Cum să acționați când poliția te trage peste (sua)

S-ar putea să fiți nervosi despre ce se va întâmpla când vă trageți, dar amintiți-vă că ofițerii sunt cei care au tot dreptul de a fi nervoși. Ei nu știu niciodată ce să se aștepte. În general, cu cât faceți mai mult pentru a vă asigura siguranța ofițerului, cu atât vă asigurați mai mult.

Pași

Metoda 1 din 2:
Reacționând la a fi tras peste
  1. Imagine intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 1
1. Cunoaște-ți drepturile. Un ofițer de poliție vă poate trage pentru orice încălcare a traficului, indiferent cât de minore. Ele vă pot urmări chiar și vă puteți aștepta să comită o încălcare a traficului. Nu luptați niciodată cu ofițerul de poliție sau să acționați într-o manieră amenințătoare sau ostilă. Dacă o faceți, ofițerul ar putea reacționa prin arestarea dvs. sau a represalii într-un alt mod.
  • Un ofițer de poliție nu vă poate trage fără cauză probabilă. Motive, cum ar fi vârsta, rasa sau tipul de mașină pe care conduceți, nu sunt probabil ca o oprire a traficului. Dacă credeți că ați fost trasați pentru un motiv ilegal, înregistrați interacțiunea dintre dvs. și ofițerul de poliție, dacă este posibil. Pur și simplu plasați telefonul mobil pe tabloul de bord și apăsați "Record."
  • Imaginea intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 2
    2. Căutați un loc convenabil pentru a trage peste. Încetiniți, puneți semnalul de întoarcere și trageți spre dreapta. Acest lucru va semnala ofițerului pe care intenționați să îl trageți. Încercați să găsiți o parcare apropiată sau un umăr larg al drumului. Mulți ofițeri vor aprecia considerația. Luați cheile din aprindere și plasați-le pe liniuță.
  • Dacă este întuneric și sunteți singuri, aveți dreptul să conduceți într-o zonă bine luminată, cum ar fi o stație de benzină, înainte de a opri. Dacă intenționați să conduceți până când găsiți un loc sigur, formați 911. Lăsați-i să știe că sunteți tras de un ofițer de poliție și că conduceți până când veți găsi un loc sigur de bine luminat pentru a trage. Operatorul 911 va comunica aceste informații ofițerului de poliție.
  • Imagine intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 3
    3
    Relaxa. Chiar dacă a fost tras de un ofițer de poliție este înfricoșător, veți fi bine chiar dacă obțineți un bilet de trafic. Respirați adânc și amintiți-vă că ofițerii de poliție nu sunt răi sau înfricoșătoare. Ei sunt acolo pentru a ajuta la protejarea tuturor.
  • Imagine intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 4
    4. Rotiți fereastra laterală a șoferului și orice ferestre colorate. Dacă este întunecată, porniți luminile interioare. Faceți toate mișcările dvs încet. Ofițerul vă urmărește cu atenție pentru a vă asigura că nu trageți o armă sau ascundeți ceva. Nu atingeți nimic în compartimentul pentru pasageri al vehiculului dvs. sau sub scaunul dvs. Pe măsură ce ofițerul se apropie, puneți-vă mâinile pe volan, unde ofițerul le poate vedea.
  • Imagine intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 5
    5. Nu vorbi mai întâi. Când ofițerul se întoarce la mașina dvs., el va cere, de obicei, licența, înregistrarea și dovada asigurării. El nu este obligat să-ți spună de ce te-a tras înainte de a te conforma. Când vă mutați mâinile, spuneți ofițerului că obțineți licența, înregistrarea și dovada asigurării. Luați-le încet și în mod deliberat. Dacă sunteți într-o zonă întunecată, ofițerul vă va urmări mâinile cu lanterna. Finalizați acest proces înainte de orice altceva, apoi puneți mâinile înapoi pe roată. În timp ce ofițerul vă verifică licența și starea vehiculului prin radio, păstrați-vă mâinile pe volan.
  • Păstrați licența, înregistrarea și dovada asigurării într-un plic (de preferință galben sau o altă culoare strălucitoare), nu o pungă. Plicul ar trebui să fie destul de mic. Nu doriți să vă păstrați asigurarea, înregistrarea și dovada asigurării într-un plic care este suficient de mare pentru a ține o armă. În cazul în care licența, înregistrarea și dovada asigurărilor sunt în compartimentul dvs. de mănușă sau sub scaunul dvs. (nu este recomandat), întrebați ofițerul dacă vă puteți trage plicul galben din compartimentul pentru mănuși.
  • Dacă nu reușiți să furnizați unul dintre aceste elemente, ofițerul vă poate aresta pentru a conduce fără ele sau vă poate oferi un bilet. Dar, dacă aveți o scuză bună pentru că nu aveți aceste elemente, ofițerul vă poate permite să afișați o altă formă de ID de imagine. Apoi, o va folosi pentru a te privi. Acest lucru depinde de ofițer, așa că încercați să nu conduceți fără acestea.
  • Aveți un drept al 5-lea actualizare de a refuza să răspundă la cea mai mare parte a întrebărilor ofițerului (conducătorul vehiculului trebuie să furnizeze ID, dar în majoritatea statelor pasagerii nu au obligația de a identifica sau să vorbească cu poliția). Depinde de tine dacă vrei să spui ceva. Chiar și declarațiile de sunete nevinovate pot fi folosite ca dovezi împotriva dvs.
  • Imagine intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 6
    6. Păstrați răspunsurile non-comited și scurt. Fi politicos în orice moment și se referă la ofițer ca "ofiţer." Poate doriți să întrebați ofițerul ce este numele său. Întrebările deschise vă pot face probleme. Ofițerul poate încerca să extragă admiterea din partea dvs. care poate fi folosită împotriva dvs. în instanță. El sau ea va include răspunsuri pe care le-ați făcut în raportul său de poliție. În plus, deoarece camerele personale devin mai standard cu ofițerii de poliție, interacțiunea dvs. va fi înregistrată. Iată câteva exemple despre modul în care ar trebui să răspundeți la întrebări:
  • Dacă vi se cere, "Știi de ce te-am oprit?" Spune "Nu."
  • Dacă vi se cere, "Știți cât de repede mergeți?" Spune "da." Răspunzând "Nu" la această întrebare va conduce ofițerul să creadă că ignorați limita de viteză sau cât de repede mergeți. Dar, dacă nu știți cu adevărat, puteți spune "Cred că mă duc la viteză x x."
  • Dacă ofițerul întreabă, "Aveți un motiv bun care să vă facă să vă grăbiți?" Spune, "Nu." Daca spui "da," Apoi, chiar dacă nu ați accelerat ofițerul va crede că ați fost și probabil că veți primi un bilet.
  • Dacă întreabă "Ai băut?" și nu ați fost, spuneți "Nu" În cazul în care ați fost opriți pentru a conduce într-o manieră neregulată. Dar, spune-i dacă luați medicamente sau aveți o boală care poate provoca probleme de conducere.
  • Dacă ofițerul spoturile sau chiar miroase un recipient deschis de alcool, vi se poate cere să luați un Breathalyzer și un test de sobrietate pe teren. Un ofițer de poliție nu vă poate forța să faceți un test de breathalyzer fără a obține mai întâi un mandat de căutare. Dar refuzul de a lua testul este motivele pentru arestare imediată și suspendarea licenței. Dacă se întâmplă acest lucru, puteți fi forțat să luați Breathalyzer în închisoare dacă ofițerii de poliție pot obține un mandat, care este ușor de obținut dacă ați comis o încălcare a traficului.
  • Imagine intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 7
    7. Urmați orice ordine dată de ofițer. Refuzul de a urma ordinele unui ofițer vă va identifica fie ca fiind rezistent, fie rebel. Acest lucru îi dă ofițerului credința că poate să folosească forța pentru a vă face să respectați ordinele lor. Salvați-vă problemele și urmați toate comenzile date.
  • Dacă ofițerul vede obiecte ilegale în vedere simplă, el poate deschide ușa, ajunge la și ia-le.
  • În SUA, vehiculele în mișcare sunt supuse prin aplicarea legii pentru a căuta cu o cauză probabilă după oprirea traficului.Cauza probabilă poate include observarea ocupanților în activități suspecte, remarci și lucruri pe care ofițerul le poate mirosi, să vadă sau să audă ca încălcări ale siguranței, containere deschise, arme potențiale etc.
  • Dacă ofițerul întreabă dacă poate căuta mașina, puteți spune nu. Dacă refuzați să acceptați o căutare, care nu creează cauza probabilă. Cu toate acestea, instanțele au tendința de a amâna poliția în cauză probabilă. Chiar dacă baza probabilă a ofițerului pentru căutare este incorectă, este adesea considerată o căutare juridică. Cu toate acestea, este de asemenea posibil ca orice dovadă produsă de o căutare ilegală să nu fie permisă ca dovadă într-un proces. Totul depinde de circumstanțele exacte.
  • Nu angajați ofițerul în nici o conversație inutilă. Ofițerul știe de ce te-a tras și tot ceea ce spui poate fi folosit împotriva ta. Aveți dreptul să rămâneți tăcuți și să nu vă incriminați. Nu vorbi decât dacă răspundeți la o întrebare de la ofițer. De asemenea, nu numiți Drop dacă cunoașteți un ofițer cu care lucrează. Șansele sunt că ofițerul care vă oprește presupune că îl cunoașteți pe celălalt ofițer din cauza unei încălcări sau arestări prealabile.
  • Nu ieșiți din vehicul decât dacă ați ordonat acest lucru. Acest lucru este aproape întotdeauna perceput ca o amenințare și este mai sigur pentru tine în interiorul mașinii decât în ​​afara traficului.Dacă vi se cere să ieșiți din mașină, spuneți, "Ofițer, mă ordonezi să ieșesc de vehicul?" Continuați să purtați centura de siguranță. Chiar dacă sunteți opriți, dacă vă aflați pe o stradă aglomerată sau pe autostradă, cineva vă poate lovi în continuare. În plus, dacă purtați centura de siguranță, ofițerul nu va avea nici un motiv să creadă că veți încerca să fugiți.Dacă vă îndepărtați centura de siguranță înainte ca ofițerul să vede că ați purtat-o, ați putea primi un bilet pentru că nu ați purtat-o ​​chiar dacă ați purtat-o, pentru că ofițerul nu te-a văzut purându-l.
  • Imagine intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 8
    8. Știți când un ofițer poate căuta în mod legal mașina. În SUA, vehiculele în mișcare sunt supuse prin aplicarea legii pentru a căuta cu o cauză probabilă după oprirea traficului. Dacă ofițerul vede obiecte ilegale în vedere simplă, el sau ea poate căuta partea din vehiculul pe care obiectele se află și vă arestați dacă este necesar. Dacă un ofițer vă cere permisiunea de a căuta vehiculul dvs., nu trebuie să spuneți da. Dacă spui nu într-o căutare, rețineți că ofițerul poate încerca să stabilească cauza probabilă pentru căutare.
  • Cauza probabilă de a căuta mașina dvs. poate include observarea ocupanților în activități suspecte, observații și lucruri pe care ofițerul le poate mirosi, să vadă sau să audă ca încălcări ale siguranței, containere deschise și elemente care ar putea fi arme. Rețineți că refuzul de a da permisiunea pentru o căutare de mașini nu poate fi considerat cauza probabilă. Cu excepția cazului în care ofițerul poate veni cu altceva, veți fi liber să mergeți după ce ofițerul vă scrie un bilet sau vă oferă un avertisment.
  • Fiți conștienți de faptul că ofițerul nu trebuie să vă ceară permisiunea de a avea o unitate K-9 Sniff în afara mașinii dvs. (droguri, oameni, explozivi. etc).
  • Imagine intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 9
    9. Fi politicos și nu argumentați dacă vi se oferă un bilet. Există o mulțime de timp mai târziu în Curtea de trafic, dacă alegeți să o contestați. În schimb, mulțumesc ofițerului și rămâneți în controlul emoțiilor dvs. Dacă credeți că ați fost trasați pentru un motiv ilegal sau că ofițerul de poliție a făcut ceva ilegal, nu îl adresați cu ofițerul în timp ce vă opriți. În schimb, încercați să obțineți sau să vă amintiți numele ofițerului mai târziu.
  • Dacă oprirea durează mult timp, sunteți liber să întrebați ofițerul dacă sunteți liber să plecați.
  • Dacă credeți că ofițerul a făcut ceva ilegal, puteți contacta un avocat. Apoi, vezi dacă aveți un caz sau dosar o plângere la județul sau statul în care se bazează ofițerul de poliție. De exemplu, dacă credeți că ofițerul a profilat pe baza rasei dvs., consultați un avocat și luați în considerare depunerea unei plângeri.
  • Metoda 2 din 2:
    Reacționarea dacă sunteți arestat
    1. Image intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 10
    1. Știți când puteți fi arestat. Poliția poate aresta pe cineva în timpul unei opriri de trafic atunci când: Ofițerul de poliție a văzut că persoana comit o crimă sau ofițerul de poliție are o cauză probabilă de arestare. Când un ofițer de poliție are o "convingere rezonabilă, bazată pe fapte și circumstanțe, că o persoană a comis sau este pe cale să comită o crimă, ofițerul poate aresta această persoană."
    • De exemplu, dacă conduceți o mașină în mod erratic și ruperea legilor de trafic, ofițerul de poliție poate administra un test de breathalyzer. Dacă el determină că ați băut, ofițerul vă poate aresta. Sau dacă ofițerul vede droguri în mașina dvs. când vă va trage, el va avea o cauză probabilă să vă aresteze.
    • Confirmați că sunteți arestat. Întrebați-le dacă sunteți liber să mergeți. Dacă spun că nu, întrebați-le ceea ce sunteți arestat pentru. După aceasta, vrei să oprești să vorbești.
  • Imagine intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 11
    2. Știți ce este permis poliția în timpul și după o arest. Dacă sunteți arestat, poliția poate face următoarele lucruri pur și simplu pentru că v-au arestat:
  • Căutați corpul și îmbrăcămintea.
  • Căutați lucrurile.
  • Căutați vehiculul dvs. dacă ați fost în el în momentul în care v-au oprit.
  • Vă rugăm să efectuați un test, cum ar fi un test de sobrietate pe teren.
  • Pune întrebări. Rețineți că nu trebuie să răspundeți și aveți dreptul de a rămâne tăcut.
  • Dacă acest lucru se întâmplă, rămâneți calm și colaborați cu ofițerul de poliție cel mai bun pe care îl puteți.
  • Imagine intitulată actul atunci când poliția te trage peste (SUA) Pasul 12
    3. Înțelegeți-vă drepturile. Poliția trebuie să vă citească ceea ce sunt cunoscute ca "drepturile miranda" înainte de a vă întreba după o arest. Acest lucru vă informează despre dreptul dvs. de a rămâne tăcut când sunteți interogat, dacă nu ceva ce spuneți "poate și va fi folosit împotriva dvs."Poliția nu vă poate amenința sau vă va forța în nici un alt mod de a vorbi cu ei sau de a le da orice fel de declarație. Dacă vă va întâmpla acest lucru, spuneți imediat avocatului dvs.
  • Dacă poliția începe să vă pună multe întrebări și credeți că veți fi arestat (probabil că veți avea o idee destul de bună), este mai bine să nu mai vorbiți. Dacă veți fi arestat - zip. Tot ceea ce spui înainte de a fi arestat poate fi folosit împotriva ta.
  • Dacă poliția se interoghează fără a vă oferi avertismentul Miranda, declarațiile pe care le faceți nu pot fi folosite ca dovezi împotriva dvs. la proces. Fiți conștienți de faptul că poliția vă va cere din nou și din nou dacă doriți să le vorbiți cu ei, chiar și după ce ați fost mirandizat. Poliția este permisă să vă păcălească să vorbească. Ei nu sunt obligați să fie cinstiți cu dvs., chiar și după ce ați fost mirandizat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți o armă încărcată sau descărcată în vehiculul dvs., spuneți ofițerului imediat și spuneți unde este.Nu ajungeți la arma - ofițerul va ajunge la el dacă se simte nesigur.Ei vă pot cere să ieșiți din vehicul pentru a prelua arma, faceți-vă încet și aveți mâinile vizibile în orice moment.Luați licența de transport ascunsă la îndemână - ofițerul va dori cu siguranță să îl vadă dacă aveți o pistolă încărcată.
  • Dacă vă simțiți ca drepturile dvs. au fost încălcate sau că ați fost victima unei căutări ilegale, contactați-vă mai târziu avocatul și discutați dacă aveți o reclamație.
  • Dacă un ofițer caută mașina dvs., chiar dacă nu ați acordat permisiunea și (cel puțin din câte știți), ofițerul nu are nici o cauză probabilă, nu luptați sau rezista căutării.
  • Nu trageți niciodată într-un loc întunecat - mai ales dacă nu sunteți 100% sigur că persoana care vă trag este ofițer de poliție. Rotiți pe fereastra dvs. trei centimetri și cereți identificarea. Ei ar trebui să aibă o insignă de poliție non-sub formă de metal și nu ar trebui să fie supărați dacă cereți identificarea. Puteți inspecta îmbrăcămintea lor - îmbrăcăminte de montare și etichete și insigne de identificare profesionale, precum și o centură de scule cu echipamentul standard într-o centură de scule din piele neagră este cel mai probabil autentic. Verificați mașina - singura modalitate prin care știți că mașina este o mașină de poliție este dacă placa de înmatriculare este cea pentru guvern din zona dvs. Acest lucru poate împiedica un atac / jaf. Rămâi în siguranță și lăsați ofițerul să știe că veți coopera imediat ce vă arată identificarea.
  • Dacă sunteți norocoși și acționați respectuos și cooperativ, ați putea coborî doar cu un avertisment.
  • Rămân respectuos față de ofițer în orice moment, chiar și atunci când refuzi să consimțiți la o căutare. Spune ceva de-a lungul liniilor "Îmi pare rău, ofițer, dar nu sunt de acord cu privire la căutări". S-ar putea să fiți ferm în afirmarea drepturilor dvs., dar fiind respectuos despre el merge mult spre menținerea unei atitudini calme și controlate. De asemenea, ajută "dezarma" o situație periculoasă dacă atitudinea inițială a ofițerului este ostilă.
  • Avertizări

    Nu utilizați profanitate sau limbaj obscen. De asemenea, niciodată nu spuneți ofițerului că vă cunoașteți drepturile. În schimb, arătați-i că știți drepturile dvs. prin afirmarea calmă a acestora sub presiune.
  • Nu încercați să pierdeți polițistul. Sigur, poate părea o idee distractivă de a ajunge la televizor pentru câteva ore, în timp ce știrile și elicopterele de poliție vă urmăresc, dar asigurați-vă că nu este nimic mai rău în această situație. Te vor prinde și vor avea foarte puțină simpatie pentru tine după ce îi puneți în pericol și publicul.
  • Nu transportați recipiente de alcool deschis în timp ce într-un vehicul, după cum ați putea fi citat pentru acest lucru, în plus față de a fi taxat cu DWI / DUI. Dacă sunteți un pasager, puteți fi citat pentru recipientul deschis. Dacă tocmai ați fost la magazinul de lichior, plasați achizițiile în trunchi în cazul în care vă aflați într-un accident. Dacă sticlele se rupe în interiorul mașinii, ofițerul poate suspecta că bea.
  • Nu purtați articole ilegale sau periculoase în vehiculul dvs. sau pe persoana dvs. Acest lucru poate duce la ca ofițer să vă confiscați vehiculul și plasându-vă la arestare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar