Cum să traversezi

Crossdressing este actul de estompare a liniilor de gen estetice prin purtarea îmbrăcămintei purtate în mod tradițional de sexul opus. Bărbații se pot îmbrăca pentru a arăta ca femeile, în timp ce femeile se pot îmbrăca ca niște bărbați. Acest lucru se poate face de către oameni care se bucură de încrucișare periodic, precum și cei care aleg să adopte o identitate ca celălalt sex. De asemenea, poate fi la îndemână pentru oameni precum actorii care pot fi chemați să joace un alt gen într-un rol. În timp ce nu există nici un mod potrivit sau greșit de a încrucișa, acest articol poate fi folosit ca ghid prin procesul complicat de trecere a sexului prin articolele de îmbrăcăminte pe care alegeți să o purtați.

Pași

Metoda 1 din 2:
Bărbați la femei
  1. Imagine intitulată Crossdress Pasul 1
1. Alegeți un model de rol. Tragând cu succes o transformare de sex masculin-la-feminin va depinde de alegerea unui tip de corp feminin pentru a emula. Femeile au curbe feminine, dar diferă în modul în care este prezentată.O gimnastă petită va fi diferită de o VAMP voluptoasă, care va fi, de asemenea, complet diferită de o doamnă veche dulce.
  • La alegerea unui model de rol pentru a emula, este mai ușor să alegeți o figură feminină care are același tip de corp general ca tine.
  • Marilyn Monroe, de exemplu, este un bun exemplu al unei femei cu o figură de hârtie, care nu este deosebit de subțire și înălțime medie.
  • Prezentarea brienității lui Tarth pe joc de tronuri poate folosi o construcție mai musculară.
  • Desigur, este posibil ca acuratețea să nu fie punctul. Dacă se îmbracă pentru efectul comedic, nu ezitați să mergeți la exact opusul. Un exemplu ar fi pus un bărbat muscular mare într-un costum de zână.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 5
    2. Controlați-vă fața. Caracteristicile dvs. faciale spun multe despre sexul dvs. și există diferențe fizice măsurabile între cele două. Veți dori să implicați pomeții mai înalți și o bărbie mai mică și, bineînțeles, veți dori să radeți foarte îndeaproape.
  • Deoarece femeile de-a lungul veacurilor au descoperit, tipul de machiaj de contur poate crea un aspect facial complet diferit. Puteți crea iluzii care fac ca funcțiile să pară mai mici sau mai pronunțate și puteți să vă concentrați chiar la anumite trăsături feminine sau masculine.
  • Fața feminină: pentru a obține acei obechiuri mai înalți, ochi mai mari, nasuri mai mici și buze mai mari, care sunt indicii puternice de gen, utilizați pulbere de contur și sublinier.
  • Adăugați machiaj pentru a masca sau a modifica caracteristicile dvs. pentru a afișa mai multe feminine. Aplicați genele false, rimel, blush, fard de fardiar, eyeliner și ruj pentru a crea aspectul feminin final.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 3
    3. Accentuați bustul. Industrii întregi, de la îmbrăcăminte la chirurgia cosmetică la Empires Publishing, au fost construite pe baza asocierii noastre cu sânii și feminitatea. Pentru a convinge încrucișarea, acest lucru vă va ajuta să vă aduceți unde doriți să fiți, atât fizic cât și emoțional.
  • O modalitate de a face acest lucru este de a cumpăra un sutien și de a-l face cu hârtie sau șosete de țesut. Dacă nu sunteți interesat să arătați clivare, acest lucru va funcționa bine. Dacă doriți ca scindarea, precum și săriți naturale, greutatea, simțul și mișcarea, puteți achiziționa o formă de san, care este o proteză pe care o purtați în sutien sau atașată la corpul vostru.
  • Dacă mergeți la un aspect natural, Evitați exagerarea dimensiunii sânilor dvs-Mați-le proporțională cu dimensiunea corpului sau chiar puțin mai mică. Prea multă bust se diminuează de fapt de la un aspect natural.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 4
    4. Trage în talie. Contrastul dintre talie și șolduri promovează o privire feminină. În timp ce unele stiluri se diminuează acest aspect (cum ar fi rochii de blapper) atrage atenția asupra unei taisturi mai mici ajută efectul general.
  • Talie-cindaging lenjerie sau corsete pot ajuta la realizarea a mai mult Lixlass Figura. De asemenea, puteți adăuga chiloți căptușite sau tampoane de silicon pentru a bate Badonkadonk.
  • Tuck și bandă băieții. Deși există lenjerie scumpă care poate dispărea pachetul dvs. mai repede decât un serviciu de livrare a zborului, faceți acest lucru, de asemenea, faceți acest lucru cu ușurință și ieftin cu o pereche de furtun de pantaloni și o bandă (bandă medicală, fără bandă de duct, pentru dvs. binele propriu!) Vizitați această anexă Cum de a pune și bandă pentru mai multe informatii.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 6
    5. Faceți părul în sus. În timp ce vă puteți dezvolta părul pentru a obține în mod natural aspectul sexului opus, puteți profita și de perucă pentru a crea acest aspect temporar și încercați diferite aspecte și culori pentru a găsi unul care vă convine. Uită-te online la celebrități pentru a găsi coafura potrivită pentru noile caracteristici.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 7
    6
    Rochie partea. Obțineți potrivirea potrivită prin încercarea de haine care se potrivesc cu figura dvs. Nu doriți să cumpărați o rochie numai pentru a afla că nu se potrivește cu noua clivare. Luați măsurătorile pentru a vă determina nevoile:
  • Pieptul tău este măsurat cu banda snug sub brațele tale și deasupra cupelor sutienului tău.
  • Măsurați bustul dvs. în cea mai mare parte a cupelor dvs. de sutien. Nu trageți banda prea strânsă - nu doriți să strângeți lucrurile neobișnuite aici.
  • Măsurați talia la partea cea mai îngustă, între partea superioară a hipbonei și a fundului coastei.
  • Șoldurile dvs. sunt măsurate la cea mai mare parte a fundului și șoldurilor.
  • O regulă de degetul mare atunci când cumpărați o rochie este de a folosi cea mai mare măsurătoare pentru dimensiunea rochiei dvs.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 8
    7. Acordați atenție detaliilor mai mici. Este mai mult decât modul în care o rochie de om sau o femeie o face ca ei o face să se identifice cu acel sex. Există zeci de mici diferențe, steaguri roșii care semnalează că sunteți o încrucișare. Dacă sunteți în căutarea pentru aspectul evident de îmbrăcăminte, puteți sări peste aceste sfaturi. Dacă doriți să arătați ca o femeie până la cele mai mici detalii, citiți mai departe!
  • Parul corpului expus: bărbații și femeile expun părul corpului diferit. Ceara, folosind chilot sau bărbierit poate transforma un bărbat într-o femeie mai realistă. Sprâncenele sunt și cheie, iar sprâncenele sculptate vor merge mult spre un aspect convingător. Aceasta va fi, de asemenea, una dintre caracteristicile mai vizibile atunci când nu sunteți îmbrăcați încrucișat, ceea ce ar putea fi o preocupare.
  • Nails: Acesta este un detaliu evident, dar uneori trecute cu vederea. Dați-vă o manichiură pentru a obține aspectul dorit.
  • Accesorii: Curele, coliere și cercei nu sunt unisex. Păstrați cumpărăturile dvs. accesorii la departamentele femeilor.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 9
    8. Obțineți atitudinea. Fiind o încrucișare poate fi totul despre estetică pentru tine. Dacă da, următoarele sfaturi nu pot însemna mult. Dar dacă doriți să scoateți întreaga persona de gen, este important să aveți dreptul corect.
  • Dezvoltați personalitatea. În realitate, femeile au tot felul de modele de comportament - dar anumite sunt subliniate la femei. Femeile sunt învățate să fie mai puțin agresive, de exemplu. Ele sunt, de asemenea, lăsate să fie mai emoționale decât omologii de sex masculin.
  • De exemplu, o femeie ar fi mai probabil ca un restaurant să spună, "Aș dori o salată, vă rog," in loc de "Vreau salata."
  • Femeile tind să arate mai multă emoție. Bărbații sunt în general învățați să evite o mulțime de emoții vizibile, în timp ce o femeie tinde să i se permită.
  • Vă modificați vocea. Pentru început, puteți aduce pitch-ul vocii dvs. mai sus pentru a transmite o voce feminină. De asemenea, este important să adoptăm vocabularul asociat cu sexul mai echitabil. Rețineți că vorbind într-o voce falsetto nu va fi convingătoare pentru mult timp. Aflați cum să vorbiți într-un mod mai moale, mai cântec, variind terenul și volumul mai mult decât faceți atunci când vorbiți ca om.
  • Mergeți la plimbare. Bărbații și femeile merg adesea diferit, iar o mulțime de ea este învățată de cultură. Mișcarea dvs. este înrădăcinată și ați învățat "mergeți ca un bărbat" De când erai băieți. Femeile trebuie să învețe să meargă într-un mod feminin, care accentuează mai degrabă harul decât de putere. Ca bărbat, trebuie să comutați uneltele.
  • Practicați mersul pe jos în tocuri. Nimic nu arată mai puțin feminin decât se întoarce pe tocuri înalte. Chiar dacă nu ieșiți în public, în tocuri, tocurile înalte predau echilibrul, pasul mai mic, mergând încet, și un mers feminin. Practicați scările în sus și în jos mai ales. Fiind pe deplin competente cu tocuri înseamnă că este capabilă să nu fie doar să meargă, ci să danseze în acest tip de încălțăminte.
  • Femeile merg adesea mai repede și își folosesc brațele mai mult, așa că încercați să luați ritmul și să vă angajați brațele. Brațele sunt moi, nu sunt grele și rigide.
  • După cum spune cântecul, "șoldurile nu mint," așa că influențați șoldurile subtil, dar nu o faceți până la punctul de exagerare.
  • Aveți grijă să umblați cu blândețe. Bărbații li se permite să se blocheze pe hol și să lovească în jos într-un mod în care femeile nu sunt. Femeile sunt învățate să meargă mai atent cu un har. Mergeți în sus și în jos pe scări cu o fustă și păstrați-vă minte că o femeie nu-și poate aduce genunchii foarte mari.
  • Notă: Ca și în cazul tuturor lucrurilor în pansament, supra-exagerarea nu vă va face să arătați mai feminin, vă va face să arătați mai mult ca un tip purtând o rochie.

    Metoda 2 din 2:
    Femei la bărbați
    1. Imagine intitulată Crossdress Pasul 10
    1. Găsiți un model de rol. Găsiți un arhetip de sex masculin sau două pentru a obține indicii de la. Folosirea arhetipurilor vă va ajuta cu indicii de stil, mișcare, atitudine și acel swagger important.
    • Alegeți tipi cu caracteristici care sunt aproximativ similare cu ale dvs. sau veți avea un timp greu de a face comutatorul convingător.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 12
    2. Tuck în sânii tăi. Sânii sunt o dăruire dacă încercați să arătați ca un bărbat. Dacă doriți să fiți convingători, trebuie să meargă sub acoperire.
  • De obicei, acest lucru poate fi realizat prin purtarea de loturi de reducere a formelor care pot netezi aspectul. Un sutien sportiv care este de două dimensiuni prea mici pentru tine, sau un top de control realizat dintr-o pereche de tăiat de furtun de chilot - vă poate da un aspect mai plat și mai neted.
  • Notă: Legarea prea strânsă sau prea lungă poate provoca probleme grave de sănătate și / sau probleme de respirație.

  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 13
    3. Aplatizați curbele. Băieții tind să aibă umeri mai largi și mai mult de o linie dreaptă între coaste și șolduri - cu șolduri mai înguste în general. Scopul de aici este de a adăuga padding atât la umeri, cât și la talie și de a dezactiva vizual șoldurile.
  • Purtați îmbrăcămintea mai slabă pentru a ajuta la dezafectarea curbelor, în general.
  • Mergând la sala de gimnastică poate crea o cifră mai masculină prin direcționarea unor grupuri musculare specifice. Construiți pieptul, brațele și picioarele pentru a crea mai multe "în vrac" pe corp.
  • Padding la talie se poate face pentru a arăta realist prin adăugarea în vrac cu țesături suplimentare. Există dispozitive protetice disponibile, de asemenea. Nu ia prea mult, suficient pentru a reduce aspectul șoldurilor mai largi.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 14
    4. Conturați caracteristicile faciale. Femeile fete tind să fie mai mici și mai rotunde, cu bărbie mai puțin proeminenți și nasuri. Puteți folosi machiaj pentru a ajuta la masca o față feminină, dar va fi mai mult despre atitudine decât arata, dacă vrei să fii convingător.
  • Bărbații au buze mai mici, nasuri mai mari, sprâncene mai mari, cheaguri inferioare și o linie maxilară mai pronunțată. Utilizați pulbere de contur pentru a crea caracteristici mai grele. Nu utilizați nici un machiaj suplimentar pentru a adăuga culoarea pe față. Adăugând "Păr facial" poate face o diferență mare în aspectul tău, dar fii prudent - nu se va ridica la o examinare apropiată. Luați în considerare adăugarea unei mustre de înaltă calitate sau a unei goie pentru un aspect mai convingător. Chiar și bărbații cu părul facial natural în mod natural pot crește adesea pe aceia. Doar nu-mi face să arate ca un tufiș înverșunat, sau va arăta fals.
  • Construiți pachetul perfect. Dacă vă gândiți la o rolă de sferturi, veți avea dimensiunea medie despre dreapta - deși veți dori să ajustați proporțiile în funcție de propriile atribute fizice. Cu toate acestea, în timp ce o rolă de sferturi vă poate da dimensiunile potrivite, dar veți arăta ca și cum sunteți pregătiți permanent pentru acțiune. Luați în considerare umplutura cu o șosete sau chiar luând în considerare un penis protetic. Dacă utilizați o șosetă de lână, vă puteți stabili din greșeală pentru un tip tipic tip: zgârierea mâncării.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 15
    5. Ia o tunsoare. Parul scurt pe femei este, în general, OK în cultura din secolul 21, în special în locațiile în care este acceptabilă încrucișată, deci nu ar trebui să fie o problemă mare cu tăierea încuietorilor.
  • Dacă din orice motiv doriți să vă păstrați părul, utilizați o perucă cu părul scurt.
  • Bacsis: Luați în considerare menținerea suficientă a lungimii, astfel încât să vă puteți da părului un aspect moale atunci când sunteți în afara caracterului și apoi lăsați-l în sus și înapoi când sunteți în caracter.

  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 16
    6. Rochie partea. Blugi pentru bărbați sunt o modalitate sigură de a-ți accentua forma feminină. Prin păstrarea lui Looser în fund, veți minimiza recunoașterea din spate. În general, o potrivire mai slabă în hainele dvs. va funcționa în avantajul dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să arătați mai sofisticate și adaptate, asigurați-vă că hainele sunt tăiate pentru a se potrivi cu forma unui bărbat - apoi umpleți cu umplutură și minimizând pentru a obține aspectul potrivit.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 17
    7. Acordați atenție detaliilor mai mici. În timp ce primele impresii merg mult la stabilirea identității dvs., o impresie de durată va funcționa numai dacă vă reglați detaliile.
  • Parul corpului expus. Permiteți părului și părului să crească în mod natural. Cu excepția înotătorilor olimpici și a cicliștilor competitivi, băieții nu se rade acolo.
  • Îndepărtați unghiile. Acesta este un detaliu evident, dar uneori trecute cu vederea. Dați-vă o manichiură pentru a obține aspectul dorit. Menținerea unghiilor tăiate în jos, astfel încât să vă ajute o grămadă de spectacole albe. Nu tăiați în rapid sau veți arăta ca o epavă nervoasă.
  • Accesorii: În timp ce o mulțime de băieți purta coliere, brățări și cercei, cei mai mulți tipi nu. Deoarece scopul este de a evita luarea unei femei, evitați astfel de capcane. daca tu do decide să meargă cu bijuterii, magazin în departamentul bărbaților.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 18
    8. Fii omul. Dacă doriți să scoateți întreaga persona de gen, este important să aveți dreptul "act" jos.
  • Dezvoltați personalitatea. Gândiți-vă la ce fel de om doriți să fiți. Pe baza acestui fapt, poate doriți să modificați unele dintre trăsăturile de personalitate de bază. Încercați să fiți mai agresivi și să fiți direct atunci când doriți ceva în loc să fiți frumos. De exemplu, pentru a vă stinge setea la mese, spuneți "Scuzați-mă, ne-ar plăcea niște apă aici, vă rog." in loc de "Salut! Da, pot să am un pahar de apă? Mulțumesc foarte mult!" Pentru un bărbat, nu este o întrebare, chiar și atunci când este încadrată ca o întrebare.
  • Modificați vocea. Aduceți-vă vocea pentru a deveni mai mult ca un bărbat. De asemenea, vorbiți mai mult ca un om vorbește - mai tare, mai plat-toned și mai tăiat. Băieții au tendința de a-și slăbi cuvintele, spunând "Trebuie să am mașina asta," unde o femeie ar spune mai probabil "I trebuie sa au acele pantofi!"De asemenea, este important să adoptați vocabularul asociat cu sexul opus. Nimic nu este vreodată "fabulos," "adorabil," sau "prețios." De asemenea, vă ajută dacă aveți un măr adam proeminent.
  • Vorbind discuția? Acum mergeți la plimbare. Încetinește-l. Bărbații își strâng brațele mai puțin și merg mai încet și își păstrează șoldurile de la leagăn. Luați pași mai lungi și exudenirea încrederii. Au un "știu unde mă duc" mai degrabă decât un timp pentru a verifica atitudinea hărții din nou în lucrurile mici pe care le faci.
  • Imagine intitulată Crossdress Pasul 19
    9. Puneți-o împreună. Discutați vorbirea, umblați plimbarea, îmbrăcați partea, jucați rolul și fiți omul!
  • sfaturi

    Încearcă. Înainte de a vă investi într-un aspect particular, este mai bine să încercați să treceți în pași mai mici. De exemplu, nu mergeți să investiți într-un întreg garderobă de sutiene înainte de a vă decide chiar dacă vă simțiți confortabil purându-le - o mulțime de vestiare de încrucișare nu. În mod similar, dacă sunteți o femeie, încercați "padding" Lenjeria ta de la domiciliu înainte de a vă angaja să o purtați pentru o noapte întreagă, ați putea găsi că este prea incomod.
  • Ia emoțional acolo. Cross Dressing nu este doar despre aspectul, este vorba despre emoțiile pe care le primiți între "feminin" și "masculin" estetic. Dacă aveți preocupări sau simțiți că aveți nevoie de mai mult sprijin, încercați să căutați online pentru bloguri de pansament sau camere de chat. Acest lucru ar putea face toată diferența în încrederea voastră ca o încrucișare!
  • Adresați-vă unui prieten de încredere despre sexul opus pentru a vă ajuta. Ele vă pot da sfaturi pe care nu le-ați fi gândit.
  • Acest lucru este cel mai bine de făcut la Halloween, atunci nu obțineți cât mai multe priviri.
  • Pentru femei se îmbracă ca bărbați, mergeți cu picioarele mai îndepărtate (nu prea departe). Pentru bărbați încrucișați ca femeile, mergeți cu un picior în fața celuilalt pentru a vă influența șoldurile.
  • Șansele sunt că vă va duce destul de mult pentru a deveni convingător opus. Practica face perfect.
  • Pentru femeile încrucișate ca bărbați, sago-ți pantalonii un pic pentru a-ți accentua spatele.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a încerca să sună ca un băiat / fată, ascultați-le vorbește (încercați să nu fiți înfiorător) și să luați note.
  • Avertizări

    Nu grăbiți procesul de pregătire.
  • Nu se leagă cu un bandaj de ace.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Inventa
    • Haine
    • Wig (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar