Cum să devii analist de capital

Un analist de capital studiază tendințele într-o industrie, locație geografică sau tip de produs. Investitorii folosesc informațiile pentru a prezice viitorul prețurilor acțiunilor. Analistul de capital poate lucra pentru o firmă de investiții care se concentrează pe o anumită zonă a pieței pentru a face previziuni cu privire la investiții. O carieră ca analist de capital necesită o educație formală, abilități și experiență de observare a tendințelor și interpretarea datelor. Analiștii trebuie să aibă abilități în matematică, statistici și cercetări pentru a lucra în poziție. Deși nu este necesară nicio certificare sau licențiere specifică, este posibil să doriți să obțineți certificarea specializată pentru a vă promova cariera.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea unei educații
  1. Imaginea intitulată deveni un analist de capital 1
1. Câștigați grade bune în liceu. Dacă știți cât mai devreme ca ani de liceu pe care doriți să îl introduceți în domeniul analizei financiare, ar trebui să lucrați din greu pentru a câștiga grade bune. Veți avea nevoie de o diplomă de colegiu, așa că faceți bine în școală vă va ajuta să obțineți acces la colegiu sau la universitatea la alegere. Ar trebui să începeți să vă concentrați pe cursurile de matematică și de afaceri, deoarece acestea vor fi cele mai direct legate de munca dvs. viitoare. Un fundal puternic în citire, scriere și analiză va fi de asemenea util.
  • Imaginea intitulată deveni un analist de capital
    2. Câștigați o diplomă de la un colegiu sau universitate de renume. Pentru a obține un loc de muncă ca analist de capital, veți avea nevoie de un grad de colegiu. Puteți începe cu o diplomă de licență de patru ani, deși o diplomă de masterat vă va face un candidat mai puternic. Ar trebui să vă concentrați studiile privind economia, finanțele sau afacerile.
  • Consilierul de orientare de la liceul dvs. ar trebui să vă poată ajuta colegiile și universitățile de cercetare care au programe financiare puternice. Dacă sunteți deja în afara liceului, puteți încerca să sunați la biroul de orientare al liceului din zona dvs. pentru a vedea dacă vă pot ajuta oricum. S-ar putea să verificați, de asemenea, cu bibliotecarul de referință la biblioteca publică sau la o bibliotecă de colegiu.
  • Programul dvs. de studii ar trebui să includă cursuri în statistici, finanțe, contabilitate și impozite pentru a se pregăti pentru o carieră ca analist.
  • Analiștii de capital trebuie să fie familiarizați cu reglementările de afaceri și cu politicile guvernamentale pentru a determina modul în care acesta va afecta piața și afacerile.
  • Imaginea intitulată deveni un analist de capital Pasul 3
    3. Completați un program de masterat. O diplomă de absolvent crește oportunitățile de angajare care vor fi disponibile pentru dvs. Veți dori să căutați studii avansate în economie, afaceri sau finanțe.
  • Ar trebui să urmăriți cursuri avansate, cum ar fi evaluarea obligațiunilor și gestionarea riscurilor să urmeze o carieră ca analist de capitaluri proprii.
  • O diplomă de masterat în finanțe include cursuri care vă pregătesc să lucrați în industria de finanțe. Cursurile relevante pot include finanțe internaționale, strategie financiară, teoria finanțelor corporative și evaluarea capitalurilor proprii.
  • Imaginea intitulată deveni un analist de capital
    4. Luați cursuri profesionale avansate pentru a vă promova cariera. Chiar și după ce lucrați ca analist de capital, este posibil să doriți să continuați să luați cursuri. Aceasta este o modalitate bună de a arăta angajatorului dvs. că sunteți serios despre cariera dvs. și doriți să avansați în companie. Cursurile de formare profesională sunt oferite, atât online, cât și în setările de clasă, care acoperă elementele de bază ale raportului de capital. Acestea pot include astfel de subiecte ca evaluarea atractivității industriei, a modelării financiare, a tehnicilor de evaluare a capitalurilor proprii și a rapoartelor de capitaluri proprii și a investițiilor.
  • Verificați cu angajatorul dvs. înainte de a vă înscrie în astfel de cursuri. Compania dvs. poate avea un program de rambursare a costurilor de educație. Ați putea avea, de asemenea, dreptul la creșteri salariale în raport cu cursurile pe care le luați.
  • Partea 2 din 3:
    Aterizarea unui loc de muncă ca analist de capital
    1. Imaginea intitulată deveni un analist de capital Pasul 5
    1. Obțineți mâinile pe experiență printr-un stagiu. Una dintre cele mai bune modalități de a câștiga experiență este să lucrați într-un stagiu în timp ce studiați. Unele școli pot oferi programe de stagiu pentru subsoluri, în timp ce alte programe de stagiu sunt doar pentru studenții absolvenți. Ar trebui să încercați să profitați de orice oportunități de stagiu pe care le puteți.
    • Ca intern, veți fi alocat unui sau mai multor mentori din compania în care lucrați. Această supraveghere vă extinde educația în timp ce vă oferim experiența de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un analist de capital Pasul 6
    2. Decide cu privire la accentul dvs. profesional. În profesia de lucru ca analist de capital, există două direcții primare pentru a merge. Puteți alege să fiți un analist de vânzare sau un analist de cumpărare. Munca dvs. într-un stagiu vă poate ajuta să dezvoltați o preferință pentru unul sau altul. Înainte de a începe să aplicați pentru locuri de muncă, ar trebui să înțelegeți cel puțin cele două tipuri de poziții și să fiți conștienți de accentul pe companiile în care aplicați.
  • Un analist de vânzare lucrează adesea pentru o bancă de investiții mari. Locul de muncă al acestei persoane constă în general în cercetarea perspectivelor financiare pentru companiile pe care Banca le consideră a fi publicate. Veți fi acuzați de a decide care companiile au potențialul de a câștiga cei mai mulți bani în viitor.
  • Un analist de cumpărare lucrează pentru brokeri de fonduri reciproce sau firme de consiliere financiară. În acest rol, ați cerceta companiile care se află în portofoliul angajatorului dvs. și în alte companii care reprezintă investiții profitabile.
  • Imaginea intitulată deveni un analist de capital
    3. Începeți construirea unei rețele de colegi profesioniști. Un bun analist al pieței bursiere nu este doar cineva care desfășoară cercetări. Trebuie să fii și o persoană "oameni". Construiți relații personale puternice cu oamenii pe care îi întâlniți de-a lungul drumului, în stagiul dvs. sau în clasele dvs. Acești oameni pot fi utile în furnizarea de referințe pentru viitoarele aplicații de locuri de muncă sau legături cu oportunitățile de angajare.
  • Imaginea intitulată deveni un analist de capital Pasul 8
    4. Prezentați-vă bine cu o scrisoare de intenție puternică și reluați. Pentru multe locuri de muncă, scrisoarea de intenție este doar folosită ca o modalitate de a vă transmite CV-ul. În lumea afacerilor, cu toate acestea, abilitatea dvs. de energie și scriere va fi judecată chiar de la început. Trebuie să evidențiezi orice experiență relevantă pe care o aveți și să vă exprimați dorința de a lucra din greu în acest domeniu exigent.
  • Imaginea intitulată deveni un analist al capitalului propriu Pasul 9
    5. Pregătiți-vă pentru interviul dvs. de angajare. Cercetarea companiei și practicile sale de afaceri din trecut. Veți dori să puteți vorbi inteligent despre companie și poziția dvs. intervievați. În plus, ar trebui să fiți pregătiți să discutați stagiul dvs. și stocurile anterioare pe care le-ați cercetat. O întrebare comună, în special pentru o poziție într-o companie de nivel înalt, ar fi să vă cerem să discutați unul sau mai multe stocuri speciale pe care le-ați studiat și să explicați de ce ați dori sau nu le recomandăm unui client. Pe scurt, trebuie să fii pregătit să fii pus pe loc exact așa cum ai fi la locul de muncă.
  • Prin intermediul interviului, trebuie să proiectați entuziasmul, precum și inteligența. Trebuie să arătați că sunteți în stare să analizați stocurile, să luați decizii și să vă comunicați clar gândurile.
  • Partea 3 din 3:
    Câștigarea certificării avansate cu un CFA
    1. Imaginea intitulată deveni un analist de capital Pasul 10
    1. Investigați un program comun MBA / CFA. Cea mai utilă certificare pentru un analist de capital este analistul financiar autorizat sau CFA. Există și alte certificări, dar CFA este cel mai probabil să fie benefică. Unele școli de afaceri de top oferă programe MBA care includ studii pentru certificarea CFA. Institutul CFA a colaborat cu 41 de școli absolvente pentru a oferi instrucțiuni CFA ca parte a unui program de MBA existente.
    • Un program comun MBA / CFA vă permite să vă pregătiți și să câștigați mai eficient certificarea CFA, în timp ce sunteți înscris în programul dvs. MBA.
  • Imaginea intitulată deveni un analist al capitalului propriu Pasul 11
    2. Completați patru ani de experiență de lucru. Înainte de a putea solicita certificarea CFA, trebuie să completați 48 de luni de experiență de lucru relevantă în domeniul financiar. Această lucrare nu trebuie să fie în mod specific într-un rol ca analist de capital. Definiția lucrărilor relevante este destul de largă și poate include astfel de domenii precum comerțul, economia și finanțarea corporativă.
  • Imaginea intitulată deveni un analist de capital Pasul 12
    3. Pregătiți-vă pentru examenele CFA. Pentru a câștiga Carta CAF, trebuie să treceți trei niveluri succesive de examene, în ordine. Examenul de nivel I este oferit fie în primăvara târzie, fie la cădere, în timp ce examenele de nivel II și nivelul II sunt oferite doar o dată pe an, în primăvara târzie. Rata de trecere pentru examene este foarte scăzută, deci ar trebui să planificați să studiați greu pentru el. Institutul CFA, care administrează examenul, estimează că solicitanții ar trebui să planifice cel puțin 250 de ore de studiu pentru fiecare nivel.
  • Fiecare nivel constă dintr-un examen de șase ore, acoperind o gamă largă de subiecte legate de domeniul financiar. Gama generală de subiecte include:
  • Etica și standardele profesionale
  • metode cantitative
  • economie
  • Raportarea și analiza financiară
  • Finanțe corporative
  • investiții de capital
  • derivați
  • Investiții alternative
  • Gestionarea portofoliului
  • Planificarea bogăției. 
  • Institutul CFA publică materiale gratuite de studiu online, pe care le puteți accesa la https: // cfainstitute.Org / Programe / CFaprogram / Pagini / Index.ASPX. În plus, puteți găsi multe materiale comerciale sau programe de studiu cu o căutare simplă online.
  • Imaginea intitulată deveni un analist de capital
    4. Înregistrați-vă pentru examenele CFA. Puteți afla mai multe despre programul CFA și examenele la https: // cfainstitute.Org / Programe / CFaprogram / Pagini / Index.ASPX. Pe acea pagină, urmați linkul către "Înregistrare" pentru a începe aplicația dvs. Această pagină conține tot ce aveți nevoie pentru înregistrarea pentru examen și aplicarea certificării CFA după ce ați completat toate cerințele.
  • Imaginea intitulată deveni un analist de capital Pasul 14
    5. Păstrați angajatorul dvs. sfătuit de progresul și certificarea dvs. Înainte de a începe chiar un program CFA, ar trebui să discutați planul dvs. cu supraveghetorul dvs. direct. Unele companii vor aprecia această certificare, în timp ce alții nu pot plasa o astfel de primă pe ea. Veți fi dedicat mult timp și efort pentru studiul dvs. și trebuie să știți că lucrarea va fi benefică.
  • Presupunând că aplicația dvs. are succes, trebuie să anunțați apoi supraveghetorul dvs. atunci când obțineți certificarea dvs. Această veste bună ar trebui să fie introdusă în dosarul personalului dvs. și ar trebui să vă ajute să avansezi în companie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar