Cum de a alege o temă pentru grădiniță pentru copii

Alegerea unei tematice de grădiniță poate fi atât interesantă, cât și frustrantă. Cărțile, revistele și site-urile precum Pinterest oferă mii de idei, dar pot fi copleșitoare dacă nu știți de unde să începeți. Selectarea temei perfecte pentru camera bebelușului dvs. poate părea dificilă, dar există multe metode pe care le puteți utiliza pentru a ușura procesul. Alegerea unui punct focal, concentrându-vă pe culoare sau de inspirație de la interesele dvs. personale sunt toate modalitățile de a crea o temă de grădiniță interesantă, încât atât dvs. cât și copilul dumneavoastră se vor bucura.

Pași

Metoda 1 din 4:
Includând interesele dvs. personale
  1. Imagine intitulată Construiți un fort în camera dvs. Pasul 15
1. Decorează-ți grădinița în jurul unui povestitor favorit sau un personaj de film. O temă este o opțiune excelentă pentru o pepinieră neutră a genului. Mulți părinți decid să creeze o temă de grădiniță pentru copii în jurul unui personaj favorit din literatura sau filmul copiilor. Puteți căuta paturi pentru sugari care oferă un caracter iubit și apoi alegeți culori de vopsea care vor corespunde cu această temă.
  • Dacă nu găsiți decorațiuni cu caracterul specific, căutați decorațiuni care vă reamintesc sentimentul cărții sau filmului. De exemplu, dacă utilizați Cartea Junglei, Căutați obiecte cu tematică tropicală. Dacă sunteți inspirat de Harry Potter, Puteți căuta castele, bufnițe, pisici sau vrăjitoare.
  • Asigurați-vă că alegeți o temă care va dura câteva ani pe măsură ce copilul crește.
  • Imagine intitulată Faceți camera dvs. Arătați rece pas 6
    2. Utilizați călătoriile ca o inspirație. Gândiți-vă la locurile preferate pe care le-ați călătorit sau la destinația dvs. de vis. Puteți încorpora elemente ale acestor locuri în grădiniță prin opera de artă, animale sau repere. Faceți tema prietenoasă pentru copii folosind materiale moi și culori strălucitoare.
  • De exemplu, o plajă preferată ar putea inspira o schemă de culoare albastră.
  • O temă de călătorie poate fi simplă ca adăugarea de imagini din excursii sau fotografii din trecut de repere renumite. De asemenea, puteți căuta lenjerie de imprimare pe hartă sau puteți include bucăți care provin din diferite țări, cum ar fi mobilierul, țesătura sau lămpile.
  • Luați în considerare includerea unei murale a unui loc special sau a unui reper preferat.
  • Imagine intitulată Faceți camera dvs. rece Pasul 8
    3. Căutați țesături, jucării și covoare care reprezintă sportul dvs. preferat. Sportul sunt o temă grozavă pentru a crea o grădiniță distractivă în jurul valorii de. Alegeți mobilierul care este fie neutru, fie reamintește de inspirația dvs. De exemplu, vopsea mobilierul culorile echipei sportive preferate. Culorile echipei pot deveni chiar tema dvs. de culoare.
  • Memorabilia sportivă, cum ar fi rachetele de tenis, liliecii de baseball sau tricourile pot fi atârnate ca lucrări de artă. Bilele sportive sau imaginile atletului dvs. preferat pot servi drept decor.
  • Temele sportive nu sunt doar pentru băieți! Ai putea face o balet, o gimnastică sau o temă de volei pentru o cameră fetiță, de exemplu.
  • Imaginea intitulată Faceți camera dvs. Pasul rece 9
    4. Utilizați hobby-urile ca o temă. Cum ar fi utilizarea unei temă sportivă, încorporarea hobby-ului dvs. preferat este o modalitate excelentă de a face o grădiniță personalizată. Aproape orice hobby poate fi folosit pentru a transforma camera copilului.
  • De exemplu, dacă vă place grădinăritul, luați în considerare țesăturile florale sau plantele de stenciling pe mobilier.
  • Dacă sunteți colector, luați în considerare utilizarea unei părți a colecției dvs. în grădiniță. Continuați tema pe pereți și în tipărirea țesăturii.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind teme fără sfârșit
    1. Imagine intitulată Faceți camera dvs. rece Pasul 16
    1. Alegeți animalul preferat. Animalele sunt o temă clasică pentru camerele pentru copii. Gândiți-vă la animalul dvs. preferat, real sau imaginar și baza dvs. în jurul ei. Urși, câini, pisici, dragoni și unicorns sunt toate temele populare. Căutați așternut, perdele, lămpi sau covoare cu animalul dvs. preferat. Utilizați autocolante sau o murală a animalului pe perete.
    • De asemenea, puteți utiliza mai multe animale ca o temă. De exemplu, ați putea alege o temă de pădure și puteți încorpora cerb, iepuri și păsări. O temă de savană ar putea include girafe, zebre și lei.
    • O temă de animale poate fi combinată și cu tema de călătorie. Utilizați animale de la destinația dvs. preferată de călătorie și includeți-le în cameră.
  • Imaginea intitulată Configurați o clasă preșcolară Pasul 17
    2. Du-te cu o temă de noapte. Dacă vă place timpul de noapte, apoi utilizați-l ca inspirație - este o modalitate excelentă de a crea un spațiu liniștit, clasic. Stele, cometele și lunile pot fi stenciled pe pereți sau mobilier. De asemenea, puteți căuta paturi inspirate de noapte sau jucării.
  • Evitați să faceți spațiul întuneric și sumbru. Pentru a crea o senzație pozitivă, focalizați pe stele și alegeți elemente de culoare deschisă.
  • Imaginea intitulată Decorează camera dvs. pentru pasul liber 11
    3. Optați pentru o temă de soare sau curcubeu. Un soare sau o temă de dimineață creează o cameră fericită și energică. Utilizați roșii, galben și portocale ca accente și căutați țesături de imprimare de curcubeu sau la soare și așternut..
  • Rainbows, Suns și Nori pot fi, de asemenea, stenciled pe pereți sau mobilier. Sau cadru de imagini ale cerului, răsăritului de răsărit sau curcubeu și atârnați ca artă.
  • Un covor de curcubeu este o modalitate excelentă de a adăuga culoarea și de a încorpora tema fără a supraviețui camera.
  • Imagine intitulată Faceți camera dvs. răcoroasă Pasul 11
    4. Selectați o temă nautică. O temă nautică este un motiv popular care nu iese niciodată în stil. Utilizați blues, gri și albii ca o schemă de culori. Căutați țesături, așternuturi și perne care sunt apă sau cu barca. Utilizați imagini ale marinarilor sau bărcilor ca artă de perete și încorporați cablurile sau accesoriile de ancorare pentru a extinde tema.
  • Utilizați culori mai luminoase, cum ar fi roșii, pentru a lumina o pepinieră nautică.
  • Stripurile funcționează bine cu tema nautică - ia în considerare includerea lor în țesături sau pe pereți.
  • Metoda 3 din 4:
    Alegerea unei culori
    1. Imaginea intitulată Împărțiți o cameră mare Pasul 17
    1. Utilizați culori calde pentru stimularea vizuală. Culori cum ar fi roșu, portocaliu și galben fac spațiile se simt confortabil și dinamice. Culorile energizante vor ajuta la crearea unui spațiu interesant, dar poate doriți să le luați în considerare utilizarea lor ca accente dacă doriți un sentiment mai relaxat în grădinița voastră.
    • Pastel și culori dezactivate creează un mediu liniștitor. Culori precum îndrăzneț, galben strălucitor sau roșu sunt prea vibrante și nu ar trebui folosite.
    • Dacă alegeți culori calde, căutați mobilier, lenjerie de pat și decor care va completa culorile. Dacă doriți să tonați culorile, căutați piese neutre pentru a le include în cameră.
  • Imaginea intitulată are un dormitor perfect (teen fete) Pasul 1
    2. Selectați culori cool sau pastel dacă doriți un spațiu liniștitor. Culori cum ar fi blues, verde, gri și pastels ajuta la crearea unei atmosfere liniștite. Aceste nuanțe sunt foarte populare în pepiniere, deoarece mulți părinți doresc un mediu relaxant pentru copilul lor.
  • Asigurați-vă că echilibrați culorile mai întunecate, în special bluzele întunecate și Grays, cu nuanțe mai ușoare pentru a preveni ca camera să fie prea sumbră. Căutați mobilier sau țesături mai ușoare pentru a ajuta la luminarea camerei, menținând simțul pașnic.
  • Imaginea intitulată Construiți un fort în camera dvs. Pasul 1
    3. Du-te pentru culori neutre de gen, dacă nu știți sexul bebelușului. Stick la culori care vor funcționa bine atât pentru băieți, cât și pentru fete. Verzii, gri, galben și creme vor funcționa fie pentru sex. Adăugați Pops de culori prin accesorii și lenjerie de pat.
  • Aceste culori sunt, de asemenea, utile dacă intenționați să aveți mai mult de un copil. În acest fel, nu va trebui să redecorați grădinița dacă următorul dvs. copil este un gen diferit.
  • De exemplu, alegeți alb-negru ca culorile principale și adăugați POP-uri de galben. Sau, adăugați accente în roz sau albastru dacă știți sexul bebelușului.
  • Metoda 4 din 4:
    Alegerea unui punct focal
    1. Imagine intitulată Configurați o clasă preșcolară Pasul 6
    1. Baza tema de decorare în jurul unui obiect sau accesoriu specific. De exemplu, dacă găsiți un mobil pentru patul copilului pe care îl iubiți, luați telefonul mobil într-un magazin de vopsea și alegeți culorile corespunzătoare pentru pereți. Apoi, căutați paturi potrivite și alte accesorii, ceea ce va face mobilă un punct focal.
    • Orice element favorit, cum ar fi o imagine, un covor sau un pat de pat, poate deveni punctul focal în jurul căruia creați tema grădiniței copilului.
    • Puteți crea o temă în jurul unei heirloomi de familie, cum ar fi un ursuleț de pluș.
  • Imaginea intitulată distinge ce marcă de scutece de unică folosință un copil poartă pasul 1
    2. Cumpărați mai întâi mobila dacă nu aveți un alt punct focal. Dacă vă luptați să veniți cu un obiect de utilizat ca o piesă centrală, concentrați-vă pe mobilier. Mobilierul pentru copii este în mod evident crucial pentru grădiniță și poate pune tonul pentru tema camerei.
  • Potriviți decorul camerei la mobilier. De exemplu, dacă cumpărați un pat modern, păstrați tema modernă pe tot restul mobilierului și decor. Sau dacă alegeți un anumit mobilier de culoare, utilizați acea culoare în întreaga cameră.
  • Imagine intitulată Configurarea unei clase preșcolare Pasul 5
    3. Includeți o murală în loc să se concentreze pe un obiect sau pe mobilier. Pictura unui mural este o modalitate bună de a personaliza orice grădiniță. Va deveni centrală și va pune tonul pentru restul camerei. Alegeți așternutul, perdelele și decorațiile care continuă tema murală sau completează culorile sale.
  • Ca o alternativă la angajarea unui artist pentru a picta o murală, alegeți niște decalcomanii de perete care pot fi ușor plasați în cazul în care doriți.
  • Imagine intitulată Obțineți un copil pentru a dormi Pasul 10
    4. Ia în considerare utilizarea peretelui de vinil. Acestea sunt o modalitate ușoară de a crea un perete focal fără pictura. Acestea pot fi achiziționate la majoritatea magazinelor de aprovizionare pentru copii sau online la site-uri precum Amazon. Se atașează la perete ca autocolante, dar sunt proiectate să fie îndepărtate.
  • Vinyl perete sunt ușor de înlocuit, ceea ce le face ideale pentru pepiniere. Când copilul dvs. devine mai în vârstă și doriți să redecorați, puteți elimina sau înlocui dispozitivul de perete.
  • sfaturi

    Scopul de a face spațiul luminos și optimist. Evitați culorile și metalele întunecate.
  • Finalizați pictura și redecorarea cu cel puțin 4 săptămâni înainte ca bebelușul să se asigure că camera este finalizată într-o mulțime de timp pentru a saluta noua sosire.
  • Revistele și site-urile de bebeluși precum Pinterest și Etsy vă pot ajuta să găsiți modalități de a vă încorpora creativ tema în întreaga grădiniță.
  • Avertizări

    Evitați mobilierul de vârf, marginile ascuțite și suprafețele dure. Siguranța ar trebui să fie întotdeauna prioritatea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar