Cum să rezervați un turneu timeshare

Un turneu Timeshare este un turneu pe care îl luați de proprietate pe durată proprietate de agenți și agenți de vânzări în speranța că veți cumpăra proprietatea Timeshare. Ca un stimulent pentru a vă aduce să luați turneul sau să ascultați prezentarea, acestea oferă adesea pachete de vacanță la rate semnificativ reduse. Deși aceasta poate fi o capcană de înaltă presiune pentru unii oameni, alții profită de vacanțe mai ieftine în schimbul unor ore de timp. Alții sunt de fapt interesați de achiziționarea unui număr de timp. Dacă sunteți interesat să încercați un turneu Timeshare Total pentru a ieși din punct de vedere al proprietății de utilizare sau pentru o vacanță mai ieftină, urmați aceste sfaturi pentru a evita înșelătoriile și pentru a rezista la pitch-ul de vânzări de înaltă presiune.

Pași

Partea 1 din 2:
Rezervarea turului tău Timeshare
  1. Imagine intitulată Cartea Un turneu Timeshare Pasul 1
1. Găsiți un turneu și o prezentare a Timeshare. Multe stațiuni și destinații de vacanță vor oferi prețuri reduse la camerele de hotel în schimbul dvs., care stau printr-o prezentare a Timeshare. Aceste pachete de vacanță sunt destinații de top, cum ar fi Orlando, Cancun, Las Vegas, Anaheim, Hawaii, Miami, Hilton Head Island, Branson și Colorado.
  • Timeshare Vacance Deals pot fi găsite online prin intermediul site-urilor pachete de vacanță pentru Timeshare și site-uri de stațiuni. Ele pot fi, de asemenea, disponibile ca oferte exclusive atunci când rezervați aranjamente de călătorie către alte hoteluri.
  • Exemple de pachete de vacanță Timeshare sunt: ​​3 nopți într-un apartament cu un dormitor și 2 bilete de atracție în Orlando pentru sub 400 de dolari pentru 2 adulți și 2 copii sub 12 ani în Cancun pentru sub 500 $.
  • Multe pachete de vacanță aleg un hotel pentru dvs. bazat pe disponibilitate. Aceasta înseamnă că ați putea ajunge într-un hotel fără transport convenabil, care ar putea oferi cheltuieli suplimentare în călătoria dvs.
  • Imagine intitulată Rezervați un tur Timeshare Pasul 2
    2. Înscrieți-vă pentru Newsletters Timeshare. Multe site-uri diferite de tip Timeshare oferă oferte în pachetele de vacanță și oferte speciale prin buletine informative sau prin telefon. Când vă înscrieți pentru aceste site-uri web, le furnizați adresa dvs. de e-mail și numărul de telefon, astfel încât să vă poată contacta cu informații și oferte.
  • Aceste site-uri vă vor trimite oferte de la multe destinații diferite, cum ar fi Orlando, Hawaii și chiar Cancun.
  • Alte site-uri web vă permit să alegeți orașele în care ați fi interesați să participați la o prezentare și apoi să adună pachete din diferite stațiuni și dezvoltatori și vă oferă pachete.
  • Imagine intitulată Rezervați un turneu Timeshare Pasul 3
    3. Contactați compania Timeshare. Înainte de a vă rezerva turul TIMESHARE și acceptați pachetul de vacanță, contactați compania. Când le contactați, spuneți-i că sunteți interesat de proprietate și spuneți-le datele disponibile pentru a călători și participați la prezentare. Acest lucru asigură că va exista o prezentare în zilele vizitei dvs.
  • Prin contactarea companiei, puteți afla, de asemenea, ceea ce este inclus în prezentare, cum ar fi stimulentele și durata prezentării. În acest fel știți ce intri în prealabil și evitați orice surprize care pot ajunge cu dvs. plătiți mai mult decât ați așteptat.
  • Imagine intitulată Rezervați un turneu Timeshare Pasul 4
    4. Asigurați-vă că vă calificați pentru pachetul de vacanță. Cele mai multe oferte de pachete de vacanță de prețiune au anumite cerințe de eligibilitate pe care trebuie să le întâlniți pentru a primi ofertele de vacanță. Fiecare pachet diferă, astfel încât să vă asigurați că citiți toate calificările și imprimarea fină înainte de rezervare, astfel încât să nu plătiți prețul integral.
  • Cele mai multe pachete necesită să fiți între 25-75 de ani. Pentru unii, va trebui să fie 30.
  • Unele pachete de vacanță necesită un venit anual de gospodărie minim, cum ar fi $ 40,000- 50.000 $. Un membru al familiei trebuie să aibă un scor minim de credit stabilit de companie.
  • Anumite pachete de vacanță necesită să fii căsătorit.
  • Imagine intitulată Rezervați un turneu Timeshare Pasul 5
    5. Rezervați un turneu Timeshare. Dacă găsiți un pachet de vacanță și un turneu Timeshare care vă interesează, cercetați compania pentru a vă asigura că este legitimă. Dacă compania este legitimă și ați sunat să discutați pachetul, atunci puteți rezerva pachetul de vacanță și turneul. Înainte de a oferi nimănui dvs. informații despre Internet sau telefon, asigurați-vă că cercetați compania.
  • Înscrieți-vă pe Internet prin intermediul site-ului de vacanță sau de stațiune. Pentru a vă înscrie pentru tranzacție, va trebui să vă furnizați numele dvs. complet, adresa dvs. de domiciliu, telefonul dvs. și informațiile despre cartea dvs. de credit.
  • Rezervați vacanța la telefon. Dacă oferiți informațiile dvs. unei companii de pe Internet vă deranjează, contactați compania sau stați direct. Multe dintre aceste site-uri de prezentare Timeshare au o opțiune pentru a completa un formular sau pentru a trimite un e-mail pentru a permite unui agent să știe că sunteți interesat. Agentul vă va contacta apoi și vă puteți înscrie pentru tranzacția de la telefon.
  • Imagine intitulată Rezervați un turneu Timeshare Pasul 6
    6. Fiți pregătiți pentru taxe adăugate la factura dvs. În timp ce pachetele de vacanță sunt furnizate la o rată semnificativ mai ieftină, vă puteți aștepta, de asemenea, să adăugați taxe adăugate la factura dvs. Uneori, proiectul de lege poate fi la fel de mult cu 25% mai mult decât v-ați așteptat.
  • Aceste taxe includ taxe, taxe de stațiune zilnică, taxe de serviciu, printre alte taxe specifice vacanței.
  • S-ar putea să existe taxe suplimentare adăugate la sărbătorile, datele de vârf și zilele de weekend.
  • Imagine intitulată Rezervați un turneu Timeshare Pasul 7
    7. Participați la prezentarea Timeshare. În mod tipic, prezentările pe durată limitată sunt programate să dureze 90-120 minute în ultima zi a vacanței dvs. Dacă stați la stațiunea unde este Timeshare, vi se va cere să mergeți la un tur. Pentru a primi pachetul de vacanță actualizat, trebuie să stați prin prezentare. În caz contrar, vă pot face să plătiți pentru ofertele dvs. de vacanță.
  • Dacă au cardul dvs. de credit în dosar, stațiunea vă poate percepe diferența dintre prețul obișnuit și rata redusă pentru șederea dvs.
  • Alte promoții cu privire la Timeshare vor ține voucherul pentru șederea dvs. de ultima noapte până după ce stați prin prezentare.
  • Unele prezentări de timpuri de timp, pot ajunge la durată pe toată ziua, în ciuda revendicării a fi doar 90 de minute.
  • Partea 2 din 2:
    Evitarea înșelăciunilor și a presiunii vânzărilor
    1. Imagine intitulată Rezervați un turneu Timeshare Pasul 8
    1. Nu simțiți presiunea de a rezerva un pachet de vacanță sau o perioadă de timp. Multe site-uri web au cronometre ticking pentru a vă face să credeți că trebuie să acționați sau să pierdeți pe specială. În realitate, aceste oferte sunt de obicei disponibile pe tot parcursul anului de stațiuni ca o modalitate de a vă face să aflați despre serviciile. Aceste oferte au fost create ca un instrument de vânzări pentru a obține cupluri și familii calificate pentru a vizita o stațiune și pentru a afla despre serviciile de stațiuni.
    • Nu cădeți pentru smoale de vânzări care vă împiedică să vă angajați imediat. De multe ori, agentul de vânzări va folosi o revendicare tactică că oferta va expira sau că este o ofertă de o singură dată.
    • Dacă sunteți serios interesat de un număr de timp, faceți o decizie informată în loc să cumpărați deoarece vă este frică o înțelegere va scădea. Nici o înțelegere nu este atât de bună încât nu veți putea găsi una comparabilă în altă parte.
  • Imagine intitulată Rezervați un turneu Timeshare Pasul 9
    2. Faceți-vă temele înainte de a cumpăra un pachet de vacanță. Înainte de a da nimănui banii, cercetați compania. Majoritatea statelor au orientări stricte prin care companiile care oferă pachete de călătorie trebuie să respecte. Aflați dacă compania este o companie legitimă înainte de a le oferi informații despre bani sau informații despre card de credit. Contactați-le, discutați cu oricare dintre agenții lor și solicitați o comparație a prețurilor.
  • Priviți dincolo de internet. Încercați să aflați dacă compania este înregistrată prin departamentele locale, de stat sau guvernamentale.
  • Încercați să căutați Biroul de afaceri mai bun sau prin Societatea Americană de agenți de turism.
  • Imagine intitulată Rezervați un tur de €share Pasul 10
    3. Realizați că certificatele de vacanță sunt o idee rea. Achiziționarea certificatelor de vacanță pentru o vacanță viitoare sau pentru a fi spus că nu aveți nevoie să cunoașteți datele de călătorie astăzi, poate fi o înșelătorie. De asemenea, fiți atenți la cineva care vă presează să vă gândiți la telefon. Cumpărarea unui voucher de vacanță sau un certificat de călătorie nu înseamnă că aveți o vacanță garantată prin stațiunea de alegere. Dacă compania de marketing sau call center iese din afaceri, îți pierzi pachetul de vacanță.
  • Nu aveți încredere în nimic pe care îl primiți prin poștă, prin e-mail sau prin fax.
  • Nu oferiți niciodată informații despre cartea dvs. de credit nimănui care te-a chemat mai întâi. Aceasta ar putea fi o înșelătorie. În schimb, investigați și returnați apelul Dacă descoperiți afacerea este legitimă.
  • Imagine intitulată Rezervați un turneu Timeshare Pasul 11
    4. Feriți-vă de ceva gratuit. Nu credeți că ofertele care pretind că ați câștigat o vacanță gratuită. Acestea sunt adesea escrocheri care vizează obținerea informațiilor despre cardul dvs. de credit. Aveți grijă la orice anunțuri nesolicitate pentru pachetele de vacanță cu preț redus. Aceste vacanțe gratuite necesită de multe ori să furnizați cardul dvs. de credit pentru o mică taxă de procesare. Dacă ajungeți cu un pachet de vacanță, ați plătit deja câteva sute de dolari în taxe. Dacă credeți că pachetul de vacanță pare prea bun pentru a fi adevărat, probabil că sunteți corect.
  • Nu există nici o cumpărare, obțineți o ofertă gratuită. Aceste promoții sunt oferite de stațiuni cu intenția ca compania de marketing să le vândă pentru un preț stabilit. Aceste stațiuni nu doresc să vii în stațiunea lor cu un pachet gratuit de vacanță pentru călătoriile de anul viitor. Ei încearcă să vă vândă un serviciu de vacanță. Acest lucru este complet împotriva tuturor termenilor și condițiilor pe care stațita le-a stabilit și ar trebui să le raporteze direct.
  • Imagine intitulată Rezervați un turneu Timeshare Pasul 12
    5. Utilizați întotdeauna o afacere înregistrată din SUA care lucrează din SUA. Există multe companii care susțin că sunt bazate pe noi și într-adevăr de lucru din alte țări. Nu corespundeți persoanelor numai prin e-mail. În schimb, discutați cu ele la telefon sau la un proprietar, coordonator de călătorie sau agent de rezervare.
  • Mulți escroci străini primesc numere de telefon din SUA pentru a face ca consumatorii să creadă că sunt locali. Trebuie să investighezi compania pe care o vei face Cumpărați tamplul dvs Pachetul de vacanță înainte de a le oferi bani.
  • Imagine intitulată Cartea Un turneu Timeshare Pasul 13
    6. Evitați să fiți presați să cumpărați un număr de timp. Scopul final al unei prezentări sau turneu de la Timeshare este de a vă face să cumpărați un număr de timp. Vânzătorii vor folosi multe tactici de vânzări, inclusiv pentru a vă face să vorbiți cu 3-4 reprezentanți de vânzări care fiecare mai mic prețul și mai mult. De asemenea, s-ar putea să vă facă să vă simțiți vinovați pentru a lua pachetul de reduceri, pentru că ați pierdut timpul sau că nu cumpărați pentru că nu se vor plăti dacă nu cumpărați de la ei. Nu cădeți pentru asta.
  • Asigurați-vă că cereți perioade de anulare. Majoritatea vânzătorilor nu vă vor spune despre dreptul dvs. de a anula dacă vă înscrieți pentru un număr de timp.
  • Nu conduceți un vânzător pe. Dacă nu aveți intenția de a cumpăra, nu vă prefaceți că sunteți mai interesați decât sunteți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar