără contact "impune o greutădă severă asupra inculpatului și a fiicei sale. Fiica inculpatului nu se teme de mama ei. Cu toate acestea, separarea prelungită ar putea dăuna fiicei."
  • Dacă doriți să opriți să luați teste de droguri, trebuie să menționați că ați trecut fiecare încercare până acum. De exemplu: "În timpul eliberării, inculpatul a testat negativ pentru toate substanțele interzise de fiecare dată când a fost testată. Deoarece inculpatul nu are istorie de consum de droguri, ea solicită ca această instanță să renunțe la testarea drogurilor ca o condiție a eliberării sale."
  • Dacă procurorul a fost de acord cu dvs. că condițiile ar trebui modificate, atunci asigurați-vă că menționați acest fapt. De exemplu: "Sfatul pentru Statele Unite și inculpatul a discutat această problemă. Statele Unite au convenit să nu conteste această moțiune."
  • Imagine intitulată fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 10
    10. Adăugați o concluzie. La sfârșitul mișcării, trebuie să repetați pe scurt ceea ce doriți ca judecătorul să facă. Amintiți-vă, de asemenea, să semnați și să vă întâlniți mișcarea. Toate mișcările supuse unei instanțe trebuie să fie semnate.
  • Concluzia dvs. ar putea citi: "De aceea, inculpatul solicită ca această instanță să acorde propunerea de a modifica condițiile de eliberare și să renunțe la ordinea fără contact."
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 11
    11. Proiectarea unui certificat de serviciu. Trebuie să oferiți procurorului o copie a mișcării dvs., astfel încât să poată obiecta. Chiar dacă nu se opun, ar trebui să le dați o copie. Puteți adăuga un certificat de serviciu în mișcare, care certifică modul în care ați furnizat.
  • Certificatul ar putea citi: "Prin prezenta, certific faptul că o copie a acestei mișcări a fost trimisă prima clasă, primirea de returnare solicitată, la 12 septembrie 2016 la [inserați adresa procurorului]."Apoi includeți o linie de semnătură și semnați-o.
  • Dacă încercați să renunțați la o comandă fără contact, atunci victima se aplică ordinului ar trebui, de asemenea, să primească o copie. Ei trebuie să fie de acord că ordinea fără contact ar trebui să fie anulată.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 12
    12. Includeți o comandă propusă. Multe instanțe solicită să depuneți un ordin propus. Ordinul este ceea ce se semnează dacă câștigi mișcarea. Ar trebui să-l elaborați pe o foaie separată de hârtie. Ar trebui să introduceți informațiile de subtitrare în partea de sus și de titlu "."
  • Corpul comenzii va depinde de ceea ce cereți. De exemplu, dacă cereți ca judecătorul să demonstreze cerința de testare a drogurilor, atunci comanda ar putea citi: "După luarea în considerare a propunerii inculpatului de a modifica condițiile de eliberare, în această zi din octombrie 2016, se ordonă ca acesta să fie ordonat Propunerea se acordă și se ordonă în continuare că inculpatul nu va mai supune testelor de droguri ca o condiție a eliberării sale."
  • Apoi includeți o linie pentru semnătura judecătorului.
  • Partea 2 din 3:
    Depunerea mișcării
    1. Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 13
    1. Faceți mai multe copii. Ar trebui să faceți o copie pentru înregistrările dvs. și o altă copie pentru a trimite procurorului. Curtea dvs. poate solicita, de asemenea, să depuneți copii împreună cu originalul. Cereți grefierului câți copii aveți nevoie pentru a depune.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de legătură Pasul 14
    2. Obțineți o dată de auz. Trebuie să programați o zi și o oră pentru ca judecătorul să audă argumentul în mișcare. Fiecare instanță se ocupă de programarea unui pic diferit. În unele instanțe, funcționarul va programa audierea după primirea mișcării dvs. și va notifica toate părțile de la data.
  • În alte instanțe, trebuie să întrebați funcționarul pentru o dată de auz și apoi să completați o notificare de formular auditiv și să o trimiteți procurorului.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiuni Pasul 15
    3. Fișier de mișcare cu grefierul. Luați-vă copiile și originalul grefierului. Cereți dosarului. El sau ea vă poate ștampila copiile cu data de depunere. Dacă sunteți încă în închisoare, atunci va trebui să trimiteți prin e-mail propunerea Curții. Întreabă pe cineva din închisoare pentru adresa.
  • Este posibil să plătiți o taxă de depunere pentru a depune o mișcare. Cereți grefierului pentru suma și metodele acceptabile de plată.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiuni Pasul 16
    4. Trimiteți o copie procurorului. Utilizați metoda identificată în certificatul dvs. de serviciu. Dacă ați fi avut o mână de mână, cereți serverului să completeze formularul "Dovada serviciului" sau "afidavit of service", pe care îl puteți obține de la grefierul dvs.
  • Serverul ar trebui să returneze afirmația semnată pentru dvs. Păstrați o copie și depuneți originalul cu instanța.
  • Partea 3 din 3:
    Participând la o audiere
    1. Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiune Pasul 17
    1. Pregătiți-vă argumentul. Argumentul dvs. ar trebui să se bazeze pe factorii pe care îl consideră judecătorul la determinarea condițiilor de cauțiune. În special, judecătorul dorește să se simtă încrezător că nu sunteți un risc de zbor sau un pericol pentru comunitate.
    • Faceți o listă de puncte de bullet și încercați să atingeți cele mai importante argumente. Probabil că nu veți avea prea mult timp să argumentați în fața judecătorului.
    • Dacă sunteți nervos, atunci puteți sta într-o zi când judecătorul are o audiere. Verificați calendarul judecătorului, care poate fi online sau sunați la funcționarul judecătorului și întrebați când se aude mișcările.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiuni Pasul 18
    2. Imbraca-te potrivit. Vrei să creezi o impresie bună asupra judecătorului. Din acest motiv, ar trebui să petreceți ceva timp pune împreună un dulap bun. Doriți să convingeți judecătorul că sunteți responsabil și că modificarea condițiilor de eliberare nu va pune în pericol publicul sau victima voastră. Cu atât mai profesionist arăți, cu atât mai bine.
  • Oamenii pot purta pantaloni de afaceri și o cămașă buton-up cu un guler. Purtați o cravată conservatoare dacă aveți unul. Legăturile conservatoare sunt în culori neutre (nu verde sau neon verde) și sunt o culoare solidă sau cu un model de verificare. Amintiți-vă să purtați pantofi de îmbrăcăminte cu șosete întunecate și radeți sau tăiați barba.
  • Femeile au mai multe opțiuni. În general, femeile pot purta o fustă sau rochie pantaloni cu un pulover frumos sau bluză. Femeile pot purta și rochii conservatoare. Fit este cel mai important. Nu purtați nimic prea strâns sau dezvăluitor. Femeile ar trebui să poarte și pantofi, nu sandale.
  • Nici bărbații, nici femeile nu ar trebui să poarte pantaloni scurți, blugi, tricouri, flip-flops, capace cu bile sau îmbrăcăminte care au scris pe ea.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiuni Pasul 19
    3. Faceți argumentul. Când este timpul să argumentați, funcționarul vă va numi numele. Spuneți "aici!"Și apoi treceți în partea din față a sălii de judecată. Pe măsură ce vă faceți argumentul, amintiți-vă următoarele sfaturi:
  • Discutați numai cu judecătorul, nu la procuror.
  • Vorbi destul de tare, astfel încât să puteți fi auziți.
  • Sunați la judecător "onoarea dvs."
  • Nu întrerupeți judecătorul. Dacă judecătorul are întrebări, ascultați în mod liniștit întrebarea și răspundeți-o direct.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiune Pasul 20
    4. Ascultați liniștit procurorul. Dacă procurorul se opune mișcării, atunci el sau ea va apărea și susțin că judecătorul nu ar trebui să-ți modifice condițiile de eliberare. Nu puteți întrerup procurorul așa cum susține el sau ea. Nu ridicați mâna - judecătorul vă va oferi o șansă de a răspunde când procurorul se termină.
  • Notați tot ce doriți să răspundeți. Când procurorul se termină, cereți judecătorului, "onoarea voastră. Pot să răspund?"
  • Imagine intitulată fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiuni Pasul 21
    5. Au victima să vorbească. Dacă încercați să retrageți o comandă fără contact, instanța poate solicita ca victima să intre în instanță și să stabilească de ce el sau ea este de acord să renunțe la ordin. În multe state, judecătorul nu va fi de acord să renunțe la ordinea fără contact, cu excepția cazului în care victima poate da motive convingătoare pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Fișier pentru o modificare a condițiilor de obligațiuni Pasul 22
    6. Cereți judecătorului să explice motivele pentru a vă refuza mișcarea. Dacă ați pierdut mișcarea, atunci veți dori ca judecătorul să explice de ce. În majoritatea instanțelor de stat, judecătorii nu elaborează opinii scrise atunci când refuză mișcările. În schimb, ei își dau motivele de la bancă orală.
  • În consecință, dacă pierdeți, cereți judecătorului să explice motivele. Reporterul instanței va lua în jos ceea ce spune judecătorul.
  • Dacă judecătorul este de acord cu dvs., atunci el sau ea ar trebui să semneze comanda dvs.
  • sfaturi

    Dacă ați lucrat cu un obligațion de salvare pentru a posta o obligațiune de salvare (garanție), atunci obligațiunea poate include condiții ale legăturii. De exemplu, este posibil să fie necesar să sunați în fiecare zi Bondsmanul Bail pentru a verifica. Pentru a modifica aceste condiții, trebuie să lucrați cu Bail Bondsman.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar