Cum să se ocupe de poliție când vin la ușa ta la o petrecere

Este un scenariu familiar pentru mulți gazde de petrecere de succes: ați transformat muzica în sus și luminile în jos pentru a obține vibrația potrivită, energia partidului este în creștere, și apoi vine o lovitură puternică pe ușă. Poliția a sosit. Manipularea acestei situații poate însemna eficient diferența dintre continuarea unei serii plăcute sau a trebuit să închidă petrecerea sau mai rău, să fie arestat. Citiți mai jos pentru unele îndrumări cu privire la modul de dezamorsire efectiv situația.

Pași

  1. Imaginea intitulată se ocupă de poliție când vin la ușa dvs. la un pas de partid 1
1. Obțineți partidul sub control. Când auziți acel bate, care este probabil rezultatul unei plângeri de zgomot depuse de vecinii dvs., primul pas ar trebui să fie de a dezactiva muzica. Dacă există o altă sursă de zgomot - spuneți, revelatorii de partid râd și țipând - să le avertizezi la situație și să le spună să se liniștească în jos.
  • Faceți acest lucru rapid, dar calm. Nu striga la oaspeții dvs. - acest lucru va face ca situația să pară pește și, eventual, să trezească suspiciunea ofițerilor de poliție că are loc ceva ilegal.
  • Dacă lucrurile ilegale sunteți Luarea locului, mutați-le imediat la ușa din față. Persoanele de partid intoxicate ar trebui să meargă în altă cameră.
  • Imaginea intitulată se ocupă de poliție când vin la ușa dvs. la un pas de partid 2
    2. Deschideți ușa, ieșiți afară și închideți-o în spatele dvs. Conversația cu poliția ar trebui să aibă loc în afara. Ei nu li se permite să intre în casă dacă nu au un mandat de căutare sau de arestare, ei au motive să creadă că există o urgență în interior sau le invităm înăuntru.
  • Prin trecerea afară și închiderea ușii, faceți clar că nu le-ați acordat permisiunea de a intra în casa dvs.
  • Rețineți că legile locale privind drepturile poliției variază. Fiți conștienți de drepturile lor în situația dvs. particulară.
  • S-ar putea să doriți să aduceți un prieten afară cu dvs., pentru a servi ca martor pentru ceea ce coboară.
  • Imaginea intitulată se ocupă de poliție când vin la ușa dvs. la un pas de partid 3
    3. Politicy cere poliției de ce sunt acolo. Tonul dvs. cu ei ar trebui să fie conversațional, dar nu prea prietenos sau ocazional. Nu vi se cere să vorbiți cu poliția, dar poate ajuta la dezamorsa situația dacă sunteți direct și ușor de vizita lor.
  • Imagine intitulată se ocupă de poliție când vin la ușa dvs. la un pas de partid 4
    4. Rămân calm și respectuos în timp ce abordează preocupările lor. Dacă menționează că vecinii s-au plâns că partidul dvs. a ieșit din control, asigurați-le că veți vedea că problema este abordată. Dacă aceasta este prima dată în seara aceea că au primit această plângere, este puțin probabil ca aceștia să fie obligați să ia măsuri suplimentare, cum ar fi emiterea unei citații.
  • Evitați să dați poliției detalii inutile atunci când răspundeți la întrebări. Spuneți nu mai mult decât aveți nevoie când discutați despre situație.
  • Nu minți poliției. Dacă vă pun o întrebare, nu vă simțiți confortabil, răspundeți, mai ales dacă vă poate face probleme juridice, spuneți politicos că refuzați să răspundeți.
  • În majoritatea statelor, nu sunteți obligat să vă arătați ID-ul poliției decât dacă conduceți sau să fiți arestat. Cu toate acestea, în cazul în care poliția cere codul dvs. de identitate și vă simțiți confortabil arătându-l, nu există nici un rău în a face procesul să meargă mai ușor prin predarea acestuia.
  • Dacă solicitați utilizarea unor substanțe controlate, alcool, care ar putea fi suficientă cauză probabilă pentru a obține un mandat de căutare.
  • Imagine intitulată se ocupă de poliție când vin la ușa dvs. la un pas de partid 5
    5. Afirmați-vă dreptul să nu le permiteți să intre în casa dvs. În unele cazuri, poliția poate spune că ar vrea să intre înăuntru și să arunce o privire în jur. Ei nu au dreptul de a face acest lucru fără consimțământul dvs. Stați clar și politicos, "Cu tot respectul, nu consimt să-mi intri în casa mea."
  • Dacă întreabă "De ce nu?" apoi răspundeți spunând asta "Nu te pot lăsa înăuntru fără un mandat". Acest lucru politicos, dar ferm demonstrează că vă cunoașteți și vă exercitați dreptul la confidențialitate în interiorul casei dvs.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă poliția vă oferă o comandă sau faceți o cerere, întrebați-le dacă trebuie să respectați.
  • Dacă nu sunteți obligat să respectați, nu acordați consimțământul verbal sau scris pentru a lăsa poliția să vină în casa dvs. Odată ce le dați permisiunea, li se permite să caute temeinic spațiile.
  • Imaginea intitulată se ocupă de poliție când vin la ușa dvs. la o petrecere Pasul 6
    6. Dacă ofițerii insistă că trebuie să vă conformați, lăsați-i înăuntru. Dacă nu respectați ordinea, riscați să obțineți arestat și / sau intrarea obținută prin forță. Prin deschiderea ușii, acordați consimțământul implicit pentru a intra, dar în cele din urmă este mai bine să aveți intimitatea dvs. invadată timp de o jumătate de oră decât să fie arestat și pus într-o celulă peste noapte.
  • Nu recunosc la nimic care să vă incrimineze. Aveți dreptul să rămâneți tăcut - trebuie să respectați cererea ofițerului, dar știți când să nu mai vorbiți.
  • Nu vă ridicați niciodată vocea sau obțineți beligeranți cu un ofițer de poliție. Acest lucru va face cu siguranță lucrurile mai rău.
  • Dacă poliția găsește substanțe ilegale, cunoaște-ți drepturile. Spune-le că vrei să vorbești cu un avocat.
  • Imaginea intitulată se ocupă de poliție când vin la ușa dvs. la un pas de petrecere 7
    7. Păstrați partidul sub control odată ce poliția pleacă. Trimiteți oameni acasă dacă trebuie. Poliția este mult mai puțin probabil să înțeleagă dacă li se cere să revină a doua oară. Dacă se întâmplă acest lucru, vă puteți aștepta să obțineți bilete, dacă nu sunteți arestat. Ei pot chiar să se întoarcă cu un mandat în mână și o backup pentru a rada casa. Nu riscați.
  • sfaturi

    Testați-vă sistemul de sunet înaintea părții pentru a determina cât de departe se potrivește sunetul din casa dvs. În acest fel, veți ști dacă vecinii vor fi deranjați înainte ca poliția să vină.
  • Pentru a minimiza probabilitatea de a vă arăta poliția la petrecerea dvs., ajunge la vecini înainte de a avea partidul să-i lași să știe ce să se aștepte și cum să vă atingă dacă zgomotul devine o problemă. Furnizați un număr de telefon - de preferință o linie fixă. Ei nu vor merge la ușa dvs., mai ales în timpul unei partide, din cauza preocupărilor legate de siguranță.
  • Permiteți oaspeților dvs. să știe unde să parcheze pentru a evita tulburarea vecinilor. Asigurați-vă că nu ajung să obstrucționeze / trecând.
  • Cereți oaspeților să evite intrările și plecările zgomotoase.
  • Să ia timp pentru a afla mai multe despre drepturile dvs. Ce legi locale ar putea fi în vigoare care guvernează ceea ce puteți și nu puteți face la o parte și ceea ce ei își pot face în mod legal în cazul unei plângeri.
  • Încercați să păstrați lucrurile ilegale departe de intrare, astfel încât să se întâmple ceva, ați putea încerca să trimiteți repede pe cineva din ușa din spate cu ei.
  • Chiar dacă nu sunteți gazda partidului, dacă toți ceilalți sunt intoxicați, puteți prelua controlul asupra situației.
  • Fi inteligent și au o empatie. Dacă aveți o petrecere într-o zonă rezidențială, așteptați ca oamenii să lucreze în zilele de lucru săptămânii. Același lucru este valabil și pentru testarea săptămânilor în campusuri. Conștientizarea situațională vă va ajuta să vă ocupați de a face față aplicării legii și vă va ține în relații bune cu vecinii dvs. Realizați că muzica de sablare în noaptea de luni într-un cartier rezidențial este o întâlnire aproape garantată de poliție.
  • Avertizări

    Să înțeleagă că poliția este acolo pentru a controla situația și a colecta dovezi ale activităților ilegale. Vă asigură că lucrurile vor fi bine dacă le-ați lăsat să treacă prin casă, că trebuie doar să facă o verificare de rutină etc. Nu presupuneți că acest lucru este adevărat. Ei vă pot minți legal.
  • În calitate de gazdă de partid, sunteți presupus că sunteți responsabil pentru ceea ce se întâmplă în casa dvs. Dacă oaspeții dvs. consumă medicamente sau alcool ilegal, puteți întâmpina probleme pentru acțiunile lor, inclusiv accidentele care apar în cazul în care părăsesc partidul dvs. de conducere beat. Ați putea fi făcut pentru acordarea de droguri sau pentru furnizarea ilegală a alcoolului unui minor. Nu riscați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar