Cum de a conduce în marea britanie

Acest ghid Wiki ar trebui să ajute vizitatorii de peste mări în Marea Britanie cu orice problemă de conducere.

Pași

  1. Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 1
1. Amintiți-vă să conduceți pe partea stângă a drumului. Dacă conduceți în dreapta, vă veți implica probabil într-o coliziune gravă sau ucisă și va fi arestată pentru o conducere periculoasă, care este o infracțiune penală și poate ajunge la o pedeapsă privativă de libertate.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 2
    2. Aflați limba. Capotă, boot, parbriz, anvelope, bara de protecție, gearstick, mobil, închiriere de mașini, sens giratoriu, autostradă, un drum, b-rutier, rta, drum alunecare, caroserie dublă. Asigurați-vă că știți ce înseamnă asta înainte de a conduce pe drumurile din Marea Britanie.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 3
    3. Amintiți-vă că majoritatea mașinilor din Marea Britanie sunt transmisia manuală. Dacă nu puteți conduce o mașină manuală, va trebui să angajați o mașină automată deoarece nu veți fi calificați să conduceți sau să vă asigurați să conduceți o mașină manuală. Dacă aveți un accident, în timp ce conduceți un manual pe care nu îl puteți funcționa, este posibil să fiți arestat pentru o conducere periculoasă, care poate duce la o amendă puternică și poate o sentință de libertate.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 4
    4. Dați întotdeauna calea spre dreapta, nu la stânga în SUA sau țările europene continentale.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 5
    5. Efectuați modificările necesare la farurile dvs. pentru a ajusta fasciculul pentru a evita driverele orbitoare care vă apropie dacă mașina dvs. este dintr-o țară care conduce în mod normal pe partea dreaptă a drumului. Adesea, există scuturi adezive sau statice care pot fi aplicate la faruri.Unele mașini au chiar și un mecanism simplu sub capotă pentru ajustarea modelului fasciculului.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 6
    6. Nu beți niciodată alcool sau utilizați droguri și conduceți.Marea Britanie are reglementări foarte stricte de băuturi și droguri, iar mulți ofițeri de poliție trag mașinile pentru a efectua băuturi și teste de droguri pe șoferii aleatorii. Vederea poliției și a instanțelor este că alcoolul vă face imediat vinovat într-un accident, chiar dacă nu a fost vina dvs. Refuzând să ofere o mostră de respirație sau urină când este rugată să facă acest lucru este o infracțiune însăși și va duce la arestarea dvs.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 7
    7. Dacă este oprit de poliție, așteptați instrucțiuni înainte de a face ceva. Întotdeauna faceți așa cum ați spus fără o atitudine proastă și nu presupuneți că dacă sunteți politicos veți ieși din orice infracțiune pe care ați comis-o. Oferiți întotdeauna ID când este întrebat.
  • Ar trebui să aveți întotdeauna o licență de conducere valabilă și o dovadă a asigurării de vehicule atunci când conduceți. Este o infracțiune penală pentru a refuza sau de a da detalii false care vor duce la arestare.
  • Spre deosebire de SUA și poate alte țări, poliția din Marea Britanie nu are nevoie de permisiune sau un motiv pentru a vă opri și a vă căuta, obiectele dvs. (geantă de mână, rucsac sau buzunare) sau vehiculul dvs. dacă este oprit în timpul conducerii. Nu încercați să le opriți, deoarece veți fi reținuți sau arestați.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 8
    8. Gândiți-vă înainte de depășirea. Cunoaște că depășirea pe autostradă sau carosabilul dual pe interior (cunoscută ca întreprindere) nu este ilegală, totuși ar putea fi un motiv valid pentru a fi oprit fie de o mașină de poliție nemarcata, fie de o mașină de poliție cu decalcomanii.
  • În Marea Britanie, banda stângă este considerată "Banda lentă" și unii șoferi pot trage fără a verifica corect, ceea ce poate provoca un accident.
  • Fiți conștienți de faptul că utilizarea umărului dur al unei autostrăzi pentru a efectua vehicule va avea ca rezultat o eventuală arestare.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 9
    9. Fiți conștienți de faptul că Marea Britanie are camere de viteză cu o recunoaștere automată a plăcuței. Acestea sunt camere fixe, capcane mobile și sunt, de asemenea, fixate la majoritatea vehiculelor de poliție. Aceste sisteme automate în mașinile de poliție pot confirma, de asemenea, dacă vehiculul este sau nu asigurat sau nu.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 10
    10. Cunoaște cerințele legale. Verificați cu poliția despre orice cerințe legale pentru a vă conduce mașina / camionul în Marea Britanie, deoarece acest lucru poate varia pentru diferite tipuri de vehicule. Asigurați-vă întotdeauna că aveți politica corectă de asigurare a motorului, eșecul de a face acest lucru va duce la confiscarea vehiculului dvs. și sunteți arestat. Asigurați-vă că autovehiculul este legal rutieră cu standardele din Regatul Unit, eșecul de a face acest lucru va anula orice poliță de asigurare și va duce la confiscarea vehiculului.
  • Dacă conduceți vehiculul unui prieten, obțineți întotdeauna permisiunea și verificați-vă propria poliță de asigurare pentru a vă asigura că vă permiteți să conduceți alte vehicule.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 11
    11. Nu accelerați. Limitele de viteză ale autostrăzilor sunt de 60mph (96 km / h) pentru vehiculele de mărfuri de peste 3 ani.5 tone, 60 mph (96 km / h) pentru autobuze și autocare și 70 mph (112km / h) pentru autoturisme.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 12
    12. Ia în considerare costul combustibilului. Fiți conștienți de faptul că prețurile combustibilului din Marea Britanie sunt de aproape trei ori mai mari decât în ​​SUA, iar angajarea unei mașini poate costa mai mult.
  • Imagine intitulată unitatea în Marea Britanie Pasul 13
    13. Urmăriți benzile de autobuz. Fiți conștienți de faptul că în unele orașe există benzi de autobuz (indicate de semne rutiere, cuvintele "LINIE DE AUTOBUZ" În scrisori mari de-a lungul drumului și, ocazional, prelatul de preparare va fi colorat roșu). Numai autobuzele publice și vehiculele de servicii de urgență sunt permise să utilizeze această bandă (taxiuri, motociclete, biciclete pot fi afișate) la momentele afișate. În afara orelor de funcționare, oricine poate conduce în banda de autobuz. Oricine altcineva va fi fotografiat (camere automate) și a amendat 60 de lire sterline pentru utilizarea acestei benzi atunci când banda de autobuz este în funcțiune. (Aproximativ 100 USD).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fi politicos, forțându-vă drumul într-un flux de trafic pe un drum pe care intenționați să îl transformați este considerat nepoliticos.
  • Poliția din Marea Britanie nu poate opri și vă poate căuta fără un motiv! Poliția trebuie să fie foarte specifică în motivul pentru care te-au oprit.
  • Cod de autostradă este echivalentul britanic al DMV Manualul driverelor și este recomandat să cumpărați și Citiți acest lucru înainte de a conduce pe drumurile din Marea Britanie.
  • Șoferul este obligat din punct de vedere legal să se identifice și numai dacă este oprit legal.
  • Avertizări

    Nu trageți și parcați la umărul dur, deoarece este doar pentru situații de urgență.
  • Dacă vă simțiți somnoros în timpul roții, deschideți fereastra pentru a permite aerului rece să sufle pentru a vă menține treaz până când puteți găsi un loc sigur pentru a vă opri și a vă odihni. Dacă vă aflați pe o autostradă, părăsiți autostrada și parcați-vă la o parcare sau o stație de service pentru a se odihni.
  • Nu conduceți niciodată dacă sunteți obosit. Codul autostrăzii recomandă luarea unei pauze după fiecare două ore de conducere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar