Cum să adoptați un copil în pennsylvania

Mii de copii găsesc familii permanente în Pennsylvania prin adopție în fiecare an. De exemplu, 1.902 de copii au fost adoptați de la asistența maternală în stat în 2012. Copilul mediu adoptat a fost de 5.în vârstă de 9 ani. Alți 1.924 de copii, în medie 7.9 ani, a așteptat în îngrijirea fosterului în acel an care urmează să fie adoptat. Dacă locuiți în Pennsylvania și doriți să adoptați un copil, statul are un proces aprofundat, dar simplu, pentru a se asigura că orice plasare este în cel mai bun interes atât a copilului, cât și a familiei dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicând să fie părinți adoptivi
  1. Imaginea denumită adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 1
1. Alegeți o agenție. Există multe agenții în Pennsylvania care sunt licențiate de stat pentru a furniza servicii de adopție.
  • Departamentul de Servicii Umane din Pennsylvania supraveghează rețeaua de adoptare și permanență a statului (Swan), care include agenții județene și de tineret, agenții de adopție privată și alții care lucrează pentru a găsi case permanente pentru copiii din Pennsylvania.
  • Puteți utiliza Swan pentru a găsi o agenție să utilizeze pentru a adopta un copil. Swan oferă, de asemenea, grupuri de sprijin și alte resurse după finalizarea adoptării.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 2
    2. Participați la orientare. Majoritatea agențiilor vă vor cere să participați la o orientare înainte de a aplica pentru a adopta un copil.
  • Sesiunea de orientare va oferi informații de bază despre procesul de aplicare și adoptare.
  • Agenția vă va percepe o taxă pentru adopție, care variază între agențiile. Taxa este plătită de stat dacă adoptați un copil cu cel puțin provocări moderate, un copil cu vârsta peste 10 ani sau un grup de copii. Dacă trebuie să plătiți taxe în față, o parte din aceste comisioane poate fi rambursată după plasarea copilului în casa dvs.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 3
    3. Completați o aplicație și verificări de fundal. De obicei, aplicația solicită informații despre compoziția familiei, fundal și cazier judiciar.
  • Ca parte a aplicației, trebuie să divulgi informații despre educație, angajare și finanțe, precum și referințe personale și declarația medicului care atestă sănătatea dvs. de bază.
  • Când completați cererea, agenția va efectua o verificare inițială și verificarea de fond. Dacă un membru al gospodăriei dvs. a fost numit ca făptuitor de abuz pentru copii, condamnat pentru o crimă legată de droguri sau alcool în ultimii cinci ani sau a fost condamnată pentru anumite crime sexuale sau violente, agenția va respinge cererea dvs.
  • Nu numai că părinții potențiali trebuie să completeze verificările de fond, dar și oricine trăiește în gospodărie care are peste 18 ani de vârstă. Aceste verificări de fond includ controalele de stat criminale de stat și federale, certificarea din registrul de abuz al copilului de stat și un set complet de amprente digitale.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 4
    4. Faceți cunoștință cu un profesionist de adopție pentru profilul dvs. de familie sau pentru studiul la domiciliu. Profesionistul de adopție vă va pune întrebări și vă va compila profilul familial pe baza răspunsurilor dvs. la aceste întrebări.
  • Profilul familiei dvs. vor fi folosite pentru a vă potrivi cu copilul care se potrivește cel mai bine în familia dvs. Lucrătorul Agenției va pune întrebări despre ce doriți să adoptați, experiențele dvs. anterioare cu copiii și experiențele dvs. de fundal și de viață.
  • Studiul de la domiciliu oferă, de asemenea, o oportunitate de a pune întrebări și de a vă pregăti pentru procesul de adopție. De exemplu, ați putea dori să aflați ce provocări sunt implicate în îngrijirea unui copil cu nevoi speciale sau aflați ce fel de resurse sunt disponibile pentru a vă ajuta.
  • Cel puțin una dintre întâlniri trebuie să apară în casa dvs. Lucrătorul agenției vă va evalua casa și va efectua o verificare de siguranță a casei dvs. și a resurselor și camerei pe care le aveți la dispoziție pentru un copil.
  • Asistentul social identifică punctele forte ca părinte și se potrivește cu acele puncte forte la nevoile unui anumit copil care așteaptă să fie adoptat.
  • Studiul pre-adoptiv de studiu și raportul de pre-plasare trebuie să fie finalizat în termen de trei ani de la data la care copilul este plasat în casa dvs. și trebuie să fi fost actualizat în termen de un an de la data plasată în casa dvs.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 5
    5. Instruire completă. Pennsylvania necesită părinți adoptivi să completeze pregătirea pregătirii parentale înainte de a putea adopta un copil.
  • Statul recomandă completarea a cel puțin 24 de ore, deși numărul specific de ore poate fi diferit în funcție de agenția pe care o alegeți să vă ajute să găsiți un copil.
  • Imaginea intitulată Adoptarea unui copil în Pennsylvania Pasul 6
    6. Înregistrați-vă la schimbul de adopție Pennsylvania. PAE analizează în mod obișnuit profilurile familiei și agențiile de alertă atunci când se găsește un posibil meci.
  • Dacă se găsește o posibilă agenție, asistentul dvs. social vă va contacta și oferi informații despre copil, fundalul familiei, capacitatea intelectuală, vârsta și orice nevoi speciale sau preocupări pe care le poate avea copilul.
  • Partea 2 din 3:
    Finalizarea procesului de plasare
    1. Imaginea intitulată adoptă un copil în Pasul 7 din Pennsylvania
    1. Participați la o vizită de pre-plasare. Când o agenție județeană face un meci tentativ, va programa o întâlnire, astfel încât să puteți petrece timpul cu copilul.
    • Un lucrător de adopție va observa interacțiunile cu copilul și va vedea cum lucrați împreună.
    • Lucrătorul poate vorbi cu dvs. și cu copilul separat înainte de a lua o decizie dacă meciul sugerat este cel mai bun atât pentru copil, cât și pentru familia dvs.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 8
    2. Mutați copilul în casa dvs. Dacă meciul tentativ este aprobat de agenție, copilul se poate mișca în casa dvs. cu dvs.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil în Pasnsylvania Pasul 9
    3. Cooperează cu vizite regulate de la un lucrător de adopție. În primele șase luni sau astfel copilul locuiește cu dvs., un lucrător de adopție va face vizite regulate pentru a evalua relația și va oferi orice asistență necesară.
  • Perioada supravegheată durează de la trei la șase luni. Dacă sunteți un părinte favorabil și ați avut deja copilul plasat în casa dvs. ca un copil favorabil înainte de adoptare, este posibil să aveți o perioadă mai scurtă de supraveghere. Cu toate acestea, copilul trebuie să trăiască în casa dvs. timp de cel puțin șase luni total înainte de adoptarea poate fi finalizată.
  • Imaginea denumită adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 10
    4. Completați orice formare suplimentară sau programe educaționale. Dacă agenția oferă orice programe gratuite de părinți sau adopție, ar trebui să profitați de aceste resurse.
  • De asemenea, puteți găsi grupuri de asistență și alte resurse fie prin intermediul agenției dvs., fie prin Swan.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea adoptării
    1. Imaginea denumită adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 11
    1. Trimiteți solicitarea dvs. instanței. Dacă plasarea dvs. continuă să fie pozitivă după primele șase luni, puteți cere instanța de judecată să facă definitia adopției.
    • Trebuie să depuneți a "Raportul privind intenția de a adopta" Cu Curtea la momentul în care copilul este plasat cu dvs. pentru adoptare. S-ar putea să vă gândiți să angajați un avocat pentru a vă ajuta să completați și să depuneți acest formular, astfel încât să nu faceți greșeli.
    • Raportul dvs. trebuie depus la instanța orfanilor din județul dvs. în termen de 30 de zile de la ziua în care copilul este plasat cu dvs. Raportul include informații despre dvs., familia, copilul și agenția care aranjează plasarea.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 12
    2. Completați toate obligațiile legale necesare. Înainte ca instanța să poată finaliza adopția, trebuie să se asigure că copilul este legal să fie adoptat și că Agenția cu custodie consimte la adoptare.
  • În termen de șase luni de la data la care ați depus raportul dvs. de intenție de a adopta, asistentul social sau alt stat membru al agenției dvs. de adopție trebuie să depună un raport al intermediarului, care include informații despre copil, dumneavoastră și interacțiunile asistenței sociale și observații cu copilul plasat în casa dvs.
  • De asemenea, trebuie să negociați cu agenția dvs. de adopție și să depuneți acordul de adoptare a adopției. Prezentul acord specifică sprijin financiar și educațional în curs pentru copil, inclusiv orice rambursare a taxelor de adopție sau a altor cheltuieli legate de procesul de adopție.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 13
    3. Dosar petiția dvs. pentru adoptare. După ce ați finalizat toate obligațiile legale, puteți depune o petiție și puteți solicita o audiere pentru a finaliza decizia de adopție.
  • Imaginea denumită adoptă un copil în Pennsylvania Pasul 14
    4. Să participe la audierea adopției. La audierea finală, judecătorul va examina informațiile despre plasarea copilului și va aproba adoptarea.
  • Curtea deține audieri cu privire la încetarea drepturilor părinților de naștere, apoi o programează o audiere finală pentru a revizui petiția pentru adoptare.
  • Când participați la audierea dvs., trebuie să vă prezentați instanței un studiu pozitiv la domiciliu, precum și copii ale digitațiilor și istoricului cazurilor judiciare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar