Cum să faceți o adopție privată

Familiile vin în toate formele și dimensiunile și în cuvintele Centrului Național de Adopție, "Nu există copii nedorite. Doar familiile incultate." Adoptarea privată, în cazul în care un avocat acționează ca fiind între părinții de naștere și părinții adoptivi, este o modalitate de a vă face drumul prin intermediul cadrului legal de adoptare adesea confuz.

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea unei adopții private
  1. Imaginea intitulată face o adopție privată Pasul 1
1. Explorați eligibilitatea pentru a adopta un copil. Nu există un drept constituțional de a adopta un copil. Ca urmare, toate drepturile, procedurile și cerințele de adopție sunt guvernate de statute de stat cu unele îndrumări din partea guvernului federal. În general, în conformitate cu legislația actuală a statului, orice cuplu adult sau căsătorit este eligibil să adopte dacă îndeplinesc anumite criterii.
  • Cerințele de vârstă ale părinților potențiali, dacă sunt enumerați în statut, variază de la 18 la 25. Șase state, California, Georgia, Nevada, New Jersey, Dakota de Sud și Utah, cer ca părintele adoptiv să aibă cel puțin zece ani mai în vârstă decât adoptatorul. În Idaho, este de 15 ani.
  • Consultați legile statului dvs. pentru cerințele specifice de eligibilitate.
  • Imaginea intitulată face o adopție privată Pasul 4
    2. Determinați cerința de rezidență. Șaptesprezece state solicită să fii rezident al statului cu perioade variind de la 60 de zile la un an. Reședința dvs. poate fi dovedită prin permisul de conducere, încasările ipotecare, înregistrările fiscale, încasările de utilități și informațiile de înregistrare a mașinilor.
  • Dacă nu sunteți sigur, consultați un avocat sau agenție de adopție. În general, statele care necesită să fii rezident sunt Arizona, Delaware, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kentucky, Minnesota, Mississippi, New Mexico, Oregon, Rhode Island, Carolina de Sud, Tennessee, Virginia, Wisconsin, și Wyoming.
  • Dacă tu sau soțul / soția dvs. sunteți membri ai armatei, pot exista excepții de la cerințele de rezidență. Consultați un avocat local JAG, avocatul de drept familial sau agenția de adopție pentru a vedea dacă cerința de rezidență poate fi renunțată.
  • Imaginea intitulată face o adopție privată Pasul 10
    3. Luați în considerare un facilitator de adopție. Facilitatorii sunt indivizi și organizații fără licență care se potrivesc mamei de naștere cu părinți adoptivi potențiali. Facilitatorii variază de la organizații non-profit la întreprinderile care percep o taxă foarte mare pentru introducere.
  • Facilitatorii de adopție operează în afara cadrului juridic și nu sunt deținute la aceleași cerințe de licențiere și competență ale agențiilor profesionale.
  • Facilitatorii de adopție nu sunt legali în toate statele. Verificați legile statului atât în ​​starea de reședință, cât și în starea în care copilul poate locui și verifica dacă utilizarea unui facilitator este permisă.
  • Unii facilitatori au reputații bune și au o mare rețea de contacte comunitare pentru găsirea mamei de naștere care doresc să pună copii pentru adopție.
  • Dacă doriți să luați în considerare utilizarea unui facilitator, trebuie să le cercetați cu atenție. Vrei o organizație de renume cu o experiență de plasare de succes. Cereți referințe și verificați-le cu atenție. Întrebați despre taxe și solicitați să fie puse în scris.
  • Imaginea intitulată face o adopție privată Pasul 11
    4. Decideți cine vreți să vă ocupați de partea legală a adoptării dvs. Într-o adopție privată, părinții nașterii își transferă drepturile direct părinților adoptivi, mai degrabă decât statului sau o agenție de adopție. Cu toate acestea, adopția este încă guvernată de legea statului și există multe proceduri și cerințe legale pe care trebuie să le îndeplinești pentru adoptarea de a fi acordată. Cei mai adoptivi părinți lucrează cu un avocat pentru a le îndruma prin proces.
  • Alegeți un avocat cu experiență în adopții private. Când intervieți avocații, întrebați dacă sunt membri ai Academiei Americane de Avocații de Adopție sau o acreditare de stat echivalentă. Dacă avocatul dvs. nu este acreditat, puneți-i la întrebarea despre experiența ei specifică care manipulează adopțiile private. AAAA menține un director de avocați acreditați de adopție în Statele Unite.
  • O adopție privată în care părinții adoptivi și mama nașterii nu au fost de acord în prealabil pot costa peste 20.000 de dolari. Înainte de a face investițiile financiare și emoționale în adopție, doriți un avocat care este familiarizat cu toate legile și procedurile federale, de stat și locale. În funcție de locația dvs., așteptați să plătiți 100 $ la 200 USD pe oră pentru asistență juridică calificată.
  • Din cauza complexității procesului de adopție și a potențialului de consecințe negative, nu este recomandat să încercați să faceți o adopție pro SE. Chiar și o adoptare a consimțământului în familie, de exemplu, o mătușă și unchiul care adoptă un nepot cu consimțământul deplin al părinților de naștere, ar trebui să fie încă pregătit și a păstorat prin intermediul unui avocat.
  • Partea 2 din 3:
    Completarea unui studiu de adopție la domiciliu
    1. Imaginea intitulată face o adopție privată Pasul 2
    1. Pregătiți-vă pentru studiul de acasă. Toate statele necesită ca părinții potențiali adoptivi să participe la un studiu de domiciliu. Nu există excepții pentru adopțiile private. În timp ce o sursă de stres pentru mulți, studiul de acasă este destinat să vă educeți despre proces și să vă evaluați viața și capacitatea dumneavoastră de a fi un părinte adoptiv.
    • Studiile la domiciliu variază în funcție de stat. Unii au nevoie să participați la o clasa de orientare și de formare. Altele vor fi efectuate strict la casa ta. Avocatul dvs. vă poate familiariza cu privire la procedura din statul dvs.
    • Legea statului determină cine poate efectua un studiu de domiciliu. Într-o adopție privată, cel mai probabil va fi făcut de o agenție privată licențiată de stat. Așteptați să plătiți până la 1.000 de dolari pentru studiul dvs. de domiciliu.
    • Studiul dvs. de domiciliu poate dura trei până la șase luni pentru a finaliza. Mulți părinți potențiali fac studiul la domiciliu în timp ce așteaptă să se potrivească cu o mamă de naștere.
  • Imaginea intitulată face o adopție privată Pasul 9
    2. Participați la studiul de acasă. Interviurile și inspecțiile pot fi lungi și se simt foarte invazive. Cu toate acestea, este esențial să participați în mod deschis și cu entuziasm. Întrebările vor varia în funcție de cerințele de stat, dar există unele teme comune.
  • Veți fi întrebat despre fundalul familiei tuturor celor care trăiesc în casă. Fiți pregătiți să discutați copilăria dvs. și cum ați fost părinți, inclusiv sentimente pe disciplină. Să fie pregătit să se supună unei verificări de fond criminal.
  • Intervievatorul va întreba despre educația și ocuparea forței de muncă, inclusiv planurile viitoare. Dacă vi se cere, să fiți gata să produceți informații despre venituri și cheltuieli.
  • Fiți gata să vorbiți despre rutinele zilnice. Dacă aveți alți copii, ce programați și rutine păstrați. Dacă lucrați la partenerul dvs., interviul vă va întreba cum intenționați să integrați nevoile copilului în programul dvs. Ar trebui să fiți gata să discutați cum vă veți ocupa de îngrijirea copilului.
  • Casa ta va fi inspectată pentru siguranță și adecvare. Nu trebuie să vă dețineți propria casă sau să aveți un dormitor separat pentru fiecare copil. Dacă aveți îngrijorări despre locul în care locuiți, discutați-vă cu avocatul dvs. de adopție.
  • Studiul de domiciliu va economisi starea relației dvs. și a sistemului dvs. de asistență. Părinții singuri vor fi întrebați despre întâlniri și relații romantice. Părinții căsătoriți vor fi încurajați să vorbească despre relație și cum un copil ar putea afecta căsătoria.
  • Imaginea intitulată face o adopție privată Pasul 12
    3. Țineți-vă curentul de studiu la domiciliu. Nu trebuie să fi localizat un copil adoptiv înainte de studiul de acasă. Cu toate acestea, majoritatea statelor solicită ca, în cazul în care o anumită perioadă de timp, de obicei 6 luni, procesul trebuie să fie repetat și un raport actualizat. Discutați despre preocupările dvs. cu agenția de studiu la domiciliu și cu avocatul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea adopției
    1. Imaginea intitulată face o adopție privată Pasul 8
    1. Dosar petiția de adopție. Odată ce un copil a fost identificat și studiul de acasă a fost finalizat, avocatul dvs. va pregăti și va depune cererea de adopție cu Curtea. Petiția vă va identifica partenerul, părinții de naștere, consimțământul la adopție și solicită Curții să acorde adopția. Când este depusă petiția, grefierul îl va pune pe calendarul judecătorului pentru o revizuire inițială.
  • Imaginea intitulată face o adopție privată Pasul 6
    2. Serviți petiția asupra părinților de naștere. Avocatul dvs. va avea lucrările de adopție trimise părinților de naștere. Într-o adopție privată în care nu există o problemă de consimțământ, avocatul dvs. se va întâlni probabil cu părinții de naștere și le va semna documentele.
  • Nici un consimțământ la adopție nu este obligatorie până când copilul se naște. Avocatul dvs. vă va explica dacă părinții de naștere au ocazia de a revoca consimțământul. În unele state, semnătura este considerată irevocabilă. În alte state, poate exista o perioadă de grație de până la 30 de zile.
  • Dacă părinții de naștere refuză să semneze sau să revoce consimțământul, adoptarea nu poate continua.
  • Într-o adopție privată, Curtea nu va obliga drepturile de consimțământ sau de sever. Dacă părinții de naștere refuză să consimtă și sunt nepotriviți, copilul va fi luat în custodia statului.
  • Un refuz de a da consimțământul sau o revocare poate fi devastator emoțional la familia adoptivă. Trebuie să fiți pregătiți pentru această posibilitate și să aveți un sistem de asistență pentru a vă ocupa de pierderea dvs.
  • Imaginea intitulată face o adopție privată Pasul 13
    3. Participa la audierea finală. ADOPTAREA AUDITĂRILOR pot fi fie parte a programului de judecată regulată, fie pe un document special de adopție. Presupunând că consimțământul și studiul la domiciliu sunt în ordine, judecătorul va revizui dosarul și va emite ordinele care finalizează adopția.
  • Discutați despre auzul cu avocatul dvs. Dacă sunteți programată pe docker, nu aduceți baloane, camere sau grupuri mari. Adoptarea dvs. poate fi programată între un divorț, o modificare a sprijinului pentru copii și o propunere privind vizitarea. Nu întrerupeți sau întârziați programul Curții. Salvați petrecerea după audierea.
  • Dacă sunteți programată pe o doză specială de adopție, procedura va fi relaxată și mai festivă. Cu toate acestea, încă verificați cu avocatul dvs. înainte de a utiliza camera dvs. în sala de judecată.
  • Cu excepția cazului în care statul dvs. permite un apel, adopția este definitivă când este semnată de judecător.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar