Cum să cumpărați un cățeluș de ciobanesc german

Păstorii germani, crescuți inițial dintr-o linie de herding și câini de fermă din Germania, sunt câini de lucru foarte populari, însoțitori și protectori. Ei sunt jucăuși, distractiv, plini de energie, și, atunci când sunt socializați în mod corespunzător, păstorii germani iubesc copiii. Ați cumpara un păstor german și îngrijiți-vă bine, veți avea un animal de companie credincios, un câine minunat de gardă și un tovarăș loial pentru anii următori.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătirea pentru a cumpăra un cățeluș de ciobanesc german
  1. Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de cioban german Pasul 1
1. Pregătiți-vă bugetul. Costul unui câine nu include doar prețul pe care îl plătiți în față. Va trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite costurile zilnice normale, cum ar fi produsele alimentare, formarea și cheltuielile pe termen lung, cum ar fi facturile VET. Asigurați-vă că puteți să lucrați confortabil în bugetul dvs. înainte de a cumpăra un catelus.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de ciobanesc german Pasul 2
    2. Alegeți timpul potrivit. Configurați-vă noul cățeluș în casa dvs. și învățați-l căile lumii vor lua mult timp și răbdare. Dacă aveți un program foarte ocupat sau o mulțime de călătorii, puteți dori să așteptați până când aveți mult timp să vă concentrați asupra noului dvs. catelus.
  • Luarea timpului pentru a instrui în mod corespunzător un catel va plăti în viitor. Un câine instruit corespunzător este o bucurie de a avea în familia ta, în timp ce un câine care nu este instruit ar putea provoca o mulțime de conflicte și probleme de ani de zile.
  • Imagine intitulată Cumpărați un păstor german Pasul 3
    3. Pregătiți-vă casa. Va trebui să vă dovedească cățelușul dvs. înainte de a aduce acasă noul dvs. pachet de bucurie.Asigurați-vă că elementele aleatorii pe care nu le doriți distruse sunt îndepărtate și că toate pericolele sunt la îndemâna puilor.
  • Alegeți un loc în casa dvs., care vor fi toate astea pentru viitorul apropiat. Nu lăsați ca catelul să aibă rularea locului, dați-i un spațiu mai mic pentru a se adapta înainte de introducerea acestuia în spațiul mai mare. Acest lucru va face mai ușoară tranziția catelului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un păstor german Pasul 4
    4. Cercetați rasa. Păstorii germani sunt o rasă mare de câini pentru persoanele active care doresc să petreacă mult timp cu câinele lor. Ei sunt câini de vânătoare, ceea ce înseamnă că au nevoie de o nevoie profundă de a lucra, chiar dacă aceasta înseamnă încercarea de a vă împiedica! Va trebui să vă dați câinelui dvs. ceva de făcut, își exercită mintea și corpul său mult timp.
  • De asemenea, asigurați-vă că ați întâlnit un ciobanesc german plin înainte de a adopta un catelus. Vrei să te asiguri că îți place temperamentul rasei și că un câine plin de culoare va fi o potrivire bună cu stilul de viață al familiei tale.
  • Metoda 2 din 4:
    Adoptați un ciobanesc german de la un grup de salvare
    1. Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de ciobanesc german Pasul 5
    1. Obțineți o trimitere la un grup de salvare. Consultați birourile veterinarilor locali, adăposturi de animale, magazine de furnizare a animalelor de companie și alte afaceri pentru animale de companie pentru trimiteri la organizațiile de salvare a câinilor din zona dvs.
    • Contactați un grup local de salvare a câinilor pentru trimiterea la alte grupuri din zonă. Unele grupuri de salvare a câinilor lucrează cu toți câinii, în timp ce altele sunt specifici. Cele mai multe grupuri de salvare au creat rețele cu alte salvări de zonă.
    • De asemenea, puteți vizita site-ul American German de salvare de salvare de salvare pentru trimiteri la grupurile de salvare germane de salvare din statul dvs. sau contactați Clubul American Kennel pentru trimiteri la grupurile germane de salvare a ciobanescului. Site-ul organizației oferă, de asemenea, legături către organizațiile de salvare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un păstor german Pasul 6
    2. Lăsați grupul de salvare să știe că căutați un cățeluș de ciobanesc german. Deși majoritatea câinilor care caută case noi prin intermediul grupurilor de salvare sunt adulți, uneori grupurile de salvare au puii de a plasa.
  • Cei mai mulți păstori germani care caută case prin grupurile de salvare nu au lucrări. Dacă înregistrarea catelului dvs. este importantă sau dacă intenționați să o introduceți în competiții, veți avea nevoie de documentele de titlu și de înregistrările de sănătate, deci un câine salvat poate să nu fie potrivit pentru dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un păstor german Pasul 7
    3. Completați o cerere de adopție. Multe salvați de câini vor necesita un proces aprofundat pentru a vă asigura că veți fi o potrivire bună pentru câine. Fiți pregătiți să dezvăluiți adresa dvs. și dacă vă dețineți casa dvs., precum și statutul dvs. de angajare și filozofia dvs. atunci când vine vorba de creșterea unui câine.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de cioban german Pasul 8
    4. Întâlniți un catelus prospectiv de mai multe ori înainte de adoptarea acestuia. Veți dori să vă asigurați că temperamentul câinelui funcționează bine cu dvs. și cu familia dvs.
  • Întrebați dacă puteți obține câinele verificat de medicul veterinar. Veți dori ca veterinarul dvs. să verifice sănătatea generală a câinelui și pentru condiții grave, cum ar fi murmurele inimii.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de cioban german Pasul 9
    5. Obțineți cât mai mult din istoria câinelui posibil. Asigurați-vă că întrebați despre sănătatea câinelui în timp ce salvarea a avut-o și dacă este actualizată la fotografii și asistență medicală. O salvare bună ar trebui să ofere de fapt această informație în avans.
  • Obțineți o istorie a asistenței medicale a câinelui până la acel punct. A avut prima vaccinare, a avut tratament cu vierme de inimă și controlul parazitului? Acestea ar fi trebuit să fie făcute înainte de vârsta atunci când un cățeluș este adoptabil.
  • În timp ce multe organizații de salvare nu vă pot spune multe despre câinii pe care îi plasează, deoarece câinii au fost salvați de pe stradă sau au fost renunțați anonim, uneori au un pic de informații. Obțineți toate informațiile pe care le puteți afla despre trecutul câinelui, astfel încât să puteți evalua fundalul și sănătatea lor generală.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de ciobanesc german Pasul 10
    6. Așteptați să plătiți Grupul de salvare pentru adoptare. Organizațiile de salvare a câinilor sunt de obicei rulează pe un buget de coarde. În timp ce depind în cea mai mare parte de voluntari, ei au nevoie de fonduri pentru a transporta și îngriji pentru câini. Taxa dvs. de adopție va contribui cel mai probabil să plătească pentru salvarea altor câini în viitor.
  • Metoda 3 din 4:
    Cumpărați un cățeluș de ciobanesc german de la un crescător
    1. Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de cioban german Pasul 11
    1. Localizați un crescător de ciobanesc german de renume în zona dvs. Vorbește cu alții care dețin păstori germani. Vizitați parcuri de câine de vizită, spectacole de câine și alte locuri din zona dvs. unde oamenii se adună cu câinii lor. Întrebați dacă i-au cumpărat câinele de la un crescător și dacă au fost mulțumiți de experiență.
    • Verificați Asociația American German de salvare a Shepherd și site-urile Clubului American Kennel pentru crescătorul german de crescător la nivel național.
  • Imagine intitulată Cumpărați un păstor german Pasul 12
    2. Vizitați crescătorii potențiali în persoană. Este o idee bună să vizitați mai mulți crescători înainte de a decide că doriți să cumpărați catelul dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un păstor german Pasul 13
    3. Adresați-vă crescătorilor întrebările despre cățeluși și mama. Doriți să determinați cât de cunoștințe sunt despre rasa de ciobanesc german și cât de bine se ocupă de câinii lor.
  • Căutați crescători care participă cu câinii lor în activități care demonstrează abilitățile câinilor. Astfel de activități includ Schutzhund, testul de rasă de lucru pentru păstorii germani și spectacolele de câine.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de cioban german Pasul 14
    4. Alegeți un crescător care păstrează așternutul în interiorul casei sale sau unde primesc interacțiuni regulate cu oamenii. Evitați crescătorii care păstrează câinii în cuști departe de oameni și au mai multe gunoi în același timp. Aceste cățeluși adesea nu primesc stimularea timpurie necesară pentru dezvoltare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de ciobanesc german Pasul 15
    5. Alegeți un crescător care a finalizat toate testarea și certificările de sănătate necesare pe păstorii germani. Aceasta include certificarea faptului că câinii nu poartă o predispoziție pentru șoldul sau displazia cotului, tulburările oculare, boala cardiacă sau boala von Willebrand (sau VWD).
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de cioban german Pasul 16
    6. Vizitați cu orice pui disponibili pentru vânzare. Deși unii crescători vinde puii pe Internet, ar trebui să vizitați întotdeauna amelioratorul în persoană și să vedeți catelul înainte de a decide să-l cumpărați.
  • Dacă o gunoi nu este disponibilă în prezent, întrebați dacă puteți vizita cu câinii adulți ai unui crescător. Observați aspectul fizic al câinilor adulți. Dimensiunea, construirea și colorarea perechii de reproducere reprezintă o bună indicație a modului în care vor arăta puii viitoare. Un păstor german de sex masculin adult ar trebui să stea la 24-26 inci (60 până la 66 cm) în partea de sus a lamelor umărului. O femeie ar trebui să stea la 22 până la 24 de centimetri (55 până la 60 cm). Dacă vă place ceea ce vedeți și vă simțiți confortabil cu crescătorul, cereți să fiți contactați atunci când o gunoi este oferită spre vânzare.
  • Acordați atenție curățeniei zonei în care sunt păstrate câinii. Spațiul câinilor trebuie să fie liber sau fecale și urină, iar apa proaspătă ar trebui să fie disponibilă.
  • Metoda 4 din 4:
    Alegeți catelul potrivit pentru dvs
    1. Imagine intitulată Cumpărați un păstor german Pasul 17
    1. Căutați un catelus care demonstrează calitățile de dorit în rasa germană a ciobanescului. Nu alegeți doar cel mai dragut catelus al unei gunoi. Verificați temperamentul catelului înainte de ao adopta. Păstorii germani sunt apreciați pentru aloofitatea, răbdarea și independența lor.
    • Un catelus german de ciobanesc ar trebui să fie accesibil, să rămână liniștit acolo unde este și să-și arăt dorința de a vă întâlni cu limbajul corpului, cum ar fi coada.
    • Încercați să o puneți ușor pe spate. Catelul ar trebui să reziste puțin, dar nu agresiv.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de ciobanesc german Pasul 18
    2. Jucați cu un catelus pe care intenționați să îl adoptați. Au spiritul și personalitatea pe care o căutați? Sunt prea hiper sau calea de timid? Aceste calități pot dura până la maturitate.
  • Dacă nu reușiți să jucați cu catelul în persoană, cereți crescătorului să vă trimită videoclipuri ale catelului care interacționează cu oamenii sau cu alți câini. Acest lucru ar trebui să vă poată oferi o idee mai bună despre personalitatea și temperamentul catelului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de cioban german Pasul 19
    3. Introduceți catelul la fiecare membru al gospodăriei dvs. înainte de ao cumpăra, dacă este posibil. Deși păstorii germani tind să se obliga cel mai puternic cu un proprietar, aceștia pot forma și relații personale strânse cu fiecare membru al familiei.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cățeluș de ciobanesc german Pasul 20
    4. Amintiți-vă să cereți să vedeți toate documentele pentru orice catelus pe care îl considerați cumpărarea. Un catelus poate părea perfect sănătos, dar poate avea probleme de sănătate care nu sunt vizibile încă. Nu fi prea încântat de catelus și să uitați să faceți lucrurile în mod corespunzător. Acest lucru ar putea duce la probleme pe linie.
  • Asigurați-vă că catelul a avut o îngrijire medicală adecvată de la naștere și că există înregistrări ale acelei îngrijiri care vă pot fi furnizate.
  • Verificați, de asemenea, numele strămoșilor de pe titlu, dacă primiți un câine de rasă pură de la un crescător, pentru a vă asigura că nu există duplicate, ceea ce ar indica încrucișarea și ar putea duce la probleme de sănătate pe linie.
  • sfaturi

    Luați în considerare un păstor german care mixează catelul dacă sunteți în căutarea unui animal de companie sau un animal de familie și nu intenționați să vă înregistrați sau să trimiteți câinele. Păstoriștii germani, când sunt amestecați cu o altă lucrare mare, bunătate sau a unui partener de companie, cum ar fi Labrador sau Akita, fac, de asemenea, câini mari.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar