Cum să devii ofițer de poliție

Ofițerii de poliție protejează comunitatea prin aplicarea legilor și menținerea păcii. Locul de muncă necesită o judecată excelentă, o muncă grea, un curaj extraordinar și abilitatea de a gândi repede sub presiune. Știind ce să așteptăm la pregătirea locurilor de muncă, Academia de Poliție și la etapa de interviu vă va ajuta să vă pregătiți pentru noua dvs. carieră în aplicarea legii.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea de a aplica
  1. Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție pasul 1
1. Îndeplinesc cerințele de bază. Cerința de vârstă variază în funcție de jurisdicție. În majoritatea departamentelor și a departamentelor individuale, vârsta minimă pentru recrutare este de 21. În unele state și departamente de poliție, vârsta minimă poate fi mai mică la 18, 19 sau 20. Vârsta maximă variază de către Departamentul de Poliție, dar pot fi făcute scutiri speciale pentru veterani care au servit în forțele militare americane de cel puțin 2 ani și au fost onorate evacuate. Este necesar să vă verificați cu agenția dvs. de poliție dorită pentru cerința de vârstă (dacă ați fost descărcată necinstit, aceasta Mai Afectează șansele de a deveni polițist, deci este probabil cel mai bine dacă nu menționați că ați fost în armată pe CV sau în timpul interviului panoului, deoarece acestea vor contacta fosta dvs. ramură și întrebați ce fel de soldat ați fost).
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție Pasul 2
    2. Asigurați-vă că înregistrarea dvs. este curată. Ofițerii de poliție sunt de așteptat să acționeze ca modele de roluri în comunitățile lor, iar orice crimă comisă înainte de a deveni ofițer vă poate descalifica. Evitați utilizarea drogurilor ilegale, consumul de alcool la exces și asocierea cu criminali. Toate aceste comportamente pot face mai greu să obțină un loc de muncă ca ofițer de poliție când vine timpul să se aplice.
  • Având o convingere de crimă, o convingere de violență domestică, sau o condamnare pentru o crimă legată în orice mod de a rasa (o crimă de ură) vă descalifică de a fi în măsură să urmărească o carieră în calitate de ofițer de poliție în majoritatea jurisdicțiilor.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție pasul 3
    3. Începeți să construiți un credit bun. Când aplicați pentru a deveni ofițer de poliție, departamentul va conduce un control de credit ca parte a verificării dvs. de fond și veți fi penalizați dacă scorul dvs. este scăzut. La Construiți un credit bun, Evitați acumularea datoriei și să vă plătiți facturile la timp. Obțineți un card de credit acum, astfel încât să știți exact ce stat financiar sunteți în.
  • Dacă nu aveți un credit bun, luați pași pentru a construi înapoi. Chiar dacă scorul dvs. de credit este scăzut, eforturile pe care le faceți pentru a obține un credit mai bun vor arăta că sunteți o persoană responsabilă.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție Pasul 4
    4. Dezvoltați un fundal de lucru puternic. Având experiență de lucru vă ajută să vă pregătiți pentru orele lungi și cerințele stricte ale unui loc de muncă ofițer de poliție și vă oferă și un avantaj față de solicitanți fără experiență. Experiența dvs. de muncă nu trebuie să fie legată de aplicarea legii, deși acest lucru poate ajuta - orice experiență de lucru care arată că sunteți responsabili și capabili să faceți un loc de muncă bine vă va ajuta.
  • Luați în considerare luarea unui loc de muncă care vă cere să interacționați cu publicul. Ofițerii de poliție au nevoie de abilități excelente de comunicare.
  • Alte locuri de muncă guvernamentale, cum ar fi un loc de muncă la parcul local de stat, vă pot oferi un sentiment de ceea ce este să lucrați ca parte a unei echipe de aplicare a legii.
  • Unii aleg să se alăture serviciului militar timp de un an sau două înainte de a se alătura forței de poliție, deoarece acest lucru le pregătește fizic și mental pentru îndatoririle unui polițist. Cu toate acestea, serviciul militar nu vă scutește de la Academia de Poliție în majoritatea jurisdicțiilor.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție Pasul 5
    5. Fiți din punct de vedere fizic. Ofițerii de poliție trebuie să aibă reflexe rapide, abilitatea de a alerga distanțe scurte sau lungi, iar puterea de a reține suspecții. Va trebui să treci un test de agilitate fizică pentru a se califica pentru a deveni ofițer de poliție, deci începeți să lucrați acum pentru a vă asigura că sunteți în cea mai bună formă fizică. Alăturați-vă unei sală de gimnastică, lucrați cu un antrenor personal, sau începeți să alergați în fiecare zi pentru a vă forma în formă.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție Pasul 6
    6. Du-te la plimbare de-a lungul ori de câte ori este posibil. Ofițerii de poliție sunt o vedere familiară în jurul comunităților și în mass-media, dar pentru a înțelege cu adevărat ceea ce este ca fiind un ofițer de poliție, trebuie să vă petreceți timp la locul de muncă cu unul. Majoritatea departamentelor de poliție permit cetățenilor să se plimbe împreună cu polițiștii, astfel încât să profite de oportunitatea de câte ori puteți!
  • Pentru a programa o plimbare, contactați departamentul de poliție locală.
  • Partea 2 din 3:
    Îndeplinind cerințele
    1. Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție Pasul 7
    1. Absolvent de liceu. Alternativ, puteți trece examenul de dezvoltare a educației generale (GED). Practic, toate departamentele de poliție solicită ofițerii lor să aibă cel puțin o diplomă de liceu GED sau de liceu.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție Pasul 8
    2. Luați în considerare învățământul superior. Având o diplomă de colegiu nu este o cerință pentru a fi angajat de majoritatea departamentelor de poliție, dar poate contribui chiar la câțiva ani de educație într-un domeniu conex, mai ales dacă intenționați să deveniți mai târziu detectiv sau să țineți o poziție administrativă. Aplicarea legii, justiția penală sau chiar previzibilă sunt toate majorele bune pentru poliția potențială.
  • Unele departamente oferă asistență școlară ofertelor care urmăresc o diplomă.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție Pasul 9
    3. Alegeți o academie de poliție pentru a participa. Dacă aveți în vedere un departament particular, alegeți Academia de Poliție a Departamentului. Dacă sunteți deschis să vă deplasați în viitor, oricare dintre Academia de Poliție este cea mai apropiată sau oferă cele mai flexibile ore vor fi bine.
  • Nu toate departamentele au propriile academii de poliție. Asigurați-vă că ați verificat mai întâi cu dvs.
  • Academiile de poliție sunt, de obicei, cu normă parțială, dar unii pot fi cu normă întreagă.
  • Școlarizarea depinde de locație, dar să fie pregătiți să petreacă câteva mii de dolari.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție Pasul 10
    4. Luați testul de screening al Academiei de Poliție. Majoritatea academiilor de poliție solicită solicitanților să treacă un test de screening înainte de a putea fi admiși. Conținutul real al testului depinde de jurisdicție, dar se așteaptă să fie pus întrebări care se concentrează asupra judecății, eticii, rasialelor și prejudecăților de gen și alte probleme critice pe care ofițerii de poliție trebuie să se confrunte cu. Unele academii de poliție necesită teste de screening psihologic.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție Pasul 9
    5. Participați la Academia de Poliție. Toți potențialii ofițeri de poliție participă la Academia de Poliție pentru formare. Departamentele mari de poliție au de obicei propriile academii de poliție, în timp ce departamentele mai mici trimit potențiali ofițeri de poliție la academii în orașe mai mari. Formarea durează de obicei aproximativ 6 luni și include cursuri într-o varietate de domenii, inclusiv:
  • Primul ajutor / CPR
  • Legile de stat, federale și locale
  • Foliagerea focului
  • Proceduri de patrulare
  • Etică
  • Investigarea și scrierea rapoartelor
  • Drept penal
  • Conducere
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție Pasul 10
    6. Trece examenele. Fiecare departament are diferite examinări pe care trebuie să le treci pentru a deveni ofițer de poliție. Examinările sunt administrate, de obicei, pentru a vă testa competența în subiectele și abilitățile pe care le-ați studiat în Academia de Poliție. În plus față de testele scrise, va trebui să treci un examen practic care te testează într-un scenariu hands-on.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă ca ofițer de poliție
    1. Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție Pasul 11
    1. Căutați locuri de muncă de poliție deschisă. Aflați dacă există deschideri la departamentul dvs. local de poliție. Dacă nu există, este posibil să trebuiască să solicitați locuri de muncă în alte orașe sau orașe. Ia în considerare factori precum locația, costul vieții și rata criminalității atunci când solicită locurile de muncă a poliției.
    • Majoritatea locurilor de muncă de poliție nu sunt publicate public. Sunați la departamentul local pentru deschideri.
    • Aplicațiile variază de către departament, dar majoritatea sunt lungi și complexe. Fiți pregătiți să așteptați luni după ce aplicați la locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție Pasul 14
    2. Treceți testele de screening ale departamentului. Multe departamente au propriile teste de screening care sunt necesare înainte de un interviu. Aceste teste sunt susceptibile de a se concentra asupra atitudinilor dvs. etice și psihologice față de subiecte precum violența domestică, brutalitatea poliției, părtinirea rasială și boala mintală.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție Pasul 15
    3. Treci de fundal și teste de droguri. Este comun ca departamentele să administreze testele de droguri și de fundal înainte ca interviul să aibă loc chiar și să fie pregătit să furnizeze informațiile necesare cu puțină avertizare. Este posibil să fie necesar să oferiți un eșantion de păr sau urină, o copie a raportului dvs. de credit și informații biografice complete.
  • Asigurați-vă că spuneți departamentului în prealabil dacă există vreun motiv pentru care nu puteți trece un test. De exemplu, dacă ați achiziționat recent o casă, este posibil ca scorul dvs. de credit să nu fie corect.
  • Imaginea intitulată deveni un ofițer de poliție Pasul 12
    4. Excel în timpul interviului. Dacă vi se cere un interviu, faceți tot ce este mai bun! Concurența poate fi adesea abruptă pentru locuri de muncă în departamentele bune. Aduceți-vă CV-ul, îmbrăcați-vă profesional și clarificați că aveți valorile și abilitățile potrivite pentru a deveni ofițer de poliție.
  • CV-ul ofițerului de poliție ar trebui să conțină educația, pregătirea academiei de poliție, munca sau istoria militară și orice experiență de voluntariat care ar putea fi relevantă.
  • Fi asertiv. Aceasta este o calitate importantă pentru ca un ofițer de poliție să aibă. Dacă vă simțiți nervos în zilele care au condus la interviu, faceți un interviu practic cu un prieten sau membru al familiei pentru a vă ajuta să vă construiți încrederea.
  • Fi cinstit. Nu minți despre crime din trecut pe care le-ați angajat sau greșelile pe care le-ați făcut. Onestitatea și integritatea sunt de o importanță deosebită în munca poliției.
  • Fiți pregătiți să discutați problemele sensibile, cum ar fi brutalitatea poliției.
  • Imaginea intitulată deveni ofițer de poliție Pasul 13
    5. Începeți pregătirea. Acceptarea unei oferte de locuri de muncă este doar prima parte a unui polițist real! Majoritatea departamentelor necesită o pregătire extinsă înainte de a putea fi permisă operarea independentă. Participați la formarea și cursurile necesare pentru a vă ajuta să învățați cum să vă faceți binele bine.
  • Expert Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum te pregătești să devii ofițer de poliție?
      Saul Jaeger, MS
      Saul Jaeger, MS
      Căpitanul de poliție, Departamentul de Poliție al Muntelui
      Saul Jaeger este ofițer de poliție și căpitan al Vizualizării Muntelui, Departamentul de Poliție din California (MVPD). Saul are peste 17 ani de experiență în calitate de ofițer de patrulare, ofițer de formare în domeniul terenului, ofițer de trafic, detectiv, negociator de ostateici și ca ofițer de informare publică al unității de trafic pentru MVPD. La MVPD, în plus față de comandarea diviziei de operațiuni de teren, Saul a condus, de asemenea, centrul de comunicare (expediere) și echipa de negociere a crizelor. El a câștigat un MS în managementul serviciilor de urgență de la Universitatea de Stat din California, Long Beach în 2008 și BS în administrarea justiției de la Universitatea din Phoenix în 2006. El a câștigat, de asemenea, un certificat de plumb de inovare corporativă de la Universitatea Stanford University School of Business în 2018.Saul Jaeger, MS
      Saul Jaeger, MS
      Căpitanul de poliție, Departamentul de Poliție al Muntelui
      Expert răspuns
      Dezvoltați o minte și un corp puternic. În calitate de ofițer de poliție, trebuie să puteți lua decizii foarte repede și trebuie să fiți oarecum atletici pentru a ține pasul cu cerințele fizice ale locului de muncă. Cu toate acestea, trebuie, de asemenea, să fiți pregătiți pentru faptul că aproximativ 95% din munca dvs. ar putea fi foarte plictisitoare, dar apoi celelalte 5% pot fi terifiante.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 3
    • Întrebare
      Ar trebui să devin ofițer de poliție?
      Saul Jaeger, MS
      Saul Jaeger, MS
      Căpitanul de poliție, Departamentul de Poliție al Muntelui
      Saul Jaeger este ofițer de poliție și căpitan al Vizualizării Muntelui, Departamentul de Poliție din California (MVPD). Saul are peste 17 ani de experiență în calitate de ofițer de patrulare, ofițer de formare în domeniul terenului, ofițer de trafic, detectiv, negociator de ostateici și ca ofițer de informare publică al unității de trafic pentru MVPD. La MVPD, în plus față de comandarea diviziei de operațiuni de teren, Saul a condus, de asemenea, centrul de comunicare (expediere) și echipa de negociere a crizelor. El a câștigat un MS în managementul serviciilor de urgență de la Universitatea de Stat din California, Long Beach în 2008 și BS în administrarea justiției de la Universitatea din Phoenix în 2006. El a câștigat, de asemenea, un certificat de plumb de inovare corporativă de la Universitatea Stanford University School of Business în 2018.Saul Jaeger, MS
      Saul Jaeger, MS
      Căpitanul de poliție, Departamentul de Poliție al Muntelui
      Expert răspuns
      Înainte de a lua o decizie, petreceți timp reflectând despre motivul pentru care doriți să deveniți ofițer de poliție. De exemplu, dacă ați fost agresați și acum doriți să vă răzbunați prin purtarea unei arme și a unei insigne, acesta este motivul greșit pentru a intra în slujbă. În schimb, trebuie să aveți mai mult de o mentalitate gardian unde doriți să ajutați și să protejați oamenii. Gândiți-vă și la abilitățile și personalitatea dvs. Pentru a fi un bun ofițer de poliție, trebuie să aveți abilități de comunicare foarte puternice. De asemenea, trebuie să fiți dispuși să fugi spre o problemă, mai degrabă decât departe de ea și trebuie să puteți acționa cu valori morale ridicate.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helful 5

    sfaturi

    Angajarea pentru ofițerii de poliție este un proces foarte lung. Așteptați cel puțin șase luni să explodeze între început căutarea locului de muncă și acceptarea unei poziții.
  • Cunoașterea unei limbi străine va servi ca un bun în anumite agenții federale și departamente urbane.
  • Practicați scrierea și învățați cum să introduceți cel puțin 60 de cuvinte pe minut - veți scrie o mulțime de rapoarte!
  • Asigurați-vă că vă pregătiți în mod mental timp de cel puțin 15 minute pe zi, deci sunteți pregătiți mental pentru tot ceea ce veți experimenta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar