Cum să devii un contabil

Contabilii sunt foarte instruiți profesioniști financiari care pregătesc și examinează înregistrările financiare. În funcție de interesele dvs., puteți găsi contabilitate ca fiind o profesie atractivă. Cu toate acestea, pentru a deveni contabil, va trebui să îndepliniți o serie de criterii educaționale și, în funcție de tipul de contabilitate pe care doriți să-l faceți, obțineți anumite certificări. Cu educația și certificările potrivite, veți putea deveni contabil și vă veți deplasa rapid în profesie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Întâlnirea cerințelor educaționale
  1. Imaginea intitulată devine un cont contabil 1
1. Absolvent de liceu. Primul pas în călătoria dvs. de a deveni contabil este de a absolvi liceul sau de a primi GED. Concentrarea pe cursurile de matematică și de afaceri vă va oferi o bază solidă pentru un viitor în contabilitate. Luați în considerare luarea de cursuri elective și AP în afaceri și contabilitate.
  • De asemenea, ați putea lua în considerare aderarea la un club de afaceri sau contabil la școală, cum ar fi Deca și Fbla. Acest lucru vă va ajuta să câștigați o experiență suplimentară.
  • Imaginea intitulată deveniți un pas de contabil
    2. Primiți o diplomă de licență în contabilitate. Majoritatea pozițiilor contabili necesită cel puțin o diplomă de licență în contabilitate sau un domeniu conex, cum ar fi managementul afacerilor sau administrația. În funcție de cerințele statului dvs., este posibil să nu aveți nevoie să aveți o diplomă în contabilitate, dar probabil că va trebui să finalizați un anumit număr de credite în contabilitate, afaceri și etică. Fiecare stat are propriile cerințe, deci discutați cu un consilier academic înainte de a începe un program de studii.
  • Dacă alegeți să deveniți contabil public autorizat (CPA), majoritatea statelor solicită să finalizați 150 de ore de cursuri de colegiu. Aceasta este de 30 de ore mai mult decât majoritatea diplomelor de licență. Unele școli vă vor permite să luați un program de 5 ani și absolvenți cu o diplomă de licență și de masterat.
  • Dacă nu sunteți înscris într-un program de 5 ani, puteți lua cursuri suplimentare prin colegiu sau universitate. Școala dvs. poate avea un program care să vă ajute să obțineți cele 30 de ore suplimentare.
  • Pentru a vă ajuta să deveniți eligibili pentru a lua examenul CPA, angajatorul dvs. vă poate plăti pentru a lua în plus 30 de ore sau cursuri.
  • Imaginea intitulată devine un cont contabil 3
    3. Completați un stagiu cu o firmă. Pentru a obține experiență practică, veți dori să participați la un program de internship. Acest lucru vă va permite să lucrați într-o firmă contabilă, adesea pentru un credit colegiu și să vă familiarizați mai bine cu profesia.
  • Stagii pot fi parțiale în timpul anului școlar sau cu normă întreagă în lunile de vară.
  • Stagiile sunt oportunități excelente de a relua și de a dezvolta conexiuni care vă pot ajuta să aterizați un loc de muncă în viitor.
  • Imaginea intitulată deveni un cont de contabil 4
    4. Obțineți o diplomă de masterat. După finalizarea gradului dvs. de licență, puteți alege să începeți să începeți o diplomă de absolvent în contabilitate. Mulți angajatori preferă angajarea unui candidat care are o diplomă de masterat în contabilitate. Dacă îndepliniți cerințele acestora, urmați cerințele aplicației programului de absolvent și aplicați. Odată ce sunteți acceptat, ar trebui să vă ducă doi ani pentru a vă termina gradul.
  • Veți dori să vă gândiți dacă doriți ca un masterat în administrația de afaceri (MBA) sau un masterat în contabilitate (MACC). Un MACC este orientat spre cea mai mare parte față de cei interesați să devină CPA sau CMAS. MBA oferă o înțelegere mai largă a relației dintre afaceri și contabilitate.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea de licențe, certificări și înregistrări
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de contabil
    1. Cercetarea cerințelor statului dvs. Odată ce ați obținut sau sunteți aproape de finalizarea unui grad de colegiu, veți dori să începeți să căutați diferitele licențe de stat și federale și certificări pe care trebuie să le primiți. Fiecare licență are calificări specifice (educație, experiență, testare și taxe) pe care trebuie să le întâlniți.
    • Există mai multe roluri pe care un contabil îl poate umple și fiecare are un alt tip de certificare.
    • Angajatorii vor plăti adesea taxele pentru un angajat pentru a obține o certificare.
  • Imaginea intitulată devine un cont contabil 6
    2. Deveniți un contabil public autorizat (CPA). Dacă depuneți toate rapoartele cu Comisia de Securitate și Exchange, legea cere să fiți un CPA. A deveni o CPA este deosebit de atractivă dacă doriți să avansăm într-o firmă sau să obțineți o clientelă mai mare. Pentru a deveni un CPA, trebuie să treci un examen național și să îndeplinească alte cerințe de stat. Verificați cerințele statului dvs. înainte de a începe procesul de a deveni un CPA.
  • Cele mai multe state solicită candidații CPA să completeze cel puțin 150 de ore de semestru de cursuri de colegiu
  • Toate statele vor cere să luați examenul IPC uniform. Majoritatea statelor necesită să treci toate cele patru părți ale examenului în termen de 18 luni de la trecerea primei părți.
  • Imaginea denumită devine un cont contabil 7
    3. Obțineți o certificare a contabilului de management. S-ar putea să vă găsiți gestionarea finanțelor unei mari firme multinaționale și dezvoltarea unui interes pentru a deveni un contabil de management certificat (CMA).Dacă decideți că doriți să deveniți o CMA, va trebui să aveți o diplomă de licență, să completați un examen de două părți, să acceptați codul de etică al Institutului de Eticie al Contabililor de Management și să aveți cel puțin doi ani de experiență.
  • Examenul acoperă o serie de subiecți, inclusiv analiza situațiilor financiare, politica de capital de lucru, structura capitalului, problemele de evaluare și gestionarea riscurilor.
  • Imaginea intitulată deveniți un pas de contabil
    4. Primiți o certificare internă a auditorului. Dacă vă place să evaluați operațiunile financiare ale unei afaceri și să găsiți modalități de eficientizare a operațiunilor sale, este posibil să doriți să luați în considerare devenirea unui auditor intern certificat (CIA). Pentru a deveni CIA, trebuie să treci un examen de patru părți, să organizați un grad de colegiu și să aveți doi ani de experiență ca auditor intern.
  • În funcție de tipul de audit intern pe care îl alegeți, există alte certificări specializate. Acestea includ certificarea în controlul controlului de control (CCSA), auditor de audit certificat (CGAP), auditor de servicii financiare certificate (CFSA) și certificarea în asigurarea managementului riscului (CRMA).
  • Imaginea intitulată deveni un cont contabil
    5. Obțineți o certificare în analiza sistemelor informatice. Puteți să vă găsiți gestionarea și auditarea sistemelor informatice și doriți să vă mutați cariera înainte, devenind un auditor de sisteme informatice certificate (CISA). Pentru a deveni CISA, va trebui să treceți un examen cu Isaca și să aveți 5 ani de experiență de audit de audit. De asemenea, puteți înlocui educația pentru experiență în anumite cazuri.
  • În funcție de zona dvs. de expertiză, este posibil să alegeți și să vă consolideze în continuare acreditările, obținând un manager certificat de securitate a informațiilor (Cism), certificat în guvernanța întreprinderii IT (CGEIT) sau certificată în controlul sistemelor de risc și informatice (CRISC).
  • Metoda 3 din 3:
    Avansând în profesie
    1. Imaginea intitulată devine un cont contabil
    1. Lucrați într-o poziție junior. Pentru că poate dura ceva timp pentru a obține experiența necesară pentru a obține certificări și pentru a vă deplasa într-o firmă sau o afacere, mulți contabili se vor găsi inițial să lucreze într-o poziție de nivel scăzut timp de câțiva ani înainte de a beneficia de o mai mare responsabilitate. Odată ce ați obținut certificările și experiența necesare, probabil că veți începe să vă deplasați în mai multe poziții superioare. Aceste posturi pot fi de supraveghere și, eventual, se transformă în parteneriate.
    • Este extrem de puțin probabil ca tu vei deveni un executiv peste noapte. Poate dura decenii pentru a vă deplasa pe scara unei firme contabile.
  • Imaginea intitulată deveni un cont de contabil 11
    2. Porniți firma proprie. Dacă aveți experiența și resursele financiare necesare, puteți lua în considerare și pornirea propriei firme de contabilitate. Este puțin probabil ca veți avea baza de clienți, experiența și sprijinul financiar necesar imediat după absolvirea colegiului. Este posibil să trebuiască să lucrați la o firmă de ceva timp înainte de a vă decide să loviți pe cont propriu.
  • Cele mai multe companii noi nu fac un profit în primii ani, deci asigurați-vă că ați salvat suficienți bani pentru a vă aduce această perioadă inițială.
  • Imaginea intitulată devine un pas de contabil
    3. Continuați educația. Aproape fiecare certificare necesită să continuați educația profesională. Aceasta poate însemna adesea completarea unui anumit număr de ore educaționale, fie prin clase, fie prin seminarii. De asemenea, poate conduce la conferințe și să ia cursuri de colegiu pentru a ține pasul cu cele mai recente evoluții din domeniu.
  • Verificați cu organizațiile de certificare pentru a vă asigura că vă satisfaceți cerințele pentru educația continuă. Aceste organizații dețin, de asemenea, seminarii și conferințe pentru a vă ajuta să rămâneți la curent cu cele mai recente tendințe din contabilitate.
  • Firmele sunt adesea dispuse să plătească cheltuielile pentru angajați să-și continue educația.
  • Firmele de consultanță și alte organizații dețin adesea seminarii pe teme din domeniul dvs.
  • Imaginea denumită devine un pas de contabil 13
    4. Obțineți experiență în diferite tipuri de contabilitate. Pentru a vă înregistra în domeniul dvs., puteți găsi că trebuie să vă familiarizați mai bine cu o zonă diferită de contabilitate. De exemplu, dacă sunteți un contabil de gestionare, este posibil să aveți nevoie să vă periați pe sistemele informaționale sau invers. Nu numai că acest lucru vă va ajuta să vă promovați, vă poate ajuta să aterizați o muncă mai bună în altă parte mai târziu.
  • Angajatorul dvs. poate fi dispus să vă plătească pentru a obține această expertiză suplimentară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar