Cum să încurajați câinii de adăpost

Adăposturile de animale au o capacitate limitată de a găzdui și îngriji pentru câinii fără adăpost. Puteți ajuta unele din aproape 4 milioane de însoțitori canini care se află în adăposturi în fiecare an devenind un părinte favorabil. Promovarea câinilor este, de asemenea, o oportunitate minunată de a vă bucura de îngrijirea unui câine fără a face un angajament pe termen lung sau de a se afla dacă proprietatea Pet este corectă pentru dvs. Aflați dacă sunteți pregătit să promovați un câine, cum să găsiți un program în zona dvs. și cum vă puteți îngriji cel mai bine pentru un pooch în nevoie.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia dacă sunteți gata să încurajați câinii
  1. Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 1
1. Evaluați dacă sunteți calificat pentru această poziție. Cerințele de bază sunt că aveți peste 18 ani și puteți face un angajament semnificativ de timp de a încuraja. Ar trebui să aveți, de asemenea, un mijloc de transport pentru obținerea câinilor în jurul valorii și un spațiu adecvat în care să se îngrijească de câini foster.
  • Va trebui să aveți propriul vehicul sau accesul fiabil la transportul public al altcuiva și / sau prietenos cu câinele, astfel încât să puteți obține câini la examene veterinare și întâlniri cu potențialii adoptorii.
  • Multe programe de promovare a câinilor necesită ca aveți o zonă în aer liber împrejmuită pentru a ușura că câinii să iasă pe parcursul zilei.
  • Dacă nu vă dețineți casa dvs., asigurați-vă că proprietarul dvs. permite câinilor în incintă.
  • Rețineți că programele de promovare vor cere în mod obișnuit să treceți printr-o aplicație, un interviu și un proces de instruire în profunzime. De asemenea, acestea pot necesita referințe.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 2
    2. Ia în considerare angajamentul de timp. Pe lângă îngrijirea de bază, mulți câini de foster necesită instruire și socializare. Promovarea necesită eforturi zilnice care va ajusta programul dvs. tipic pentru a se potrivi nevoilor și rutinei unui câine. Nu trebuie să fiți în jur de 24 de ore pe zi, dar este important să plănuiți să fiți mai des decât nu sunteți.
  • De asemenea, este important să decideți în prealabil cât timp sunteți dispus să promovați un câine pentru. Promovarea poate varia de la câteva săptămâni la câteva luni.
  • Cel mai bine nu este planificat nici o călătorie în timp ce încurajați un anumit câine.
  • Unele programe de promovare pot solicita că sunteți în jurul zilei.
  • Asigurați-vă că vă puteți potrivi timpul necesar pentru a avea grijă de un câine în programul dvs. și stilul de viață.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 3
    3. Luați în considerare gospodăria dvs. Dacă locuiți cu alte persoane sau animale de companie, ar trebui să le luați și nevoile lor în considerare înainte de a vă angaja să încurajați. Asigurați-vă că toată lumea cu care locuiți este la bord înainte de a începe să încurajați câinii.
  • De exemplu, dacă aveți un animal de companie care nu este dornic de ceilalți câini, probabil că nu este o idee bună să aduceți noi în casa dvs. Dacă aveți alte animale de companie, nu trebuie să favorizați puii care nu sunt pe deplin imunizați sau câini cu boli transmisibile.
  • Dacă aveți copii mici, este riscant să invitați un câine nesocializat în casa dvs. De asemenea, rețineți că copiii vor avea nevoie, de asemenea, de formare pentru a asigura o experiență pozitivă de încurajare pentru toată lumea.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 4
    4. Decideți ce tipuri de câini sunteți dispuși să promovați. Mulți câini de foster vor avea nevoi speciale care fac adăpostul un mediu necorespunzător pentru ei. Acestea pot include puii prea tineri care urmează să fie adoptați, femele însărcinate și câini adulți care au nevoie de socializare sau de îngrijire specială din cauza rănirii sau a bolii.
  • Luați în considerare problemele comportamentale și medicale pe care sunteți dispus să le ocupați în prealabil. Promovarea programelor vă va oferi panouri despre nevoile și temperamentul unui câine înainte de a le aloca.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea câinilor pentru a încuraja
    1. Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 5
    1. Căutați programe Foster LOCAL. Adăposturile animalelor și organizațiile de salvare a animalelor de companie vor avea adesea programe asociate de Foster. Faceți o căutare online "câini de încurajare" și orașul cel mai apropiat oraș sau oraș pentru a găsi programe în vecinătatea dvs.
    • Rețineți că majoritatea programelor de promovare vă solicită să locuiți în zona imediată, astfel încât să fie ușor să aduceți câinele în îngrijire medicală și să organizați vizite cu potențiali proprietari.
    • De asemenea, puteți contacta adăposturi și salvați în zona dvs. prin telefon sau vizitați-le în persoană pentru a vedea dacă oferă promovarea.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 6
    2. Selectați un program în zona dvs. Odată ce știți ce programe există la nivel local, aflați mai multe informații despre fiecare program. Puteți face acest lucru apelând direct organizațiile gazdă sau vizitând site-urile lor. Asigurați-vă că aflați despre resursele și cerințele pentru fiecare program pentru a vă asigura că acestea se aliniază cu nevoile și calificările dvs.
  • Cele mai bune programe vor furniza consumabile și îngrijiri veterinare pentru câinii Foster, precum și instruirea și sprijinul pentru dvs.
  • De asemenea, ar trebui să întrebați ce tipuri de câini sunt cele mai frecvente în programul lor de încurajare pentru a vă asigura că sunteți pregătit să vă ocupați de ei.
  • Unele programe au condiții prealabile pentru îngrijitorii de câini, cum ar fi disponibilitatea zilei, o curte împrejmuită sau o casă fără animale de companie sau copii. Asigurați-vă că verificați dacă vă potriviți cu calificările lor.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 7
    3. Finalizați procesul de aplicare. Toate programele vor necesita completarea unei aplicații online sau de hârtie pentru a deveni un îngrijitor favorabil. Formularul vă va cere pentru detalii despre informațiile dvs. de contact, stilul de viață și situația de viață, precum și despre preferințele dvs. pentru numărul și tipul câinilor de salvare pe care sunteți dispus să îl găzduiți.
  • Completarea acestui formular vă va ajuta să vă potriviți programele cu câinii compatibili.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 8
    4. Programați o vizită la domiciliu. Programele Foster Responsider necesită o vizită la domiciliu înainte ca ei să pună un câine cu dvs. Un angajat sau un voluntar asociat organizației va veni la domiciliul dvs. pentru a se asigura că este sigur și potrivit pentru câini. Ei vor putea, de asemenea, să răspundă la orice întrebări pe care le puteți avea despre program și să oferiți sfaturi despre îngrijirea câinilor și pentru a vă face spațiul de locuit mai prietenos.
  • Unele programe solicită ca întregul familie să fie prezenți pentru ca ei să poată verifica dacă câinele foster va intra într-un mediu prietenos și dorit.
  • Partea 3 din 3:
    Îngrijirea câinilor Foster
    1. Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 9
    1. Obțineți pregătire. Cele mai multe programe favorabile oferă o orientare și cursuri de formare gratuită pentru voluntari care vă vor învăța cum să vă îngrijiți câinii foster. Ele vor oferi, de asemenea, informații despre modul de gestionare a oricăror nevoi de formare speciale sau a problemelor comportamentale asociate secțiilor dvs.
    • Nu acceptați niciodată un câine care are probleme comportamentale sau medicale pe care nu le-ați fost instruiți să se ocupe de un antrenor calificat.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 10
    2. Obțineți consumabile. Majoritatea programelor de Foster vă va oferi consumabile necesare pentru a promova un câine, inclusiv alimente, boluri, jucării, o cutie, așternut, guler și lesa. Ei sunt, totuși, întotdeauna recunoscători dacă puteți furniza dvs. dvs. de bază de bază.
  • Rețineți că este posibil să satisfaceți aceste consumabile cu alimente suplimentare și / sau tratamente. Vedeți dacă câinii dvs. au nevoi speciale dietetice înainte de a cumpăra kibble sau gustări sau le.
  • Dacă un program nu oferă consumabile de bază, asigurați-vă că sunteți gata să vă asumați costurile financiare ale îngrijirii unui câine înainte de a vă angaja să promovați. Chiar și cele mai de bază consumabile de îngrijire a animalelor de companie vă pot conduce 500 $ sau mai mult pe an.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 11
    3. Oferiți o rutină zilnică. Deoarece poate fi dificil pentru ca câinii să se adapteze la noul lor mediu, ajutați-i să fie în largul său, introducând imediat o rutină sănătoasă pe care o poate conta pe. Programul lor zilnic ar trebui să implice hrănirea, mersul pe jos, socializarea și eliberarea regulată.
  • De asemenea, poate include instruirea și / sau îngrijirea după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 12
    4
    Socializați câinii tăi. Cea mai urgentă formare pe care majoritatea câinilor de la care o solicită este o socializare de bază. Mulți dintre ei vor avea contact limitat sau negativ cu oamenii. Este treaba ta ca un părinte favorabil pentru a le pregăti pentru viață într-o casă nouă, oferindu-le o mulțime de atenție pozitivă.
  • Asigurați-vă că ați lăsat câinii să petreacă timp în jurul oamenilor pe tot parcursul zilei. De exemplu, încurajați-i să fie în camera de zi, în timp ce familia dvs. urmărește televizorul împreună.
  • Dați câinelui o atenție individuală în fiecare zi prin mângâierea și jocul cu ei.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 13
    5
    Groom câinii tăi. Programul Foster ar trebui să vă furnizeze instrumente de îngrijire și instruire cu privire la modul de păstrare a fiecărei rase specifice în FETTLE FINE. Câinii bine îngrijiți sunt mult mai probabil să fie adoptați, deci este important să vă ajutăm să-și mențină straturile și curățenia.
  • Majoritatea câinilor vor avea nevoie doar de zilnic la periajul săptămânal și o ștergere bună cu un prosop atunci când merg afară în vremea nedorită.
  • Alte cerințe de îngrijire specializate, cum ar fi tăierea blănurilor sau unghiilor, pot fi lăsate la profesioniști la adăposturi.
  • Imagine intitulată Câinii de adăpost Pasul 14
    6. Ajutați-i să fie adoptați. Adăpostul pe care îl încurajați va face publicitate că câinele dvs. este disponibil pentru adopție. Cu toate acestea, dacă doriți să accelerați procesul de găsire a câinelui dvs. foster o casă pentru totdeauna, vă puteți ajuta să le faceți publicitate potențialilor proprietari.
  • Scrie o descriere atractivă, dar cinstită a câinelui și postați-o la forumurile comunității precum Craigslist sau site-uri dedicate de adoptare a animalelor de companie, cum ar fi Petfinder. Oamenii sunt mult mai probabil să răspundă dacă includeți fotografii curente, atrăgătoare ale câinelui.
  • Puteți, de asemenea, să faceți publicitate pe social media prin postarea fotografiilor drăguțe și descrieri ale secției dvs. și a etichetării sau furnizarea unui link către adăpostul unde sunt disponibile. Există o șansă ca cineva din rețeaua dvs. să caute un câine ca al tău!
  • Adăpostul va aprecia dacă puneți părinți potențiali câini în legătură cu ei. Cu toate acestea, lăsați adăpostul să se ocupe de procesul de adopție în sine.
  • sfaturi

    Adăposturile și salvările vor oferi adesea o pregătire gratuită față de potențialii îngrijitori favorabili înainte de a se angaja într-un program. Luarea acestor clase educaționale este o modalitate bună de a vă ajuta să determinați dacă sunteți gata să încurajați câinii.

    Avertizări

    Probabil nu este o idee bună să încurajați câinii dacă nu ați avut niciodată o experiență anterioară cu canini. Luați timp pentru a vă oferi voluntar într-un adăpost înainte de a avea câini în casa dvs.
  • Mulți câini foster au nevoi speciale. Nu vă angajați să încurajați decât dacă sunteți gata să fiți un pacient și un tutore prezent.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar