Cum să decoreze o cameră de zi pe un buget

Camerele de zi sunt unul dintre principalele puncte focale ale unei case. Este o cameră în care familia și prietenii stau, vizionați TV și filme și bucurați-vă de compania celuilalt. Este, de asemenea, un loc unde puteți merge să citiți, să discutați pe telefon, să vă relaxați sau chiar să aveți un pui de somn cu animalul dvs. de companie. Camerele de zi ar trebui să fie confortabile, invitabile, și în mod ideal, potriviți gustul și stilul dvs. general. Decorarea camerei dvs. de zi nu trebuie să costă o mulțime de bani. Există multe metode de decorare creative, low-cost sau gratuite pe care le puteți profita cu ușurință pentru camera dvs. de zi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Adăugarea de accesorii ieftine
  1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un pas bugetar 1
1. Adăugați o varietate de plante pentru a vă aduce livingul la viață. Plantele în ghivece vor fi întotdeauna o alegere excelentă și ieftină în scopuri decorative. Plantele care pot fi cultivate în interior vin într-o mare varietate de tipuri, forme, dimensiuni și chiar culori. Puteți găsi plante în tot felul de magazine în zona dvs. locală. Unele plante vin deja în vase decorative, dar dacă trebuie să obțineți un vas decorativ, puteți cumpăra cele ieftine la magazin sau chiar utilizați ghivece Terra Cotta dintr-un centru de grădină (care poate fi vopsit).
  • Faceți un pic de cercetare înainte de a vă cumpăra plantele. Asigurați-vă că obțineți plante care pot prospera în camera dvs. de zi bazată pe cantitatea de lumină pe care o primește.
  • Nu uitați să vă apărați plantele pe baza instrucțiunilor cu care vin. Dacă credeți că veți uita, puteți cumpăra oale sau becuri care permit plantei să se auto-apără în mai multe săptămâni.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un buget Pasul 2
    2. Utilizați Îmbătrâniri pe elementele pe care trebuie să le adăugați deja pentru a adăuga sparkle. Multe articole pe care le aveți deja în camera dvs. de zi pot fi modificate sau modificate astfel încât să o ofere o privire nouă la un cost foarte scăzut. De exemplu, cumpărarea sau realizarea copertării de perne noi - înlocuind butoanele de ușă și sertarul, capacele luminoase și de evacuare sau capacele de aerisire sau bijuterii, butoane sau coasere la perne sau lămpi - sau instalarea ușilor pe rafturi.
  • Ați putea chiar să coaseți fantezia pe pernele de aruncare sau la lămpile de a adăuga flare.
  • Nu vă fie frică să utilizați șabloane pe perete, podea, tavan sau mobilier pentru a adăuga forme și culori cu vopsea.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un buget pas 3
    3. Instalați corpuri de iluminat noi sau lămpi pentru a vă lumina camera de zi. Iluminatul nou de orice fel poate adăuga noi dimensiuni de lumină în camera dvs. de zi care poate schimba cu adevărat aspectul. Puteți achiziționa noi corpuri de iluminat sau lămpi pentru a adăuga în camera dvs. sau chiar corpuri și lămpi care sunt "noi pentru dvs."De asemenea, puteți actualiza lămpile existente și corpurile de iluminat prin adăugarea sau îndepărtarea elementelor. De exemplu, păstrați aceeași lampă, dar schimbați sau vopsiți lămpile, sau scoateți corpurile de iluminat deasupra capului și înlocuiți-l cu lămpi cu podea multiple.
  • Chiar și schimbarea tipului sau a puterii becurilor pe care le utilizați poate face o mare diferență. Dacă doriți să adăugați atmosferă, dar nu trebuie să utilizați Lumina pentru a citi, utilizați bulbi cu o putere mai mică pentru a oferi o lumină mai subtilă.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un buget Pasul 4
    4. Utilizați perdele sau jaluzele pentru a schimba aspectul întregului loc de zi. Așezați perdele noi (sau noi pentru tine) sau jaluzele în camera dvs. de zi pentru a modifica întregul aspect și pentru a vă simți. Utilizați tije de perdea care sunt mai largi decât fereastra dvs. sau instalați tijele de perdea mult mai mari decât o fereastră pentru a face fereastra să pară mai mare. Extindeți tăierea în jurul ferestrei dvs. pentru a face și fereastra să pară mai mare. Evitați pictura pereților și tăierea ferestrei aceeași culoare sau fereastra nu va ieși.
  • Nu vă fie frică să stramnezi blind-uri și perdele pe aceeași fereastră. Perdelele pot ajunge decorative, dar blind-urile pot fi practice.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un buget Pasul 5
    5. Achiziționați un covor nou de suprafață pentru a adăuga textura în camera de zi. Covoarele de suprafață sunt o modalitate creativă de a adăuga textura, un model unic sau o culoare în camera dvs. de zi. Ele pot fi, de asemenea, folosite ca "ancora" pentru a aduce împreună toate bucățile din camera dvs. De exemplu, utilizați culorile găsite în covorul dvs. de suprafață pentru a decora întreaga cameră, iar covorul va lega totul împreună.
  • Covoarele de suprafață sunt, de asemenea, excelente pentru ruperea spațiilor mari.
  • Încercați să obțineți un covor care este dimensiunea potrivită pentru camera dvs. de zi. Alternativ, ați putea combina covoarele multiple de suprafață pentru a crea un covor mai mare sau pentru a crea mai multe zone de locuit din camera dvs. de zi.
  • Metoda 2 din 3:
    Personalizarea pereților camerei de zi
    1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un buget Pasul 6
    1. Creați-vă propriul lucrări de artă pentru pereții camerei dvs. de zi. Lucrările de artă, în special lucrările de artă originale, pot fi scumpe. Prin urmare, în loc să cumpărați opere de artă originale, creați-vă propria dvs. Cumpărați cel puțin o panza goală dintr-un magazin de ambarcațiuni. Achiziționați orice fel de vopsea de utilizat pe panza sau reutilizați o vopsea pe care o aveți deja acasă. Vopsiți panza folosind orice tip de perie sau burete sau pictați sau splatter vopsea pe ea. Odată uscat, atârnați lucrarea personală pe peretele camerei dvs. de zi.
    • Canvazele pot fi atârnate cu un cui sau un cârlig simplu pe perete sau se aplecă de perete de pe un raft plutitor sau de mantie de șemineu.
    • Utilizați una sau mai multe culori pe panza care se potrivește cu diferitele elemente pe care le-ați folosit în camera dvs. de zi pentru a scoate aceste bucăți multiple împreună. De exemplu, dacă aveți un covor albastru închis, un scaun verde deschis și perne de aruncare galbenă, utilizați toate cele trei culori în pictura ta.
    • Puteți picta o pânză mare sau mai multe canale de dimensiuni mai mici.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un buget Pasul 7
    2. Adăugați un perete de galerie în camera de zi pentru a afișa fotografii. Galeria de pereți sunt o modalitate ușoară și distractivă de a crea un zid de accent în camera de zi folosind elemente pe care le aveți deja. Desemnați un perete în camera de zi ca pe un perete de galerie. Atârnă fotografii înfășurate sau înfășurate de pânză de diferite dimensiuni pe marea majoritate a acelui zid. Atârnați fiecare fotografie aleatoriu, nu vă faceți griji cu privire la crearea unui model.
  • De asemenea, puteți utiliza opere de artă pe peretele galeriei dvs., fie lucrări de artă pe care le-ați creat sau pe care le-ați cumpărat.
  • Puteți să închideți cadre goale, dar unice, pe peretele galeriei dvs. dacă doriți. Sau atârnă obiecte altele decât fotografiile sau lucrările de artă în cadrul acestor cadre goale (e.G., Bijuterii, vitralii, ceasuri, cărți).
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un buget Pasul 8
    3. Instalați o tapiserie minunată pe peretele camerei de zi. O tapiserie - o bucată mare de țesătură cu un model specific sau design - este o modalitate ușoară și ieftină de a crea un zid de accent în camera de zi. Orice bucată de țesătură va face, inclusiv o pătură, eșarfă sau covor de suprafață / covor. Așezați tapistria pe un perete și utilizați elementele (culorile, modelele) tapistriei ca idei pentru restul camerei.
  • Utilizați unghiile decorative sau știfturile pentru a atârna tapiseria pe perete sau încercați să utilizați Velcro dacă tapiseria nu este prea grea.
  • Metoda 3 din 3:
    Economisind bani prin reutilizarea mobilierului
    1. Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un pas de buget 9
    1. Magazin pentru mobilierul "Nou la tine" la o vânzare de garaj sau imobiliar. Mobilier (și elemente de decor) de orice tip, stil, culoare, model, textură și dimensiune pot fi găsite la vânzările de garaj și imobiliare. În timp ce aceste piese pot fi dedicate, multe sunt în stare excelentă, sunt ieftini și nu vor necesita utilizarea de a fi utilizată. În timp ce vânzările de garaj pot fi găsite mai des în lunile mai calde, vânzările imobiliare se pot întâmpla pe tot parcursul anului.
    • Nu vă fie frică să negociați prețul cu vânzătorul.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un buget Pasul 10
    2
    Rearanjați-vă mobilierul existente Pentru a vă da camera de zi o privire nouă. Una dintre cele mai ușoare și mai puțin costisitoare metode de redecorare a camerei dvs. de zi este să rearanjați pur și simplu mobilierul dvs. existent. Puteți să mutați mobilierul în jur până când ați găsit un nou aranjament pe care îl preferați sau puteți planifica un nou aspect utilizând hârtie sau software.
  • Există multe aplicații smartphone disponibile care vă pot ajuta să proiectați un aspect de cameră, unele chiar folosiți fotografii ale camerei dvs. de zi pentru a vă ajuta cu reproiectarea.
  • Exemplele de aplicații includ MagicPlan, Room Scan Pro, Creator de planuri, Creator de cameră, Amikasa, Design Home 3D și camere. Aceste aplicații pot fi descărcate de pe magazinul de aplicații al smartphone-ului dvs.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un pas bugetar 11
    3. Împrumutați mobilier și articole de decor din jurul casei dvs. Mai degrabă decât să cheltuiți bani pentru a cumpăra mobilier nou sau articole de decor (e.G., aruncați perne, lucrări de artă, fotografii, plante, iluminat), faceți o plimbare în jurul casei dvs. și selectați articole pentru a vă pune în camera dvs. de zi. De asemenea, puteți dori să priviți prin dulapuri și spații de depozitare. Poate că există elemente pe care le-ați păstrat, ceea ce ar face o completare perfectă în camera dvs. de zi.
  • Încercați să evitați adăugarea numai a lucrurilor în camera dvs. de zi fără a lua nimic. Dacă mutați un element în camera dvs. de zi, încercați să eliminați și un element.
  • Dacă eliminați un element din camera dvs. de zi, utilizați acest lucru ca o oportunitate de a determina dacă aveți nevoie să păstrați acest element. Acest lucru ar putea fi un moment perfect pentru a dona sau vinde elemente pe care nu le mai utilizați.
  • Imaginea intitulată Decorează o cameră de zi într-un pas bugetar 12
    4. Recuperați sau reluați canapele și scaunele existente. O altă modalitate excelentă de a economisi bani pe salvarea camerei dvs. de zi este să vă acoperiți canapele și scaunele existente cu slipcovers. Slipcoverrii vin într-o mare varietate de dimensiuni (pentru toate tipurile diferite de canapele și scaune), culori și țesături. Alternativ, puteți achiziționa o nouă țesătură de tapițerie și să refinnezi scaunele sau să-ți plătească un tapițer profesionist pentru a vă refinanța scaunele sau canapele.
  • Atunci când achiziționați slipcovers, asigurați-vă că măsurarea slipcover se potrivește cu măsurarea scaunului sau a canapelei dvs. reale. Sau, asigurați-vă că alunecarea poate fi returnată sau schimbată dacă nu se potrivește corect cu scaunul sau canapeaua.
  • Tesatura de tapițerie poate fi scumpă, dar magazinele de țesături vor avea, de obicei, o gamă largă de prețuri la diferite variante de prețuri. De asemenea, puteți aștepta vânzări sau achiziționați țesături din vânzarea Bin.
  • sfaturi

    Nu există o regulă de decorare care spune că totul trebuie să se potrivească. Este bine să amestecați și să potriviți culorile, țesăturile, modelele, textul și formele.
  • Nu este nevoie să utilizați o bucată de mobilier numai pentru care a fost proiectat. De exemplu, un dresser poate fi folosit pentru mai mult decât haine într-un dormitor. Poate fi folosit și ca un suport TV în camera de zi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar