Cum să fii o regină de drag

Indiferent dacă vă ocupați la miezul nopții ca o femeie în hainele soției dvs., aveți o dorință secretă, arzătoare de a cânta Cher "Daca as putea intoarce timpul" Pe scenă sau doriți să vă deplasați cu adevărat lucrurile în jurul orașului ca o femeie cu normă întreagă, va trebui să vă transformați figura masculină într-o diva frumoasă, feminină. Odată ce ați obținut aspectul, puteți începe să vă dezvoltați persona, să vă integrați în comunitatea dvs. de dragare locală și poate chiar începe să vă plătiți.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea aspectuluiDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Fii o regină de drag 1
1. Decideți dacă veți fi sau nu rade și nu ce Vei rade. Când vine vorba de aspectul unei regine de drag, nu există nici un mod potrivit sau greșit de făcut. Unii bărbați își ravează întregul corp, unii bărbați își ravează doar fețele și cu pieptul lor, iar alții nu se rave deloc. Acesta din urmă este denumit "urs" sau "Skag" trage. Care este persoana ta?
  • Dacă aveți o mulțime de păr și tu do Doriți să o radeți, să-l tăiați cu foarfece de siguranță mai întâi. Apoi rade - imediat după un duș este cel mai bun.
  • De asemenea, puteți merge la o ceară completă a corpului. Vei ieși cu un corp fără păr și o apreciere nouă pentru ce trec femeile.
  • Imagine intitulată Fii o regină de drag 2
    2. Decideți dacă veți merge mari sau mici. HIP PADS Adăugați curbe, dar subțire este în. În cele din urmă, depinde de tine. Cinchii de talie vin, de asemenea, la îndemână - mai ales dacă sunteți puțin greu în mijloc. Din nou, aceasta este o chestiune de personalitate. E mai mare și mai mare decât viața? Sau este ea petita și demura?
  • Aruncați o privire la tipul corpului. Cât de largă este pieptul tău? Cât de înguste sunt șoldurile tale? Sunt foarte diferite sau la fel? Dacă nu aveți un răspuns automat, este posibil să fie util să încercați doar câteva rochii cu și fără săpături în poziție. Apoi puteți vedea care parte a spectrului preferați.
  • Imagine intitulată Fii o regină de drag 3
    3. Aveți grijă de biții tăi bărbăți. Când vine vorba de a căuta feminin, oamenii lipsesc la etaj și suprasolicitarea de mai jos. Iată elementele de bază ale căutării mai feminine:
  • Puneți în jos de jos. Doar pune totul între picioarele tale. Chiloții de femei sunt confortabili și suficient de netede pentru a ține totul în poziție, deși ați putea obține și o gaff (foarte asemănătoare cu chiloții femeilor). Sprijină îmbrăcăminte precum spanx sau chilot de lucru prea mare. Dacă faci o gafă, stai jos cu gafful tras până la coapse. Tuck fiecare testicul și în sus în cavitatea dvs. abdominală. Împingeți-vă penisul între picioare și trageți în sus Gaff.
  • Obțineți un sutien bun. Pentru dimensionare, măsurați în jurul pieptului la câțiva centimetri sub sfârcuri. Pentru dimensiunea paharului, mai mare nu este mai bună - b sau c pare mai natural. Orice va umple acele pahare, dar cutile de pui sau agenți de ameliorare a sanilor de silicon vor arăta și se simt reale. În ceea ce privește scindarea, este o iluzie, creată cu Pecs și Bandă. Începeți prin a ține pe Pecs cu o singură mână. Luați o bandă de bandă medicală și aplicați-o ca o cană, care rulează de la submarinul dvs. în cavitatea pieptului.
  • Imaginea intitulată Fi un pas de regină de drag 4
    4. Investiți în unele machiaj sălbatic - și începeți să o utilizați. Nici o regină de drag este completă fără fața ei și cea mai mare "fețe" sunt alcătuite din nuanțe sălbatice de machiaj (și gene false) care pot fi văzute din 50 rânduri înapoi. Nu este ușor, nici. Unii rapoarte de regine nu sunt mulțumiți de capacitatea lor de a-și face propriul machiaj pentru un an întreg. Deci, începeți să faceți propria dvs. acum - veți aprecia practica.
  • Poate fi tentant să o facă pe altcineva pentru dvs., dar nu doriți să depindeți de faptul că oricine altcineva se află la domnia performanței dvs. Și dacă o poți face singur, poți să-ți dai masca ca personal evoluează.
  • Nu sunteți sigur de unde să începeți? Există tone de tutoriale pentru a face drag machiaj online. Este, de asemenea, o idee bună să discutați cu prietenii și confidenții care au expertiză în acest domeniu. Ar putea să o facă o dată pentru a crea un șablon și ați putea să lucrați de acolo.
  • Imaginea intitulată Fii o regină de tragere Pasul 5
    5. Începeți să creați garderoba noului dvs. persona. Este cealaltă jumătate de diva dinamică? Ea este fata de lângă ușă sau este ea aprinsă și feroce? Ar purta rochii lungi, elegante sau mini-fuste și topuri tuburi? Împreună cu machiajul, acesta este locul în care tragerea începe să devină costisitoare. Începeți doar prin asamblarea unuia sau a două costume. Pe măsură ce vă dezvoltați actul, puteți asambla mai mult.
  • Utilizați fuste și rochii pentru a ascunde ceea ce trebuie să vă ascundeți. Sunt confortabile și feminine, de asemenea.
  • Alegeți topurile cu umeri mai largi, mâneci mai lungi și tasimile coborâte pentru torsuri mai lungi.
  • Purtați tocuri înalte. Nimic nu vă face picioarele mai sexy decât o pereche de tocuri înalte, dar sunt greu de găsit în dimensiuni mari la magazinele generice. Site-urile de îmbrăcăminte transversale vin într-adevăr la îndemână aici (și pot pentru haine, de asemenea).
  • Imaginea intitulată Fii o regină de tracțiune Pasul 6
    6. Cumpărați o perucă frumoasă. Șansele nu veți putea să creșteți un cap sănătos de păr lung, ondulat, luxos în următoarele câteva săptămâni, deci o perucă este cel mai bun pariu. Și când vine vorba de peruci, spre deosebire de alte lucruri, calitatea se reflectă în preț. E o blondă, o brunetă sau o roșcată? Curl sau drept?
  • Și să aibă grijă și de ea. Perucile sunt surprinzător de dezintegrare foarte ușor. Când cumpărați a ta (în mod ideal o veți cumpăra în persoană, astfel încât să puteți încerca atunci și acolo), întrebați despre îngrijire. Cum puteți prelungi viața perucei tale? Expertul cu care aveți de-a face vă va oferi sfaturi privind periajul și depozitarea.
  • Partea 2 din 3:
    Sa fii platitDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată Fi un pas de regină de drag 7
    1. Pregătiți-vă personalul, actul ei și alegeți un nume. Odată ce ai tot ce ai nevoie uite Ca o regină de drag, trebuie să ai personalitatea și actul să-l susțină. Alegeți-vă numele cu atenție și asigurați-vă că se potrivește cu cine sunteți - ceva mai rafinat ca la șnursul Royale, sau ceva edgy, ca detox? E o diva, o dansatoare,? Cum interacționează cu ceilalți, fanii sau nu? Este dulce și sultry sau picant și bossy?
    • Multe regine aleg un nume de familie, și cel mai de obicei împrumutau cel al lor "trage mama," Regina de drag stilul lor este foarte puternic influențată de, totuși, nu trebuie să faceți acest lucru.
    • Odată ce ați determinat personalitatea ei, alegeți o melodie pe care o va face "cânta" și "dans" la (va trebui doar să dimeți cuvintele și puteți scăpa cu mișcarea pe scenă). Memorați versurile ca ziua de naștere - ultimul lucru pe care doriți este să fiți blocat în fața unui mic ca un cerb în faruri.
    • La început, vă faceți griji că aveți două sau trei melodii sub cureaua dvs. Puteți să faceți aceste lucruri peste și la diferite locații. După cum știți, veți dori să vă măriți repertoriul.
  • Imagine intitulată Fii o regină de tracțiune Pasul 8
    2. Audiție la cluburi locale și pentru evenimente. Unde în zona dvs. prezintă vitrine? Când afli, du-te la ei. Verificați cum funcționează. Faceți discuții mici cu fetele și proprietarul sau hostess-ul. Cum puteți audiția? Cu cât devii mai mult o parte a acestei comunități, în drag sau nu, cu atât mai ușor va fi să obțineți un loc pe scenă.
  • Aceasta nu este o audiție de teatru. Când le arătați lucrurile voastre, fiți decolați la părul și machiajul complet și în cel mai bun costum. Sperăm că vei nob un loc săptămânal în spectacolul lor.
  • Imagine intitulată Fii o regină de drag
    3. Fi dispus să înceapă să lucreze pentru aproape nimic, sau chiar gratuit. Când cariera ta este doar în dimineața, banii nu se vor rula. Unele locuri oferă pur și simplu experiență ca plata, alții bea, iar sfârșitul superior ar putea să se rostogolească în $ 50- $ 100. Deci, nu renunțați la slujba de zi încă până când sunteți prețurile de numire.
  • Evenimentele de caritate reprezintă o parte importantă a experiențelor de carieră ". Este o modalitate excelentă de a vă aduce numele acolo și Pentru a vă arăta sprijinul. Cu toate acestea, evenimentele de caritate, în general, nu plătesc. Nu faci asta pentru bani, faci asta pentru a face parte dintr-o comunitate.
  • Imaginea intitulată Fii o regină de drag
    4. Cheltuiți bani pentru a face bani. Trageți nu este ieftin. În plus față de un stil de viață, este a foarte Hobby scump. Veți cheltui sute, dacă nu mii, de dolari pe make-up, peruci, haine și pantofi. Trebuie să arăți bine! În această industrie, va trebui să cheltuiți bani pentru a arăta bine și trebuie să arătați bine să faceți bani.
  • Foarte puține regine de drag le fac profesional. Marea majoritate o face în timpul liber ca și după 9-5 pasiune.
  • Imagine intitulată Fi un pas de regină de drag 11
    5. Dezvoltați un repertoriu mai larg și mai expansiv, deoarece experiența dvs. crește. La fel ca un comedian poate obține doar atât de multe spectacole din materialul său înainte ca el să vină cu o nouă schiță, o regină de tragere poate efectua numai "Loveste-ma iubire inca o data" Înainte de a lucra la un nou act. Când vă simțiți gata pentru o nouă provocare, mergeți la el. Ce alte cântece ar lua personalul tău? Ar face-o drept sau ar juca comedia? Lucrează mulțimea și folosește participarea la audiență? Ce face melodia ei unică?
  • Și cu aceasta vine costume noi și machiaj nou. Dacă sunteți într-un buget strâns, consultați ce bucăți din costumul anterior puteți lucra într-unul nou, poate cu noi accesorii și încălțăminte.
  • Partea 3 din 3:
    Rafinarea personalului dvsDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată Fi un pas de regină de drag 12
    1. Alegeți ce fel de regină doriți să fiți. O mulțime de oameni au această concepție despre o regină de drag ca o diva ultimă, mare și snarky, cu o atitudine contrară decât tocurile ei de șase inci. Acest lucru nu este întotdeauna cazul. De fapt, nu Fiind acest lucru poate face ca actul dvs. mai interesant. Iată o sursă de inspirație:
    • Tipul reginei de frumusețe, ca și Shangela, este o persoană pe care nu ați ști niciodată că era un bărbat.
    • Dena Cass este dansatorul. Când o vezi pe scenă, știi tipul ei.
    • Detoxul este o fashionista. O privire la costumele ei și devine clar.
    • Nina West este un bun exemplu al tipului unic. Există câteva regine care merg la bataia tamburului lor și funcționează.
  • Imaginea intitulată Fii o regină de tracțiune Pasul 13
    2. Lăsați-o să se dezvolte. Pe măsură ce vă dezvoltați personajul, veți observa că ea și ea "masca" evoluează în timp. Lucrurile pe care le-ai obișnuit nu vor mai fi aplicabile și asta merge și pentru părul, machiajul și hainele. Când ceva nu mai simte bine, este pentru că ea este o parte din tine și ea o depășește. Asta e complet normal, bun sentiment. Înseamnă că o rafinezi în cine ar trebui să fie.
  • Imagine intitulată Fii o regină de tracțiune Pasul 14
    3. Sprijini alte regine și comunitate, indiferent de ce. Pentru mulți, făcând dragul nu este doar despre a face drag. Este vorba de a fi acasă. Nu numai că sunteți acasă în persoana voastră, dar sunteți acasă cu colegii și fanii voștri. După ce plecați de pe scenă, slujba dvs. nu este făcută. Te-au înscris pe tine, acum le înveseli. Camaraderie este ceea ce păstrează mulți și, în loc să se simtă competitiv, cele mai multe medii de drag sunt despre a da o aură de dragoste și acceptare.
  • Oamenii care doresc să facă tragere și să fie în acest mediu vă caută pentru a fi familia, fără a vă căuta greșelile. Mulți oameni, deși fără nici un fel, trec printr-o anumită tranziție sau un conflict interior și este acest tip de mediu care îi face să se simtă bine. Fi o parte din ea, și te vei îndrăgosti de drag și mai mult.
  • Imagine intitulată Fii o regină de tracțiune Pasul 15
    4. Ignorați adversitatea. Să ne confruntăm cu asta: Fiind o regină de drag, nu este o sarcină ușoară. Dacă viața gay poate fi și mai dificilă și dacă nu sunteți, vă puteți aștepta la întrebări despre viața personală până când vacile vin acasă. Vor fi oameni care vor fi "Nu-l obțineți," care credeți că doriți să fiți o femeie și care vă judecă. Ei nu servesc nici un loc în viața ta. Periați-l, pentru că sunteți fabulos.
  • Lasă gândurile bune să fie sabia și scutul tău. Comunitatea pe care o vei ajuta să-ți dezvolți pozitivitatea. Când sunteți înconjurați de alții care vă ajută să vă simțiți bine și să vă faceți tot ce este mai bun, este greu să nu gândiți pozitiv. Când vine adversitatea, puteți trupe împreună, făcându-vă fiecare dintre voi în mod individual mai puternic.
  • Imagine intitulată Fii o regină de tracțiune Pasul 16
    5. Știți că mai mare decât viața este doar dimensiunea potrivită. Indiferent cine sunteți, indiferent de ceea ce arăți, indiferent de viața ta de casă sau abilitățile de carieră, puteți fi acceptat în comunitatea de drag. Singura cerință este că vă lăsați să strălucească la fel de strălucitoare cum puteți străluci. Sunteți gata să luați saltul?
  • Nici măcar nu trebuie să fii un om pentru a fi o regină de drag. Cu o personalitate mai mare decât viața și un set frumos de gene false, puteți lua lumea, indiferent cine sunteți (sau ceea ce aveți acolo). Dar cu siguranță ajută să fie mai mare decât viața.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că există multe tipuri de regine de drag, cum ar fi acele Sharon pe cursa de drag Rupul și Dame Edna Everage (Barry Humphries) sau trageți împărați, cum ar fi Lady Gaga îmbrăcată în timp ce Jo Calderone.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar