Cum să vă schimbați numele în new mexico

Există multe motive pentru care doriți să vă schimbați numele. Un copil adoptat poate dori să se întoarcă la numele lor de naștere sau doriți să vă întoarceți la numele dvs. de fată după un divorț. Indiferent de motiv, statul New Mexico permite nimănui peste 14 ani să solicite personal instanței să-și schimbe legal numele.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătiți-vă pentru a vă depune cazul
  1. Imagine intitulată 2307220 1
1. Verificați-vă eligibilitatea pentru a vă schimba numele. Înainte de a vă depune petiția de schimbare a numelui, trebuie să aveți cel puțin 14 ani, ați trăit în statul New Mexico timp de cel puțin șase luni, iar județul în care veți depune timp de cel puțin 30 de zile.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Mexic Pasul 2
    2. Determinați unde vă veți depune petiția de schimbare a numelui. Trebuie să depuneți la tribunal în județul în care locuiți chiar dacă un alt tribunal este mai aproape. De exemplu, dacă locuiți în Logan, veți depune cererea dvs. la tribunalul Quay din TucumCari. Dacă aveți probleme să identificați în ce instanță, trebuie să mergeți, contactați Biroul de Administrație al Curții din Mexic.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Mexic Pasul 3
    3. Fi gata să plătească taxele. Nu trebuie să aveți un avocat pentru a vă schimba numele, dar trebuie să plătiți taxa de depunere. Aceste taxe se schimbă adesea, deci contactați grefierul pentru a verifica taxa curentă. De asemenea, întrebați despre metodele de plată. Fiecare instanță are propriile reguli privind plata și multe instanțe nu acceptă verificări personale sau carduri de credit. O comandă de bani sau bani în suma exactă poate fi singura opțiune.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Mexic Pasul 4
    4. Strângeți informațiile dvs. Pentru a completa aplicația pentru a schimba numele dvs., veți avea nevoie de adresa dvs. curentă, numărul de telefon, numele legal curent (primul, mijloc, ultimul,) și numele exact în ortografia exactă pe care doriți să o schimbați la (primul, mijloc, ultimul.) Puneți niște gânduri în asta. Odată ce ați depus, nu vă puteți schimba mintea fără a fi nevoie să renunțați și să începeți. Dacă începeți, veți pierde taxa de depunere.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Mexic Pasul 5
    5. Alegeți ziarul de publicare. Între momentul în care depuneți cererea dvs. și mergeți în fața judecătorului, trebuie să vă publicați intenția de a vă schimba numele în ziarul care servește orașul dvs. Dacă nu aveți o hârtie locală, mergeți la cea mai apropiată hârtie. Fiecare județ are un ziar desemnat pentru notificările legale. Contactați-le și aflați costul anunțului.
  • Partea 2 din 4:
    Finalizarea petiției de schimbare a numelui
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Mexic Pasul 6
    1. Alegeți o metodă pentru a vă pregăti aplicația. Există mai multe opțiuni în pregătirea petiției de schimbare a numelui dvs. pentru a depune o instanță.
    • Lewhelp interactive, Un serviciu gratuit oferit de serviciile juridice Corporation, Serviciul Național de Asistență Juridică, este o modalitate de a crea petiții personalizate și alte documente instanței. Pentru a accesa acest lucru aveți nevoie de un computer cu conexiune de încredere la Internet, Adobe Flash, Microsoft Word și acces la o imprimantă.
    • Multe instanțe oferă documente de completare pentru cumpărare. Contactați funcționarul Curții și întrebați dacă este disponibil un pachet de modificare a numelui.
    • Puteți să scrieți sau să vă imprimați cu atenție propriul în cerneală întunecată dacă aveți un eșantion la referință.
    • Contactați un avocat sau un serviciu de documente pentru a discuta despre costul pregătirii documentelor pe care le puteți lua în instanță. Pentru o taxă redusă, Asociația Baroului din New Mexico va înființa o întâlnire cu un avocat în zona dvs.
  • Imagine intitulată Modificați-vă numele în Mexic Pasul 7
    2. Pregătiți documentele Curții. În funcție de metoda pe care o alegeți, veți completa numele dvs. legal exact, adresa și numele legal exact dorit. Pachetul dvs. trebuie să includă petiția, o notificare de programare a instanței pentru a vă stabili audierea, o fișă notarială de verificare și o comandă finală pentru judecător să semneze instanța de judecată. Este responsabilitatea dvs. să furnizați instanței toate documentele. Un pachet incomplet poate fi respins de grefier.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Mexic Pasul 8
    3. Semnați petiția și alte documente. Va trebui să vă semnați cu numele legal actual în fața unui notar public. Nu utilizați numele nou dorit.Cerneala albastră este preferată pentru exemplul original, deoarece va ieși din copii.
  • Faceți cel puțin o copie a tuturor documentelor înainte de a merge la tribunal. Curtea va solicita originalele și un set de copii.
  • Partea 3 din 4:
    Depunerea și publicarea petiției de schimbare a numelui
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Mexic Pasul 9
    1. Fișier de documente cu grefierul de la tribunalul județean. În acest moment trebuie să plătiți taxa de depunere. Când vă depuneți documentele, acestea fac parte din înregistrarea publică. Funcționarul va atribui un număr de caz, judecător și va adăuga ștampila oficială a instanței. Odată ce petiția este depusă, nu o puteți schimba fără dificultate, deci asigurați-vă că ați verificat dublu toate informațiile. După ce primiți copia documentelor ștampilate de fișiere, păstrați-le într-un loc sigur. Dacă le pierdeți, instanța vă poate percepe o altă copie.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Mexic Pasul 10
    2. Solicitați o dată de audiere. Aceasta este ziua în care veți apărea în fața judecătorului pentru a cere formal să vă schimbe numele legal. Data trebuie să fie de cel puțin trei săptămâni de la data de depozit, astfel încât să puteți publica cazul în ziar timp de cel puțin două săptămâni consecutive.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Mexic Pasul 11
    3. Aranja pentru publicarea intenției dvs. de a vă schimba numele. Costul pentru aceasta nu este inclus în taxa dvs. de depunere. Ziarul va avea nevoie de informațiile de pe petiție: numele dvs., data de audiere a instanței etc. Comunicarea dvs. trebuie să funcționeze cel puțin o dată pe săptămână timp de două săptămâni consecutive.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Mexic Pasul 12
    4. Trimiteți-vă dovada de publicare timp de cel puțin două săptămâni consecutive către Curte înainte de audierea dvs. Cea mai ușoară modalitate este de a cumpăra o lucrare, clipiți anunțul și trimiteți-l într-o foaie de hârtie cu numele și numărul cazului. Ziarul poate avea, de asemenea, un formular pe care îl puteți depune împreună cu instanța. Luați dovada originală de publicare și cel puțin o copie a grefierului înainte de auzul dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Participarea la audierea instanței dvs
    1. Imagine intitulată Modificați-vă numele în Mexic Pasul 13
    1. Rochie îngrijită și fii la timp în instanță. Aduceți-vă copia documentelor cu ștampilare și dovada publicării.
    • Lăsați-vă mult timp pentru trafic, parcare și găsirea salariului tău.
    • Aranja ca cineva să-ți urmărească copiii. Mulți judecători nu vor permite copiilor mici în sala de judecată.
    • Opriți telefonul mobil sau mai bine, lăsați-l în mașină.
    • Pursa și buzunarele dvs. sunt supuse cautării în orice moment. Lăsați toate buzunarurile, spray-ul de piper, etc. în mașină. Proprietarii de arme de foc ar trebui să contacteze tribunalul sau șeriful pentru regulile locale privind armele din sala de judecată.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Mexic Pasul 14
    2. Fiți gata să răspundeți la judecător. Când funcționarul vă numește numele, treceți la masă sau podium. Judecătorul va pune câteva întrebări de bază despre petiția dvs., cum ar fi numele dvs., adresa, motive pentru schimbarea numelui dvs. și verificarea numelui nou solicitat. Vorbiți tare și clar, astfel că înregistratoarele sau reporterul instanței vă pot auzi. Nu trebuie să fii nervos. Dacă nu înțelegeți o întrebare, cereți judecătorului să explice.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în noul Mexic Pasul 15
    3. Primiți comanda de modificare a numelui. Când judecătorul semnează ordinea care vă schimbă numele, trebuie să o duceți la grefierul pentru depunere. Veți primi o copie ștampilată de fișier a ordinului judecătorului că sunteți liber să copiați de câte ori trebuie să trimiteți pentru a obține un nou certificat de naștere, licența de conducere etc.
  • sfaturi

    Textul complet al Legii New Mexico privind modificările de nume se găsește în secțiunile 40-8-1 până la 40-8-3.
  • Locuitorii din județele Santa Fe, Rio Arriba și Los Alamos pot descărca un pachet de schimbări de nume online. Încă se recomandă să contactați grefierul despre taxa de depunere corectă.
  • Dacă nu puteți plăti taxa de depunere, cereți grefierului cu privire la procesul de renunțare la taxă. În mod obișnuit, acest lucru vă cere să finalizați o situație financiară cu veniturile și cheltuielile dvs.
  • Dacă publicarea numelui dvs. Schimbă petiția în lucrare ar putea duce la pericol personal, legea New Mexico vă permite să solicitați Curții să renunțe la publicare și să sigileze înregistrările. Trebuie să puteți arăta riscul și să-l explicați judecătorului. De exemplu, un soț / soție abuzivă sau părinte.
  • Avertizări

    Judecătorul va refuza cererile de schimbare a numelui care sunt destinate să evite datoriile, sprijinul pentru copii și alte obligații legale. Trebuie să fii cinstit dacă judecătorul întreabă despre aceste probleme. Situația instanței judecătorești duc la acuzații penale.
  • Dacă cineva obiectează la schimbarea numelui dvs., acestea pot apărea în instanță. Judecătorul va asculta ambele părți. Rămâi calm și răspunde la întrebările judecătorului. Nu fi nepoliticos în timp ce cealaltă persoană vorbește.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar