Cum să fii un domn modern

Dacă se pare că cavaleria este moartă, ați fi incorectă în asumarea unor astfel de. Cu toate acestea, femeile recunosc că devine din ce în ce mai greu să găsească tipul de om care a fost numit de mult timp "un gentleman".

Bărbați, să fim sincer - acest articol este pentru tine. Dacă nu ați marcat o a doua dată recent - sau vreodată - poate fi timpul să reevaluați tehnica dvs. de dating. Nu este nevoie să fii în întuneric când vine vorba de calea cea bună de a trata femeile. A deveni un domn modern este la doar câțiva pași distanță.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un domn modern Pasul 1
1. Înțelegeți că egalitatea nu înseamnă să vă aruncați maniere și bun gust din fereastră. Jocul Dating este încă despre captivarea unii pe alții, impresionând unul pe altul și fiind pe cel mai bun comportament. Comportându-se într-o manieră universitară ar putea să ia niște râde în retelare și ar putea chiar să atragă temporar o femeie care se află la data unui Lark, dar nu vă va primi un angajament pe termen lung și cu siguranță nu vă va câștiga respect. Cu îndrăzneală afirmând că femeile sunt egale, astfel încât să poată plăti Jolly bine și să vă pună la dispoziție, așa cum sunteți o abordare blânderată a întâlnirii. Importanța de a seifica într-o mică etichetă atunci când se datorează o experiență de dating care este considerată, îngrijirea și, mai presus de toate, mai distractivă, deoarece data dvs. va fi cu siguranță impresionată de manierele dvs. și despre ceea ce a fost numit "Bună reproducere". Deci, este timpul să vă îmbraci bine, să planificați o dată decentă și să vă lustruiți căile domnului.
  • Imaginea intitulată Fii un domn modern Pasul 2
    2. Să fii la timp. Un gentleman nu își păstrează niciodată data așteptând, dar este punctual și gata să meargă la ora numită. Setați alarma Dacă este necesar, și planificați cât timp va dura pentru a ajunge la destinația dvs. înainte de timp.
  • Nu întârzia fără o scuză foarte bună și fii sigur Telefonul ei Pentru a explica ce sa întâmplat să te țină. Ea nu poate aștepta mult, mai ales dacă a avut experiențe anterioare cu tipurile non-gentleman în picioare.
  • Imaginea intitulată Fii un domn modern Pasul 3
    3
    Complimentați data. Femei cum ar fi reasigurarea atunci când vine vorba de aspectul lor. O modalitate excelentă de a face o primă impresie pozitivă este oferind un compliment la apariția datei dvs. Fii precaut. Utilizarea liniilor de pichetare și complimentele Corny ar face ca cele mai multe femei să se întoarcă în apartamentele lor. Aveți grijă să nu întâlniți ca fiind înfiorător. Nici o fată nu vrea să se simtă obiectivă. Păstrați lumina complimentelor și nevinovat.
  • Nu vă insultați niciodată data. O modalitate rapidă de a vă garanta că nu obțineți oa doua dată este să vă insultați data. Dacă recunoașteți că sunteți o persoană predispusă la criticare, încercați să vă întoarceți chiar și pe cea mai mică critică. Efectuarea oricărei critici, indiferent cât de constructive simțiți că este vorba de faptul că va veni probabil ca o insultă care va începe spirala de coborâre a datei dvs. Dacă recunoașteți că sunteți o persoană sarcastică sau umor, aveți grijă să nu faceți o glumă prea departe. Chiar dacă glumești, o femeie vă poate lua gluma în mod greșit. Cel mai bine este să evitați nimic asemănător cu o insultă sau un ton sarcastic, și dacă este incorectă politic, volatilă sau bârfă, Nu spune-o.
  • Imaginea intitulată Fii un domn modern Pasul 4
    4. Deschideți ușile pentru data dvs. Bărbați, aceasta este cavaleria 101. Când umblați din orice ușă, asigurați-vă că țineți ușa deschisă pentru data dvs. și lăsați-o să plece mai întâi. Acest lucru vă va face să vă simțiți speciali și respectați. Nu este nevoie să faceți acest lucru cu gesturi flamboyant, totuși, faceți-o subtil și cu grijă.
  • Nu lăsați ușa să semene la data dvs. Aceasta ar trebui să fie dată. Când umblați din ușă, este nepoliticos să ieșiți mai întâi, mai ales când ceea ce înseamnă lăsarea ușii la data dvs. Pentru femei, aceste semnale de acțiune egoism. Bărbați, dacă vă este frică să căutați ca și cum vă pasă prea mult, nu. Nu este un semn de slăbiciune pentru a deschide ușile pentru datele dvs., de fapt, este doar opusul.
  • Imaginea intitulată Fii un domn modern Pasul 5
    5. Ajutați-vă data la scaunul ei înainte de a vă așeza. Acest lucru poate părea ciudat pentru că nu se întâmplă foarte des în aceste zile, dar trăgând scaunul pentru data dvs., astfel încât ea poate să se așeze mai întâi, acest lucru vă arată data pe care o aveți grijă de interesele sale înainte de a vă propria. Este, de asemenea, un gest foarte gentlem care poate să vă înscrie o mare câștig în maniere miză.
  • Nu trageți scaunul astfel încât să cadă în jos. Amintiți-vă cât de vechi sunteți - acest fel de glumă nu a lucrat în clasa a șasea și cu siguranță nu va funcționa acum. Data dvs. va fi jenată sau șocată și dacă nu pleacă chiar atunci și acolo, ea nu va rămâne în jur pentru oa doua dată.
  • Dacă mâncați cu alții la masă, așteptați până când toată lumea este așezată și gata să mănânce înainte de a începe să mănânce. Un domn nu își înșurubează cina.
  • Imaginea intitulată Fii un domn modern Pasul 6
    6. Puneți întrebări despre data dvs. Fi a bun convertitorialist. Nu vă fie frică de tăcere ciudată - în schimb, păstrați conversația rulantă prin venirea pregătită cu o mulțime de lucruri despre care să vorbim. Data dvs. se va simți respectată dacă ascultați ce are de spus și ea va fi impresionată dacă nu lăsați să scadă conversația.
  • Nu vă jucați cu mâncarea dvs., vorbiți în timp ce mestecați, căscați, etc. Fiind un domn modern înseamnă să stați drept și căutați data în ochi când vorbești unul cu celălalt. Nu petrece prea mult timp priviți la placa dvs. - cartofii tăi piure nu pot vorbi înapoi.
  • Nu fiți bogați să fie bogați sau să vorbiți derogatoriu despre oamenii care sunt bogați. Ambele abordări arată o lipsă totală de rafinament și determină ascultătorul să se rătăcească neconfortabil, întrebându-se ce preluare personală sau revoluție pe care intenționați-o urmărește. Dacă sunteți bogați și doriți să faceți acest lucru evident, îmbrăcăminte de calitate, dar nu Brag. Pe de altă parte, nimeni nu trebuie să fie bogat pentru a avea un gust bun, astfel încât purtați îmbrăcăminte bună, curată și bine presată indiferent de mijloacele dvs.
  • Citit Cum să faci discuții mici Pentru mai multe idei privind găsirea subiectelor pentru a vorbi despre.
  • Imaginea intitulată Fii un domn modern Pasul 7
    7. Fiți pregătiți să plătiți pentru dvs. și mesele datei dvs. Dacă oferă să plătească, refuză. Să o amintesc că sunteți la o întâlnire și este plăcerea dvs. de a lua factură. Există o mulțime de confuzie cu privire la acest aspect al unei date, dar un domn nu este niciodată confuz - un gentleman pur și simplu se plătește.
  • Nu utilizați ruseul de a părăsi portofelul în urmă și așteptați data dvs. de plată. Chiar dacă nu "a uita" Portofelul dvs., nu vă așteptați ca data să plătească pentru propria sa masă. Cand chelneriţă vine cu factura, nu ezitați să o luați. Lăsându-l pe masă prea mult, data dvs. ar putea fi nervoasă întrebându-vă dacă veți plăti.
  • Imaginea intitulată Fii un domn modern Pasul 8
    8. Oferiți-vă brațul când mergeți cu data. Acesta este un act gentlemanly și este, de asemenea, garantat pentru a vă ajuta data când merge pe un teren neuniform în ea tocuri. În timp ce este un act intim, este perfect acceptabil pentru un domn și nu înseamnă nimic mai mult decât să fie respectuos. Mergeți întotdeauna alături de o femeie când mergeți în jos pe scări, nu în spatele ei.
  • Este, de asemenea, o idee bună să o ajuți să-și pună haina când părăsește o clădire în timpul vremii mai reci.
  • Întotdeauna mergeți lângă drumul de pe o margine - în acest fel, dacă există vreo stropire de la bătreturi, nu te va lovi, nu ea.
  • Imaginea intitulată Fii un domn modern Pasul 9
    9. Lăsați data să știe cât de multă distracție ați avut și să oferiți o posibilă a doua dată. Păstrați limitele dvs. fiind politicos și respectuos. Femeile nu le place să se simtă forțate într-un sărut bun de noapte sau ceva mai mult.
  • Nu încercați să forțați mișcările, mai ales dacă pare nedorigă. Tratați-o cu respect. Este o uriașă de schimbare atunci când un om își asumă dreptul de a se îndrepta la data lui.
  • Să-și mențină onoarea. Niciodată să nu săruți și să spui.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lăsați data dvs. să vorbească despre ea însăși, dar nu reglați-o! Femeile apreciază un bun ascultător. Există o șansă bună că vă va aștepta să vă amintiți ceva pe care la împărtășit mai târziu.
  • Ia initiativa. Fiind un domn înseamnă a fi lider. Femeile nu sunt impresionate de bărbații timizi care îi forțează să facă toate deciziile.
  • Ploua? Oferiți-i umbrela dvs. pentru adăpost.
  • Evitați să vorbiți bolnavi de membrii familiei. Acest lucru este prost și un gentleman nu discută despre preocupările sale personale la data inițială.
  • Nu vă fie frică să arătați interesul - înghițiți-vă mândria! Unii bărbați se tem să arate prea mult interes pentru o femeie, deoarece nu vor să se întâlnească ca fiind slabi. Acest lucru chiar servește doar pentru a vă face rău. Femeile ca știind că sunteți interesat. Deci, în timp ce nu trebuie să ieșiți cu un exuberant "Te iubesc!"În mijlocul datei, nu există nici un rău în a arăta un mic interes.
  • Un domn știe cum să se ocupe de o doamnă care strigă - citiți Cum să mânzi o femeie plâns Pentru mai multe informații despre ce să faceți în această situație ciudată.
  • Dacă data insistă să plătească, poate fi nepoliticos să o ignorăm și să continuați să plătiți. S-ar putea simți ca și cum ați încerca să arătați puterea economică asupra ei și pentru unele femei într-o societate modernă, care este un mare nu-nu. Arată că îi respectați vocea și puneți-vă orice mândrie.
  • Întotdeauna deschideți ușile pentru data dvs., scoateți scaunele și chiar ordonați pentru ea.
  • Dacă fumează, aprinde țigara. Aceasta poate fi o atingere grațioasă și romantică a aprobării și acceptării pentru obiceiul ei. Dacă fumezi și tu, oferi-i o țigară. Există o serie întreagă de fumători vamali romantic împărtășesc că nefumătorii nu sunt, ușor de găsit în filmele din anii 1940. Nu numai că este acest romantic, stabilește că sunteți amândoi pe aceeași pagină în care se referă fumatul.
  • Controlați întotdeauna temperamentul când sunteți în public. Nu vrei să începi argumente inutile.
  • Dacă masa cu ceilalți, stați ori de câte ori o doamnă intră în cameră. Și nu vorbi niciodată cu mâncarea în gură!
  • Declarațiile declarative sunt mai intime decât întrebările - Gândiți-vă la modul în care vorbiți cu prietenii apropiați, de exemplu - și deci sunt un contrapunct important pentru a vă îndeplini data.Dar încercați să faceți declarațiile despre ceva mai mult decât dvs.
  • Dacă doriți oa doua dată, respectați. Solicitați-vă dacă vă greșiți, cum ar fi să vă bateți în ea. Fi politicos și spuneți "scuzați-mă", sau "pardon" Prin începerea sau soluționarea unei scuze.
  • Avertizări

    Nu fiți un zgomot puternic, vorbesc cu un ton calm și chiar și nu trebuie să-și ridice vocile să fie auzite sau ascultate.
  • Nu întrerupeți. Femeile nu urăsc să fie întrerupte. Și, regula de întrerupere ar trebui să se extindă la toată lumea cu care vorbești în fața datei tale. Arătați-vă data că sunteți un gentleman, lăsându-i pe alții să-și termine gândurile înainte de a vă interunda propria voastră.
  • Nu blestemați sau nu vorbiți crud. Acest lucru spune pur și simplu că nu aveți respect față de ceilalți și arată că nu aveți capacitatea de a vă articula sentimentele, gândurile și opiniile cu cuvinte reale.
  • Nu vă alegeți nasul, zgâriați urechea, vă rugăm să vă executați părul sau să efectuați alte gesturi personale de îngrijire în public și mai ales înainte de data dvs.
  • Nu te supăra sau nu arăta temperamentul tău. Arătând această parte a dvs. vă va trimite data de funcționare - care ar putea vedea un viitor cu cineva care are nevoie de babysitting, calming în jos sau trebuie să fie întotdeauna diferit de?
  • Evitați să vă uitați - este nepoliticos în cel mai bun caz, în cel mai rău caz.
  • Evitați fumatul dacă nu vă invită să faceți acest lucru. Acesta este un lucru pe care domnul trecut a făcut probabil altfel, dar eticheta de astăzi necesită luarea în considerare a valorilor schimbătoare care înconjoară momentul potrivit și locul pentru umflarea în fața unei alte persoane.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Imbracaminte de calitate
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar