Cum să decoreze un garaj

Un garaj poate fi mult mai mult decât locul pe care îl stocați lucrurile și parcați mașina. Finalizând podeaua și pereții, poate fi o zonă lustruită, curată, care vă arată stilul personal! După adăugarea unor fler cu decorațiuni de perete, garajul dvs. va arăta brand nou.

Pași

Metoda 1 din 3:
Finalizarea podelei
  1. Imagine intitulată Decorează un garaj Pasul 1
1. Utilizați vopsea de podea epoxidică pentru un finisaj strălucitor. Pregătirea și aplicarea pentru epoxid necesită mai mulți pași decât alte tipuri de vopsea, dar, atunci când ați terminat, veți rămâne cu o podea finisată.
  • Pentru a adăuga mai mult fler, cumpărați fulgi de culoare pentru a arunca în timp ce pictați podeaua.
  • Vopselele epoxidice împiedică lipirea petelor de petrol și a grăsimii la podea și este foarte ușor de curățat.
  • Imagine intitulată Decoreaza un garaj Pasul 2
    2. Utilizați vopsea de beton dacă podeaua conține prea multă umiditate. Dacă, după ce a părăsit o pungă de plastic pe podea timp de 24 de ore, umiditatea se acumulează sub sac, vopsea regulată de beton este o opțiune mai bună decât epoxidul. Alegeți fie vopsea bazată pe ulei sau latex de la un magazin local de îmbunătățire a casei. Utilizați banda de pictori și o rolă de hârtie pentru a acoperi partea inferioară 12 în (30 cm) a pereților. Clătiți podeaua pornind de la spate și în mișcare foward. Când podeaua este uscată, utilizați o rolă de vopsea de 9 în (230 mm) pentru a se rostogoli pe vopsea și lăsați-o să se usuce conform instrucțiunilor producătorului.
  • Vopseaua pe bază de ulei va dura mai mult, dar necesită un primer înainte de a picta.
  • Vopseaua de latex nu necesită un primer, dar nu este la fel de durabilă.
  • Imagine intitulată Decorează un garaj 3
    3. Instalați gresie pentru o opțiune non-permanentă. Măsurați zona podelei de garaj pentru a determina imaginea pătrată a plăcilor de care veți avea nevoie. Achiziționați plăcile din magazinul local de îmbunătățire la domiciliu. Măturați podeaua și faceți o clătire rapidă. Fixați plăcile împreună conform instrucțiunilor producătorului.
  • Alegeți gresie rigidă dacă locuiți într-un climat în care temperatura se poate schimba dramatic pe tot parcursul zilei.
  • În timp ce plăcile de pardoseală reprezintă o modalitate rapidă și ușoară de a face ca podea să se termine, ele pot fi mai scumpe decât vopselele și selealele de beton.
  • Imagine intitulată Decorează un garaj Pasul 4
    4. Utilizați covorașe de rulare pentru o acoperire rapidă și ușoară. Măsurați zona de garaj pentru a vă asigura că achiziționați dimensiunea potrivită a covorului. Scoateți garajul și rotiți mat. Îndepărtați covorașul cu un cuțit de utilitate sau foarfece, astfel încât să se potrivească uniform.
  • În timp ce covorașii sunt ușor de instalat, ele au, de asemenea, dezavantaje cum ar fi alunecoase atunci când sunt umede și contracte și se extind datorită temperaturii. Nu tastați covorașele pe podea pentru a le permite să se extindă și să contracteze corect.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbrăcați pereții
    1. Imagine intitulată Decorează un garaj Pasul 5
    1. Hang Gipswall. Având o panza goală, cum ar fi gips-carton, va ajuta toate celelalte decorațiuni de perete să iasă în evidență.Măsurați lungimea și înălțimea fiecărui perete pe care îl veți usca și cumpărați cantitatea de gips carton de care aveți nevoie dintr-un magazin de îmbunătățire la domiciliu. Atașați carcasa gipsului la pereți prin ciocnirea unghiilor prin gips-carton în șuruburile de perete.
    • De asemenea, puteți alege să atârnați gips-carton pe tavan prin utilizarea unui burghiu și șuruburi pentru a le atașa la tavan. Utilizați un ferăstrău rotativ pentru a tăia în jurul oricăror corpuri de iluminat.
  • Imagine intitulată Decorează un garaj Pasul 6
    2. Vopsea pereții o culoare solidă folosind o perie de vopsea și o rolă de vopsea. Vopsea pereții peste tot folosind un grund pe bază de ulei sau latex. Permiteți grundului să se usuce cu 24 de ore înainte de a picta cu vopseaua colorată. Asigurați-vă că ați pictat peste grund cu vopsea colorată cu 48 de ore de pictura grundului.
  • Dacă doriți să adăugați și mai multă adâncime pereților, luați în considerare utilizarea a două sau mai multe culori pentru a picta dungi sau blocuri pe pereți. Utilizați banda de vopsire și banda de măsurare pentru a măsura și contur în cazul în care doriți ca dungile sau blocurile să fie.
  • Alegeți o culoare care se potrivește cu podeaua și alte decorațiuni pe care intenționați să o închideți.
  • Imagine intitulată Decorează un garaj Pasul 7
    3. Instalați plăcile de perete de diamant pentru o opțiune non-permanentă, elegantă. Măsurați lungimea și lățimea pereților de garaj. Achiziționați numărul de plăci de care aveți nevoie dintr-un magazin de acasă. Utilizați un burghiu și șuruburi pentru a atașa țigla la gips-carton.
  • Dacă nu doriți ca hassle-ul care vine cu amorsing și pictura, plăcile de perete oferă o soluție simplă și rapidă
  • Luați în considerare realizarea unui model de bord de verificare cu două culori de plăci de perete pe un perete pentru a crea un zid de accent.
  • Imagine intitulată Decorează un garaj Pasul 8
    4. Instalați un mural de perete autoadeziv pentru a face unul sau mai multe pereți pop cu culoare. Găsiți și cumpărați pictura murală vă place online sau un magazin de îmbunătățire la domiciliu. Ștergeți peretele cu o cârpă și apă și lăsați-o să se usuce. Îndepărtați plăcile de comutare de pe perete. Îndepărtați spatele de la un colț superior al muralului și rămâneți în colțul de sus. Continuați să îndepărtați încet spatele și împingerea părții lipicioase a muralului până la perete până când întreaga murală este atașată.
  • Dacă sunteți un fan al aerului în aer liber, alegeți o murală care imagini copacii și munții. Aceasta va crea adâncime în cameră și va face ca garajul să se simtă mai mare.
  • Muralul tău poate fi doar modele dacă vrei! Nu trebuie să fie de peisaj sau un obiect.
  • Alegeți o murală care reprezintă ceva cu care sunteți pasionat (motociclete, mașini, natură, sport etc.)
  • Imagine intitulată Decorează un garaj Pasul 9
    5. Hang Memorabilia și colecțiile de pe pereți pentru a vă arăta stilul. Utilizați un cui și un ciocan pentru a închide elementele pe care le-ați colectat de-a lungul anilor. Treceți prin cutii vechi pentru a găsi pietre pe care le-ați uitat!
  • Plăcile vechi de licență atârnate împreună sunt excelente pentru un garaj tematic auto. Ei vă vor aminti de unde ați fost și ați condus în trecut.
  • Semnele Neon sunt excelente pentru un garaj cu o temă sportivă sau bar.
  • Metoda 3 din 3:
    Organizarea garajului dumneavoastră
    1. Imagine intitulată Decorează un garaj Pasul 10
    1. Instalați turnurile de stocare pentru a vă organiza recipientele de depozitare. Coșurile de depozitare reprezintă o modalitate excelentă de a vă organiza lucrurile, dar de obicei se sfârșesc stivuite împotriva unui perete care face greu să ajungă la fund. Construiți sau cumpărați turnuri de depozitare și plasați un bin câte un raft al turnului, astfel încât să puteți accesa cu ușurință fiecare bin indiferent de cât de mare este în stivă.
    • Vopsea turnurile de stocare pentru a face această metodă de organizare mai elegantă.
  • Imagine intitulată Decorează un garaj Pasul 11
    2. Stocați consumabilele de curte în tuburi de formare a betonului. Achiziționați tuburi de formare a betonului din magazinul local de îmbunătățire la domiciliu. Setați tuburile pe un perete și fixați-le pe perete folosind un ciocan și unghii.
  • Aceste tuburi sunt excelente pentru depozitarea obiectelor înalte și lungi, cum ar fi greblele, liliecii de baseball, rulourile de hârtie și măturile.
  • Pentru a adăuga mai mult stil, vopsea tuburile folosind vopsea acrilică colorată.
  • Imagine intitulată Decorează un garaj Pasul 12
    3. Instalați rafturile montate pe plafon pentru a elibera spațiul de podea. Achiziționați rafturi montate pe plafon din îmbunătățirea locală a casei sau a magazinului de casete mari. Atașați rafturile la tavanul garajului urmând instrucțiunile producătorului. Vei fi, de obicei, direcționat să utilizați un burghiu și șuruburi de alimentare.
  • Aceste rafturi sunt excelente pentru stocarea unor obiecte mari care ocupă o mulțime de spațiu pe teren, cum ar fi răcitoarele, consumabilele de camping, schiurile și coșurile de depozitare.
  • Dacă vă place să vă petreceți cu prietenii în garaj, să atârnați niște lumini din partea de jos a rafturilor pentru o atingere decorativă.
  • Imagine intitulată Decorează un garaj 13
    4. Creați pereți pegboard utilizând PEGBoard și șuruburi. Achiziționarea 0.25 în (0.64 cm) șuruburi cu cap și șuruburi de pe un magazin local de îmbunătățire a casei. Dacă garajul dvs. nu le are deja, atașați 1 în (2.5 cm) cu 3 inci (7.6 cm) benzi de lemn la știfturile de perete. Plasați prima bandă 24 în (61 cm) din tavan și apoi continuați să plasați benzi 24 în (61 cm) sub ultima. Atașați pegord-ul la benzi folosind șuruburi cu cap de spălare.
  • Utilizați cârlige de perete pegboard pentru a bloca bicicletele și roabe.
  • Tăiat 2 în (5.1 cm) Diametrul PVC țeavă în bucăți de 6 în (15 cm) și glisați-le pe cârlige de pegboard pentru a crea cubbyholele cubboard pentru creioane, pensule și alte obiecte mici.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar