Cum să adoptăm un câine de poliție pensionar

Câinii de poliție pensionari nu sunt întotdeauna disponibili pentru adoptarea publică. Formarea și experiența de lucru a câinelui își pot face o răspundere pentru stațiile de poliție, deoarece acestea pot fi agresive și potențial periculoase pentru civilii neinstruiți. Este posibil să puteți adopta un câine care a început, dar nu și-a finalizat formarea. De asemenea, dacă ați avut te pregătește de poliție sau militară, este posibil să găsiți o secție de poliție care este dispusă să vă lase să adoptați un câine de poliție pensionar. Dacă decideți să adoptați un câine de poliție pensionar, este important să găsiți câinele potrivit pentru dvs., urmați procedurile de adopție adecvate, îngrijiți câinele dvs. și știți despre tipurile de câini care devin câini de poliție.

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea unui câine
  1. Imaginea denumită adoptă un câine de poliție pensionar pas 1
1. Căutați un loc care a pensionat câini de poliție care au nevoie de adopție. Există o serie de locuri pe care le puteți găsi câini de poliție să adopte, inclusiv agenții de aplicare a legii, agenții non-profit și adăposturi.
  • Contactați departamentul dvs. local de poliție. Ei nu pot avea câini de poliție pensionari disponibili pentru adopție, dar pot fi capabili să vă aducă în contact cu unele locuri care fac.
  • Examinați agențiile de aplicare a legii care lucrează cu câinii de poliție. Agențiile de aplicare a legii, cum ar fi Asociația Caninei Naționale de Poliție, Asociația Dogurilor de Poliție din America de Nord, și Asociația de câine de război din Statele Unite pot fi locuri bune pentru a începe.
  • Verificați anunțurile online. Uneori câinii de poliție pensionați pot fi disponibili pe site-uri web, cum ar fi Anunțurile K-9.
  • Contactați organizațiile non-profit și adăposturile de animale care se specializează în localizarea câinilor de poliție pensionari care au nevoie de adopție. Gândiți-vă la adoptarea unui câine de poliție pensionar ca o salvare din locuri precum Misiunea K-9 Salvare sau Universal K-9.
  • Contactați sucursalele militare. De asemenea, câinii militari de lucru au nevoie de case după ce și-au terminat serviciul.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 2
    2. Așteptați dificultăți în găsirea unui câine de poliție pensionar disponibil pentru adopție. Câinii de poliție pensionați nu sunt adesea disponibili pentru adoptarea publicului datorită formării lor unice.
  • Rețineți că mulți câini de poliție pensionați nu sunt disponibili pentru adoptarea publică, deoarece formarea lor îi poate face periculoși pentru ca civilii să se ocupe. Acestea pot fi adăpostite cu foștii lor parteneri după ei "Cariere" s-au terminat.
  • S-ar putea să găsiți un câine cu o poliție sau un fundal militar care nu a fost potrivit pentru slujbă. Acești câini pot păstra în continuare o parte din formarea lor inițială.
  • Realizați că, chiar dacă puteți găsi un câine, există o așteptare lungă. Dacă doriți să adoptați un câine militar pensionat, de exemplu, puteți aștepta 6 luni sau mai mult.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 3
    3. Să fie persistente atunci când contactați o agenție de adopție. Aceste agenții sunt foarte ocupate. În plus, este nevoie de mult timp pentru a adopta un câine de poliție pensionar, deci este important să începeți mai devreme.
  • Găsiți o agenție lângă dvs. Încercați să găsiți o agenție de adopție în zona dvs., dacă este posibil. Va fi mai ușor să adoptați câinele dacă este în apropiere.
  • Vizitați facilitatea în care este păstrat câinele de poliție pensionar. Vedeți unde este păstrat câinele, deoarece acest lucru vă poate spune ceva despre sănătatea și siguranța câinelui.
  • Vizitați câinele dacă este posibil. Este posibil să puteți vizita câinele pe care doriți să-l adoptați. Încercați să cunoașteți câinele și să vedeți dacă este un meci.
  • Metoda 2 din 4:
    După procedurile adecvate de adoptare
    1. Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 4
    1. Fiți pregătit să completați documentele necesare și să plătiți taxele necesare. Este un proces lung de a adopta un câine de poliție pensionar. Fiți răbdători și pregătiți să urmați toți pașii necesari.
    • Completați formularul inițial de cerere. Pentru foștii câini militari, aceasta este adesea o aplicație de 2 pagini pentru a determina cele mai bune familii care se potrivesc cu cei mai buni câini.
    • Fiți gata să interviuți cu poliția sau personalul militar. Veți fi intervievat pentru a vedea dacă sunteți pregătiți și sunteți gata să adoptați un câine de poliție pensionar.
    • Furnizați dovezi ale resurselor financiare pentru a avea grijă de câini. Este posibil să trebuiască să arătați că sunteți capabili din punct de vedere financiar să furnizați animalul pe care îl adoptați.
    • Demonstrați abilitățile de a gestiona câinii de poliție pensionar. Arată că aveți temperamentul necesar pentru a face față animalelor de poliție. Dacă aveți te pregătească militar sau poliție, acest lucru poate fi benefic.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 5
    2. Faceți cunoștință cu câinele. Dacă ați fost aprobat ca o potrivire bună pentru adopție, este posibil să vă întâlniți cu câinele. Vizitați câinele în care trăiește în prezent. Aflați dacă câinele este un meci bun pentru dvs.
  • Du-te la baza militară dacă adopți un câine militar de lucru. Probabil că veți fi potrivite cu un câine care vă satisface situația familială, stilul de viață și interesele.
  • Du-te la Departamentul de Poliție sau la adăpost pentru animale dacă adoptați un câine de poliție pensionar. Câinii de poliție care se apropie de pensionare pot fi păstrați cu partenerul lor pentru moment.
  • Vedeți dacă sunteți un meci bun cu câinele. Interacționați cu câinele pentru a obține un mâner bun pe temperament. Dacă vă simțiți incomod cu câinele, este posibil să nu fie mai bine să adoptați.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 6
    3. Pregătiți-vă casa. Odată ce ați aprobat pentru a adopta un câine de poliție pensionar, începeți să vă pregătiți casa. Gândiți-vă cum puteți oferi suficient spațiu în aer liber și interior pentru animalul dvs. de companie adoptat.
  • Asigurați-vă că aveți o curte împrejmuită. Câinii de poliție pensionați sunt instruiți să atace dacă este necesar. Păstrați câinele și vecinii dvs. în siguranță.
  • Asigurați-vă prietenos de câine de casă. Dacă câinele dvs. va petrece timp în interior, asigurați-vă că nu există fire rătăcite încât să se poată călători sau să mestece. Scapa de orice alte pericole interioare pentru noul dvs. câine.
  • Vorbește cu familia ta. Toți membrii familiei dvs. trebuie să fie conștienți de beneficiile și pericolele deținerii unui animal de poliție pensionar. În general, este mai bine să nu adoptați aceste animale dacă aveți copii sub vârsta de 5 ani sau aveți alte animale ca pisicile.
  • Metoda 3 din 4:
    Îngrijirea câinelui de poliție pensionar
    1. Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 7
    1. Așteaptă ca câinii de poliție pensionată să fie agresivi. Din moment ce face parte din slujba lor, mulți câini de poliție vor fi agresivi. Să fie pregătit pentru un câine agresiv și să facă indemnizații pentru acest lucru.
    • Luați în considerare câinii cu temperamente diferite. Când adoptați, agenția de adopție va încerca să se potrivească cu un câine cu temperamentul potrivit pentru dvs. Fii sincer despre ceea ce ești confortabil și inconfortabil cu.
    • Aveți grijă de câinele dvs. adoptat ca și cum ați fi vreun alt câine, dar asigurați-vă că faceți alocații pentru ciupercile sale. Poliția pensionată sau câinii militari trebuie să se adapteze la viața civilă. Va dura ceva timp să se simtă confortabil într-o casă.
    • Păstrați familia în siguranță. Majoritatea organizațiilor nu vor permite o familie cu pisici sau copii sub cinci să adopte un câine de poliție pensionar. Știți că câinele dvs. de poliție poate fi agresiv față de animalele de companie sau copiii.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 8
    2. Să fie capabil să se ocupe de animalele instruite. Îngrijirea unui câine de poliție pensionar necesită o combinație de fermitate și înțelegere. Dacă nu sunteți obișnuiți să fiți în jurul câinilor sau nu ați instruit niciodată câini, un câine de poliție pensionar nu poate fi pentru dvs.
  • Citiți despre problemele unui câine de poliție pensionar. Poate fi, de asemenea, util să discutați și cu foștii agenți ai câinelui.
  • Discutați cu formatorii de câini despre cum să manipulați câinii instruiți. Ei pot fi capabili să ofere câteva sfaturi utile pentru dvs. atunci când întâmpinați câinele într-o casă nouă.
  • Fi pregătit să se ocupe de agresiune. Cunoașteți modalitățile de a gestiona un câine agresiv și cele mai bune modalități de a le calma.
  • Dacă sunteți un handler de câine neexperimentat, ați putea dori să vă reconsiderați să obțineți un câine de poliție. Nu încercați să vă ocupați de un câine de poliție pensionar dacă nu sunteți sigur de ceea ce faceți.
  • Obțineți câinele de poliție o casă nouă dacă nu vă puteți descurca. Este important să dați câinelui o casă bună, chiar dacă nu este cu tine.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 9
    3. Așteptați ca câinele să urmeze și să protejeze. Câinele de poliție pensionar este instruit ca ofițer al legii.Fiți pregătiți să se ocupe de situațiile în care această formare ar putea ieși.
  • Câinii de poliție sunt instruiți să protejeze. Aceasta poate fi o proprietate sau o persoană, dar știu că câinii de poliție pensionari vor ataca dacă cred că lucrurile pe care le protejează este în pericol.
  • Câinii de poliție sunt instruiți să urmărească. Ei vor merge în căutarea lucrurilor care par a fi o amenințare. Păstrați câinele de poliție pensionar departe de tot ce pot fi încurajați să urmărească în jos.
  • Fiți atenți la străini în jurul câinelui vostru. Ei pot încerca să vă protejeze dacă cred că orice străini sunt o amenințare. Arată câinele că orice străini sunt prietenoși cu tine și cu câinele tău.
  • Dacă sunt amenințați, câinii de poliție vor ataca. Fiți pregătiți să vă controlați câinele în cazul încercării de atac. Nu lăsați câinele dvs. să atace pe cineva, deoarece poate duce la punerea câinelui.
  • Fi pregătit să fie flexibil. Un câine de poliție pensionar va avea unele ciudate.
  • Metoda 4 din 4:
    Cercetarea tipurilor de câini
    1. Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 10
    1. Aflați despre rasele comune ale câinilor poliției pensionate. Nu toate rasele devin câini de poliție. Realizați diferitele tipuri de câini care pot fi disponibile pentru adoptare. Unele dintre cele mai frecvente rase includ:
    • Păstorii germani, Malinisul belgian și păstorii olandezi sunt adesea folosiți ca câini de poliție.
    • Băieri mai puțin populare includ Rottweilers, Doberman Pinchers, și Bouvier de Flanandres.
    • Retrieverii și sângerările labrador sunt de asemenea utilizate pentru detectare sau tragere.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 11
    2. Fiți conștienți de diferitele tipuri de câini militari de lucru (WMD). Câinii militari de lucru au specializări care pot dicta setul de calificări. Câinii militari sunt instruiți să servească ca:
  • Căutarea și salvarea câinilor care găsesc oameni dispăruți, lucruri sau suspecți potențiali.
  • Detectarea câinilor care găsesc substanțe ilegale, în special medicamente și explozivi.
  • Câinii de incendii care caută orice potențiale substanțe chimice la scene de crimă de incendiere.
  • Câinii de cadavru care găsesc corpuri moarte.
  • Imaginea intitulată adoptă un câine de poliție pensionar Pasul 12
    3. Obțineți faptele despre câinii de poliție pensionată. Câinii de poliție au fost în circumstanțe unice. Este important să cunoașteți câteva informații importante despre acestea înainte de adoptarea unuia.
  • Cei mai sănătoși câini de poliție se pensionează la vârsta de 10 ani. Realizați că înseamnă că un câine de poliție pensionar nu va trăi atâta timp cât un câine mai nou, mai ales un catelus.
  • Mulți câini de poliție sunt importați din Europa. Cu toate acestea, instruirea și liniile sanguine coerente au făcut ca câinii de poliție să fie mai obișnuiți să se nască în Statele Unite.
  • Câinii de poliție trăiesc de obicei într-o canisa atunci când nu lucrează. Ele trăiesc uneori într-o casă, dar nu pot fi obișnuiți cu ea în mod regulat.
  • Câinii de poliție au pregătire intensă în formarea de patrulare, fie în narcotice sau detectarea explozivă. Instruirea de patrulare include ascultarea, agilitatea, urmărirea și căutarea dovezilor în clădiri și zone deschise.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar