Cum de a alege un câine mic

Vă gândiți să obțineți un câine mic pentru a fi partenerul vostru credincios pentru următorii câțiva ani? Câinii mici fac tovarăși mari, sunt adesea mai ușor de gestionat decât câinii mari, iar fiecare rasă are propria personalitate și trăsături speciale. Înainte de a vă decide să obțineți un câine mic, este o idee bună să vă gândiți nevoile dvs., rasele de cercetare și să decideți dacă doriți să vă adoptați noul însoțitor sau să cumpărați unul de la un crescător de renume.Deoarece obținerea unui câine este un angajament serios, pe termen lung, este important să vă luați timpul și să vă luați în considerare pe deplin stilul dvs. de viață și ceea ce doriți dintr-un câine.

Pași

Partea 1 din 3:
Având în vedere dimensiunea și rasa
  1. Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 1
1. Determinați dacă un câine mic este potrivit pentru dvs. Un câine mic ar putea fi cel mai bine dacă aveți un spațiu mic de locuit sau dacă nu vă simțiți capabil să manipulați un câine de dimensiuni mari sau medii. Totuși, este o idee bună să vă gândiți la motivele dvs. de a dori un câine mic înainte de a vă lua decizia. Căutați un câine care va sta în poala dvs. și vă va păstra compania pe timp de noapte? Sau căutați un câine de gardă care va lătra pentru a vă avertiza dacă există potențiali intruși în apropiere? Luați ceva timp pentru a identifica motivele pentru care credeți că un câine mic este cea mai bună alegere pentru dvs. și stilul dvs. de viață.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 2
    2. Gândiți-vă la ceea ce doriți într-un partener canin. În plus, având în vedere motivele pentru care doriți un câine mic, ar trebui să vă gândiți și la tipul de personalitate pe care doriți ca câinele dvs. mic să aibă. Personalitățile câinilor mici variază foarte mult de rasă, deci este important să identificați trăsăturile pe care doriți ca câinele dvs. să aibă înainte de a începe să luați în considerare rasele.
  • Luați în considerare nivelul de activitate. Unii câini mici sunt foarte energici și necesită o mulțime de exerciții și atenție, în timp ce alți câini sunt destul de leneși și vor fi fericiți să se alăture cu dvs. de cele mai multe ori. Fiți realist despre cât de des veți putea să vă plimbați câinele și să vă jucați cu câinele dvs.
  • Luați în considerare ceilalți membri ai gospodăriei dvs. Aveți copii? Alte animale de companie? Oaspeți frecvenți? Unele rase de câini mici sunt mai buni cu copiii, alte animale și oameni noi decât alți câini mici. Gândiți-vă cine vă împărtășește acasă cu tine și de ce au nevoie într-un câine mic.
  • Luați în considerare capacitatea dvs. de a vă îngriji câinele. Unii câini mici vor necesita foarte puține îngrijire, în timp ce altele vor necesita îngrijire regulată sub formă de băi, periaj și tunsori. Gândiți-vă dacă sunteți dispuși și capabili să vă îngrijim câinele dvs. sau dacă aveți banii să plătiți un groomer profesionist pentru ao face.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic pas 3
    3. Cercetați rasele mici de câini. Odată ce ați considerat personalitatea pe care doriți ca câinele dvs. mic să aibă, începeți cercetarea unor rase de câini mici pentru a găsi una care este compatibilă cu ceea ce doriți. Există multe rase de câini mici și toate au personalități diferite, temperamente și trăsături din cauza istoriei lor de reproducere.
  • Orice rasă mică de câini cu "Terrier" atașată la numele a fost rasă pentru a vâna sau a lucra, astfel încât acestea pot fi feisty și fac cel mai bine ca un singur animal de companie.Acesta este motivul pentru care cercetarea dvs. este atât de valoroasă, deoarece anumite tipuri de terrieri nu sunt atât de bune cu copiii mici. Terrierii ca un întreg au un instinct puternic de a urmări pisicile și nu pot fi cea mai bună alegere dacă aveți alte animale de companie.
  • Discutați cu un medic veterinar pe cale de a obține o recomandare pe o mică rasă de câini care ar fi compatibilă cu stilul dvs. de viață.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 4
    4. Fiți conștienți de problemele potențiale de sănătate. Unele câini de rasă mică sunt mai predispuși la probleme de sănătate decât altele. De exemplu, dachshunds sunt mai predispuși la boala discului intervertebral, Pugs sunt mai predispuși la problemele respiratorii, iar polițele miniaturale sunt mai predispuse la pancreatită. Păstrați problemele comune de sănătate în timp ce luați în considerare rasele. De la deținerea unui animal de companie este un angajament pe tot parcursul vieții, ar trebui să vă asigurați că sunteți dispuși și capabili să vă ocupați de orice probleme de sănătate pe care animalul dvs. le poate întâmpina pe parcursul vieții sale.
  • Luați în considerare dacă veți putea să vă ocupați de facturile veterinare dacă animalul dvs. de companie este afectat de o boală sau de altă condiție care este comună pentru rasa sa. Dacă nu, ar trebui să luați în considerare o rasă sau o combinație care este mai puțin probabil să întâmpine probleme majore de sănătate.
  • Partea 2 din 3:
    Adoptarea unui câine mic
    1. Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 5
    1. Luați în considerare adopția înainte de a privi crescătorii. Mulți oameni își predau câinii la adăposturile locale de animale pur și simplu pentru că nu își pot permite să le păstreze, nu pentru că sunt câini răi. Înainte de a vă uita la cumpărarea unui câine de la un crescător, verificați adăpostul local de animale pentru a vedea ce tipuri de câini mici au disponibili. Dacă alegeți să adoptați, puteți să vă mândriți de faptul că oferiți o casă iubitoare unui câine mic meritor și ajutându-vă adăpostul local local în proces.
    • Adoptarea este mai ieftină decât cumpărarea de la un crescător, deoarece unii crescători pot percepe în sus de 1000 de dolari pentru unul dintre câinii lor. Costurile de adopție sunt menținute scăzute pentru a încuraja oamenii să adopte. Costul adoptării unui câine este, de obicei, între 50 - $ 200.
    • Un alt avantaj al adoptării de la un adăpost este că câinele va fi deja la curent cu fotografiile sale, spionate sau neaterate, și, eventual, chiar și în casă.
    • Puteți învăța chiar despre personalitatea câinelui de la angajații adăpostului sau de oamenii care încurajează în prezent câinele.
    • Adoptarea unui câine din adăpostul local poate chiar să-și salveze viața, deoarece adăposturile sunt atât de supraaglomerate și multe adăposturi trebuie să leetanizeze animale perfect bune pentru a conserva spațiul.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 6
    2. Vizitați adăpostul local. Dacă ați decis să vă uitați la câinii mici la adăpostul local, aflați când orele lor de vizitare sunt și apoi vor vizita. Când mergi, cere să mergi prin adăpost și să întâlnești câțiva câini disponibili. Unele adăposturi de câine au poze cu câini disponibili pentru adoptarea pe site-urile lor, care vă pot ajuta să identificați câinii care vă atrag înainte de a vă vizita.
  • Imaginea intitulată Alegeți un câine mic Pasul 7
    3. Acordați atenție limbii corpului. Pe măsură ce treceți prin adăpost, acordați atenție modului în care câinii care sunteți interesați să reacționați la dvs. Păreau jucăuș, timid, agresiv sau înfricoșător? Urmăriți limba pozitivă a corpului, cum ar fi cozile de răsturnare, apăsând împotriva cuștii pentru a vă sniff și a relaxat gura deschisă. Dacă un câine pare agresiv (lătrat, mârâie, etc.), probabil că ar trebui să direcționați clar acelui câine.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 8
    4. Petreceți ceva liniștit cu alegerea dvs. de top. Odată ce ați identificat un câine care se pare că va face un partener bun, cereți să petreceți ceva timp cu câinele. Ar trebui să permiteți câinelui să vină și să vă investigheze. Permiteți-i să vă smulgă și să vă apropiați în timpul său. Pet câine și a vedea cum răspunde la atenția dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 9
    5. Întrebați angajații adăpostului și voluntarii despre comportamentul și comportamentul câinelui. Odată ce ați avut șansa de a petrece timp cu un câine, ar trebui să puneți câteva întrebări despre câine pentru a decide dacă este potrivit pentru dvs. Angajații adăpostului și voluntarii au petrecut o mulțime de timp cu câinii din adăpost, astfel încât ar trebui să poată răspunde la orice întrebări pe care le aveți despre nivelul de energie al câinelui, personalitatea și așa mai departe. Asigurați-vă că le spuneți ceea ce căutați într-un partener de canin.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 10
    6. Vizitați din nou înainte de a vă lua decizia finală. Dacă este posibil, este o idee bună să plătiți o altă vizită înainte de a vă lua câinele acasă cu dvs. Dacă aveți un partener, copii sau un alt câine care nu putea veni cu dvs. în această primă vizită, asigurați-vă că le aduceți pentru a doua vizită. Este important să vă asigurați că noul dvs. câine se înțelege bine cu toată lumea care trăiește în casa dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unui crescător
    1. Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 11
    1. Credite de cercetare. Dacă decideți că doriți să achiziționați un câine de la un crescător local, faceți temele înainte de a selecta unul. Cereți-vă să găsiți un crescător de reputație în zona dvs. Discutați cu prietenii, un veterinar local, magazine locale de animale de companie și centre de îngrijire a zilei de Doggy pentru a afla cine sunt cei mai reputați de crescători în zona dvs. De asemenea, ar trebui să plătiți o vizită la ameliorator pentru a vedea unde sunt păstrați câinii și modul în care sunt tratați înainte de a lua în considerare unul dintre câinii lor. Crediții de reputație vor face anumite lucruri pentru a se asigura că câinii lor sunt sănătoși și fericiți, ceea ce afectează sănătatea și temperamentul câinelui când îl luați acasă.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 12
    2. Programați o vizită la casa unui crescător. Crescătorii de renume vor fi bucuroși să vină la domiciliu, să-ți întâlnești câinii și să vă arătați în jur. Dacă contactați un crescător și par să nu vină să vă contacteze pentru a vedea câinii lor și unde sunt ținute, acesta este un steag roșu. Poate doriți să evitați acest crescător pentru că el sau ea nu poate să aibă grijă de câini, ceea ce poate însemna că câinele va avea probleme de sănătate și / sau comportamentale.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 13
    3. Luați în considerare condițiile de viață ale câinilor amelioratorului. Când te duci să vizitezi un crescător, el sau ea ar trebui să vă arate unde sunt păstrați câinii. Dacă nu, asigurați-vă că cereți să vedeți unde mănâncă, dormiți, jucați etc. Ca regulă generală, crescătorii de câini mici ar trebui să-și păstreze câinii în casa lor, mai degrabă decât într-o fugă în aer liber. Luați în considerare și câteva dintre următoarele întrebări:
  • Sunt spațiile de locuit ale câinilor curate și bine întreținute?
  • Câinii au un spațiu amplu pentru a alerga și a juca sau sunt închise la cuști mici?
  • Condițiile de viață par supraaglomerate? (prea mulți câini pentru spațiul pe care îl furnizează)
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 14
    4. Observați comportamentul câinilor. Modul în care câinii unui crescător reacționează la dvs. și la ameliorator poate fi, de asemenea, un semn că această persoană este sau nu este un crescător de reputație. Acordați o atenție deosebită modul în care câinii reacționează la dvs. când vă apropiați de ele sau când amelioratorul se apropie. Câinii nu ar trebui să facă lucruri care indică faptul că sunt înfricoșătoare, cum ar fi căptușeală sau ascundere. Câinii ar trebui să pară sănătoși, energici și jucători.
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic pas 15
    5. Acordați atenție comportamentului și cunoștințelor crescătorului. Creșerul ar trebui să pară ca cineva care iubește câinii și, de asemenea, știe multe despre ele. Dacă amelioratorul pare să nu aibă cunoștințe sau pare neinteresat în bunăstarea câinilor pe care o are acum sau a vândut altora, acest lucru poate fi un steag roșu pe care crescătorul nu are interesul celor mai bune de câini în minte. Un crescător de reputație ar trebui:
  • să fie informați despre câinii pe care îl rasează. Cresterul ar trebui, de asemenea, să încurajeze vizitele multiple de către dvs. și de membrii familiei dvs
  • Arătați-vă documentația despre câinii obișnuiți să-și reproducă puii
  • Furnizați referințe din alte familii care au cumpărat câini din stocul ei
  • să fie implicat în cluburile locale de reproducere specifice tipurilor de câini pe care o rasează
  • Furnizați informații despre instruire și îngrijire
  • nu au întotdeauna puii disponibili, dar fiți dispuși să vă puneți pe o listă de așteptare pentru unul dintre puii ei în viitor
  • Imagine intitulată Alegeți un câine mic Pasul 16
    6. Aflați despre cerințele crescătorului. Crediții de reputație nu vor vinde doar câinii lor nimănui cu bani. Ei vor avea anumite cerințe pentru oamenii care doresc să cumpere unul dintre câinii lor. Luați în considerare întrebările pe care crescătorul le cere să le determine dacă el sau ea este reputația. Dacă amelioratorul este reputat, ar trebui să puteți răspunde da la toate întrebările următoare:
  • Cresterul cere sa explice de ce vrei un caine?
  • Cresterul vă cere să explicați cine va oferi nevoile câinelui, cum ar fi mersul pe jos, hrănirea și instruirea?
  • Are crescătorul vă cere să semnați un contract spunând că veți spay sau neuter câinele, dacă nu intenționați să o reproduceți?
  • Dacă închiriați, crescătorul vă cere să furnizați dovada că câinii sunt permiși în apartamentul dvs?
  • Cresterul vă cere să furnizați referințe?
  • Are crescătorul vă oferă un contract de sănătate și vă oferă o mulțime de timp să o priviți înainte de semnare?
  • Are crescătorul vă cere să semnați un contract spunând că veți returna câinele la el sau că nu veți mai putea să vă îngrijiți câinele?
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu cumpărați niciodată un câine de la un magazin de animale de companie sau de la cineva fără referințe bune. Cumpărarea câinilor din aceste canale acceptă mori de catelus, care sunt cunoscuți de câini subiecți în condiții de viață proaste.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar