Cum să adoptați câini gratuit

Căutați câini noi pentru a adăuga familiei dvs. este interesant, dar nu este întotdeauna practic să plătiți sute de dolari unui crescător. Din fericire, cu o mică cercetare, puteți găsi câini oferite gratuit la o casă bună. Pregătește-te să-ți întâlnești noii prieteni cu patru picioare astăzi!

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea câinilor liberi
  1. Imaginea intitulată adoptă câini pentru pasul liber 1
1. Adresați-vă prietenilor și familiei dacă știu despre cineva care dă câini. Chiar dacă nimeni din cercul tău apropiat încearcă în prezent să-și reunească câinii, ar putea să cunoască pe cineva care este. Încercați să vă întrebați familia, prietenii și colegii dacă știu de cineva care se mișcă și trebuie să găsească o casă pentru câinii lor sau ale căror câini ar fi avut recent puii care vor avea nevoie de o casă. De asemenea, puteți încerca să ajungeți la conexiunile dvs. de social media.
  • Imagine intitulată adoptă câini pentru Free Pasul 2
    2. Uită-te în ziarul tău pentru câinii disponibili în apropiere. Secțiunea clasificată din ziarul dvs. local ar trebui să aibă o secțiune pentru animale de companie. Veți găsi adesea anunțuri care spun "Gratuit la o casă bună", în care oamenii încearcă să găsească case pentru câinii lor.
  • Utilizați prudență atunci când contactați persoanele pe care nu le cunoașteți și nu vă dați niciodată informațiile personale străinilor. Dacă este posibil, luați un prieten cu dvs. când mergeți la un loc nefamiliar pentru a vă asigura siguranța.
  • Dacă un loc pare umbros sau obțineți sentimentul că câinii nu au fost tratați bine, nu adoptați de acolo. Animalele maltratate pot avea probleme severe comportamentale și de sănătate mai târziu în viață. Evitați adoptarea de la un loc în care animalele sunt murdare, malnutrite sau par a fi nervoase.
  • Imaginea intitulată Adopt Câini pentru Free Pasul 3
    3. Verificați site-urile clasificate. Pentru mai multe opțiuni. Dacă nu aveți noroc găsiți câini liberi prin intermediul prietenilor dvs. sau în ziarul local, încercați să căutați online pe site-uri clasificate cum ar fi Craigslist. Verificați secțiunea "Animale de companie" pentru a vedea dacă cineva își reorientează câinii sau încearcă să plângă un gunoi de pui.
  • Partea 2 din 3:
    Adoptarea de la un adăpost într-un weekend gratuit
    1. Imagine intitulată adoptă câini pentru Free Pasul 4
    1. Urmăriți anunțurile locale sau media sociale pentru adoptarea evenimentelor. Deși există unele adăposturi de animale și organizații de salvare care oferă adopție gratuită pe tot parcursul anului, cea mai mare taxă de adopție care acoperă costul vaccinărilor și spargerii / neuterizarea câinilor. Cu toate acestea, atunci când adăposturile și salvările ajung la capacitate maximă, ele vor deține adesea evenimente de adopție în care această taxă este renunțată.
  • Imagine intitulată adoptă câini pentru Pasul liber 5
    2. Aduceți-vă ID-ul. Chiar dacă nu va trebui să plătiți o taxă, probabil că va trebui să furnizați adăpostul sau salvarea cu un ID de fotografie și adresa dvs. pentru a finaliza procesul de adopție.
  • Imagine intitulată Adopt câini pentru Pasul liber 6
    3. Fiți pregătiți să așteptați în linie. Evenimentele de adopție gratuite atrage adesea o mulțime mare, astfel încât să trebuiască să așteptați un timp înainte de a vă putea întâlni cu animalele disponibile. Încercați să mergeți mai devreme pentru a evita linii lungi. S-ar putea, de asemenea, doriți să vedeți dacă adăpostul are o listă de animale online pe care le puteți căuta înainte de a vizita.
  • Dacă vedeți câini pe site-ul web care vă interesează, încercați să sunați la adăpost și să întrebați dacă vor ține câinii pentru dvs. până când puteți ajunge acolo. S-ar putea să aveți mai mult noroc dacă le spuneți un anumit moment în care vă așteptați să sosiți.
  • De exemplu, ați putea încerca să spuneți ceva asemănător, "Sunt foarte interesat de cele 2 amestecuri de ciobanești pe care le aveți pe site-ul dvs. Dacă nu au fost încă adoptate, puteți să le țineți pentru mine până când ajung acolo? Pot să fiu acolo la amiază mâine."
  • Imagine intitulată adoptă câini pentru etapa liberă 7
    4. Răspundeți la orice întrebări de interviu. Multe adăposturi și salvați desfășoară un interviu cu potențiali proprietari pentru a vă asigura că câinii vor fi o potrivire bună în noile lor case. Fii cinstit despre răspunsurile dvs. și ia acest timp pentru a pune întrebări pe care le-ai putea avea de-al tău.
  • Partea 3 din 3:
    Alege puii perfecți
    1. Imagine intitulată adoptă câini pentru Pasul liber 8
    1. Cercetarea raselor și caracteristicilor câinilor înainte de a vă alege câinele. S-ar putea să nu aveți posibilitatea de a alege de rasele de câine exacte că credeți că ar fi potrivirea perfectă pentru dvs., dar cercetarea raselor de câine vă poate oferi o idee despre ceea ce căutați. Acest lucru vă poate ajuta să vă concentrați în fața tuturor acelor ochi drăguți de câine.
    • De exemplu, dacă sunteți foarte activ și doriți ca un câine care vă va bucura să vă alăturați pe drumeții, ați putea căuta un terrier sau un amestec de retriever.
  • Imaginea intitulată adoptă câini pentru etapa liberă 9
    2. Faceți cunoștință cu câinele înainte de a le aduce acasă. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui câine de la un proprietar privat sau un adăpost, asigurați-vă că vă întâlniți mai întâi câinele. Aveți încredere în propria judecată asupra faptului dacă personalitățile câinelui reprezintă un meci bun pentru dvs. și alți membri ai familiei sau animale de companie care vor trăi cu dvs.
  • Dacă aveți deja un câine, întrebați dacă este bine să le aduceți împreună cu dvs. în timp ce vă întâlniți cu potențialii câini noi pentru a aduce acasă. Acest lucru vă poate ajuta să determinați dacă câinii se vor înțelege.
  • Imaginea intitulată adoptă câini pentru Free Pasul 10
    3. Așteptați până când puii sunt de 8-12 săptămâni înainte de a le aduce acasă. Unii proprietari de catelus ar putea fi nerăbdători să găsească case pentru micul lor gunoi, dar dacă primești puii, ei vor fi mai sănătoși dacă li se permite să rămână cu mama lor timp de cel puțin 8 săptămâni.
  • Când puii sunt separați de așternutul lor prea devreme, ele sunt mult mai susceptibile de a avea probleme comportamentale mai târziu în viață, inclusiv o aversiune față de străini și la laturi excesive.
  • Imagine intitulată adoptă câini pentru Pasul liber 11
    4. Asigurați-vă că obțineți toate documentele. Când adoptați un cățeluș sau câine, fiți-vă dintr-o familie sau un adăpost, este important să obțineți toate documentele care aparțin licențierii, vaccinărilor, spargerii / neutringului și problemelor de sănătate. Acest lucru vă va ajuta să dați veterinarul pe care îl alegeți pentru câinele dvs. toate informațiile necesare și pertinente.
  • Adresați-vă o mulțime de întrebări despre potențialul dvs. animal de companie. Faceți o listă de întrebări despre câini, cum ar fi istoricul lor de sănătate, vaccinările anterioare, orice ar putea fi cunoscut despre rasa lor și informații despre părinții lor dacă este cunoscut.
  • Dacă părinții sunt păstrați la fața locului, întrebați dacă vă puteți întâlni. Acordați atenție temperamentului lor, deoarece acest lucru este adesea un factor determinant în personalitatea noului dvs. câine.
  • Imagine intitulată Adopt Câini pentru Pasul liber 12
    5. Obțineți consumabilele înaintea dvs Adu-ți casa de câine. Înainte de a pleca să vă aducă acasă noul dvs. câine, ar trebui să vă asigurați că aveți tot ce aveți nevoie la domiciliu. Asigurați-vă că aveți mâncăruri și boluri de apă, leashes și câteva jucării la îndemână. De asemenea, ar trebui să verificați pentru a vă asigura că nu există nimic pe care câinele îl poate mesteca, care va fi distrus sau rău câinelui, mai ales dacă aduceți acasă un catelus.
  • Poate doriți să așteptați până când vă întâlniți noul câine înainte de a cumpăra alimente pentru câini, doar în cazul în care câinii dvs. au nevoi dietetice speciale sau un brand preferat.
  • sfaturi

    Dacă locuiți într-un complex de apartament, Condo sau Townhouse, asigurați-vă că verificați orice restricții și / sau cerințe privind proprietarul sau asociația rezidentă cu privire la animalele de companie. Unele au restricții asupra dimensiunii și rasei, în timp ce altele vor necesita dovada că pupa dvs. este licențiată și a fost spartă sau sterilă. De asemenea, de multe ori trebuie să solicitați privilegiul de a obține un câine, deci asigurați-vă că urmați orice reguli stabilite.
  • Dacă vă aduceți câinele de la o organizație de salvare sau un adăpost, puteți lua în considerare făcând o donație pentru a sprijini munca pe care o fac. Acest lucru se poate face în momentul adoptării sau la o dată ulterioară.
  • Gândiți-vă la încurajarea câinilor, dacă nu ați avut niciodată animale de companie înainte. Acest lucru vă poate ajuta să vă familiarizați cu procesul de îngrijire a unui animal de companie fără angajamentul pe termen lung.
  • Chiar dacă obțineți câinele gratuit, amintiți-vă că veți mai trebui să plătiți pentru a avea grijă de ei. Va trebui să oferiți alimente, vaccinări, licențiere și facturi VET, mai ales dacă câinii nu aveau îngrijiri medicale înainte de a le adopta. În plus, există îngrijire, dacă nu sunteți confortabil să o faceți singur.
  • Fii mândru de tine dacă ai adoptat un câine pentru că ai salvat viața unui animal nevinovat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar