Cum să devii un salvamar

Salvați de salvare sunt responsabili pentru siguranța și bunăstarea oamenilor la bazine, parcuri de apă și plaje din întreaga lume. Unii devin salvați ca și posturile de școală, în timp ce alții fac carieră de a fi un salvamar. Indiferent de motivul pentru care doriți să fiți un salvamar, trebuie să vă antrenați corpul, să învățați abilitățile necesare pentru salvarea vieții și apoi să găsiți un loc de muncă de salvare.

Pași

Partea 1 din 3:
Instruirea corpului dumneavoastră
  1. Imaginea intitulată deveni o salvare de salvare pas 1
1. Se potrivesc. Fiind un salvamar bun este o provocare fizică. Veți dori să fiți în formă bună. Salvați urmează regula 10/20. Odată ce un salvamar anunță o problemă potențială, trebuie să răspundă în 10 secunde și să poată ajunge la persoana în 20 de secunde, deci este absolut necesar să fie în formă și să fie un înotător puternic.
  • Imaginea intitulată devine un salvamar de salvare Pasul 2
    2. Practicați înotul. Tu trebuie sa Fii un înotător puternic înainte de a deveni un salvamar. Înotați și utilizați o placă de love pentru a construi mușchii picioarelor. Toate programele de certificare vor necesita trecerea unui test de înot temporizat înainte de a merge mai departe.
  • Luați o clasă de înot cu un profesionist pentru a vă asigura că tehnica dvs. este corectă.
  • Practicați diferite tehnici de înot, cum ar fi freestyle, bastoane sau backstroke. Înotul în moduri diferite va lucra diferiți mușchi și vă va face un înotător mai puternic.
  • Imaginea intitulată deveni un salvamar de salvare 3
    3. Rulați pentru a îmbunătăți capacitatea cardiovasculară. Acest lucru este necesar pentru înotul lung.
  • Jog pe plajă dacă poți. Rularea pe nisip este mai dificilă decât rularea pe trotuar sau iarbă și, prin urmare, mai productivă. Unii spun că este, de asemenea, bun pentru articulațiile dvs. Rularea pe nisip vă va pregăti în continuare pentru o poziție de salvare la plajă.
  • Rulați scările sau stadioanele pentru a vă construi puterea inferioară a corpului. Pentru a înota cât mai repede posibil, trebuie să aveți picioare puternice pentru a vă ajuta să vă propulsați prin apă.
  • Imaginea intitulată devine un salvă de salvare Pasul 4
    4. Întăriți corpul și corpul superior. Uneori, câteva secunde poate însemna diferența dintre viață și moarte. Au arme puternice pentru a salva oamenii mai repede.
  • Trageți, dips, prese de bancă și bucle pentru a construi corpul superior și forța brațului. Forța superioară a corpului este absolut necesară pentru a transporta victimele înapoi la siguranță.
  • Încercați sit-up-uri pentru a vă întări abdominalele. Este important ca întregul tău corp să se potrivească. Un tors mai subțire și mai puternic vă va ajuta să treceți prin apă mai repede.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de salvare pas 5
    5. Practică Ține-ți respirația Pentru a construi capacitatea pulmonară. În unele cazuri, persoana pe care încercați să o salvați ar putea fi adâncă sub suprafață, prinsă de ceva, sau dificil de a aduce la suprafață. În acest caz, va trebui să vă puteți ține respirația pentru perioade lungi de timp.
  • Imaginea intitulată deveni un salvamar de salvare
    6. Mâncați sănătoși și rămâneți hidratați. Acest lucru este important pentru antrenamentul dvs., dar este necesar, de asemenea, pe măsură ce intrați într-o profesie petrecută la soare. Transpirația înseamnă că corpul dvs. va pierde rapid substanțele nutritive vitale. Păstrați întotdeauna o sticlă de apă în apropiere.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de salvare a salugarului
    7. Protejați-vă pielea de soare. Purtați protecție solară cu un SPF mai mare pentru a proteja de aria soarelui sau de cancerul de piele. Va fi mai greu să vă îndepliniți îndatoririle ca un salvamar dacă doare să vă mutați membrele din cauza unei arsuri sau dacă vă aflați în spital din cauza unei boli grave ale pielii.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea certificării dvs
    1. Imaginea intitulată deveni un salvamar de salvare
    1. Găsiți o clasă de salvare în zona dvs. Unele clase de formare de salvare sunt oferite prin intermediul YMCA sau local Crucea Rosie cartierul cartier. Alte certificări recunoscute la nivel național provin de la Starfish Aquatics Institute, și Nasco. Dacă sunteți canadian, verificați Societatea de salvare a vieții. Unele licee oferă programe de înot în clasa sala de gimnastică cu certificarea CPR inclusă.
    • Alegeți formarea bazată pe locul în care doriți să fiți un salvamar. Există, de obicei, cursuri separate pentru salvagare la o piscină interioară, lac, plajă și parc acvatic.
    • Clasele sunt de obicei de șase săptămâni. Pentru Ellis și Associates, există un curs de accident care durează doar 3 zile.
  • Imaginea intitulată deveni un salvamar de salvare Pasul 9
    2. Studiați CPR și prim ajutor. Pentru majoritatea acestor programe, va trebui să finalizați formarea CPR și de prim ajutor. Este bine să studiezi Procedurile CPR Înainte de a vă înscrie într-un program. Obțineți experiență înainte de timp, astfel încât programul va fi o recenzie pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de salvare de salvare
    3. Învață să identifice semnele de avertizare. În multe cazuri, salvații recunosc semnele că cineva va avea nevoie de ajutorul lor cu mult înainte de urgență. Gărzile de salvare bine pregătite pot alege fie să rămână vigilenți sau să ia măsuri de precauție. Unele dintre cele mai frecvente semne de avertizare sunt:
  • Înotătorii săraci săraci își înclină capul în și din apă frecvent, au întotdeauna mâinile pe marginea piscinei și se trag în jurul valorii sau se agăță pe dispozitivele de flotare și se sperie să înoate de la ei.
  • Cele mai evidente semne de avertizare sunt de la înotătorii care solicită în mod constant ajutor de la alții, care își pun brațele în jurul valorii de frenetic și sunt cele mai rapide pentru a arăta semne de panică.
  • De multe ori, înecul începe cu absolut nici semne sau luptă. Urmăriți oamenii care alunecă sub apă și nu se vor întoarce.
  • Imaginea intitulată devine un salva de salvare Pasul 11
    4. Memora protocoalele comune de siguranță. Fiecare piscină, apă sau plajă are propriile proceduri de siguranță, dar există cele de bază care se aplică în multe locuri, cum ar fi:
  • Doar înotați atunci când un salvamar este la datorie.
  • Nici o locuință care rulează sau greu lângă marginea apei.
  • Ia măsuri de precauție igienă cum ar fi utilizarea scutecelor impermeabile asupra copiilor.
  • Nu mergeți cu răni deschise.
  • Nu beți din recipiente din sticlă în sau în apropierea apei.
  • Nu beți cantități mari de alcool sau droguri înainte de înot.
  • Ieșiți din apă în timpul furtunilor.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de salvare Pasul 12
    5. Practicați utilizarea echipamentelor de salvare a vieții. Salvambururile au o bucată de instrumente pe care le folosesc altele decât trupurile lor pentru a ajuta la salvarea înotătorilor care se luptă.
  • Salvați de salvare utilizează dispozitive de flotație cum ar fi tuburi de salvare, geamuri de salvare și buzunare inel pentru a ajuta oamenii să rămână pe linia de plutire. Salvații au, de asemenea, acces la echipamente medicale văzute în mod normal în ambulanțe și spitale cum ar fi echipamentul de resuscitare și defibrilator. De salvare au, de asemenea, plăci spinării pentru a ajuta la mutarea oamenilor care i-au rănit spinele lor, precum și kituri de prim ajutor de bază, capabile de zgârieturi de bandă și tăieturi.
  • Gardienii de salvare utilizează dispozitivele de barieră numite scuturi de față sau măști de buzunar. Acestea sunt plasate pe gura victimei în timpul CPR pentru a preveni transmiterea bolilor transmisibile prin intermediul fluidelor corporale.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de salvare 13
    6. Aflați despre valuri, condiții de apă și faunei sălbatice. Acest lucru este important numai dacă intenționați să fiți un salvamar pe o plajă.
  • Riptide este una dintre situațiile cele mai periculoase pentru înotătorii neexperimentați. Riptidele, cunoscute, de asemenea, ca curenți RIP, trageți înotătorii departe de țărm la viteze prea mari chiar și pentru înotătorii olimpici experimentați. Trucul este de a înota paralel cu țărmul, până când scape de Riptide.
  • Pauzele de țărm sunt o amenințare gravă la plajă, de asemenea. Când valurile se încarcă prea aproape de țărm, ele pot fi imprevizibile, pot bate oamenii în jos și pot provoca un gât grav și răniri spinale. Chiar și cei mai experimentați jucători de plajă pot fi în continuare prinși.
  • Red Tide poate afecta serios siguranța condițiilor de înot. În fiecare an, anumite colonii de alge, adesea numite flori, produc prea multe toxine. Aceste toxine se acumulează și provoacă valul roșu. Red Tide poate ucide viața marină și poate provoca o boală gravă în ființele umane.
  • Oceanul găzduiește milioane de diferite forme de viață, dar unele vizitează țările și plajele mai frecvent decât altele. Fiți conștienți de amenințările prezentate de pește-pește, rechini, crabi și nenumărate alte creaturi de înot și crawling care trăiesc de-a lungul coastei.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de salvare 14
    7. Treceți testele de certificare. La sfârșitul antrenamentului, vi se va oferi mai multe examene care testează atât cunoștințele dvs. scrise despre subiectele de mai sus, dar și capacitatea fizică de a efectua lucrarea unui salvamar.
  • Veți fi testați la supravegherea patronului, evaluarea victimelor, îngrijirea gâtului, a coloanei vertebrale și a accidentelor, a tehnicilor CPR și a protocolului general de siguranță.
  • Testele fizice diferă în funcție de locul în care luați examenele de certificare. Unii vă cer să înoțiți 300 de metri, apă de rulare într-un singur loc timp de 2 minute fără suport, înotați folosind diverse tehnici, se scufundă de suprafață la o adâncime de 7 până la 10 picioare (2.1 la 3.0 m) și țineți respirația timp de 1 până la 2 minute.
  • Asigurați-vă că toate certificările dvs. stau la curent. Cele mai multe certificări durează doar una până la cinci ani. Dacă certificarea dvs. expiră, va fi greu să găsiți un loc de muncă ca un salvamar.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un salvamar de salvare
    1. Aflați cine angajează. Salvambururile sunt de obicei în mare cerere. Puteți apela la piscinele locale, parcurile de apă și departamentele parcurilor județene și întrebați dacă angajează. Majoritatea locurilor vor începe angajarea de salvare pe lună înainte de vară pentru a oferi alte formări specifice locației.
    • Cu ocazia, bazinele locale vor plăti pentru certificarea dvs. de salvare. În cele mai multe cazuri, vor dori să aveți certificarea dvs. înainte de a vă angaja.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă de salvare a salugarului
    2. Consultați site-urile web care publică locuri de muncă deschise de salvare cum ar fi: AquaticsCareers.com și salvagrumareJobs.COM. Aceste site-uri web vor avea informații suplimentare despre tipurile de certificări necesare pentru ocuparea forței de muncă. De asemenea, vă vor informa dacă vor plăti pentru instruire sau nu.
  • Imaginea intitulată devine un salvamar de salvare
    3. Pregătiți-vă pentru interviu. Salvamarul este distractiv, dar trebuie să-l luați în serios dacă doriți să vă angajați. Rochie profesional când mergeți la interviu și apoi îmbrăcați-vă în costume de baie care vă ajută pe performanța dvs. ca o salvare. Oamenii nu te vor angaja dacă nu ți-ai pus treaba.
  • Fii prietenos. Oamenii au mai multe șanse să vă angajeze, dacă sunteți drăguți cu ei. Acest sfat este important pentru a fi de fapt un salvamar de fapt. Publicul este mai probabil să vă urmeze regulile, dacă sunteți frumos cu ei. Unii nu vor urmări în mod intenționat ghidurile de siguranță pentru a vă spita, dacă ați fi revoltat pentru ei. Angajatorii doresc salvări plăcute în jurul valorii de care vor face ca oamenii să se simtă în siguranță.
  • Stres-ți vigilența, abilități excelente de înot, cunoștințe dobândite prin antrenamentul dvs. de salvare, împreună cu abilitățile oamenilor tăi. Angajatorii doresc salvări plăcute în jurul valorii de care vor face ca oamenii să se simtă în siguranță.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar