Cum să adoptați un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale

Deși adopția PET poate să apară simplă, este de fapt un proces care poate dura un timp și atenție considerabilă. Înainte de a adopta un animal de companie, ar trebui să vă gândiți la situația dvs. și să determinați ce fel de câine pe care îl căutați. Odată ce ați luat o decizie, procesul de adopție poate fi relativ rapid. Vă veți găsi probabil că luați acasă un câine în aceeași zi în care vizitați adăpostul. Este important să vă aduceți câinele acasă într-un mediu prietenos și să-l ajuți să se stabilească într-o rutină. Acest lucru vă va ajuta să îl păstrați fericit și sănătos.

Pași

Metoda 1 din 3:
Având în vedere adoptarea
  1. Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 1
1. Întrebați-vă dacă sunteți gata să adoptați. Înainte de a începe procesul de adopție, ar trebui să determinați dacă sunteți cu adevărat pregătiți pentru un câine de companie. Gândiți-vă la condițiile dvs. curente de viață și întrebați câteva întrebări. De exemplu, este situația voastră de viață stabilă? Și, sunteți gata să vă angajați la un animal de companie pentru următorii 10-12 ani? Aveți timp și energie pentru nevoile zilnice ale unui câine?
  • Încercați să vă planificați adopția atunci când aveți timp liber pentru a vă stabili animalul de companie. Evitați adoptarea unui câine chiar înainte de a pleca în vacanță.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 2
    2. Verificați-vă finanțele. Dați un anumit gând la cheltuielile suplimentare pentru animalele de companie și asigurați-vă că nu vă vor bate bugetul. Aceasta include alimente pentru câini, trata, jucării, lenjerie de pat, clasa de formare, îngrijirea, îmbarcare și / sau ședința de companie, precum și cheltuieli neprevăzute ca o vizită ocazională a VET. Mulți oameni se întorc animalelor de companie la adăpost pentru că nu își pot permite cheltuielile suplimentare. Asigurați-vă că cunoașteți responsabilitățile financiare înainte de timp.
  • În medie, un nou animal de companie vă va costa cel puțin 1.000 de dolari în primul an și 500 de dolari pe fiecare an ulterior pe care îl dețineți.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 3
    3. Rulați-l de alți oameni. Asigurați-vă că alții din casa dvs. sunt la bord, înainte de a vă adopta. Poate doriți să aduceți colegii de cameră, părinți, copii, soți sau parteneri cu dvs. la adăpost, astfel încât să poată face parte din acest proces de distracție. Dacă închiriați, asigurați-vă că contactați proprietarul dvs. despre politicile lor. Aldo, dacă aveți deja un câine, aduceți-i de-a lungul pentru a vă asigura că sunt prietenoși cu noul câine.
  • Luați în considerare dacă cineva care locuiește cu dvs. este alergic la câini.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 4
    4. Cercetați ce fel de câine doriți. Odată ce ați evaluat resursele și ați verificat cu oamenii din viața voastră, veți dori să vă gândiți la ce fel de câine pe care îl căutați. Diferitele rase de câini au nevoie de diferite nivele de îngrijire. De exemplu, câțiva câini au nevoie de mai mult exercițiu și timp în aer liber decât alte rase. Cercetați specificațiile diferitelor rase și determinarea unui tip de câine care va funcționa pentru dvs.
  • Anumiți câini, cum ar fi taurii de pit, pot fi interzise în anumite comunități și pot face dificilă găsirea asigurării proprietarilor de case. Dacă aveți în vedere un taur Pit, verificați cu adăpostul dvs. despre orice legi locale înainte de a vă cumpăra animalul de companie.
  • De exemplu, un Hound Basset ar putea fi o alegere proastă dacă intenționați să fiți partenerul dvs. de funcționare.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 5
    5. Încercați proprietatea câinilor. Dacă sunteți nou pentru a deține un câine, poate doriți să încercați înainte de a vă scufunda. Considera Dog-ședinței Pentru prieteni și membri ai familiei sau împrumut câinele cuiva pentru câteva zile. Acest lucru vă va oferi o idee de a da dacă sunteți sau nu pregătiți pentru responsabilitățile proprietății câinilor.
  • Metoda 2 din 3:
    Adoptarea câinelui
    1. Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 6
    1. Explorați opțiunile online. Primul pas în alegerea noului dvs. câine este să începeți să căutați online. Resurse online, cum ar fi proiectul de adăpost, vor găsi adăposturi în zona dvs. și vă vor ajuta să vă potriviți cu un câine care îndeplinește specificațiile dvs. Acest lucru vă va ajuta să determinați ce câini sunteți interesați înainte de a merge la adăpost.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 7
    2. Vizitați adăpostul personal. Odată ce ați avut o șansă să verificați câinii online, trebuie să contactați adăpostul local sau grupul de salvare despre vizitarea câinilor în persoană. S-ar putea să găsiți că nu vă conectați cu un câine pe care v-ați interesat online. De asemenea, unele animale nu sunt listate pe site-ul adăpostului, astfel încât să doriți să vedeți ce alte opțiuni sunt disponibile în persoană.
  • Asigurați-vă că aduceți membrii familiei dvs. pentru a întâlni animalul. Unele adăposturi nu vă vor lăsa să luați acasă un câine înainte ca toată lumea din gospodăria dvs. să se întâlnească.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 8
    3. Solicitați adoptarea. Când vizitați cele mai multe adăposturi, voluntarii vă vor cere să completați o aplicație. Pe lângă informațiile dvs. de contact, aplicația va întreba despre condițiile dvs. de viață, experiența cu animale și așteptări pentru noul animal de companie. Acest lucru îi va ajuta să obțină o idee mai bună despre ceea ce căutați astfel încât să vă poată potrivi cu câinele corespunzător.
  • Cele mai multe adăposturi și grupuri de salvare au informațiile despre aplicație pe site-ul lor. Asigurați-vă că ați verificat aceste informații înainte de a completa aplicația.
  • Dacă închiriați, adăpostul sau grupul de salvare pot cere să furnizați dovezi că animalele de companie sunt binevenite în clădirea dvs.
  • Aplicația vă poate cere să furnizați informațiile de contact pentru medicul veterinar.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 9
    4. Puneți întrebări despre istoricul medical al animalului. Discutați cu personalul adăpostului despre istoricul medical al oricărui câine potențial. Determinați dacă există probleme medicale pe care trebuie să le cunoașteți. Deși marea majoritate a adăposturilor și a grupurilor de salvare spay și neauter animalele, câinele dvs. poate avea o afecțiune care o împiedică. Este important să întrebați pentru a vă asigura că vă cunoașteți responsabilitățile după adopție.
  • Puneți întrebări precum "când a fost ultima vaccinată?"Și" câinele are condiții cronice?"
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 10
    5. Discutați cu personalul despre câini. Odată ce obțineți o idee despre istoricul medical al câinelui, asigurați-vă că întrebați despre alte lucruri precum temperamentul și orice proprietari anteriori. Deși personalul nu poate avea o mulțime de informații specifice despre câine înainte de a le primi, pot avea o idee despre situația sa înainte de a veni la adăpost. Pentru că lucrează cu animalele zilnic, vor fi, de asemenea, capabile să vă umpleți temperamentele fiecărui câine. Acestea vor fi informative valoroase pentru a vă ajuta să găsiți câinele perfect.
  • Cereți întrebărilor de personal ca "Poți să-mi spui ceva despre proprietarul anterior al câinelui?"Sau" Știți unde era câinele înainte de a veni aici?"
  • De asemenea, puteți pune întrebări precum "care câine este cel mai prietenos?"Sau" care câini sunt cei mai energici?"
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 11
    6. Se juca cu câinele. Multe adăposturi vă vor permite să umblați câinii și să vă jucați cu ei puțin pentru a vă simți personalitățile. În funcție de ceea ce căutați, aceasta este o bună ocazie de a verifica nivelurile de energie și temperamentul câinelui. Acest lucru ar trebui să vă ofere o idee mai bună dacă câinele este "unul."
  • Dacă doriți un câine atletic care va merge pentru alergare și drumeții cu dvs., căutați unul care se desfășoară în jur și pare dornic să joace.
  • Multe adăposturi și grupuri de salvare vor avea o zonă de joacă cu jucării pentru a petrece ceva timp cu câini potențiali.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 12
    7. Completați orice formulare și taxe de plată. Odată ce ați ales un câine, este posibil să plătiți o taxă și să completați câteva documente. Tipul de documente și mărimea taxei va fi diferit de adăpostul la adăpost. Lucrarea va documenta probabil adoptarea dvs. și va oferi detalii despre istoricul medical al câinelui dvs. Taxele sunt importante deoarece ajută la adăpostul sau grupul de salvare să-și îndeplinească cheltuielile și să ofere îngrijiri adecvate pentru animalele lor.
  • Metoda 3 din 3:
    Adu-ți casa de câine
    1. Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 13
    1. Tranziția câinelui dvs. cu grijă. Când vă aduceți casa de câine pentru prima dată, încercați să faceți ca tranziția cât mai ușoară posibil. Dacă conduceți, nu conduceți în mod eronic, balizați muzică tare sau strigă la alți șoferi. Odată ce ajungeți acasă, încercați să păstrați lucrurile liniștite și senine. Păstrați volumul scăzut pe dispozitivele dvs. electronice și cereți-vă că familia sau colegii de cameră încearcă să nu excite prea mult câinele. Câinele va fi probabil puțin îngrijorat de intrarea într-un spațiu nou. O mică pace va face această tranziție mult mai ușoară.
    • Dă-ți timpul de câine să te obișnuiești cu tine. Nu vă impuneți pe câine - nu încercați să le faceți pe cap imediat, și nu vă priviți la ei. Lăsați-i să vină la dvs., dacă vor, dar și le permite să aleagă să nu interacționeze dacă nu sunt gata.
    • Păstrați stresul la minim și începeți să lucrați la contra-condiționarea câinelui către orice stresor. În acest fel, câinele va începe să fie mai confortabil.
    • Recompensarea câinelui pentru orice comportament calm sau bun îi va ajuta să înceapă să aibă încredere în tine.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 14
    2. Creați un spațiu pentru câinele dvs. Câine dovada o zonă a casei dvs. și asigurați-vă că mâncarea câinelui, apa și așternutul dvs. sunt situate acolo. Deoarece salvarea și câinii adoptați uită uneori casa lor când într-un loc nou, poate doriți să luați în considerare o cameră în care curățarea meselor va fi ușoară.
  • Rezistența la câini poate include înregistrarea cablurilor electrice libere la pozițiile - stocarea substanțelor chimice de uz casnic pe rafturi ridicate - îndepărtarea plantelor, covoarelor și spargerii - înființarea unei crate și instalarea porților pentru copii.
  • Dacă aveți copii în casa dvs., discutați cu ei despre respectarea spațiului câinelui. Lăsați-i să știe că este important ca ei să aștepte ca câinele să se apropie de ei. De asemenea, stabiliți reguli precum, "Nu te trezi câinele când dorm," și "Dacă câinele își mestecă osul, nu-i deranjează."
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 15
    3. Stick la tipul de alimente pe care câinele dvs. a fost hrănit în adăpost. Digestia noului dvs. de câine, ca cea mai mare parte a animalelor, este foarte sensibilă la schimbări. Ei vor fi deveniți cazați la mâncarea pe care au fost hrăniți în adăpost, iar orice schimbări rapide în dietă le poate face rău. Pentru a-ți păstra câinele sănătos, asigurați-vă că le hrăniți aceleași alimente au fost hrănite în timp ce în adăpost. După câteva săptămâni, puteți începe să amestecați în alte alimente dacă credeți că este necesar.
  • Adresați-vă adăpostului despre programul de hrănire al câinelui dvs. și încercați să rămâneți în acest program odată ce aduceți casa de câine.
  • Asigurați-vă că consultați medicul veterinar înainte de a face modificări la dieta câinelui dvs.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 16
    4. Dezvoltați o rutină. În primele câteva zile, câinele dvs. este în casa dvs., încercați să îl obțineți într-o rutină obișnuită. Luați-l pentru plimbări uneori care vă adăpostește programul și că veți putea să rămâneți în viitor. Inițial, veți dori, de asemenea, să respectați programul de mâncare al animalului dvs. la adăpost. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să schimbați acest lucru pentru a vă adapta programul. Găsiți un sistem care funcționează pentru dvs. și câinele dvs. și rămâneți la el. Fiți răbdători cu un câine nou.
  • Creați o rutină clară și reguli pentru ca câinele dvs. să urmați și să începeți imediat prin recompensarea comportamentelor pe care doriți ca câinele să continue. Toți câinii vor aprecia acest lucru, dar este valabil mai ales pentru câinii care au avut o istorie dificilă.
  • Rețineți că ar putea dura ceva timp pentru ca câinele să se adapteze la noul său mediu. Dacă câinele a experimentat orice fel de traumă sau abuz înainte de a veni la dvs., ar putea dura chiar mai mult decât atât. Fiți răbdători și lăsați câinele să devină mai confortabil cu dvs. în termenii proprii.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine dintr-o societate umană sau un adăpost pentru animale Pasul 17
    5. Urmăriți-vă de adăpost. Odată ce și noul dvs. câine s-au stabilit într-o rutină, asigurați-vă că trimiteți fotografii ale puilor personalului dvs. care a ajutat la adoptarea dvs.Personalul adăpostului va aprecia cu siguranță efortul. La adăposturi, de obicei au un zid de poze cu animale de companie adoptate cu noii lor proprietari. Adăposturile și grupurile de salvare tind să utilizeze aceste imagini ca mijloc de publicare a adăpostului și de a atrage noi adoptorii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar