Cum să obțineți biletele hamilton

Hamilton este unul dintre cele mai populare muzicale din ultimul deceniu, cu o coloană sonoră premiată și atât pe Broadway, cât și de cele din afara Broadway-ului din Statele Unite și Regatul Unit. Dacă doriți să obțineți Hamilton Bilete ASAP, sunteți în noroc. Puteți cumpăra cu ușurință Broadway, US Tour sau Bilete Londra online sau în persoană la locul corespunzător până la câteva luni în avans. Și, chiar dacă biletele vinde, puteți verifica întotdeauna linia de anulare, vă puteți alătura unul dintre mai multe loterii de bilete sau cumpărați bilete cu mult în avans, deoarece locul de desfășurare le face disponibile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cumpărarea biletelor Broadway
  1. Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 1
1. Achiziționați bilete Broadway în persoană la box-office. Dacă locuiți lângă New York City și puteți aștepta câteva luni pentru a vedea Hamilton, Achiziționați bilete la Broadway Box office. Deși cea mai proastă opțiune, cumpărarea biletelor Box Office este cea mai sigură și mai ușoară modalitate de a găsi localnici Hamilton Bilete.
  • Cumpărați bilete de birou cu cel puțin 3-6 luni în avans pentru a vă asigura că obțineți data și locurile pe care le doriți.
  • Dacă căutați Hamilton bilete în următoarele câteva săptămâni, încercați o altă metodă pe măsură ce biroul de box va fi probabil vândut.
  • Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 2
    2. Cumpărați bilete online prin Broadway sau Ticketmaster. Potrivit oficialului Hamilton Site-ul web, cele 2 locuri oficiale pentru a cumpăra bilete online sunt Broadway și Ticketmaster. Rezervați biletele online cu cel puțin câteva luni în avans, mai ales dacă călătoriți în New York City, pentru a vă asigura că obțineți locuri.
  • Puteți găsi paginile Broadway și Ticketmaster pentru Hamilton Bilete la:
  • Broadway: https: // Broadway.com / spectacole / Hamilton-Broadway /.
  • Ticketmaster: https: // Ticketmaster.COM / Hamilton-NY-Bilete / Artist / 2095830.
  • Cumpărarea prin Ticketmaster sau Broadway elimină șansele de bilete frauduloase pe care le pot purta site-uri de vânzare la bilete secundare.
  • Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 3
    3. Achiziționați bilete de îngrijire-tix ca o donație deductibilă fiscală. Care-tix este o organizație condusă de Broadway, care donează profiturile biletelor la capitalurile de capital SIDA. Fiecare bilet este de 650 USD, care include o donație de 1021 dolari deductibilă, iar Scaunele sunt situate în apropierea celui de-al 14-lea rând, orchestra laterală.
  • Puteți cumpăra îngrijire-tix Hamilton Bilete online la http: // BroadwayCares.Org / _Events - Bilete / Care-Tix-for-Hamilton.
  • Utilizați îngrijirea-tix pentru a cumpăra bilete cu cel puțin o lună în avans.
  • Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 4
    4. Deveniți un membru TDF pentru a cumpăra bilete mai ieftine în avans. Fondul de dezvoltare a teatrului (TDF) oferă un membru anual care oferă bilete ieftine Broadway câteva zile sau săptămâni înainte de un spectacol. Dacă doriți ieftin Hamilton Bilete în următoarele câteva luni, înscrieți-vă pentru a deveni membru TDF.
  • Puteți deveni membru TDF la https: // TDF.Org / NYC / 10 / TDF-membru.
  • Toți membrii TDF trebuie să plătească o taxă frontală de 35 USD pentru a se alătura.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea biletelor Broadway Sold-out
    1. Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 5
    1. Înscrieți-vă pentru Hamilton Loteria biletelor pentru bilete viitoare ieftine. Înscrierea pentru loterie este o modalitate rapidă, ieftină de a cumpăra bilete de scurtă durată. Prin trimiterea numărului dvs. și prin plata unei taxe mici, puteți deveni eligibil pentru viitoare Hamilton bilet de avion.
  • Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 6
    2. Alatura-te Hamilton Linia de anulare pentru biletele de aceeași zi. Broadway oferă o sumă limitată de aceeași zi Hamilton Scaune după ce oaspeții anulează. Stați în linia de anulare de la începutul dimineții în dimineața, deoarece biletele sunt primele, mai întâi servi.
  • Mai trebuie să plătiți prețul integral pentru biletele de anulare.
  • Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 7
    3. Încercați tombola TDF pentru scaune ieftine de casă. Fondul de dezvoltare a teatrului (TDF) funcționează ocazional Hamilton Tablă de bilete pentru membri și non-membri. Fiecare tombolă costă 5 USD pentru a se alătura șanselor de a câștiga bilete de casă, cele mai bune locuri în teatru.
  • Puteți găsi și vă puteți alătura tombolelor viitoare la TDF.Org.
  • Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 8
    4. Urmăriți următorul bloc de bilete viitoare dacă nu puteți găsi niciunul. Hamilton Biletele vinde în mod general în blocuri de mai multe luni sau sezoane. Dacă toate biletele de sezon vinde și nu puteți cumpăra bilete, verificați Hamilton Site-ul oficial pentru știri despre vânzările de bilete.
  • Accesați oficialul Hamilton Site-ul la HTTPS: // HamiltonMusical.COM /.
  • Metoda 3 din 3:
    Achiziționarea de bilete de turism din Londra sau SUA
    1. Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 9
    1. Cumpărați bilete de turneu din Londra sau SUA ca o alternativă mai ușoară. Dacă locuiți în afara orașului New York sau în Statele Unite, văzând turneul din Londra sau SUA Hamilton poate fi mai convenabil. Deși este încă popular, aceste turnuri vinde mai rar decât Broadway originale Hamilton și poate avea mai multă flexibilitate pentru biletele de scurtă notificare.
  • Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 10
    2. Verificați datele turistice din apropiere pentru turul american. Hamilton este curent de turneu din SUA până la cel puțin 2020. Vizitați site-ul oficial al turului pentru a urmări unde este vorba de turneul este acum și căutați întâlniri turistice lângă dvs.
  • Puteți găsi programul de turneu din SUA la HTTPS: // HamiltonMusical.Com / US-Tour / Bilete.
  • Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 11
    3. Cumpărați bilete oficiale prin TicketMaster sau Locul de joc. Hamilton Oferă 2 surse oficiale pentru a cumpăra bilete de turism sau Londra. În funcție de preferințele dvs., puteți cumpăra bilete online sau în persoană din locația însăși sau de pe site-ul TicketMaster.
  • Cumpărați-vă Hamilton bilet de îndată ce pre-vânzare începe să vă asigurați că obțineți un bilet. Deși este mai puțin probabil, Hamilton Tour poate vinde, de asemenea.
  • Imagine intitulată Get Bilete Hamilton Pasul 12
    4. Verificați pentru turneul și alternativele din Londra pentru nopțile vândute. Unele locații off-Broadway oferă, de asemenea, loterii, linii de anulare și alte modalități de a asigura biletele vândute. Contactați locația pentru a afla despre politicile lor de vânzare de bilete și cum să cumpărați bilete pentru spectacole vândute.
  • Fiecare loc de întâlnire din SUA are politici diferite. Contactarea locului dvs. local este cea mai bună modalitate de a primi informații exacte, actualizate.
  • sfaturi

    Avertizări

    Evitați să cumpărați bilete de pe site-uri de vânzare online neoficiale, cât mai multe se stabilesc taxe de bilete ridicate, fie vânzând bilete frauduloase.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar