Cum să evitați să fiți împușcați de un ofițer de poliție

Există câteva modalități de bază pentru a evita rănirea personală în situațiile cu ofițer de poliție care are o armă desenată. O mare parte din acest sfat implică bunul simț, dar când există o armă îndreptată spre dvs., este ușor de panic și faceți accidental ceva care ar putea fi interpretat greșit ca amenințător. Cea mai sigură abordare este să urmați instrucțiunile ofițerului, rămânând conștienți de mișcările fizice și menținerea unui ton calm și respectuos ori de câte ori este posibil.

Pași

Metoda 1 din 2:
Controlul limbii corpului
  1. Imagine intitulată 49535 1
1. Nu fugi de la poliție. Dacă poliția te apropie și vorbește cu tine, nu fugi, pleacă sau nu-i amenință. Acest lucru se aplică dacă credeți că sunteți nevinovat de rău sau nu. Indiferent de drepturile dvs., alergând suspiciunea și crește foarte mult șansa unei neînțelegeri fatale.
  • O credință comună în rândul ofițerilor de poliție este că suspecții nu conduc decât dacă au un motiv. Nu jucați în această credință prin fugă. Poliția este foarte probabil să vă percepe ca o amenințare și să vă urmăriți.
  • Fugind într-o zonă de crimă înaltă sau suspectă nu creează în sine o "suspiciune rezonabilă" pentru ofițerii de poliție să vă oprească. Cu toate acestea, poliția folosește adesea caracteristici și istorii cunoscute ale unei zone atunci când iau o decizie privind urmărirea unui suspect, iar acest lucru este susținut de legea SUA.
  • Este un fapt nefericit că, în unele cazuri, rasa joacă un factor în împușcăturile poliției. Analiza comună de către Universitatea de Stat Verde de la Washington Post și Bowling a arătat că peste trei sferturi dintre ofițerii acuzați de împușcături fatale din Statele Unite din 2005 au fost albe, în timp ce două treimi din victimele lor erau minorități și toate cele două dintre aceștia au fost Negru. Dacă sunteți o minoritate etnică, puteți fi în pericol mai mare de fotografiere a poliției dacă fugiți.
  • Indiferent dacă sunteți sau nu vinovați de ceva ilegal, care rulează de la poliție poate fi acuzat ca o crimă, cum ar fi evitarea arestării sau obstrucționării justiției. În multe state americane, aceste crime sunt infracțiuni. Alergând de la poliție dacă sunteți vinovați, vă veți face mai rău situația. În plus, dacă nu sunteți vinovați de nimic ilegal, cel mai probabil veți ajunge cu un arestare și urmărire penală inutilă și evitabilă. Acesta este ultimul lucru pe care îl doriți.
  • Imagine intitulată Evitați să obțineți împușcat de un ofițer de poliție pasul 2
    2. Evitați mișcările bruște. Indiferent ce faceți atunci când ați contactat de poliție, opriți-vă și rămâneți liniștiți. În acest moment, orice mișcare pe care o faceți este neașteptată este un pas mai aproape de a fi împușcat. Nu vă mișcați spre ofițer.
  • Dacă sunteți într-o mașină, nu atingeți nimic. Ofițerii sunt instruiți să observe când șoferii ajung la ceva, și ar putea presupune că ajungi la o armă sau să ascundă droguri. Pentru mai multe detalii, consultați Cum să acționezi când poliția te trage peste tine.
  • Imaginea intitulată Evitați obținerea unui ofițer de poliție Pasul 3
    3. Păstrați-vă mâinile vizibile. Nu faceți mișcări bruște cu mâinile. Păstrați-le clar vizibil.
  • Dacă ofițerul face o cerere care vă cere să vă mutați mâinile, cum ar fi cererea de a vedea identificarea, confirmați verbal că respectați cererea sa inainte de Efectuarea oricăror mișcări.
  • De exemplu, ați putea spune ofițerului "Voi ajunge în buzunarul din stânga mea pentru a-mi lua portofelul, astfel încât să vă pot arăta identitatea mea."Nu faceți nicio mișcare decât dacă trebuie să respectați o cerere de poliție.
  • Imagine intitulată 49535 4
    4. Nu atingeți, loviți sau altfel asaltați un ofițer de poliție. Acest lucru va duce aproape cu siguranță la forța fizică folosită împotriva dvs. Ofițerii de poliție sunt autorizați să folosească forța mortală pentru a se apăra pe ei înșiși sau pe alții de la prejudiciul grav sau de amenințare.Pe măsură ce un ofițer lapd o pune, "inițierea unei confruntări fizice este o rețetă sigură pentru a fi rănit."
  • Atacarea sau batingul unui ofițer de poliție este o crimă foarte gravă.
  • Imaginea intitulată Evitați să obțineți împușcat de un ofițer de poliție Pasul 5
    5. Fă ceea ce ți spui și fă-o încet. Ofițerul vă va spune exact ceea ce vrea el sau ea să faci. Care de obicei include punerea mâinilor pe spatele capului, mergând înapoi spre sunetul vocii lor sau întinzându-se pe pământ. Ascultați ordinele lor, dar faceți-o într-un ritm suficient de lent încât nu le alarmați.
  • Poliția are dreptul să se oprească și să rămână sau să pară suspecți dacă au "suspiciune rezonabilă" că sunt implicați în activități ilegale. Suspiciunea rezonabilă este foarte bine definită. Plăcile rasiale și sociale pot intra în joc și este foarte dificil să se dovedească aceste. De exemplu, peste 90% din incidentele Stop-and-Frisk din New York City între 2002-2011 au fost cu persoane negre sau latino. Dacă sunteți o minoritate etnică, este posibil să fiți mai probabil să vă opriți și să vă ordonați să vă supuneți lui Fisking, chiar dacă nu vă comportați suspicios.
  • Nu presupuneți că nu veți fi prăjiți pur și simplu pentru că nu ați făcut nimic rău. În New York City, de exemplu, 9 din 10 persoane care sunt oprite și îngrozite sunt nevinovate. Este mai sigur pentru tine să nu reziste.
  • Ofițerii de poliție sunt obligați din punct de vedere legal pentru a evita "forța excesivă."Astfel, dacă vă trimiteți și nu vă împotriviți, ofițerul trebuie să înceteze să folosească forța împotriva dvs. În timp ce, în realitate, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna, respectând un ofițer, mai degrabă decât rezistența vă va îmbunătăți șansele de a rămâne neinjurate.
  • Imaginea intitulată Evitați să obțineți fotografii de un ofițer de poliție pasul 6
    6. Lăsați-vă cătușează cătușează. În timp ce acest lucru poate fi incomod, luptând împotriva manșetelor sau încercarea de a rezista în orice mod doar va avea ca rezultat mai multe probleme. În multe locuri, protocolul de poliție este de a plasa cătușele pe cele mai multe cooperative de suspecți.
  • Dacă aveți un prejudiciu (cum ar fi un rigid sau "îngheţat" umăr sau un umăr recent rupt), lăsați ofițerul să știe înainte de el sau ea încearcă să te manifeste și să întrebe politicos dacă mâinile tale pot fi manșete într-un alt mod mai degrabă decât în ​​spatele tău.
  • Poate părea nedrept pentru a permite acest lucru dacă nu credeți că ați făcut ceva greșit. Rămâneți calm, trimiteți la manșetă și cereți un avocat. Sunteți mult mai probabil să supraviețuiți poliției dvs. întâlni în acest fel.
  • Metoda 2 din 2:
    Răspunzând verbal
    1. Imaginea intitulată Evitați să obțineți fotografii de un ofițer de poliție pasul 7
    1. Evitați să vorbiți mai mult decât este necesar. În acest moment, ați rupt deja legea și nu aveți nevoie să faceți mai rău asupra dvs. sau că sunteți victima unei neînțelegeri și trebuie să cooperați pentru a preveni un accident nefericit. Să fie cooperative, dar nu voluntar orice informație pe care nu le-ai cerut în mod explicit. Dacă vi se cere o întrebare directă de către poliție, de obicei aveți dreptul să nu răspundeți. Cu toate acestea, ar trebui să știți că nu răspundeți ar putea fi percepută ca un comportament ostil.
    • În SUA și multe alte țări, aveți dreptul să vă protejați de auto-incriminare. Nu trebuie să vă oferiți niciodată informații, chiar dacă nu vă credeți vinovat de orice greșeală. A face acest lucru fără un avocat prezent, ar putea să vă provoace probleme.
    • Daca esti străin în țară și nu sunt siguri de drepturile dvs., răspundeți la întrebări politicoase și dați numai detaliile lui Drage. Dacă nu vorbiți fluent limba locală, nu încercați să vă apărați verbal. Puteți spune accidental ceva care, atunci când este tradus, vă incriminează într-un fel.
    • O excepție de la această regulă poate fi dacă ofițerul vă spune să faceți ceva care implică mișcarea. Este bine să-i spui ce faci, chiar dacă pare evident. Va păstra ofițerul să se simtă în siguranță și mai puțin probabil să folosească o armă. De exemplu:
    • Ofiţer: "Lasă-mă să văd eu.D." Tu: "Este în caseta mea de mănuși / banchetă / stocare / etc. Voi ajunge la jos / peste și să-l iau pentru tine, OK?" Apoi mișcați încet.
    • Ofiţer: "Se așeza pe pământ!" Tu: "O să mă culc pe pământ, dar am un șold rău / spate / genunchi, așa că trebuie să țin pe acest pol / gard / perete pentru a ajunge la pământ."
  • Imagine intitulată 49535 8
    2. Evitați să utilizați umor despre situație. Umorul este foarte subiectiv și există o șansă ca ceea ce credeți că este o glumă ar putea fi interpretată ca o amenințare gravă a poliției.
  • Nu faceți remarci sarcastice sau ironice. Poliția va lua probabil tot ce spui la valoarea nominală. Chiar "glumind" Observațiile pot fi folosite împotriva dvs. într-o instanță penală.
  • Imaginea intitulată Evitați obținerea unui ofițer de poliție Pasul 9
    3. Rămân calm. Poate fi terifiant să fie oprit de poliție, dar este vital să rămâi calm și în controlul tău. Dacă trebuie să vorbiți, faceți acest lucru într-un nivel, voce clară.
  • Nu țipați, blestemați, țipați sau folosiți limba agresivă. Nu sunați numele ofițerului. Ofițerii de poliție percep acest lucru ca fiind un comportament amenințător și pot răspunde cu forța.
  • Imagine intitulată Evitați să obțineți împușcat de un ofițer de poliție Pasul 10
    4. Fii respectuos. Ofițerii de poliție reprezintă legea. Utilizați întotdeauna limba respectuoasă, politicoasă atunci când interacționați cu un ofițer. Sunați la un ofițer de poliție "domnule", "doamnă" sau "ofițer" când vorbim cu el sau cu ea. Chiar dacă ofițerul de poliție este agresiv, menține un cap de nivel și rămâne politicos.
  • Nu vorbiți defensiv sau cu ostilitate. De exemplu, nu spuneți lucruri precum "ce faceți?"Sau" Care este problema dvs?"Dacă doriți să vă clarificați situația, întrebați o întrebare politicoasă, cum ar fi" Cum vă pot ajuta, ofițer?"Sau" Care este motivul, ofițerul?"
  • Imagine intitulată 49535 11
    5. Să se abțină de la a face amenințări. De exemplu, nu amenință să în judecată, să ia insigna ofițerului sau să se răzbune. Acest lucru va face ca lucrurile să fie mai rău pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Evitați să obțineți împușcat de un ofițer de poliție Pasul 12
    6. Întrebați dacă sunteți reținut. Ar trebui să utilizați acea limbă exactă: "Sunt reținut?"Poliția trebuie să vă spună dacă vă rețin. Dacă ofițerul vă spune că nu sunteți reținut, întrebați "Sunt liber să plec, ofițer?"Do nu Pur și simplu mergeți departe. Acest lucru ar putea convinge poliția că ai ceva de ascuns.
  • Dacă ofițerul spune că nu poți pleca, ești reținut. Ar trebui să cereți un avocat. Aveți dreptul la un avocat ori de câte ori sunteți deținuți de poliție.
  • Dacă ofițerul spune că poți pleca, ar trebui să confirmi că vei pleca inainte de facand asa. De exemplu, confirmați-vă "intenția de a pleca" spunând ceva de genul "dacă nu mai este nimic, voi pleca acum.Apoi mergeți încet departe.
  • sfaturi

    Când ați tras, rotiți fereastra și plasați-vă mâinile în afara vehiculului în vizualizare clară. Noaptea, porniți lumina interioară.
  • Dacă sunteți implicat într-o altercare atunci când poliția ajunge, încercați să dezactivați imediat de la cealaltă parte. Nu atingeți sau eliminați nimic care ar putea fi considerat dovezi. Asigurați-vă că vă asigurați sau lăsați încet pe pământ orice armă pe care o aveți în posesia, indiferent dacă ați folosit-o în altercație sau nu. Atunci ar trebui să vă ridicați mâinile pentru a arăta oricăror ofițer de răspuns pe care nu sunteți o amenințare la adresa siguranței lor personale.
  • Să coopereze întotdeauna, indiferent cât de stupid sau nedrept pare situația. Face ce vă spune ofițerul.
  • Cercetătorii cu autism au pus împreună un film numit Fii sigur care îi învață pe oameni cu dizabilități de dezvoltare cum să interacționeze în condiții de siguranță cu poliția.
  • Dacă sunteți urmat de o mașină de poliție - marcată sau nemarcată - noaptea, în timp ce sunteți singuri, puneți pe scurt luminile de urgență (acest lucru se va semnala pentru ei că sunteți conștient de ele și nu fugați). Conduceți încet, respectați toate legile traficului și trageți într-o zonă bine luminată și binefăcută. Aveți dreptul să vă opriți numai când vă simțiți în siguranță. Asigurați-vă că vă conduceți încet, așa că polițistul știe că cooperează și nu încercați să scăpați.
  • Dacă aveți o armă pe persoana dvs., chiar dacă este legală în cadrul unei licențe de transport ascunse, este posibil să vi se solicite să notificați ofițerul de poliție. Do nu ajungeți la o armă sau o armă pe corpul dvs. Dacă aveți un permis de transport ascuns, spuneți calm ofițerului că aveți o autorizație. Utilizați următoarea frază: "Vreau să vă informez că am un permis de report ascuns în acest stat și am în prezent unul despre persoana mea."Încercați să evitați utilizarea cuvântului" pistol ", astfel încât să evitați sperierea ofițerului. Cereți ofițerului cum ar trebui să continuați.
  • Avertizări

    Armele false sau armele de aer pot fi confundate cu adevărat. Dacă ați contactat de poliție în timp ce aveți un astfel de obiect, urmați sfatul de mai sus ca și cum ar fi fost o armă reală - un ofițer de poliție va considera că este reală până când sa dovedit altfel.
  • Nu încercați să luați pistolul sau insigna ofițerului. Acest lucru este considerat furtul echipamentului de poliție și ar putea să vă aducă arestat sau chiar ucis.
  • Nu încercați să luptați împotriva unui ofițer de poliție. Asaltarea lui / ei va fi cu siguranță plasată în închisoare.
  • Nu încercați niciodată să vă împotriviți arestarea sau să fugiți atunci când sunteți chestionați / reținuți de un ofițer. În funcție de ofițer, rezistența la arestarea poate fi întâmpinată cu forța fizică (i.E.,fiind abordat) sau de orice instrumente pe care o are ofițerul la dispoziție (acest lucru ar putea fi orice de la spray de piper, un baston, un taser - sau cel mai rău dintre toate, arma lor). Rețineți că familia și prietenii dvs. ar prefera să vă vadă în fața instanței decât să vă culcați într-un sicriu.
  • Nu fugi de la ofițer de poliție - acest lucru este considerat că este considerat arestat și poate provoca focul la tine. (Este ilegal în Statele Unite pentru un ofițer de poliție să folosească forța fatală împotriva unui suspect fugar, cu excepția cazului în care ofițerul consideră că suspectul este înarmat și reprezintă o amenințare imediată pentru ofițer sau la comunitate).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar