Cum să adoptați un retriever de aur

Retrieverii de aur sunt un câine foarte popular pentru un motiv bun. Ei sunt câini prietenoși și inteligenți care sunt gata să-și placă proprietarii. Dacă doriți să adoptați una, va trebui să evaluați dacă sunteți gata să obțineți un câine, căutați câini disponibili online și întâlniți cu câini potențiali înainte de a putea aduce o casă. Dacă vă placeți retrieverii de aur și sunteți gata să dați un câine o casă iubitoare, luați în considerare adoptarea unuia dintr-un adăpost sau organizație de salvare în loc să cumpărați unul de la un crescător sau un magazin de animale de companie.

Pași

Partea 1 din 2:
Decizia de a adopta un retriever de aur
  1. Imaginea intitulată Adoptarea unui retriever de aur Pasul 1
1. Să ia decizia de a adopta un câine. Decizia de a adopta un câine nu este o decizie pe care ar trebui să o luați ușor. Este un angajament de până la 15 ani și necesită o anumită reflecție din partea dvs. Să ia timp pentru a evalua capacitatea dvs. de a avea grijă de bunăstarea câinelui. Aceasta înseamnă că aveți timp să aveți grijă de un câine, că sunteți interesat să cheltuiți mult timp cu un câine și nu îl veți lăsa în pace tot timpul, că aveți spațiu pentru un câine și că aveți Resurse financiare pentru a avea grijă de un câine.
  • Dacă nu adoptați câinele singur, discutați ca o familie cu privire la responsabilitățile pe care fiecare membru al familiei o va avea cu noul animal de companie.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui retriever de aur Pasul 2
    2. Faceți cercetări privind rasa de retriever de aur. Trebuie să vă asigurați că rasa vă va îndeplini nevoile și că puteți da tot ceea ce are nevoie și el. Retrieverii de aur sunt o rasă de câine foarte populară, deoarece sunt ușoare, afectuoase și prietenoase. Ele sunt, de asemenea, o rasă mare care are nevoie de aproximativ o oră de exercițiu în fiecare zi. Un retriever de aur nu poate fi potrivit pentru dvs. dacă veți avea probleme să le scoateți pentru o oră de exercițiu în fiecare zi.
  • Coaja densă a unui retriever de aur trebuie să fie periat cel puțin de două ori pe săptămână. Asigurați-vă că sunteți dispus și capabil să vă dați câinelui o periere bună în mod regulat.
  • Retrieverii de aur fac cel mai bine atunci când nu sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp. Dacă lucrați un program cu normă întreagă, veți dori să vă gândiți să angajați pe cineva să vă vizitați câinele și să-l lăsați să meargă la baie la jumătatea zilei.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui retriever de aur Pasul 3
    3. Decideți ce câine de vârstă doriți. Odată ce decideți că doriți să obțineți un retriever de aur, va trebui să decideți dacă doriți să obțineți un catel sau un câine mai în vârstă. Există pro și contra pentru ambele. Cel mai imediat este că este mult mai greu să găsești un catelus de aur adoptabil de la un adăpost sau o salvare decât este un câine mai în vârstă.
  • Puii iau mult timp și răbdare a avea grijă de. Cunoașteți limitele de timp și ce adoptă un cățeluș. Se așteaptă să aibă niște nopți aspre și că catelul va rupe unele lucruri în casa dvs. Cu toate acestea, veți avea beneficiul de a vă putea instrui câinele de la o vârstă fragedă. Acest lucru vă va ajuta să evitați problemele de comportament care pot merge împreună cu adoptarea unui câine mai în vârstă.
  • Câinii mai în vârstă sunt, de obicei, mult mai puțin de lucru pentru a avea grijă de cățeluși. Ei au fost deja pregătiți deja și au alți formare de bază în jos. Câinii mai în vârstă sunt, de asemenea, mult mai ușor de găsit la salvați și adăposturi și adesea au nevoie de case iubitoare și de îngrijire. Cu toate acestea, câinii mai în vârstă pot avea probleme comportamentale proaste care pot fi greu de remediat, mai ales dacă nu sunteți sigur de trecutul lor și ce a cauzat comportamentul rău.
  • Partea 2 din 2:
    Găsirea unui retriever de aur pentru a adopta
    1. Imaginea intitulată Adoptarea unui retriever de aur Pasul 4
    1. Căutați câini disponibili online. Majoritatea câinilor care sunt în curs de adopție vor fi listați online. Uită-te la site-urile generale care enumeră toți câinii adoptabili, dar și site-urile web pentru adăposturile locale și organizațiile de salvare.
    • Încercați să căutați la adăposturi în afara zonei dvs. imediate. Uneori câinele perfect va fi la un adăpost sau salvare care este chiar în afara orașului sau al orașului dvs. specific. Căutați animale de companie adoptate pe site-urile de salvare și adăposturi în orașele vecine sau priviți la listele naționale de animale de companie adoptate online.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui retriever de aur Pasul 5
    2. Vizitați adăposturile locale ale animalelor. Cele mai multe orașe sau orașe mari vor avea un adăpost care vor avea pe afișaj cu animale de companie adoptate. La aceste adăposturi puteți arunca o privire la câinii care se află la adopție. De asemenea, puteți interacționa cu ei unul pe unul dacă vedeți unul pe care credeți că ați putea fi interesat.
  • Dacă vedeți un câine online pe site-ul adăpostului local de animale, mergeți la adăpost și vedeți câinele în persoană. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama dacă este câinele potrivit pentru dvs.
  • Dacă vizitați adăpostul, puteți cere, de asemenea, personalului despre sănătatea și istoria oricăror câini pe care îl considerați.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui retriever de aur Pasul 6
    3. Contact Organizațiile de salvare a Golden Retriever. Dacă doriți un retriever de aur, dar nu găsiți unul online, care este potrivit pentru dvs., contactați organizațiile locale de salvare. Dacă le spuneți ceea ce căutați, pot fi dispuși să vă anunțe dacă un câine care se potrivește cu parametrii dvs. vine pentru adoptare.
  • Unele grupuri de salvare a animalelor vor transporta câini din alte locații dacă sunteți familia potrivită pentru câinele pe care îl au. Dacă vedeți un câine online care este departe, dar poate fi perfect pentru familia dvs., nu ezitați să contactați salvarea pentru a vedea dacă organizația va considera pentru adoptare.
  • Înainte de a păstra un ochi pentru un câine pentru dvs., salvarea este probabil să solicite să completați o aplicație astfel încât să știe că sunteți un adoptor viabil.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui retriever de aur Pasul 7
    4. Completați o cerere de adopție. Înainte de a vă permite să aduceți o casă de câine, agenția de adoptare va fi completă o cerere. În timp ce aplicația variază ușor, include, de obicei, întrebări despre situația locuințelor dvs., capacitatea dvs. de a avea grijă de câine și informații de bază, cum ar fi numele și adresa dvs.
  • Cele mai multe salvați au un proces de aplicare și unele orientări stricte pentru cine își pot adopta câinii. De exemplu, cele mai multe salvați necesită să vă dețineți casa dvs. și cereți adesea să aveți o curte complet împrejmuită dacă adoptați un câine mare ca un retriever de aur.
  • Dacă sunteți un chiriaș, salvarea poate solicita o scrisoare de la proprietarul dvs. care indică că aveți dreptul să aveți animale de companie.
  • Salvarea pot solicita, de asemenea, scrisori de recomandare sau o referință de la VET dvs.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui retriever de aur Pasul 8
    5. Plătiți taxe și luați-vă câinele acasă. Odată ce sunteți aprobat pentru adopție, va trebui să plătiți taxele de adopție pentru câinele pe care l-ați ales. După aceea, puteți lua de obicei noua dvs. Pup Home. Asigurați-vă că aveți Pregătește-ți casa pentru noul câine înainte de a merge la a obține.
  • Cronologia pentru adopție poate varia destul de puțin. Unele adăposturi vă vor permite să vă aduceți imediat câinele acasă. Alții vă vor cere să luați procesul încet, făcându-vă să așteptați o perioadă de timp înainte de a vă aduce retrieverul de aur acasă.
  • Taxele asociate cu adoptarea unui retriever de aur vor varia destul de puțin. Unii câini necesită o taxă mai mare deoarece au fost transportați o distanță lungă și comisionul dvs. compensate care costă. În alte cazuri, salvarea și adăposturile percep o taxă mai mare pentru câini mai de dorit pentru a compensa costul îngrijirii câinilor care sunt mai puțin susceptibile de a fi adoptate. Rețineți că taxele rar acoperă costul complet pe care adăpostul o plătește pentru îngrijirea câinelui.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar