Cum să adoptați un rottweiler

Există multe Rottweilers de toate vârstele disponibile pentru adoptarea de la centre de salvare, lire sterline, adăposturi și case de companie din întreaga țară. Rotties, așa cum se cheamă adesea, sunt însoțitori minunați. Mulți dintre ei fac chiar animale de companie excelente pentru familii cu copii. Pentru a face procesul de adopție să meargă mai bine, luați în considerare adoptarea unui adult peste un cățeluș, oferă detalii complete despre casa și familia dvs. pentru Centrul de Adopție, și faceți-vă casa de câine pentru noul dvs. Rottie.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea între un cățeluș și un câine adult
  1. Imaginea intitulată adoptă un pas de rottweiler 1
1. Alegeți un adult Rottweiler peste un catelus dacă aveți copii. Mulți oameni cred în mod eronat că este mai bine să adopți un catelus Rottweiler dacă aveți deja copii. Motivul este că catelul se va adapta copiilor și jucănesc mai bine decât un câine adult.
  • Rottweiler Pui și copii pot fi un amestec dificil. Puii au o tonă de energie și sunt în mod constant înfundând și mușcă lucrurile. Acest lucru poate crea probleme atunci când catelul joacă accidental unul dintre copii sau mestecă jucăriile preferate ale copiilor.
  • Cealaltă provocare cu adoptarea unui catel este că nu aveți nicio idee despre modul în care câinele se va comporta ca adult. S-ar putea dezvolta o dispoziție dificilă care se ciocnește cu familia.
  • Personalitatea și temperamentul unui adult Rottweiler sunt deja dezvoltate, facilitând observa modul în care un anumit Rottie va interacționa și va răspunde copiilor dvs. Cu un câine adult, este mai ușor să selectați una care este o potrivire bună pentru familia ta.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui pas Rottweiler 2
    2. Evitați să adoptați un catelus Rottweiler dacă nu doriți să vă ocupați de mestecare. La fel ca orice alt cățeluș, pud-urile Rottweiler se bucură de mestecat în timp ce vă faceți griji și în timpul zilei. Ele pot ajunge la distrugerea mobilierului, a păturilor, a pantofilor și a altor articole prețuite. Majoritatea rotilor adulți vor fi deja depășite acest comportament, astfel încât există un risc mai mic pentru ca lucrurile voastre să fie mestecate.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui Rottweiler Pasul 3
    3. Adoptați un adult Rottweiler dacă nu aveți timp să vă ocupați un cățeluș. În timp ce toate puii trebuie să fie instruiți în casă, Rottweilers sunt extrem de energice și pot crea cu ușurință Havoc în casa dvs. În plus față de a fi învățat să meargă la baie afară, puii trebuie, de asemenea, să învețe cum să joace în mod corespunzător înăuntru. În caz contrar, noul dvs. pui este probabil să sară pe mobilier, să bată lucrurile peste și chiar să distrugă lucrurile. Dacă nu puteți fi acasă în timpul zilei pentru a instrui un catelus Rottweiler, cel mai bun pariu este să adopți un adult.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui pas rotweiler 4
    4. Alegeți un adult dacă doriți să salvați un câine. Rotttweilerele mai vechi care se termină în adăposturi sau cu organizațiile de salvare ar fi putut fi neglijate sau abuzate înainte de a fi salvate. Din păcate, Rotttweilers-ul adulților pot pierde adoptarea, deoarece mulți oameni caută să adopte sau să cumpere doar puii. Adoptarea unui Rottie adult este o modalitate excelentă de a salva un câine care altfel ar fi ratat într-o casă mare.
  • Metoda 2 din 4:
    Adoptarea din adăposturi de animale și a grupurilor de salvare
    1. Imaginea intitulată Adoptarea unui Rottweiler Pasul 5
    1. Alegeți un adăpost sau un grup de salvare pentru procesul de adopție. În timp ce Rottweilers pot fi achiziționate de la crescători sau magazine de animale de companie, există atât de multe așteptare la adopție de la un adăpost pentru animale sau o organizație de salvare. Puteți da unul dintre acești câini uimitori o șansă de a doua oară la fericire.
    • La adoptarea unui Rottweiler dintr-o casă fosteră, familia Foster vă poate spune dacă câinele este bun cu copii sau cu alte animale de companie.
    • Mulți frecventați pentru adulți disponibili pentru adopție sunt housebroken și au fost deja instruiți.
  • Imaginea intitulată Adoptați un pas de rotweiler 6
    2. Au banii pentru a adopta un rottweiler. Multe adăposturi și centre de salvare percep o taxă de adopție, care poate varia de la câțiva dolari la câteva sute.
  • Costurile suplimentare ale proprietății câinilor includ lucruri cum ar fi alimente, bunuri de mers pe jos, jucării, consumabile de îngrijire, verificări regulate VET, fotografii de rapel și cheltuieli neașteptate.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui pas 7 Rottweiler
    3. Cercetați Rottweilers cu atenție înainte de adoptarea unuia. Rottweilers sunt câini inteligenți, dar sunt, de asemenea, mari și puternici. Dimensiunea și puterea lor pot fi problematice dacă au un temperament dificil sau nu au fost ridicate sau instruiți corespunzător. Educați-vă despre rasă înainte de a aduce acasă o Rottie.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui pas rotweiler 8
    4. Luați-vă timpul să alegeți Rottweiler dreapta. În entuziasmul de adoptare a unui nou Rottie, este ușor să vă duceți și doriți ca primul pe care îl vedeți. Luați-vă timpul pentru a vă asigura o potrivire bună atât pentru dvs. cât și pentru câine.
  • Personalul de adopție este instruit pentru a evalua temperamentul și personalitatea fiecărui câine pentru a le potrivi cu familia potrivită.
  • Imaginea intitulată Adoptați un pas de rotweiler 9
    5. Fiți pregătiți să răspundeți la întrebări atunci când adoptați. Există un proces de adoptare a unui Rottweiler care include criterii dvs. și casa dvs. trebuie să respectați pentru adoptarea aprobării. Veți fi pus câteva întrebări despre tine, casa ta și familia ta. Răspunsurile dvs. ajută la adoptarea personalului Plasați Rottweilers în case permanente, cu familii iubitoare care sunt bune potrivite pentru unul pe altul.
  • Personalul va întreba probabil dacă aveți sau nu alte animale de companie și dacă toată lumea din casă așteaptă cu nerăbdare adoptarea.
  • Metoda 3 din 4:
    Pregătirea pentru a adopta un Rottweiler
    1. Imaginea intitulată Adoptarea unui Rottweiler Pasul 10
    1. Evaluați programul dvs. zilnic. Câinii necesită mult timp și atenție. Rottweilers nu fac excepție. Asigurați-vă că aveți timp să vă dedicați unui nou câine înainte de a aduce o casă. Aceasta include timpul pentru plimbări, joc și vizite la veterinar.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui pas de rottweiler
    2. Consultați mai întâi proprietarul dvs. dacă vă închiriați casa. Mulți proprietari nu permit câinii sau alte animale de companie. Chiar dacă o fac, ei nu pot permite rase de câini specifice, cum ar fi Rottweilers. Dacă vă închiriați casa, examinați contractul de închiriere sau verificați cu proprietarul dvs. înainte de a aduce acasă un câine nou.
  • Imaginea intitulată Adoptați un pas de rotweiler
    3. Contactați compania dvs. de asigurări. Unele companii de asigurări nu vor asigura case cu Rottweilers și alte rase de câini mari. Politica de asigurare a proprietarului dvs. sau a chiriei ar putea fi anulată dacă este cazul. Examinați-vă politica sau verificați compania dvs. de asigurări pentru a vă asigura că aveți un Rottweiler nu este o problemă.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui Rottweiler Pas 13
    4. Gard în curte dacă nu este deja. Rottweilers au nevoie de spațiu pentru a rula și a juca în aer liber. O curte împrejmuită este cea mai bună modalitate de a vă menține câinele în siguranță și sigur. Gardul va păstra, de asemenea, oamenii și alte animale din spațiul lui Rottie.
  • Imaginea intitulată adoptă un pas de rottweiler 14
    5. Localizați un medic veterinar. Luând Rottweiler la veterinar pentru verificările regulate este cel mai bun mod de a vă menține noul câine sănătos. VET-ul dvs. vă va asigura că câinele dvs. este curent cu toate fotografiile și poate aborda problemele specifice de sănătate care ar putea apărea în viitor.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui Rottweiler Pasul 15
    6. Întrebați despre istoria câinelui. Știind dacă Rottie voastră doriți să adoptați a suferit orice maltratare sau abuz de către un proprietar anterior vă va ajuta să vă pregătiți mai bine pentru a aborda nevoile câinelui.
  • Unele gospodării ar putea să nu fie o potrivire bună pentru câini cu o istorie de abuz.
  • Metoda 4 din 4:
    Aducând o casă de rotweiler
    1. Imaginea intitulată Adoptarea unui pas rotweiler
    1. Închideți toate camerele pe care nu doriți ca noul dvs. Rottweil Rottweiler să intre. Înainte de a aduce noua dvs. casă Rottie, decideți dacă va avea acces la întreaga casă. Dacă nu, asigurați-vă că păstrați ușile închise sau configurați porțile pentru copii pentru a păstra câinele din zonele restricționate.
    • Chiar dacă câinele va avea rularea completă a casei, ar putea fi o idee bună să restricționați anumite zone până când câinele dvs. este obișnuit cu noua sa casă și nu are niciun accident de baie înăuntru.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui Rottweiler Pasul 17
    2. Creați un spațiu în casă care este doar pentru Rottweiler. Configurați un pat de câine sau cuțiți unde noul dvs. Rottie poate să ia timp departe de toată lumea ori de câte ori are nevoie de ea. Poate fi luată câinii adoptați din adăposturi până la două luni pentru a se adapta pe deplin la noua lor casă. Asigurați-vă că Rottie are propriul spațiu.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui Rottweiler Pasul 18
    3. Stabiliți o rutină și lipiți-o. Rutinele funcționează excelent pentru multe tipuri diferite de câini și lucrează mai ales bine cu Rottweilers. Prin crearea unei rutine, noul dvs. Rottie va învăța ce să se aștepte pe tot parcursul zilei, ceea ce îl va ajuta să se adapteze mai repede la noua sa casă mai repede. Rutina ar trebui, de asemenea, să vă ajute Rottie să se simtă mai sigură în noile sale împrejurimi.
  • Hrăniți rottweiler în același timp în fiecare zi.
  • Luați-l să folosiți baie în jurul aceleiași momente în fiecare zi. Deși, dacă indică el trebuie să meargă, scoate-l imediat, chiar dacă nu este timpul obișnuit.
  • Porniți-vă rotwilerul sau scoateți-l să jucați în jurul aceleiași momente în fiecare zi. De exemplu, dacă intenționați să vă plimbați pe câine, primul lucru dimineața, fiți în concordanță cu acel zilnic.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui Rottweiler Pasul 19
    4. Oferiți timp pentru exercițiile zilnice. Rottweilerele sunt extrem de energice și necesită exerciții regulate pentru a cheltui toate energia. Programați zilnic Playtime în aer liber pentru a vă oferi un exercițiu suficient de rottie. Dacă nu aveți propria dvs. curte, încercați să luați câinele într-un parc din apropiere, unde se poate întinde și a alerga.
  • Activitățile dvs. Rottie este probabil să se bucure să includă plimbările, jogging cu tine, jucând preluare și chiar înot.
  • Imaginea intitulată adoptă un pas de rottweiler
    5. Spuneți-i vizitatorilor să-i lase pe Rottweiler să le abată când este gata. Așa cum noul dvs. Rottie va avea nevoie de timp pentru a vă adapta la dvs. și familia dvs., va trebui, de asemenea, să se obișnuiască cu vreun vizitator pe care îl aveți. Când prietenii, familia sau vecinii se opresc, introduceți-le la câinele dvs., atunci le dau spațiului câinelui. Ei ar putea dori să-și petreacă sau să se joace cu Rottie imediat, dar cereți-i să aștepte. Rottweilerul tău se va apropia când e gata să-i cunoască.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui Rottweiler Pasul 21
    6. Recompensați câinele pentru comportamente bune. Cea mai bună modalitate de a obține noul dvs. Rottweiler pentru a continua să se comporte felul în care doriți este să oferiți o recompensă. Lăsați noul dvs. Rottweiler să știe când a făcut ceva pozitiv prin lăudarea verbală, mângâindu-l, sau dându-i un tratament. Recompensând câinele dvs. un trata imediat după comportamentul dorit, lasă-l să știe că ar trebui să facă din nou în viitor.
  • sfaturi

    Fiți pregătiți să răspundeți la mai multe întrebări despre casa și familia dvs. atunci când încercați să adoptați un Rottweiler de la un adăpost sau o organizație de salvare. Aceste întrebări ajută la poziționarea rotinelor în cea mai bună casă posibilă pentru fiecare câine.
  • Nu vă fie frică să vă puneți propriile întrebări atunci când adoptați. Acest lucru vă va ajuta să găsiți Rottweiler dreapta pentru dvs. și / sau familia dvs.
  • Există multe grupuri de salvare Rottweiler în cadrul Statelor Unite, deci verificați pentru unul care servește zona dvs.
  • Puteți căuta chiar online pentru un Rottweiler pentru a adopta utilizarea bazelor de date ale organizațiilor, cum ar fi ASPCA, PETFINDINDER.com sau adoptă-a-animal.COM.
  • Fiți cinstiți în timp ce răspundeți la întrebările Adăpostul de animale întreabă când screening-ul pentru adoptarea unui Rottweiler.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar