Cum să adoptați un animal de companie dintr-un adăpost

Dacă ați decis că doriți un animal de companie, puteți merge la un adăpost pentru adoptarea PET. Adoptarea unui animal de companie dintr-un adăpost poate salva viața unui animal în plus față de îmbunătățirea vieții. Adăposturile animale evaluează animalele care vin pentru a determina temperamentul și starea de sănătate și vor depune toate eforturile pentru a vă potrivi cu animalul potrivit. Trecerea prin procesul de adopție la un adăpost poate fi o experiență plină de satisfacții și va duce la aventura interesantă de a avea un nou animal de companie.

Pași

Partea 1 din 4:
Ridicând un animal de companie
  1. Imaginea intitulată adoptă un animal de companie dintr-un adăpost pas 1
1. Decideți ce tip de animal de companie doriți. Vrei un animal de companie să ia pe plimbări? Vrei un animal de gardă sau un animal de companie care să stea în poala ta și să se hrănească? Toate dorințele voastre ar trebui să fie luate în considerare atunci când vă gândiți la ce tip de animal de companie pentru a obține.
  • Unele tipuri de animale de companie pe care le-ați putea lua în considerare includ: câini, pisici, iepuri și păsări, cum ar fi parakeets și cockatiels.
  • Când vă gândiți la ce tip de animal de companie pentru a obține, puteți fi la fel de specific sau general ca este necesar. Poate că vă dați seama că doriți un câine, dar sunteți în regulă cu o mare varietate de rase. Pe de altă parte, ar putea fi că doriți o rasă foarte specifică și aveți nevoie de ea pentru a fi și o anumită vârstă.
  • 2. Anxietate de separare. Este destul de obișnuit să vezi anxietatea de separare în câinii de adăpost. Totuși, nu toți câinii de adăpost trebuie să sufere de anxietate de separare. Dacă vă place un câine care pare să aibă anxietate de separare, atunci nu renunțați la el, este doar o provocare comportamentală pe care o puteți depăși cu ușurință. Chiar dacă anxietatea de separare sună ca o boală mintală mare, dar este ceva ce puteți înfrânge cu ușurință dragoste, afecțiune și ingredientul cel mai important al tuturor, eu.E., încredere.
  • Anxietatea de separare este doar o stare a minții că câinele se dezvoltă din cauza unor experiențe rămase din trecut, din cauza cărora câinele dezvoltă o teamă de a fi abandonată de fiecare dată când a rămas singură și începe să se panică.
  • Dacă sunteți preocupat de lătratul câinilor dvs. atunci când este lăsat singur, puteți lua în considerare contactarea unui prieten sau vecin pentru a vedea dacă pot verifica câinele în timpul zilei.
  • 3. Luați întreaga familie împreună cu dvs. Deoarece intenționați să adăugați un nou membru al familiei, este imperativ să vă luați întreaga familie cu dvs. către centrul de adopție, mai ales dacă aveți copii în familia dvs., deoarece pot exista cazuri în care un câine poate fi super drăguț și prietenos în jurul adulților. Totuși, poate arăta semne de agresiune în jurul copiilor din cauza unor experiențe rămase din trecut cu copiii.
  • Dacă aveți deja un câine sau orice alt animal de companie, încercați să luați-o împreună cu dvs. către centrul de adopție, astfel încât să vă puteți asigura că noul membru al familiei se află împreună cu toți membrii familiei dvs.
  • Multe adăposturi de animale permit alte animale din gospodăria dvs. să vină și să salute noul (posibil) suplimentar. De fapt, în California, este foarte recomandat ca acest lucru să se întâmple astfel încât să existe o șansă mai mică de a se întoarce un animal.
  • Imaginea intitulată adoptă un animal de companie dintr-un adăpost pasul 2
    4. Discutați cu un consilier de animale de companie. În funcție de dimensiunea adăpostului din zona dvs., este posibil să puteți face o întâlnire pentru a vorbi cu un consilier de companie de acolo. Aduceți o listă a dorințelor dvs. pentru un animal de companie cu dvs. Un consilier de companie vă poate ghida în selectarea tipului de dreapta și a rasei de animale pentru a vă satisface cel mai bine nevoile.
  • Nu toate adăposturile vor avea un consilier de companie desemnat. Cu toate acestea, mulți angajați de adăpost sunt buni la discutarea nevoilor animalelor de companie specifice și ceea ce este nevoie pentru a le avea grijă în mod corespunzător.
  • Imaginea intitulată adoptă un animal de companie dintr-un adăpost pas 3
    5. Faceți o căutare online a animalelor de companie în zona dvs. Puteți privi site-urile web ale organizațiilor de adăpost mari pentru liste de animale de companie disponibile. Există, de asemenea, site-uri pe internet că organizațiile de adăpost mai mici și organizațiile de salvare folosesc pentru a face publicitate animalelor de companie disponibile. Făcând o căutare online care include tipul de companie pe care îl doriți, orașul în care locuiți și cuvintele "adăpost" sau "salvare" va oferi, de obicei, unele hit-uri.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui animal de companie dintr-un adăpost Pasul 4
    6. Contactați un adăpost direct. Dacă nu găsiți online animale de companie online, puteți contacta direct un adăpost și spuneți-le ceea ce căutați. În unele cazuri, dacă spuneți unui adăpost ce tip de companie pe care îl căutați, ei vor păstra o privire pentru dvs. și vă vor contacta dacă vine cineva.
  • Chiar dacă un adăpost nu are tipul de companie pe care îl căutați chiar acum, poate avea mâine!
  • Imaginea intitulată Adoptați un animal de companie dintr-un adăpost Pasul 5
    7. Vizitați adăpostul și întâlniți animalele de companie diferite. Adoptarea PET poate necesita timp, dar doriți să fiți sigur că selectați animalul potrivit. Dați-vă mult timp să alegeți animalul potrivit atunci când adoptați un animal de companie și să întrebați personalul adăpostului despre personalitățile și istoricul animalelor de companie potențiale pentru a vă ajuta cu decizia dvs.
  • Uneori, pisicile sunt ținute într-o cameră comunală unde puteți intra și socializa cu ei. Acest lucru vă poate ajuta să vă dați seama ce pisici au tipul de personalitate pe care îl căutați.
  • Adesea, puteți lua câini pe plimbări pentru a le cunoaște mai bine.
  • 8. Luați câinele dvs. pentru o plimbare în afara casei Foster. Odată ce ați selectat câinele pentru adoptare, este important să înțelegeți comportamentul real al câinelui înainte de a le lua acasă. Chiar dacă există șanse bune ca casele de foster să nu vă permită să luați câinele din casa foster înainte de a adopta, dar să-i dați o încercare și să vă luați prietenul tău blând pe o plimbare undeva în afara mediului încurajator.
  • Există o varietate de câini în casele Foster. Unii sunt lătrați fericiți, iar unii plâng pentru că își lipsește proprietarul. Acest tip de mediu poate avea un impact psihologic asupra prietenului tău blând, care poate masca comportamentul real al câinelui.
  • Un câine se poate simți speriat în interiorul casei Foster, deoarece nu este obișnuit cu acest tip de mediu și poate arăta agresiune, în timp ce în afara casei Foster, odată ce se simte în siguranță, ar fi prietenos.
  • Partea 2 din 4:
    Finalizarea procesului de adopție
    1. Imaginea intitulată Adoptarea unui animal de companie dintr-un adăpost Pasul 6
    1. Lucrările complete de adopție. Adăposturile doresc să se asigure că își adoptă animalele într-o familie care va oferi o casă bună. Aflați ce tip de documente Adăpostul de animale necesită și aduce toate documentele necesare.
    • Aduceți un ID de imagine cu adresa dvs. actuală.
    • Dacă locuiți într-un apartament sau o casă de închiriere, asigurați-vă că aveți permisiunea proprietarului dvs. de a deține un animal de companie, cum ar fi un contract de închiriere sau o scrisoare.
    • Pot fi, de asemenea, întrebări cu privire la obiceiurile dvs. de lucru, programul, filozofia de îngrijire a animalelor de companie și abilitatea financiară de a avea grijă de un animal de companie.
  • Imaginea intitulată Adoptați un animal de companie dintr-un adăpost Pasul 7
    2. Au un interviu cu personalul de adăpost. Când doriți să adoptați un animal de companie dintr-un adăpost, ei vor să verifice că veți da acel animal de companie o casă bună și durabilă. De obicei, doresc să vă intervievează despre motivațiile dvs. pentru adopție, îngrijirea pe care o veți oferi animalul dvs. și dacă sunteți pregătit să aduceți o casă de companie.
  • Personalul de adăpost vă poate întreba despre istoria dvs. de proprietate a animalelor de companie, indiferent dacă aveți un veterinar aliniat, detaliile situației dvs. de locuințe și programul dvs. de lucru.
  • Puteți să țineți cont de faptul că adăpostul va da cel mai probabil referințe pentru câini, centre de îngrijire a copiilor, veterinari și mai mult dacă aveți nevoie de ea.
  • Așteptați adăpostul să organizeze o inspecție a casei pentru a vă asigura că casa dvs. este potrivită pentru animale de companie. Deși nu toate adăposturile vor face acest lucru, este o parte normală a procesului de adopție.
  • 3. Re-înregistrați microcipul. Majoritatea câinilor adăpost vin cu un microcip instalat. În timp ce adoptați un câine din adăpost, asigurați-vă că ștergeți detaliile proprietarului anterior și alimentați-vă în detaliile dvs., astfel încât, dacă prietenul dvs. de blană se pierde, atunci centrul de salvare vă poate găsi detaliile și vă puteți reuni și animalul de companie.
  • Imaginea intitulată adoptă un animal de companie dintr-un adăpost Pasul 8
    4. Plata taxelor de adoptare. Au un cec, card de credit sau bani gata să adopte un animal de companie. Taxele de adoptare a adăpostului pentru animale pot costa mai puțin decât achiziționarea unui animal de la un crescător sau un magazin, dar prețurile variază. În multe cazuri, comisioanele pentru mai multe tipuri de animale de companie, cum ar fi pisoi, vor fi mai mari decât cele pentru animale mai puțin populare, cum ar fi animalele vechi sau cu handicap.
  • Pot exista momente de an sau perioade la fiecare adăpost atunci când taxele sunt reduse. De exemplu, în timpul iernii, ASPCA oferă vânzări pe puii și pisoi.
  • Înainte de a plăti, întrebați despre ce acoperă taxele și dacă puteți returna animalul de companie în anumite circumstanțe. În unele cazuri, taxele de adopție vor acoperi spargerea sau neuterizarea și o îngrijire veterinară preliminară.
  • Partea 3 din 4:
    Luând casa de companie
    1. Imaginea intitulată Adoptați un animal de companie dintr-un adăpost Pasul 9
    1. Cumpărați consumabile. Când adoptați un animal de companie, vă faceți un angajament de a avea grijă de tot restul vieții. Va trebui să începeți acest angajament prin achiziționarea tuturor elementelor pe care le va avea nevoie animalul de companie. În general, toate animalele de companie au nevoie de alimente, apă, jucării și așternut. Va trebui să cumpărați aceste înainte de timp, iar containerele folosite pentru a le furniza animalelor de companie.
    • Pisicile vor necesita, de asemenea, un post de zgâriere și o cutie de gunoi de pisică.
    • Câinii vor avea nevoie de un guler și o leșie, astfel încât să le puteți lua afară pentru a merge la baie și în excursii.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui animal de companie dintr-un adăpost Pasul 10
    2
    A pregati casa ta pentru un animal de companie.Pet-dovada casa ta prin punerea articolelor care ar putea fi periculoase pentru animalul dvs. de companie, cum ar fi produse chimice toxice de curățare. De asemenea, ar trebui să configurați o zonă specială pentru noul dvs. animal de companie, fie cu un pat, fie cu o cușcă care va găzdui animalul de companie.
  • Având casa dvs. toate configurate înainte de a vă aduce casa de companie va ajuta la ușurați tranziția pe care o va face animalul dvs. de companie. Vă va permite să vă concentrați atenția asupra animalului de companie, în loc de logistica înființării zonei sale.
  • Imaginea intitulată adoptă un animal de companie dintr-un adăpost Pasul 11
    3. Adu-ți casa de companie. Odată ce ați terminat documentele dvs. și ați plătit taxe de adopție, veți fi liber să vă luați casa de companie. În funcție de tipul de animal de companie, veți folosi modalități diferite de a le transporta acasă. Un câine va trebui să intre într-un purtător sau să fie legat într-un ham în mașină. O pisică va trebui să intre într-un transportator. Un animal de companie mai mic, ca un hamster sau mouse, va fi transportat într-o mică cușcă de călătorie.
  • Multe adăposturi vor oferi cuști mici de călătorie pentru animalele de companie mici. Cu toate acestea, va trebui să cumpărați un transportator de călătorie pentru a aduce acasă o pisică sau un câine.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui animal de companie dintr-un adăpost Pasul 12
    4. Luați animalul de companie adoptat la a medic veterinar Pentru o screening de sănătate. Având în vedere sănătatea sa, asigurați-vă că este actualizată pentru vaccinări și programați orice proceduri veterinare pe care PET dvs. le poate avea nevoie în viitor. Uneori, o vizită gratuită de VET, inclusiv vaccinări, este inclusă în adoptarea PET.
  • Adăposturile animale lucrează pentru a rezolva problema suprapopulării animalelor de companie. Dacă animalul nu este sterilizat, este posibil să trebuiască să semnați un acord care să ateste că veți avea animalul modificat când îl adoptați. Faceți o întâlnire pentru a vă fixa animalul când îl luați pentru a fi văzut de un medic veterinar.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui animal de companie dintr-un adăpost Pasul 13
    5. Oferiți-vă timpului de companie pentru a vă obișnui cu noua sa familie. Adăposturile de animale au de obicei o perioadă de grație de 7 până la 10 zile, astfel încât, dacă noul animal de companie nu funcționează, îl puteți aduce înapoi și îl puteți schimba pentru un alt animal sau puteți obține banii înapoi. Cu toate acestea, ar trebui să oferiți un nou animal de companie ceva timp pentru a vă adapta la noua sa casă înainte de a lua decizii de genul acesta.
  • Unele adăposturi oferă formarea câinilor și îngrijirea claselor de animale de companie pentru un cost puțin sau deloc. Dacă noul dvs. animal de companie are probleme de comportament, încercați cursuri înainte de a alege să o aducă înapoi la un adăpost.
  • Partea 4 din 4:
    Decideți dacă puteți obține un animal de companie dintr-un adăpost
    1. Imaginea intitulată adoptă un animal de companie dintr-un adăpost Pasul 14
    1. Evaluați dacă aveți timp să aveți grijă de un animal de companie. Când adoptați un animal de companie dintr-un adăpost, trebuie să vă gândiți dacă aveți timp să aveți grijă de ea în mod corespunzător. Animalul dvs. de companie, oricare ar fi, va avea nevoie de alimente, apă, exerciții și atenție în fiecare zi. Gândirea la acest lucru vă poate ajuta să decideți dacă doriți sau nu un animal de companie. De asemenea, vă poate ajuta să decideți ce tip de animal de companie să obțineți.
    • Unele animale de companie, cum ar fi pisicile, necesită o muncă mai mică de zi cu zi pentru a avea grijă de alte animale de companie, cum ar fi câinii.
    • Adoptarea PET este o mare responsabilitate care nu ar trebui luată cu ușurință. Personalul adăpostului vă va întreba probabil despre programul dvs. pentru a determina dacă aveți timp pentru un animal de companie. Va trebui să vă angajați pe deplin pentru a oferi o casă bună pentru animal.
    • Când decideți dacă aveți timp pentru un animal de companie, gândiți-vă acum la realitatea vieții voastre, nu ceea ce doriți să fie. De exemplu, nu obțineți un câine pentru că doriți să începeți să rulați zilnic și vă imaginați luați un câine cu dvs. în rulațiile dvs. zilnice. Cu excepția cazului în care aceasta este deja o parte a rutinei dvs. zilnice, nu vă lăsați să vă influențați față de proprietatea animalelor de companie.
  • Imaginea intitulată adoptă un animal de companie dintr-un adăpost pasul 15
    2. Obțineți aprobarea proprietarului. Dacă sunteți un chiriaș, ar trebui să obțineți aprobarea pentru a avea un animal de companie din proprietarul dvs. În primul rând, uitați-vă la contractul de închiriere sau de închiriere și vedeți dacă se adresează dacă animalele de companie sunt permise în casa dvs. Apoi, dacă acordul nu restricționează proprietatea PET, contactați proprietarul dvs. și spuneți-le că aveți în vedere obținerea unui animal de companie. Aveți nevoie de verificare în scris că este ok cu ei dacă aveți unul.
  • Cele mai multe adăposturi vor necesita aprobarea în scris dacă sunteți un chiriaș, deoarece nu obțineți aprobarea poate duce la returnate sau abandonate animale de companie atunci când oamenii trebuie să aleagă între locuințele lor și animalele de companie.
  • Dacă vă dețineți casa dvs., nu veți avea nevoie de aprobare. Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie să furnizați documente care vă dovedesc că vă propun casa dvs.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui animal de companie dintr-un adăpost Pasul 16
    3. Evaluați-vă finanțele. Chiar dacă aveți timp să aveți grijă de un animal de companie și proprietarul dvs. este în regulă, este posibil să nu aveți banii necesare pentru a avea grijă de un animal de companie în mod corespunzător. Animalele de companie pot fi scumpe de îngrijire, în special câini mari care mănâncă o mulțime de alimente. Uită-te la finanțele dvs. și evaluați dacă aveți în mod fiabil venituri suplimentare în fiecare lună care pot merge spre cheltuieli de companie. Unele cheltuieli lunare de a gândi la evaluarea finanțelor dvs. includ:
  • Alimente
  • Asigurări de animale de companie
  • Cheltuielile veterinare
  • Clase de formare
  • Costuri de timp sau ocazionale - cum ar fi un pat, mâncăruri alimentare, guler, lesa și jucăriile
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar