Cum să bateți un test de sobrietate pe teren

Cel mai bine nu este niciodată să conduceți după ce aveți băuturi alcoolice. Pentru mulți, totuși, având o băutură cu cină nu le pune în apropierea limitei legale a intoxicației, 0.08 Conținutul de alcool din sânge (BAC). Fiind tras din orice motiv, de la accelerarea la o lumină coadă spartă, vă va pune față în față cu un ofițer de poliție. Nervozitate peste a fi "prins" - chiar și atunci când vă aflați sub limita legală și conduceți în siguranță - poate crea o problemă în care nu poate fi una. Adăugați la aceasta o isterie bazată pe mass-media asupra agresiunii poliției și vă puteți găsi afișarea semnelor unui șofer beat. Știind ce se va aștepta la tine într-un test de sobrietate pe teren (FST) vă va ajuta să vă controlați nervii și să evitați un DWI.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă să conduceți în siguranță
  1. Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp 1
1. Asigurați-vă că sunteți suficient de sobru să conduceți. Nu trebuie să conduceți niciodată dacă vă simțiți intoxicați, chiar dacă știți că sunteți sub 0.08 Conținutul de alcool din sânge. Dacă ați stat o vreme, ieșiți din scaun și treceți în jur. De multe ori vă simțiți mai sobru în timp ce stați jos. Poți să-ți dai seama când stai că băutura ta era puțin mai puternică decât credeai.
  • Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp Pasul 2
    2. Calculați-vă BAC. Chiar dacă vă simțiți complet sobru, BAC dvs. poate fi de acord. În general, este nevoie de aproximativ undeva între 3 și 5 băuturi pentru a pune majoritatea oamenilor trecut limita legală de 0.08. Cu toate acestea, datorită unei game de variabile - cum ar fi schimbările chimice ale corpului dvs. și cât de bine este hidratat și hrănitori, sunteți - este posibil să nu fiți în limita chiar și cu o băutură. Nu faceți greșeala de a vă încredința să aveți BAC scăzută pe care o așteptați și să aflați greutatea pe care o faceți. Cât de mult vă ajunge la 0.08?
  • Oamenii 120 de kilograme și mai puțin pot avea în general 2 băuturi înainte de a lovi 0.08
  • Oamenii 120-160 de lire sterline pot avea, în general, 3 băuturi
  • Oamenii 160-200 de lire sterline pot avea, în general, 4 băuturi
  • Oamenii 200-240 de lire sterline pot avea, în general, 5 băuturi
  • Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp 3
    3. Verificați oglinzile și luminile. Din moment ce nu doriți să oferiți poliției un motiv să vă trageți, asigurați-vă că veți trece peste aceste proceduri de siguranță pe care ar trebui să le efectuați întotdeauna. Porniți-vă mașina și luminile și umblați în jurul mașinii pentru a vă asigura că totul arată și sună bine. Asigurați-vă că oglinzile dvs. sunt într-un unghi bun pentru a vedea. Dacă trebuie să faceți ceva, cum ar fi ajustați scaunul, faceți-o acum, astfel încât să nu încercați să o faceți în timp ce conduceți.
  • Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp Pasul 4
    4. Notați limita de viteză. Acesta este un alt sfat pe care ar trebui să-l faceți întotdeauna. Nu merge mai mult de câteva mile pe oră peste sau sub limita de viteză. Aveți grijă la modificările limită de viteză. De obicei, au o bandă de neon reflectorizantă deasupra semnului, dar nu întotdeauna. Nu vă lăsați să vă distrați atât de distras de căutarea semnelor limită de viteză pe care le deveniți nesigure!
  • Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp Pasul 5
    5. Rămâneți alertă pe măsură ce conduceți. Nu vă lăsați zona în timp ce conduceți. Mașinile sunt mașini grele, periculoase. Păstrați muzica refuzată și deschideți fereastra pentru a lăsa aerul să vă mențină alertă. Ca întotdeauna, păstrați telefonul mobil în sac sau în bancheta din spate pe durata unității.
  • Imaginea intitulată Bateți un test de sobrietate pe câmp Pasul 6
    6. Evitați modificarea obiceiurilor de conducere. A face ceva din obișnuit vă va lua mintea de a conduce vehicule și vă va face să parcă mai nervos. De exemplu, unii vă sfătuiesc să mestecați guma pentru a acoperi mirosul de alcool. Poliția a auzit și acest sfat - deci poate fi un indicator pentru ei că acoperiți ceva. În plus, dacă ați avut doar o băutură, respirația nu va fi relaxată de băut la fel ca și cineva după o jumătate de sticlă de whisky. Ofițerii de poliție cu experiență știu diferența.
  • Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp 7
    7. Uitați de testul "TRECKING". Există multe mituri despre cum puteți păcăli un breathalyzer. Pennies, baterii și ceapă nu vor schimba lectura, așa că nu vă deranjează. Ei vor indica, de asemenea, că aveți ceva de ascuns. Nu conduceți dacă sunteți chiar îngrijorat de BAC și nu veți avea nimic de îngrijorat.
  • Partea 2 din 2:
    Manipularea testelor standard de sobrietate pe câmp
    1. Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp Pasul 8
    1. Fii respectuos. Ofițerii de poliție nu sunt monștri în cinci arme. Ei vor răspunde bine cuiva care este respectuos și prietenos. Răspundeți la întrebările lor pur și simplu cu cât mai puține cuvinte posibil. Nu-l luați prea departe încercând să obțineți o conversație casuală cu ei. Cu cât sunteți mai cooperativ și mai concis, cu atât mai repede vă puteți întoarce pe drum.
  • Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp 9
    2. Simțiți-vă încrezător în sobrietatea voastră. Nu încercați să vă pregătiți pentru SFSTS. Ele se bazează pe răspunsurile naturale ale corpului dvs. la anumiți stimuli. În plus, dacă nu sunteți beți, nu aveți nimic de îngrijorat. Cercetările au arătat că ofițerii de poliție sunt corecți în evaluarea bețivei în SFST 91% din timp.
  • Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp Pasul 10
    3. Știți ce să vă așteptați. Nu este nimic în neregulă cu privire la publicul știind ce este prescris legal pentru poliție pentru a evalua beția. Există 3 teste standard efectuate de majoritatea ofițerilor de poliție și puteți refuza să luați aceste teste. Cu toate acestea, consecințele pentru scădere sunt neplăcute, în funcție de stat. Ofițerul poate lua permisul de conducere la fața locului și o puteți pierde de luni de zile. Dacă sunteți sobru, nu aveți de ce să vă faceți griji.
  • Gaze orizontală Nystagmus (HGN) implică ofițerul de poliție care evaluează ochii pentru semne de beție. Când sunteți beți, ochii tăi se târăsc și se mișcă când se mișcă de la o parte. Ofițerii de poliție caută, de asemenea, să vadă dacă aveți probleme în urma unui obiect care se mișcă în fața dvs. Ei pot folosi un stilou ca proporție pentru acest lucru sau doar degetul lor.
  • Walk-and-turn (Wat) este testul bine-cunoscut în care șoferul plimbă cu 9 pași călcâi la toe, se întoarce și se întoarce în același mod. Asigurați-vă că urmați toate instrucțiunile. Nu începeți până când sunteți instruiți. Pierderea echilibrului este un alt indicator al bețivului. Realizarea în 2 din aceste zone indică intoxicații.
  • Standul cu un picior (OLS) este similar cu Wat. Se efectuează în afara mașinii și are un set de criterii care indică dacă o persoană este beată. Ei caută să vadă că urmați instrucțiunile lor. Pierderea echilibrului sau a face orice pentru a vă prinde echilibrul sunt semne de intoxicație. Din moment ce vi se cere să numărați cele 30 de secunde, indicii verbale sunt, de asemenea, un semn. Ca și Wat, în lipsa 2 dintre acestea indică intoxicații.
  • Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp Pasul 11
    4. Fiți pregătiți pentru metode alternative de testare. Un ofițer de poliție poate alege o altă metodă pentru determinarea nivelului dvs. de intoxicare. Acest lucru vă poate cere să recitați alfabetul înapoi, numărați cu voce tare sau un test de dexteritate alternativ. De asemenea, vor evalua vocea dvs. pentru semne de intoxicare, cum ar fi slăbiciunea.
  • Imaginea intitulată bate un test de sobrietate pe câmp Pasul 12
    5. Respectați Breathalyzer. Deși nu sunt rezistenți la nebun, ele sunt ultimul cuvânt de spus într-un test de sobrietate pe teren. Dacă simțiți că citirea este greșită, trăiți pentru a lupta în altă zi. Contactați un avocat pentru a face apel DWI după ce încercarea sa terminat. De asemenea, rețineți că vă puteți da un DWI în ciuda unui BAC sub 0.08 Dacă afișați alte semne de intoxicare.
  • Avertizări

    Acest ghid este destinat numai celor bine sub limita legală a BAC care se află în special nervos în situații stresante. Nimeni care se simte beat sau are un BAC de 0.08 sau mai mult ar trebui să conducă și nimeni nu ar trebui să încerce să trișeze SFSTS.
  • Dacă credeți că vi sa dat un DWI nedrept, găsiți un avocat specializat. SFST-urile nu sunt complet prost, iar un număr de factori situați sau personali pot face ca tu să eșueze un test.
  • Nu spuneți niciodată unui ofițer de poliție că nu urmăresc registrul pentru SFSTS. Nu este nimic în neregulă cu tine știind legile care înconjoară conducerea în stare de ebrietate în statul tău. Cu toate acestea, salvați-vă rebutetele pentru camera de judecată, dacă vine vorba de asta. Cooperarea este esențială atunci când interacționează cu un ofițer de poliție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar