Cum să devii ofițer de poliție canadian

Dacă sunteți un canadian, având în vedere o carieră în poliție, aveți ocazia de a vă alătura Forței Naționale de Poliție numită poliția regală din Canada, sau să se alăture unei forțe de poliție provincială. Fiecare agenție de aplicare a legii canadiene are propriile cerințe și standarde pentru recruții de poliție, dar veți vedea câteva cerințe de bază în cadrul agențiilor. Odată ce agenția și-a verificat îndeplinirea tuturor cerințelor, recrutul va trebui să completeze un proces de angajare extins pentru a deveni ofițer de poliție canadian.

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlnirea cerințelor de bază
  1. Imaginea denumită devine un ofițer de poliție canadian pas 1
1. Fii destul de bătrân. Trebuie să aveți cel puțin 18 ani în majoritatea zonelor. Cu toate acestea, unele zone necesită să aveți 19 ani.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian Pasul 2
    2. Faceți cunoștință cu cerințele cetățeniei. Trebuie să aveți un fel de statut permanent în Canada - și anume, trebuie fie să fii imigrant aterizat, un rezident permanent, fie un cetățean canadian. De asemenea, trebuie să puteți vorbi franceză sau engleză (fluent).
  • Imaginea intitulată devine un ofițer de poliție canadian pas 3
    3. Liceul de absolvent. Indiferent unde vă aflați, trebuie să aveți o diplomă de liceu sau echivalentul său pentru a vă alătura forțelor de poliție canadiene. Trebuie să dovediți că aveți această educație cu transcrieri sau o diplomă.
  • Această cerință înseamnă că trebuie să treceți prin gradul 12 al școlii sau să treceți un test de echivalență. De exemplu, puteți lua testele generale de dezvoltare a educației (GED), care sunt oferite în întreaga Canada prin intermediul departamentului dvs. provincial sau teritorial al educației. Trebuie să treci 5 teste în total pentru a obține GED.
  • De asemenea, este posibil să puteți obține un credit pentru experiența pe care ați câștigat-o de-a lungul anilor, care poate conta în diploma de liceu.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian pasul 4
    4. Au etică și morală. În timp ce această cerință poate părea puțin vagă, majoritatea departamentelor listează ca o cerință. Unii definesc această cerință ca având integritate și a fi cinstit.
  • În esență, pentru că veți avea încredere în responsabilitatea atât de mare, departamentul de poliție dorește să vă asigurați că sunteți demni de acea încredere. Vor să știe că vei fi cinstit și corect. Ei vor să știe că vă veți face datoria cu o atitudine pozitivă și fără discriminare. Vor să știe că veți apărea atunci când vă spuneți că veți lucra împreună cu colegii dvs. pentru a vă face treaba.
  • Ca un addendum, trebuie să aveți și o înregistrare curată. Nu puteți avea o condamnare penală sau în așteptarea unei convingeri în înregistrarea dvs.
  • Imaginea intitulată devine un ofițer de poliție canadian Pasul 5
    5. Intrați în formă. Trebuie să fii în stare bună de sănătate și să faci o parte a poliției. De exemplu, multe forțe de poliție din Canada vor cere să finalizați un examen fizic, care poate include rularea 2.4 kilometri într-o anumită perioadă de timp, o porțiune de înot și alte teste fizice.
  • Dacă nu sunteți în formă, începeți un regim de antrenament la o sală de gimnastică locală. Asigurați-vă că includeți exerciții aerobice, antrenamente în greutate și înotați ca parte a rutinei dvs.
  • În plus, asigurați-vă că mâncați bine și obțineți suficient somn. Umpleți jumătate de placă cu fructe și legume, înlocuiți boabele prelucrate cu boabe întregi și faceți proteine ​​slabe o parte din dieta dvs.
  • Imaginea intitulată devine un ofițer de poliție canadian Pasul 6
    6. Obține certificarea în CPR și prim ajutor. Pentru a fi ofițer de poliție, trebuie să fiți pregătiți pentru orice, în special în situații de urgență, și fiind instruiți în CPR și primul ajutor fac parte din asta. Puteți să vă înscrieți pentru clase în locuri precum Crucea Roșie Canadiană sau Fundația Inima și Stroke.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian pasul 7
    7. Au permis de conducere. Tu ești, de asemenea, licențiat să conduci să fii ofițer de poliție. În plus, nu puteți avea mai mult de șase puncte eliminate licența dvs. pentru infracțiuni.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea pentru poliția locală
    1. Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian pas 8
    1. Obțineți un grad de colegiu. În timp ce aveți nevoie doar de o diplomă de liceu pentru a deveni ofițer de poliție, concurează împotriva multor oameni pentru poziții la nivel de intrare. Prin urmare, un grad de colegiu, în special unul în dreptul penal, vă poate ajuta să vă îndepărtați.
    • Dacă GPA-ul dvs. de liceu nu a fost grozav, încercați să începeți la un colegiu comunitar. Colegiile comunitare sunt mai ușor de intrat și vă pot ajuta să obțineți unele dintre clasele dvs. de bază din cale. Puteți transfera mai târziu astfel încât să puteți obține o diplomă de 4 ani.
  • Imaginea intitulată devine un ofițer de poliție canadian Pasul 9
    2. Deveniți un cadet. Ca cadet, vei fi o parte a forței civile. De exemplu, este posibil să fiți alocat ca ofițer de trafic sau ca ofițer într-o cameră de judecată. Pentru a deveni un cadet, aplicați pozițiilor locale pe forța de poliție.
  • Puteți găsi poziții prin intermediul site-ului dvs. de administrație locală. De exemplu, site-ul guvernului dvs. poate avea o zonă în care puteți aplica pentru locuri de muncă. Căutați prin lucrări, completați informațiile și trimiteți cererea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian pas cu pasul 10
    3. Participați la școala de poliție. Odată ce sunteți un cadet, trebuie să fiți selectat pentru a participa la Colegiul de Poliție. Cea mai bună modalitate de a vă califica este să faceți bine ca un cadet, arătând o judecată bună, auto-disciplină și dedicare.
  • În unele zone, puteți merge la colegiul de poliție înainte de a deveni un cadet, dacă sunteți acceptat la școală. În alte zone, trebuie să fiți acceptat ca un cadet mai întâi.
  • Dacă departamentul dvs. de poliție acceptă mai întâi cadets, Departamentul vă va oferi o idee despre ce Academie doriți să participați. Unul dintre cele principale este academia de poliție canadiană, condusă de guvern. Trebuie să lucrați la un birou de poliție, să aveți statutul de ofițer de pace sau să aveți un mandat de investigație pentru a aplica pentru această școală.
  • Cererea dvs. va fi adesea procesată prin intermediul departamentului de poliție, deci discutați cu supraveghetorul dvs. despre participarea la colegiul de poliție dacă acesta este dorința dvs.
  • Imaginea intitulată devine un ofițer de poliție canadian Pasul 11
    4. Finalizați-vă cu succes antrenamentul. Pentru a vă deplasa, sau în unele cazuri, trebuie angajat, trebuie să absolviți școala de poliție. În plus, este posibil să aveți nevoie să completați munca pe teren înainte de a fi angajată la zi cu normă întreagă.
  • Partea 3 din 3:
    Aderarea la poliția regală a canadianului
    1. Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian Pasul 12
    1. Au auzul și viziunea dvs. verificate. Trebuie să fiți verificat de un oftalmolog și audiolog înainte de a aplica. Puteți descărca formularele potrivite de pe site-ul oficial al poliției montate din Royal Canadian la http: // RCMP-GRC.GC.CA / Recrutare-recrutare / Rec / Process-Process-Eng.HTM.
    • Ochii dvs. trebuie să fie de cel puțin 6/6 (20/20) și 6/9 (20/30) cu ochelari sau contacte și cel puțin 6/18 (20/60) în ambele ochi atunci când nu aveți ochelarii pe sau contacte din. (Puteți avea, de asemenea, 6/12 (20/40) și 6/30 (20/100) în viziunea necorectată.)
    • Ai auzul trebuie să fie H2.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian Pasul 13
    2. Asigurați-vă că aveți documentele de bază disponibile. Veți avea nevoie de o serie de documente atunci când aplicați pentru această poziție, cum ar fi certificatul de naștere, diploma de liceu și transcrierea universitară, dacă aveți unul. De asemenea, veți avea nevoie de numărul dvs. de securitate socială, certificatul dvs. de cetățenie canadiană (dacă nu este născut în canadian) și o licență de conducere valabilă.
  • De asemenea, găsiți căsnicia dvs., divorțul sau certificatul de separare dacă aveți unul. Veți avea nevoie, de asemenea, de cartea dvs. de sănătate provincială și două fotografii de pașaport.
  • În cele din urmă, va trebui să vă dovediți că ați luat nivelul CPR pentru adulți, copii și copii de la o organizație aprobată de reglementările canadiene de sănătate și siguranță ocupațională (http: // muncă.GC.ca / eng / health_safety / prevenire / primul_aid.Shtml).
  • Imaginea intitulată devine un ofițer de poliție canadian pas cu pas 14
    3. Aplicați pentru poziții. La fel ca în multe forțe de poliție locală, trebuie să fiți angajat într-o poziție ofițer de poliție pentru a vă califica pentru instruire. Solicitați locuri de muncă pe site-ul principal al Canadei pentru locuri de muncă guvernamentale.
  • Aplicați pentru aceste poziții, deoarece multe locuri de muncă guvernamentale. Creați un cont și căutați prin poziții. Odată ce găsiți o poziție corespunzătoare, selectați-o și completați informațiile solicitate. În cele din urmă, trimiteți cererea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție canadian pasul 15
    4. A lua un examen. Cei care sunt calificați se deplasează la următorul pas, care este examenul de admitere. Cu toate acestea, dacă aveți deja o diplomă de licență, nu aveți nevoie să luați examenul, atâta timp cât vă puteți dovedi că aveți o diplomă.
  • Examenul se numește examenul de admitere la RCMP sau RPAB. Are două părți, o evaluare a personalității și o secțiune de aptitudini. Este menit să evalueze dacă aveți abilitățile necesare pentru a fi ofițer de poliție. Trecerea este 3.2 din 5.
  • Este aproape imposibil să studiezi pentru prima parte, deoarece este o serie de declarații cu care sunteți de acord sau nu sunteți de acord, pe care testul îl va folosi pentru a evalua dacă aveți temperamentul potrivit pentru a fi ofițer de poliție. Cea de-a doua parte a judecătorilor (inclusiv gramatica), înțelegerea, memoria, judecata, observația, logica și calculul. Site-ul RCMP oferă tehnici pentru studierea testului la http: // RCMP-GRC.GC.ca / recrutare-recrutare / rec / prep-rpab-btatpg-eng.HTM # 1.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian pas cu pas 16
    5. Finalizați pachetul de selecție. Dacă faceți destul de bine, RCMP vă va contacta. Acestea vor include un pachet de selecție cu diverse documente pe care trebuie să le completați, inclusiv cele care oferă informații biografice și educaționale. De asemenea, va trebui să completați formularele pentru a oferi consimțământul pentru clearance-ul de securitate, furnizați informații pentru evaluarea medicală și consimțământul pentru testul dvs. fizic.
  • Un document este chestionarul regulat al solicitantului membru. Acest document este o altă evaluare, privind cât de fiabil sunteți și dacă sunteți potrivit pentru poziția.
  • Imaginea intitulată devine un ofițer de poliție canadian Pasul 17
    6. Completați evaluarea fizică. De asemenea, trebuie să vă completați evaluarea fizică, numită evaluarea cerințelor abilităților fizice (PARE). Partea fizică include un curs de obstacol pe care trebuie să-l completați în mai puțin de 4 minute și 45 de secunde, precum și un exercițiu de greutate.
  • Site-ul RCMP vă recomandă să fiți foarte activ cu cel puțin o lună până la o lună și jumătate înainte de testul dvs. Ei sfătuiesc că efectuați cel puțin 3 antrenamente cardiovasculare pe săptămână, deși 5 ar fi mai bine, precum și mai multe sesiuni de formare în greutate pe săptămână în pregătire.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian pas cu pas 18
    7. Completați interviul regulat de selecție a membrilor (RMSI). Veți fi contactat pentru programarea unui interviu, care va vedea dacă aveți abilitățile necesare pentru RCMP. De exemplu, veți avea nevoie de abilități de rezolvare a problemelor și abilități de comunicare. Va trebui să fii flexibil, conștiință și de încredere și va trebui să poți lucra la o echipă și să-ți îndeplinești nevoile constituentului tău.
  • Acest interviu este similar cu cele mai multe interviuri de angajare. S-ar putea să vi se solicite să explicați cum ați tratat situații dificile în trecut sau cum ați răspunde la o anumită situație.
  • O modalitate de a se pregăti este să se uite la cele opt competențe pe care RCMP o cere, care dezvoltă sine, flexibilitate, rezolvare a problemelor, conștiință și fiabilitate, satisfacerea nevoilor clienților, comunicarea, munca în echipă și controlul autocontrolului și. Site-ul RCMP are o descriere a acestor competențe (http: // RCMP-GRC.GC.CA / recrutare-recrutare / Rec / Prep-interviu-Entrevue-Eng.HTM).
  • Aflați cât de mult puteți despre RCMP. Ca orice interviu, trebuie să înveți despre compania pe care o aplicați. Puteți găsi o cantitate mare de informații pe site-ul RCMP. De asemenea, puteți vorbi cu alți ofițeri de poliție despre locurile de muncă pentru a afla mai multe despre domeniu.
  • Asigurați-vă că sunteți gata să răspundeți la cele 5 întrebări esențiale de cerință a locului de muncă spunând "da." Practic, trebuie să aveți o licență de conducere, să fiți dispuși să vă deplasați oriunde în Canada, orele de schimbare a muncii, transportați o armă, și să promovezi loialitatea în Canada.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian pasul 19
    8. Luați un test poligraf. Veți fi anunțat dacă aplicarea dvs. până la acest punct a fost acceptată, moment în care veți trece la testul poligraf. Această parte a procesului este puțin mai implicată decât testarea poligrană în sine. În esență, veți avea un alt interviu de adecvare înainte de încercare și apoi veți efectua un test poligraf pentru a confirma răspunsurile pe care le-ați oferit în procesul de aplicare.
  • Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru această parte este să vă relaxați și să spuneți adevărul. Atâta timp cât ați fost adevărat în documentele pe care le-ați prezentat, ar trebui să fiți bine.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian Pasul 20
    9. Treceți verificarea fundalului. După ce treceți testul poligrafic, va trebui să treceți o verificare de fond. Veți primi deja consimțământul acestei părți în pachetul dvs. de selecție, deci se va face automat.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian pasul 21
    10. Treceți evaluarea sănătății. Acest examen include trecerea testelor de audiere anterioare și a ochilor. Cu toate acestea, trebuie, de asemenea, fizic în stare bună de sănătate, precum și mental.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian Pasul 22
    11. Finalizați-vă antrenamentul. Mai întâi trebuie să completați un curs de formare de 6 luni pentru cadeții la Academia de Poliție Montată din Canada. După finalizarea cursului, trebuie să completați un alt curs de 6 luni, dar acesta este în domeniu sub îndrumarea unui mentor.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție canadian pas cu pas 23
    12. Deveniți ofițer de poliție cu RCMP. Odată ce ați terminat sunteți instruiți, sunteți implementat în Canada. Puteți declara o preferință, dar RCMP va lua în considerare ce zone au nevoie de ofițeri de poliție mai întâi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar