Cum să aplicați pentru un card de identitate kenyan

Procesul de aplicare pentru un ID din Kenya poate fi o experiență destul de agitat. Următoarele linii directoare sunt pentru a vă ușura. Acești pași trebuie să fie urmați doar de cetățenii kenyani.Ia notă de faptul că pot varia de la un loc la locul cu Kisauni utilizat ca exemplu.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un mediator în Pasul 2 din New York
1. Asigurați-vă că aveți amândoi ID-urile părinților și fotocopii pentru fiecare, certificat de origine și fotocopie, certificatul de absolvire a școlii și o fotocopie (rezultatul și fotocopia, dacă este disponibil) și în cele din urmă cartea clinică de naștere.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de conservare Pasul 3
    2. Luați aceste documente șefului / șefului asistent . El / ea ar trebui să vă dea un semnat dacă este mulțumit. Dacă nu ar putea să vă ceară să vedeți bătrânul satului. E.Gin Kisauni, Mombasa Trebuie să luați scrisoarea către D.Oficiul Office Inkongowea. Dacă nu sunteți de la Mombasa, adresați-vă șefului dvs. de asistent în cazul în care au fost luate scrisori.
  • Imaginea intitulată devine un reseller Dell Pasul 8
    3. Asigurați-vă că ajungeți la biroul ofițerului districtual devreme dimineața, împreună cu documentele dvs. datorită numărului mare de persoane. A se vedea ofițerul la datorie care ar trebui să vă dea un mic format. În Kongowea este ușa la mijloc.
  • Imaginea intitulată deveni un mediator în Pasul 3 din New York
    4. Returnați formularul și documentele către ofițerul de așteptare. Puteți reveni la o altă zi.
  • Imaginea intitulată deveni un investigator corporativ Pasul 4
    5. Ofițerul ar trebui să-ți ia amprentele de imprimare și să vă dați formule pe care le-ați aruncat pentru semnare. Începeți de la șeful asistentului (OPP VEECON II), șeful (scena Shanzu) Puteți lăsa formularele cu ofițerul, districtul, comisarul districtului (dacă Kisauni ia drumul spre CCC și ia colțul 1. Atât D.Oand D.Semnează semnul. În Kisauni cereți ofițerului de poliție la masă. El ar trebui să vă ajute.
  • Imaginea intitulată Beneficiați de compania dvs. financiar prin leasingul unui Flet Pasul 6
    6. Odată ce ați terminat. Returnați formularele către Kongowea (unde ați primit formularele). Theoffitorii ar trebui să-ți ia amprentele . Toate degetele și palmele. Acestea ar trebui să ia fotografia dvs. (posibil la o taxă), dacă nu, asigurați-vă că aveți fotografii de dimensiune a pașapoartelor.
  • Imaginea intitulată deveni un investigator corporativ Pasul 1
    7. În cele din urmă, trebuie să fiți emis cu un card de așteptare și vă recomandăm când să vă colectați ID-ul.Probabil după 2 luni. Verificați starea ID-ului dvs. la identitate.merge.Ke
  • sfaturi

    Fi o pasăre timpurie, persevere și fii răbdător.
  • Datorită schimbărilor constituționale, liniile directoare pot fi modificate.
  • Noile ID-uri emise sunt plastice și colorate.
  • Avertizări

    ID-ul este gratuit. Nu plătiți niciun ofițer.
  • Aveți grijă de cartea dvs. de așteptare și de ID-ul. Veți fi taxat pentru a obține un ID de înlocuire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar