Cum se modifică o petiție de divorț

O petiție de divorț este un document care este depus pentru a începe dizolvarea unei căsnicii. Ocazional, petiția va trebui să fie modificată (a.K.A. modificat) pentru a schimba originalul. Divorțul petiții pot fi adesea modificate o dată fără emitere și, de obicei, sunt modificate pentru a ține seama de circumstanțele modificate sau pentru argumentele legale la stânga. Petiția modificată poate fi completată utilizând formulare sau vă puteți crea propriul document. Dacă este necesar, este posibil să aveți, de asemenea, să participați la o audiere pentru a convinge un judecător că ar trebui să permită modificarea petiției inițiale.

Pași

Partea 1 din 4:
Având în vedere un avocat
  1. Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 3
1. Căutați un avocat bun de drept familial. Într-un divorț, tu și soțul tău va face parte dintr-o procedură legală de a pune capăt relației tale de căsătorie. Avocații de drept familial se ocupă de cazurile de divorț în mod regulat, deci dacă veți angaja un avocat, ar trebui să angajați unul reputabil care a manipulat cazuri similare în trecut. Pentru a alege un avocat bun de drept familial, luați în considerare următoarele:
  • Găsiți un avocat care poate practica legea în stat, iar în instanțe, aveți nevoie de ele. De exemplu, dacă depuneți divorțul în Carolina de Sud, găsiți un avocat care este licențiat pentru a practica legea în Carolina de Sud.
  • Adresați-vă prietenilor și familiei dvs. pentru recomandările avocatului. Întrebați-le despre experiențele pe care le-ar fi avut-o și vor cere adevărul absolut.
  • Căutați pe Internet pentru avocații de divorț reputați. Luați în considerare utilizarea site-ului Barului de stat - site-uri publice cum ar fi HOWHELP.Org și directoare online ca avocații.COM, Lawinfo.com, și Findlaw.COM.
  • Verificați recenziile online, care sunt adesea scrise de clienții din trecut care au avut fie experiențe pozitive sau negative. Aceste recenzii online pot fi foarte utile și cinstite, așa că unele căutări de Internet pentru a încerca să afle despre avocații pe care intenționați.
  • Imaginea intitulată Începeți o scrisoare Pasul 1
    2. Ia o decizie. Odată ce ați cercetat avocații de drept familial și aveți câteva idei, restrângeți lista dvs. și contactați alegerile dvs. de top. Adresați-vă opțiuni de top pentru o consultare, astfel încât aveți ocazia de a explica situația în care vă aflați și serviciile de care aveți nevoie. O consultare vă va oferi, de asemenea, o oportunitate de a determina cum credeți că veți lucra cu avocatul.
  • După ce v-ați întâlnit cu avocații și cercetați-le fundalul și expertiza, ar trebui să luați o decizie finală cu privire la cine veți angaja. Alegeți un avocat care vă face să vă simțiți confortabil, care pare să știe cum să vă ocupați de cazul dvs. și care se simte încrezător în capacitatea lor de a vă reprezenta într-o manieră eficientă.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 14
    3. Evitați avocații răi. În timp ce există mulți avocați în lume, nu toate sunt deosebit de bune. Evitați angajarea unui avocat care:
  • Vă solicită, spre deosebire de invers-
  • Presionează rapid o decizie de angajare-
  • Refuză să vă spună despre fundalul și acreditările lor - și
  • Sugerează că se vor ocupa de cazul într-o manieră neetică.
  • Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 9
    4. Căutați în opțiuni cu venituri mici. Multe state oferă servicii juridice persoanelor cu venituri mici prin programe legale de auto-ajutorare, organizații de asistență juridică, clinici juridice și prin aranjamente de taxe scale culise. Dacă aveți probleme cu găsirea unui avocat, vă puteți permite, încercați una dintre aceste opțiuni.
  • Un program de auto-ajutorare vă permite clientului, să puneți întrebări cu avocații și paralegali cu privire la divorțul dvs. Aceasta este o opțiune excelentă dacă aveți doar câteva întrebări rapide pe care aveți nevoie de răspunsuri la. Veți apela adesea sau vorbiți la un avocat online și vor încerca să vă ajute. Pentru a găsi aceste programe, contactați Tribunalul Local sau Asociația Baroului.
  • O organizație de asistență juridică este un nonprofit care oferă servicii juridice persoanelor cu venituri mici care se califică. Dacă sunteți eligibil, un avocat vă va ajuta prin procesul de divorț gratuit. Aceasta este o resursă excelentă dacă aveți nevoie de un avocat cu normă întreagă, spre deosebire de a avea nevoie doar de câteva întrebări.
  • Clinicile juridice sunt programe instituite de școlile de drept local pentru a ajuta la instruirea avocaților de mâine. Aici, elevii de drept vor ajuta o serie de indivizi sub supravegherea avocaților actuali. Pentru a afla dacă școala dvs. de drept local are o clinică care vă poate ajuta cu divorțul dvs., sunați la școala de drept sau să vă uitați la site-ul lor.
  • Pentru mai multe informații, uitați-vă la acest lucru la angajarea unui avocat atunci când aveți un venit scăzut: Închiriați un avocat atunci când aveți venituri mici.
  • Imaginea denumită să fie observată pasul 4
    5. Luați în considerare reprezentarea dvs. Dacă nu vă simțiți confortabil angajați un avocat, nu aveți fondurile disponibile pentru a face acest lucru sau dacă dvs. și soțul / soția dvs. sunteți de acord cu privire la amendamentele pe care le efectuați, este posibil să doriți să vă gândiți să vă reprezentați pe tot parcursul procesului de modificare. Deși acest lucru este cu siguranță posibil, dacă aveți mijloacele de a angaja un avocat, ar trebui să vă gândiți să faceți acest lucru. Un avocat are un set unic de abilități care vă pot ajuta să navigați în sistemul judiciar și vă poate ajuta să obțineți dorința de a ieși din procesul de modificare. Dacă ajungeți să vă reprezentați, puteți pune întotdeauna un avocat pentru a revizui anumite documente sau pentru a vă oferi sfaturi limitate.
  • Partea 2 din 4:
    Pregătirea amendamentului petiției Divorțului
    1. Imaginea intitulată Reduceți plățile pentru împrumuturi pentru studenți Pasul 1
    1. Determinați dacă vă puteți modifica petiția divorțului. În general, veți putea să vă modificați petiția inițială, atât timp cât soțul / soția dvs. nu a răspuns la reclamația inițială. De asemenea, dacă aceasta este prima dvs. plângere modificată, spre deosebire de al doilea sau al treilea, un judecător vă va permite, de obicei, să efectuați în mod liber amendamentul. Cu toate acestea, dacă soțul / soția dvs. a răspuns la plângerea dvs. originală sau dacă ați făcut amendamente anterioare petiției dvs., este posibil să fie necesar să convingeți un judecător să vă permită să faceți amendamentele în timpul unei audieri a instanței.
    • De exemplu, în conformitate cu Legea Texas, vă puteți modifica în mod liber plângerea în orice moment înainte de șapte zile înainte de auzul final în cazul dvs., atâta timp cât amendamentul nu provoacă o surpriză pentru soțul / soția dvs. Dacă doriți să vă modificați plângerea în fereastra de șapte zile sau dacă soția dvs. pretinde surpriza, veți avea nevoie de permisiunea Curții de a depune un amendament, care de obicei implică o audiere.
    • În conformitate cu Legea din California, puteți să vă modificați în mod liber plângerea o dată fără permisiunea Curții, atât timp cât soțul / soția dvs. nu a răspuns la original.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru sprijinul copilului Pasul 20
    2. Contactați soțul / soția. Odată ce înțelegeți legile generale de modificare în statul dvs., trebuie să contactați soțul / soția pentru a discuta despre posibila modificare. Discutarea amendamentului înainte de a finaliza formularul și depunerea, va conduce, sperăm, la un proces de amendament mai puțin adversar (e.G., Poate neglija capacitatea soțului dvs. de a pretinde surpriza). În plus, dacă soțul / soția dvs. nu se opune amendamentului, puteți include aceste informații în petiția modificată, ceea ce va spori șansele unui judecător care se îndreaptă spre el.
  • Cu toate acestea, dacă soțul / soția dvs. nu va fi de acord cu modificarea, este posibil să trebuiască să mergeți la o curte audierea și să convingeți judecătorul să renunțe la amendament.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 4
    3. Solicitați un formular de modificare. În acest moment, sunteți gata să recuperați un formular de reclamație modificat pentru a completa. Majoritatea instanțelor vor pune formularele online pentru ca toată lumea să acceseze. Verificați site-ul web al instanței locale pentru a vedea dacă formularul dorit este disponibil online. Când faceți acest lucru, veți dori formularul intitulat "divorț petiția," "Petiția de dizolvare," sau "Divorțul Petition Amendament."
  • Dacă instanța dvs. locală nu permite accesul online, puteți merge întotdeauna la tribunal în persoană și să le cereți formularul corect. Cineva de la tribunal va fi capabil să vă îndrepte în direcția cea bună.
  • Imaginea intitulată Fii un antreprenor de succes Pasul 2
    4. Finalizați formularul de modificare. După ce obțineți formularul corect, va trebui să o completați cu exactitate și complet. În general, un formular de modificare va solicita toate aceleași informații, plângerea dvs. originală conținea, dar vă va cere să efectuați modificările necesare petiției. Va trebui să includeți motivele specifice pentru care și cum schimbați petiția originală a divorțului.
  • Este posibil să trebuiască să modificați petiția inițială pentru a include subiecte pe care le-ați uitat să includeți prima dată, cum ar fi suportul de sodiu, custodia copilului sau o schimbare de adresă sau numărul de telefon.
  • De exemplu, dacă petiția originală a divorțului a susținut că numai mobilierul de uz casnic a fost proprietatea comunitară, iar acum doriți să modificați petiția pentru a include un televizor ca proprietate comunitară, veți lista pur și simplu toate aceste lucruri în amendamentul dvs.
  • Într-un alt exemplu, dacă ați uitat să includeți o cerere de sprijin pentru spoturi în petiția dvs. originală, este posibil să doriți să modificați petiția pentru a include această cerere.
  • Partea 3 din 4:
    Depunerea petiției dvs. de divorț modificat
    1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în TEXAS PASUL 13
    1. Fișier de amendament cu grefierul instanțelor. După finalizarea formularului de modificare necesar, ia-o la tribunalul local în care ați depus reclamația inițială. Apoi, veți depune acest amendament cu grefierul instanțelor.
    • Funcționarul instanțelor va depune formularul de modificare original și vă va oferi un număr de copii.
  • Imagine intitulată Faceți o verificare de fond Pasul 19
    2. Plătiți orice taxă necesară. Când vă depuneți petiția de divorț modificată, este posibil să plătiți o taxă de depunere. Fiecare stat va avea o politică diferită pentru taxe, deci asigurați-vă că sunteți pregătiți să plătiți taxa în comunitatea dvs. Dacă există o taxă și nu vă puteți permite, cereți funcționarului instanțelor despre obținerea unei scutiri de taxe.
  • De exemplu, în California, nu există taxă de depunere pentru depunerea petițiilor modificate.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 5
    3. Serviți soțul / soția cu documentele modificate. Odată ce amendamentul dvs. este depus, va trebui să angajați o terță parte profesională pentru a servi amendamentul la soțul / soția dvs. Nu vi se permite să vă slujiți soțul / soția.
  • Pentru instrucțiuni privind servirea cu succes a unei alte părți, vezi acest lucru: https: // rum.maniqui-es.com / servi-curte.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 20
    4. Fișier Dovada serviciului. Odată ce soțul / soția dvs. a fost servit, cereți serverului de proces să completeze și să returneze a "Dovada serviciului" formă. Dosar acel document cu grefierul instanțelor în care ați depus reclamația modificată.
  • Pentru o taxă suplimentară, unele servere de proces vor depune dovada formularului de service pentru dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Participarea la audierea dvs. de amendament
    1. Imagine intitulată Alegeți avocatul divorțului drept Pasul 13
    1. Solicitați o dată de auz atunci când depuneți modificarea dvs. Dacă statul dvs. nu vă permite să modificați în mod liber petițiile divorțului și trebuie să treceți printr-un proces auditiv pentru a vă aproba amendamentul, veți solicita o dată de audiere atunci când vă depuneți petiția modificată cu grefierul instanțelor. Această audiere va rezolva numai problema modificării și nu va rezolva întregul divorț.
    • După ce ați programat o audiere, veți servi acele informații despre soțul / soția dvs. împreună cu petiția divorțată modificată.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în TEXAS PASUL 12
    2. Participați la audierea dvs. În ziua auzului dvs., ajungeți la tribunalul local devreme și îmbrăcați în mod corespunzător. O dată în sala de judecată, așteptați cazul dvs. și apoi pas în fața judecătorului. Cu toate probabilitățile, soțul / soția dvs. și / sau reprezentantul acestora vor fi, de asemenea, de asemenea. Tu și soțul / soția dvs. veți avea ocazia de a le spune judecătorului de ce amendamentul ar trebui permis (sau nu a fost interzis).
  • În general, veți dori să le spuneți judecătorului că petiția inițială are o greșeală că, dacă nu este corectată, ar afecta în mod semnificativ rezultatul potențial al divorțului. Va trebui să-i spui judecătorului de ce ați făcut greșeala și cum intenționați să o fixați. De asemenea, spuneți judecătorului de ce amendamentul nu va pune soțul / soția într-un dezavantaj.
  • Soțul dvs. poate fi de acord cu faptul că modificarea ar trebui permisă. Dacă se întâmplă acest lucru, judecătorul este probabil să îl permită, deoarece ambele părți sunt în acord. Dacă soțul / soția dvs. contestă amendamentul, aceștia pot încerca să spună instanței că amendamentul este o surpriză și va răni cazul pe care l-au construit în acest punct. De asemenea, soțul / soția dvs. poate argumenta că informațiile pe care doriți să le includeți au fost ușor accesibile înainte de a vă depune petiția inițială și, prin urmare, ar fi trebuit să fie inclusă acolo și nu ar trebui să aveți ocazia să vă întoarceți și să încercați din nou.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în Texas Pasul 1
    3. Așteptați decizia judecătorului. După tine și soțul / soția dvs. au avut ocazia să vă informați cazul, judecătorul va lua decizia asupra problemei. Cu excepția cazului în care faceți ceva egredic, o instanță va permite, de obicei, amendamentul. Dacă judecătorul este de acord cu poziția dvs., vi se va permite să efectuați amendamentul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar