Cum să fii fotogenic (bărbați)

Privind bine în fotografii este greu, pentru bărbați la fel de mult ca femeile. Nu este un sentiment minunat să privești înapoi pe o fotografie care nu ți-a capturat partea bună, dar prin acordarea unei atenții suplimentare la expresiile dvs. faciale, camera dvs. foto și aspectul dvs. general, vă puteți face să ieșiți în afara fiecărei fotografii și arata bine să o facă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Accentuând fața ta
  1. Imaginea denumită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 1
1. Zâmbiți cu adevărat pentru camera foto. Încercați să nu arătați dinții de fund, deoarece poate aduce o atenție deosebită gurii dvs. și poate să apară mai mari în fotografii. În afară de asta, nu gândiți prea mult despre asta și încercați doar să vă arătați cel mai mult Față fericită autentică. Dacă încă mai găsești zâmbind ciudat în fața camerei, încercați să călcați cuvântul "joi", mai degrabă decât "brânză", deoarece creează o formă mai realistă a gurii zâmbitoare.
  • Dacă doriți să arătați zâmbetul cel mai autentic râs, spuneți-vă o glumă sau gândiți-vă la ceva amuzant înainte ca fotografia să fie luată, iar fața voastră se va aprinde în mod natural!
  • În mod conștient, punerea limbii în spatele dinților când zâmbești vă poate ajuta să vă faceți zâmbetul să pară mai complex și mai autentic în fotografii.
  • Imagine intitulată Fit Fotogenic (bărbați) Pasul 2
    2. Curățați-vă părul și curățați părul facial. Este important să fiți îngrijit pentru fotografii și pentru a privi foarte mult viața de zi cu zi. Asigurați-vă că părul dvs. facial este alcătuit perfect și folosește un aparat de ras electric pentru a raționa de pe firele de păr zdrențuite.
  • Dacă aveți păr lung, încercați să o păstrați departe de fața voastră și să vă gândiți să o puneți într-un bun de la un bărbat de coadă sau la modă ca să nu vă ocupați de caracteristicile dvs.
  • Dacă știți că imaginea dvs. va fi luată în viitor, luați în considerare obținerea unei tunsori pentru a vă stimula încrederea în aspectul dvs.
  • Imaginea denumită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 3
    3. Uită-te departe de cameră pentru a arăta profilul tău lateral. Cu fața în fața camerei, poate face ca maxilarul să apară diferit decât ar putea în viața reală. Întoarceți-vă capul la aproximativ 10 până la 15 grade distanță de cameră - bărbia și linia de maxilanță vor apărea mult mai puternică și veți avea un aspect sincer în fotografie.
  • Puteți să vă înclinați ușor capul pentru un efect similar. Acest lucru vă ajută să vă concentrați focul de pe față și să vă evidențiați bărbia.
  • Imaginea denumită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 4
    4. Evitați să căutați direct în lentila camerei în fotografii. Fotografia în stil candidat poate face ca subiectul să se simtă mai misterios și mai sigur. Indiferent dacă vă confruntați cu camera sau vă uitați ușor, evitați privirea de la obiectivul camerei poate face minuni pentru a vă face să arătați mai mult "în momentul în care" Într-o fotografie și aduceți atenția spectatorului la alte caracteristici decât ochii tăi.
  • Imaginea denumită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 5
    5. Aveți grijă de pielea dvs. în mod regulat. Îngrijirea pielii este un obicei bărbații tind să treacă în favoarea cautării accidentate, dar este important să aveți o față bine spălată și să acorde o atenție la nivelul și marcajele. În epoca modernă a camerelor HD din buzunarul fiecăruia, chiar și problemele minore pot apărea mai proeminent într-o fotografie.
  • Luați în considerare cumpărarea unei fețe zilnice spălați sau acordați mai multă atenție spălarea feței în duș în fiecare zi. Vă veți uimi cu cât de mult se îmbunătățește starea pielii în doar câteva săptămâni.
  • Metoda 2 din 3:
    Acordarea atenției stilului dvs
    1. Imaginea denumită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 6
    1. Alegeți hainele care se potrivesc cu aspectul dvs. Fotografierea cu un tricou alb, pantaloni de marfă și sandalele Velcro nu vă vor face favoruri în jocul fotogenic. Încercați să găsiți haine care merg bine cu hainele pe care le dețineți deja și nu vă fie frică să încercați ceva diferit. Uneori, soiul este condimentul vieții.
    • Hainele pot fi cea mai ușoară modalitate de a vă îmbunătăți apariția în general, dar nu va fi întotdeauna suficientă pentru a vă face fotogenic.
    • Purtând haine care vă fac să vă simțiți încrezători și frumos este mai important decât alegerea celor mai trences stiluri.
  • Imagine denumită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 7
    2. Alegeți culorile care accentuează caracteristicile dvs. Dacă aveți părul roșu, de exemplu, ar trebui să încercați să evitați verde și albastru, deoarece aceste culori se confruntă cu portocaliu, în timp ce culorile ca maro și gri nu distrage atenția de la părul tău colorat. Dacă aveți pielea ușoară, culorile întunecate pot funcționa bine pentru a contrasta tenul dvs., în timp ce dacă aveți piele întunecată, culorile luminoase pot crea un efect similar.
  • Hainele albe și culorile mai ușoare au tendința de a-și face purtătorul lor să apară mai mult și sunt recomandate pentru bărbați slabi și subțiri.
  • Hainele negre și culorile mai întunecate au un efect de slăbire și sunt recomandate pentru bărbați plus și mai mari.
  • Imaginea denumită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 8
    3. Testați aspectul nou și practica Posing în oglindă, nimeni nu se uită! Dacă ajungeți să cumpărați un nou costum, obțineți o tunsoare diferită, sau doriți doar să încercați câteva expresii diferite și poziționați în oglindă, vedeți cum arată dvs. vă reunesc înainte de ao aduce în lume.
  • Metoda 3 din 3:
    Perfecționarea camerei foto
    1. Imaginea denumită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 9
    1. Stați cu încredere cu umerii înapoi. Stați la fel de înalt ca și dumneavoastră și împingeți pieptul ușor cu umerii înapoi. Acest lucru vă face să apară mai înalt, dar mai puternic în fotografii, ca un piept proeminent și o postură corectă în picioare poate transmite o sentimentul de încredere.
    • Având postura corectă este esențială pentru a apărea încrezător și fotogenic pe cameră. Practicați în fiecare zi pentru a vă îmbunătăți poziția, nu doar pentru cameră, ci pentru sănătatea fizică proprie, de asemenea.
  • Imaginea numită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 10
    2. Nu stați prea aproape de camera foto din Fotografii de grup. În fotografiile de grup, persoana care stă în fața va părea întotdeauna a fi mult mai mare decât prietenii lor, chiar dacă nu este cazul.
  • Alternativ, dacă sunteți o persoană mai mică, în picioare mai aproape de partea din față, vă poate face să apară mai proeminent în fotografie. O persoană mai mare ar trebui să urmărească întotdeauna să fie în spate.
  • Imagine denumită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 11
    3. Faceți fotografii de mai sus ori de câte ori este posibil. Cereți persoanei care ia fotografia să o ia în picioare în timp ce sunteți așezat. Fotografiile de mai jos pot face oamenii să pară imens și să facă gâtul să pară grăsime, în timp ce fotografiile de sus pot reduce acest lucru și pot aduce atenția la maxilarul și bărbia.
  • Dacă luați un autos, nu luați-o direct. În schimb, ridicați telefonul ușor deasupra ochilor și înclinați-vă capul spre cameră ușor pentru același efect.
  • Imagine denumită Fii fotogenic (bărbați) Pasul 12
    4. Încercați să anticipați click camera și clipiți în prealabil. Clipește în timpul fotografiilor este numărul 1 de a vă ruina prezența camerei. Încercați să clipeați de câteva ori câteva secunde înainte ca toată lumea să fie pregătită pentru fotografie și vă puteți salva atât timpul cât și jena, fără a fi nevoie să faceți o altă lovitură.
  • sfaturi

    Du-te peste imagini mai vechi despre tine și fii critic față de aspectul tău. Ați zâmbit prea mult într-unul sau începeți să obțineți o privire la un aspect glazurat în altul? Acordați atenție lucrurilor pe care le puteți îmbunătăți și faceți încet pași pentru a vă face fotografii viitoare cele mai bune rezultate pe care le pot fi.

    Avertizări

    Haine noi, tunsori și aspect nu vor fi întotdeauna suficiente pentru a vă simțiți fotogenic de fiecare dată. Secretul real are încrederea în sine pentru a vă deține aspectul dvs., indiferent de ar fi și să faceți ajustări în mod continuu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar