Cum să devii un șerif

Șerifii sunt responsabili pentru aplicarea generală a legii, cu atribuții care includ criminali de arestare și închisoare județene. În majoritatea jurisdicțiilor, șerifii sunt aleși în poziția de a servi un mandat de patru ani. Pregătiți-vă să deveniți un șerif, absolvirea unei academii de poliție și lucrați în aplicarea legii pentru a învăța abilități esențiale cum ar fi cum să utilizați armele de foc, să gestionați scenele de crimă și să vă gândiți repede pe picioarele voastre. Când ați îndeplinit cerințele județului dvs., puteți depune documente cu județul dvs. și puteți începe procesul de alergare pentru șerif.

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlnirea cerințelor de bază
  1. Imaginea intitulată deveni un pas de șerif 1
1. Fi cetățean american. Dacă doriți să conduceți pentru Sheriff în Statele Unite, trebuie să fiți cetățean al SUA. Dacă sunteți în curs de a obține cetățenia, puteți începe să vă pregătiți pentru a deveni șerif prin obținerea educației și a experienței necesare, dar nu veți putea să fugiți la birou până când această cerință de bază este îndeplinită.
  • Imaginea intitulată devine un pas de șerif 2
    2. Avea peste 18 ani. Limitarea vârstei diferă ușor de stat, dar în majoritatea cazurilor trebuie să aveți peste 18 ani pentru a alerga pentru șerif. În așteptare până când ești suficient de mare pentru a avea câțiva ani de educație și experiență la locul de muncă sub centura ta cu siguranță nu poate face rău. Șerifii se află într-o poziție de conducere care adesea are o mare taxă fizică și mentală. Un anumit nivel de înțelepciune condimentată este un avantaj mare atunci când ar trebui să-i ridicați atât de multă responsabilitate.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de șerif 3
    3. Trăiți în locul în care doriți să deveniți șerif. În multe state trebuie să fii rezident local în locul în care vrei să fugi. Dacă tocmai v-ați mutat în zonă, probabil că nu veți fi eligibilă până când nu ați stabilit rezidența timp de cel puțin un an. Vizitați site-ul web al biroului Sheriff al județului Pentru a afla exact ce cerințe de rezidență trebuie să îndepliniți pentru a deveni eligibil pentru a candida pentru șerif.
  • Imaginea intitulată devine un pas șerif 4
    4. Să fie în stare bună de sănătate fizică și psihică. Deoarece un șerif trebuie să suporte o mulțime de tulpini psihologice și fizice, este important să avem capacitatea de a suporta toate tipurile de stres diferite fără a se rupe. Pentru a rula pentru Sheriff, va trebui să puteți trece atât testele de sănătate fizică, cât și de cele mintale.
  • Trecerea prin Academia de Poliție ar trebui să vă pregătească fizic pentru rolul lui Sheriff. Va trebui să puteți rula, să efectuați împingeri, criminali cătușe, să lupți cu oameni și să lucrați cu ore lungi fără a fi obosit.
  • Veți învăța despre gestionarea stresului și gândirea rapidă pe măsură ce câștigați experiență în domeniu în pregătirea pentru a alerga pentru șerif. Gestionarea stresului este ceva care poate fi învățat și practicat, care este un motiv pentru care este important să aveți o mulțime de experiență înainte de a intra în rolul lui Sheriff.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de șerif 5
    5. Obțineți o diplomă de liceu sau GED. Majoritatea județelor necesită ca oamenii care rulează pentru șerif să aibă cel puțin un nivel de liceu al educației. Dacă nu ați primit niciodată diploma de liceu, va trebui fie să completați liceul sau să treceți a Testul general de dezvoltare educațională (GED).
  • Partea 2 din 3:
    Câștigarea experienței de teren și a învățământului superior
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de șerif 6
    1
    Absolvent al unei academii de poliție. În timp ce unele județe oferă programe de formare Sheriff, permițându-vă să renunțați la Academia de Poliție și să vă antrenați să fiți un șerif de la început, majoritatea județelor solicită ca candidații pentru Oficiul Sheriff să completeze un program Academia de Poliție. În Academia de Poliție, veți învăța abilități esențiale pe care le veți folosi la locul de muncă ca șerif, precum și luarea de cursuri pentru a dobândi cunoștințe despre subiecte precum legile traficului și cele mai bune practici pentru chestionarea martorilor. După finalizarea unui program, ar trebui să fiți competenți în următoarele:
    • Utilizarea armelor de foc
    • Managementul scenei crimei
    • Controlul mulțimii
    • Proceduri de arestare
    • Conducerea de mare viteză
    • Lege constitutionala
    • Martor interogatoriu
  • Imaginea intitulată deveni un pas șerif 7
    2. Lucrează în aplicarea legii. Odată ce ați absolvit Academia de Poliție, lucrați ca ofițer de a câștiga experiența, va trebui să reușiți ca un șerif. Diferitele județe au cerințe diferite atunci când vine vorba de experiența pe teren. Unii necesită cel puțin cinci ani de experiență conexe, în timp ce alții necesită doar una.
  • În plus față de lucrul ca ofițer de poliție, statul dvs. poate solicita, de asemenea, să obțineți licențierea sau certificarea ofițerilor de poliție. Acest lucru este recompensat după ce ați lucrat pentru o anumită perioadă de timp și ați trecut o serie de teste concepute pentru a vă verifica competența ca ofițer.
  • Când vedeți posibilitatea de a lua roluri de supraveghere, cum ar fi rugarea unui departament axat pe siguranța comunității, profită de posibilitatea de a-ți exercita abilitățile de conducere.
  • Alte tipuri de lucrări legate de aplicarea legii pot, de asemenea, să se califice ca experiență de lucru relevantă atunci când alergi pentru șerif. De exemplu, lucrul în calitate de judecător poate fi înlocuit cu munca poliției în unele jurisdicții.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de șerif 8
    3. Obțineți o diplomă în domeniul aplicării legii sau al justiției penale. Deși nu fiecare stat impune ca șerifii să aibă un grad mai mare, obținându-se o diplomă de licență sau de masterat într-un domeniu asociat vă va îmbunătăți perspectivele de locuri de muncă și va face ca alegătorii să se simtă că sunteți mai calificați pentru rolul. Luați în considerare completarea unei diplome în ceea ce privește aplicarea legii, fie în justiția penală pentru a vă pregăti mai bine pentru a deveni un șerif.
  • Clase în psihologie, criminologie, abilități de scriere și abilități de vorbire publică ar trebui să fie factorul în curriculum.
  • În timp ce sunteți în școală, puteți câștiga experiență de muncă valoroasă prin interferul cu biroul șerifului.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de șerif 9
    4. Au o miză în locul în care locuiți. Pe măsură ce vă pregătiți să deveniți un șerif, este important să fiți investit în aplicarea legii în județul dvs. Aflați INS și OUTS din legile în care locuiți. Obțineți o înțelegere a problemelor specifice zonei dvs. și ce rol joacă biroul șerifului. Cu cât înțelegeți mai bine funcționarea județului dvs., cu atât mai probabil veți fi să faceți un șerif excelent.
  • De exemplu, dacă locuiți într-un județ care are o mare problemă cu conducerea în stare de ebrietate, observați modul în care problema afectează comunitatea și ce rol poate juca șeriful pentru a reduce riscul de fatalități legate de conducerea la timp.
  • Pe măsură ce se ridică pentru a alerga pentru șerif, gândiți-vă de modalități în care puteți demonstra că sunteți intim familiarizat cu problemele comunității și aveți experiența și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a păstra oamenii în siguranță.
  • Partea 3 din 3:
    Alergând pentru șerif
    1. Imaginea intitulată devine un pas de șerif 10
    1. Să îndeplinească cerințele necesare pentru a candida pentru șeriful județului dvs. Fiecare județ are cerințe ușor diferite, astfel încât să conducă cercetări pentru a afla exact ce calificări trebuie să trebuiască să fugi pentru șerif. Iată câteva cerințe comune pe care trebuie să le completați, în plus față de experiența dvs. de lucru și cerințele educaționale, înainte de termenul limită pentru a vă depune documentele pentru a candida pentru judecător:
    • Treceți o examinare scrisă care acoperă raționamentul, scrierea abilităților și întrebările specifice locului de muncă (căutați teste de eșantionare și ghiduri de studiu online).
    • Treceți la un interviu în timpul căruia veți fi testat în comunicarea, rezolvarea problemelor și abilitățile de gândire critice, precum și motivațiile dvs. pentru că doriți să fiți șerif.
    • Trece un control de fond. Veți fi descalificați dacă sunteți în stare de probă, aveți convingeri de crimă, probleme de abuz de substanțe, istoric de credit rău și încălcări grave de trafic.
    • Treceți un examen fizic de fitness care testează rezistența fizică, precum și competența în manipularea armelor de foc.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de șerif 11
    2. Documente de fișiere cu județul. Înainte de termenul limită specificat de județul dvs., documentele de fișiere pentru a vă pune numele pe buletinul de vot pentru șerif. Puteți face acest lucru vizitând tribunalul județului dvs. și urmând procedura adecvată pentru depunerea de acolo. Asigurați-vă că ați îndeplinit deja toate cerințele înainte de a depune documentele.
  • Imaginea intitulată deveni un pas șerif 12
    3. Porniți campania pentru Sheriff. În timp ce șeriful este numit în unele județe, el sau ea este ales în majoritatea jurisdicțiilor. Dacă doriți să fiți ales la Sheriff, va trebui să răspândiți cuvântul pe care îl executați și să evidențiați experiența și fitness pentru rolul. Stabiliți un obiectiv pentru a ajunge la fiecare alegător înregistrat în județ. Campania nu este un loc de muncă ușor, deoarece alții vor funcționa împotriva dvs., astfel încât să trageți toate opririle pentru a câștiga acum că ați lucrat atât de mult pentru a îndeplini toate calificările necesare.
  • Asamblați un comitet de campanie în loc de a încerca să faceți o campanie de către dvs. Un comitet de campanie vă poate ajuta să strângeți fonduri, să înființezi interviuri media, să treacă cu flori și să sporească conștientizarea că alergi pentru șerif.
  • Faceți un stand pe un subiect serios în zona dvs. și educați alegătorii în punctul dvs. de vedere. Figurați ce vă aflați în afară de ceilalți candidați, indiferent dacă este intelectul, experiența sau pasiunea pentru județ și folosiți-vă ca platformă.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de șerif 13
    4. Să fii ales pentru a deveni șerif. Dacă campania dvs. are succes și primiți majoritatea voturilor din ziua alegerilor, vi se va cere să jurați un jurământ de loialitate și să acceptați un contract. Îndeplinesc cerințele stabilite de județul dvs. și vă servesc termenul ca șerif. În majoritatea jurisdicțiilor, termenul durează patru ani, după care puteți rula pentru realegere.
  • În unele județe, șerifii nou-aleși trebuie să completeze un program de instruire pentru a învăța tehnici specifice de aplicare a legii. Luați în considerare aderarea la o organizație a unui șerif, cum ar fi http: // șerifici.Org /, Pentru a afla despre oportunitățile de a-ți perfecționa abilitățile de conducere și de aplicare a legii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar