Cum de a alege o agenție de adopție a câinilor

Există multe tipuri diferite de organizații care vă pot ajuta să găsiți un câine pentru adopție. În afară de adăposturile non-profit și de facilitățile de salvare a câinilor, există și agenții de adopție specifice.Unele organizații își desfășoară propriile canale, în timp ce altele vă pot ajuta să vă potriviți cu un câine care stau într-o casă favorabilă.Indiferent de tipul de organizare a adopției, este important să adunați cât mai multe informații cum puteți. Mai mult, familiarizați-vă cu operațiunile unei organizații, precum și procesul lor de adopție specific.

Pași

Metoda 1 din 3:
Colectarea informațiilor inițiale despre o agenție de adopție
  1. Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 1
1. Efectuați o căutare amănunțită online.Puteți găsi o listă de adăposturi locale de animale și agenții de adopție online. De exemplu, vizitați site-ul Proiectului Shelter Pet și introduceți codul poștal pentru a găsi organizațiile din zona dvs. care vă pot ajuta să găsiți și să adoptați un câine dintr-o sursă de renume.ASPCA oferă, de asemenea, un instrument gratuit de căutare online pentru a vă ajuta să găsiți animale de companie adoptat. Alte site-uri utile includ petfinder, lumeanimal și adoptat.
  • Vizitați site-urile web ale agențiilor de adopție și căutați informații precum Evenimente de adoptare regulate.
  • Citiți recenzii terțe ale agențiilor care vă interesează, pe site-uri precum Google sau Yelp. Simțiți-vă liber să apelați un medic veterinar într-o zonă a unei agenții pentru a vedea dacă sunt familiarizați cu organizația.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 2
    2. Vizitați organizațiile cu care ați putea dori să lucrați. Dacă există o unitate de adopție care vă interesează în zona dvs., vizitați-le. În afară de întâlnirea câinilor pe care îi au la dispoziție, veți putea afla despre agenție prin plata unei vizite.
  • Fiți atenți la curățenia și organizarea facilităților, precum și condiția câinilor pe care îi întâlniți. Câinii par sănătoși și fericiți?
  • Mai mult, observați personalul. Ei ar trebui să fie experimentați și dispuși să vă ajutați.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 3
    3. Întrebați personalul agenției o mulțime de întrebări. Solicitarea întrebărilor este cea mai bună modalitate de a afla mai multe despre o agenție, precum și nivelul de experiență al personalului său.Ascultați semne că personalul cunoaște politicile agenției.
  • În special, puneți întrebări cum ar fi: "Câte adopții vă completează anual?"Și" care este politica dvs. de spay / neutrică și de imunizare?"
  • Căutați dovezi că personalul se îngrijește de câinii cu care lucrează. De fapt, ar trebui să vă pună întrebări, de asemenea, pentru a vă asigura că veți putea să vă îngrijiți corect un câine.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 4
    4. Organizațiile de contact Nu puteți vizita. Găsiți informațiile de contact pentru o anumită agenție care are un câine pe care l-ați găsit online și le dați un apel. Răspunsurile amortizate și în timp util ar trebui să fie întotdeauna de așteptat la orice întrebări pe care le aveți, fie pe telefon sau prin e-mail.
  • Dacă organizația operează exclusiv sau puternic prin intermediul caselor Foster, puneți întrebări cum ar fi: "Câți câini aveți în prezent disponibil?"Și" Câte case de foster lucrați?"
  • Raportul dintre aceste numere nu ar trebui să fie mai mult de câțiva câini pe casă foster.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 5
    5. Asigurați-vă că o organizație este licențiată și înregistrată.Dacă o agenție de adopție susține că este un nonprofit, verificați această afirmație. Oricum, cereți să vedeți licența de Kenneling a organizației ori de câte ori vizitați o instalație în care sunt adăpostiți câinii.
  • Din păcate, unele agenții de adopție a animalelor nu respectă tratamentul etic al animalelor sau practicile de afaceri. Licențele valabile și înregistrarea indică faptul că o organizație este inspectată în mod regulat și îndeplinește criteriile legale pentru operarea unei agenții de adopție.
  • Dacă aveți rezerve cu privire la modul în care animalele sunt tratate de o anumită agenție, adresați-vă unui membru direct. Spune ceva de genul, "Cât de mult sunt hrăniți câinele individuali în fiecare zi?" sau "Ce tactici disciplinare folosiți cu câinii?"
  • Dacă ați marcat vreodată sau suspectați abuzul pe animale, nu ezitați să contactați oficialii de aplicare a legii în zona dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 6
    6. Luați în considerare taxele de adoptare ale organizației. Un alt factor important este costul unei adopții cu o anumită agenție.Deși poate părea ciudat să plătească o taxă la o facilitate de salvare sau un adăpost pentru animale, rețineți că organizația a acoperit probabil costuri semnificative pe care nu le veți plăti.În cele din urmă, taxele de adopție sunt adesea mult mai ieftine decât plata pentru taxele și serviciile care altfel ar fi necesare pentru a dobândi și îngriji un câine.
  • Rețineți că crescătorii privați percep adesea sute de dolari pentru un câine care trebuie încă să fie imunizat și fixat.
  • Chiar și un catelus "liber" de la vecinul dvs. ar putea să vă costă mai mult decât taxele de adopție la adăpostul local odată ce obțineți îngrijirea veterinară necesară.
  • Pe scurt, se așteaptă ca taxele de adopție să fie cuprinse între 75 de dolari și 225 de dolari, cu mult sub costul furnizării unui câine cu servicii veterinare inițiale de bază.
  • Metoda 2 din 3:
    Solicitarea cu privire la operațiuni și procesul de adopție
    1. Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 7
    1. Aflați ce servicii au fost furnizate câinelui. O agenție vă va oferi probabil o defalcare detaliată a costurilor lor operaționale, precum și serviciile care au fost furnizate câinelui dvs. De exemplu, câinii de adopție sunt, de obicei, fixați și vaccinați.
    • În plus, multe agenții de adopție oferă, de asemenea, câinilor cu tratamente preventive pentru combaterea infecțiilor, cum ar fi viermele de inimă.
    • Aceste informații sunt importante pentru a fi, astfel încât să știți ce servicii veterinare ar putea fi necesar să furnizați.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 8
    2. Familiarizați-vă cu politica de plasare a agenției.Unele organizații, în special cele afiliate la rase specifice, vor avea probabil politici în ceea ce privește plasarea câinilor lor.De exemplu, este posibil să fiți obligat să aveți o curte împrejmuită sau o casă liberă de pisici sau copii.Solicitând despre aceste politici, vă puteți salva și a agențiilor de adopție înainte de a aplica.
  • Dacă un câine nu a fost spayed sau sterilizat de momentul adoptării, agenția vă poate conecta probabil cu o opțiune de cost cu o organizație locală.Acestea pot cere să faceți acest lucru ca un termen de adopție.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 9
    3. Întrebați despre cum să solicitați o adopție. Procesul de aplicare pentru adoptarea unui câine variază foarte mult între diferitele organizații.Este în cadrul propriului dvs. și interesul agențiilor pentru a vă asigura cea mai bună potrivire posibilă între dvs. și câinele dvs., iar procesul de aplicare vă ajută să vă asigurați că se face o potrivire adecvată. Cel mai bine este să cunoașteți un proces specific al unei agenții pentru a vă asigura că sunteți dispus să treceți cu el înainte de a începe.
  • În afară de o aplicație inițială despre capacitatea dvs. de a avea grijă de un câine, o agenție va dori probabil să vă intervieveze și poate ajuta la facilitarea introducerii dintre dvs., câinele dvs. și, eventual, chiar și mediul dvs. de acasă.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 10
    4. Aflați dacă agenția oferă sprijin continuu. Uneori, organizațiile de adopție canine vor oferi sprijin continuu după o adopție. Acest lucru ajută la reducerea numărului de câini care îi sunt returnați, deoarece noii proprietari se termină cu responsabilitatea proprietății câinilor. Pur și simplu solicitați unui membru al personalului ce servicii pe care le oferă în urma unei potențiale adopție.
  • Metoda 3 din 3:
    Având în vedere faptele despre adopție în general
    1. Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 11
    1. Implicit la adăposturile și salvarea animalelor.În afară de costurile mai mici de adoptare printr-un adăpost non-profit sau unitate de salvare, merită să remarcăm alte fapte despre aceste tipuri de organizații.Ei găzduiesc anual 6 până la 8 milioane de animale, doar jumătate din care vor fi adoptate. Mulți dintre acești câini nu au fost plasați în aceste facilități la nici o vină a lor, iar multe sunt gata și capabile să vă alăture acasă în siguranță și fericiți.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 12
    2. Luați în considerare o organizație de salvare specifică pentru rasă. Unele agenții de adopție lucrează cu un tip de rasă de câini în special. Dacă sperați să adoptați un câine de o anumită rasă, uitați-vă online pentru agenții care se specializează în consecință.
  • Între timp, este important să rețineți că aproximativ 25% dintre câinii îngrijiți de toate adăposturile de câine sunt purebred.De fapt, multe organizații specifice de rasă funcționează prin potrivirea persoanelor interesate cu câinii de rasă pură, fiind ținute în adăposturi obișnuite de animale.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 13
    3. Căutați un câine al cărui comportament se va potrivi cu stilul tău de viață.Câinii de salvare sunt adesea nu numai imunizați și fixați, mulți sunt, de asemenea, instruiți în casă.Multe adăposturi lucrează, de asemenea, pentru a se asigura că câinii sunt socializați unul cu altul, precum și cu oamenii.Oricare ar fi personalitatea fiecărui câine, facilitatea sau casa favorabilă care se îngrijește de ei vă va oferi analiza comportamentului.
  • Întrebați despre modul în care o organizație își pregătește câinii și ce informații au asupra unui comportament al unui anumit câine.Acest lucru vă va ajuta să alegeți nu numai o agenție de adopție îngrijorătoare, ci doar câinele drept.
  • De fapt, personalul de adopție vă poate ajuta să identificați aspecte ale stilului dvs. de viață care vă va ajuta să alegeți un câine.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de adopție a câinilor Pasul 14
    4. Așteptați analiza imperfectă a rasei la multe facilități de adopție. Cel mai important, mulți dintre câinii la facilități de adopție sunt bine comportate și capabile să fie instruiți în continuare. Cu toate acestea, nu trebuie să presupunem că o facilitate de adopție a evaluat corect rasa unui câine. Personalul, inclusiv veterinarii, adesea pur și simplu ghicesc câinii pe baza aspectului singur.
  • Unii câini cu anumite tipuri de patrimoniu de rasă sunt mai mult sau mai puțin probabil să fi fost identificați corect.De fapt, analiza ADN aproape întotdeauna arată un patrimoniu genetic diferit decât rasa care a fost evaluată vizual.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar