Cum să spargi un cuplu

Deși ruperea unui cuplu este un efort periculos, dacă credeți că vă aparțineți cu o persoană care se află într-o relație cu altcineva, atunci merită să o împușcați. Pentru a sparge un cuplu, trebuie să continuați cu prudență prin plantarea primei semințe de îndoială înainte de a face despărțirea inevitabilă. Dacă doriți să știți cum să faceți acest lucru, urmați acești pași.

Pași

Partea 1 din 3:
Plantarea semințelor de neîncredere
  1. Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 1
1. Ia în considerare consecințele. Deși este posibil să nu credeți că există ceva nepotrivit despre ruperea persoanei care vă place și alții semnificativi, încât amândoi veți fi mai fericiți, lumea poate să nu o vadă așa. De asemenea, cuplurile mature și inteligente vă pot vedea motivele în mod clar și ușor, mai ales dacă ați expus orice gelozie față de unul dintre parteneri, pretindeți că sunteți un prieten apropiat sau sunt un ex.
  • Dacă acesta este scopul dvs., asigurați-vă că sunteți complet sigur că este ceea ce trebuie. Sunteți dispus să vă sacrificați demnitatea? Dacă desființarea este cauzată de o forță exterioară (dvs.), și nu o problemă naturală în relație, cuplul poate adăposti sentimente unul pentru celălalt, ceea ce ar putea deveni mai puternic în timp.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 2
    2. Fi sigur de persoana cu care vrei să fii. Dacă doriți să vă desființați persoana viselor și altele semnificative, atunci, cum ar fi Iago-ul lui Othello (dar mult mai puțin ciudat), trebuie să ajungeți în mijlocul cupluului, încet, dar sigur. Pentru a face acest lucru, trebuie să obțineți persoana pe care doriți să o aveți încredere în tine și să începeți să vă deschideți. Fii înțelegere, plăcut, și simpatic și arătați că sunteți a bun ascultator. La început, persoana nu vă poate deschide despre relația lor, dar acel moment va veni.
  • Doar un avertisment: Există o diferență între a fi confidențialul interesului tău de dragoste și în căderea în zona prietenului cu acea persoană. Asigurați-vă că nu acționați prea amicilor sau prietenului cu persoana sau nu vă vor putea vreodată să vă vadă ca un interes de dragoste. Dacă unul dintre parteneri află, sunteți sigur că nu reușiți. Acest lucru nu funcționează 99% din timp.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 3
    3. Lăsați persoana să se deschidă despre defectele din relația lor. Fiecare relație are defecte, iar șansele unui cuplu trecut de scenă de luna de miere și întâlniri timp de câțiva ani de rupere este scăzut. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să criticați în mod deschis relația persoanei, să critice partenerul persoanei sau, în general, face ca persoana să se simtă ca și cum se află într-o relație condamnată. Acest lucru va face ca persoana să se simtă supărată, defensivă și mai hotărâtă decât oricând să facă lucrurile să funcționeze. Nimeni nu vrea să admită într-un eșec, mai ales într-o relație, așa că trebuie să așteptați ca persoana să admită în mod natural o problemă pe cont propriu.
  • Puteți începe doar prin a lăsa persoana să vorbească despre relație. Cereți întrebări nevinovate. De exemplu, dacă știți că trupa ei se juca la o noapte locală cu o noapte înainte, dar că prietenul ei nu a apărut, întrebați nevinovat dacă îi plăcea spectacolul ei.
  • Puneți întrebări despre cum a mers noaptea persoana. Dacă par a fi supărat, spuneți doar, "Cum a fost weekend-ul tău?" și așteptați ca ei să dezvăluie restul.
  • Cere, "Cum te-a făcut să te simți?" Păstrați-o largă cu întrebări generale care încurajează persoana să continue să vorbească - și să înceapă să vadă fisurile în relația lor.
  • Din păcate, este posibil să încercați să desființați un cuplu care este într-o mare relație, ceea ce ar face dificil pentru persoana să dezvăluie ceva negativ. Dar dacă v-ați făcut confidențialul persoanei, este mai puțin probabil ca relația să fie în formă mare.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 4
    4. Păstrați-i să vorbească. Odată ce persoana începe să dezvăluie defectele cu relațiile lor și toate problemele cu partenerul lor, cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să fiți total de acord sau să spuneți, "Meritați mult mai bine decât asta." Acest lucru va face ca persoana să vadă că aveți motive ulterioare. În schimb, acționați puțin retras sau confuz, forțând persoana să vorbească mai mult și să explice de ce sunt într-adevăr nefericiți - și de ce partenerul lor nu este perfect.
  • Dacă persoana trebuie să-și explice mai mult frustrarea și le păstrezi vorbind, atunci vor observa și mai mult problemele.
  • Doar păstrați persoana care vorbește oricând apare ceva negativ. Întrebarea gândurilor lor vor face ca persoana să le exploreze și mai mult.
  • Nu critica relația lor va face ca lucrurile să fie mai bune pe linie. Dacă ajungeți împreună, nimeni nu le poate spune că ați salvat relația anterioară. Când ați criticat în mod deschis unul dintre parteneri, mai ales dacă planul dvs. a eșuat, vă dovedește că încercați să înșurubați relația.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând despărțirea inevitabilă
    1. Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 5
    1. Fii persoana pe care obiectul afecțiunii dorește. Fără a vă schimba complet personalitatea, puteți încerca să fiți persoana pe care o doriți este căută într-o relație. Dacă ea se plânge că prietenul ei nu întreabă niciodată despre sentimentele ei, asigurați-vă că faceți asta. Dacă își dorește că prietena lui mi-a împărtășit mai mult interesele, du-te drumeții sau a verifica noua cafenea vegană cu el.
    • Acest lucru nu este la fel de manipulativ cum sună. Dacă doriți să fiți cu persoana pentru un motiv bun, atunci ar trebui să doriți să fiți un partener bun pentru ei, corect?
    • Nu face o afacere mare despre asta. Dacă se plâng că partenerul lor nu le face niciodată favorizați, aduceți-i prânzul sau cafeaua când au o zi aglomerată la locul de muncă. Acest lucru se poate întoarce, totuși, pentru că ar putea să vă folosească doar ca o dumpică emoțională.
    • Nu mergeți peste vârf cu asta. A face aceste lucruri și a fi o persoană bună pentru persoana care vă place vă va face să începeți să intrăm în rolul unui alt semnificativ, dar nu faceți nimic prea mare, cum ar fi să le luați flori sau să le spuneți cât de frumoase arată. Ea devine evidentă dacă faceți ceva romantic cum ar fi cumpărarea de lucruri extravagante, iar persoana poate profita de acest lucru și vă poate folosi pentru cadouri.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 6
    2. Faceți-vă mai mult prezent. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fii la Beck-ul persoanei și să suni sau să fii câine. Înseamnă doar că încet, ar trebui să începi să stai puțin mai mult...și apoi mult mai mult. Oferiți-le să le dați o plimbare la clasă, luați o mușcătură casuală și propuneți un joc nevinovat de tenis și până când veți deveni parte din rutina lor de zi cu zi. Asigurați-vă că nu obțineți obsesivi și că interesul dvs. de dragoste face unele apeluri.
  • Nu fi de asemenea În mod fiabil. Persoana ar trebui să vadă că aveți o viață proprie - dincolo de încercarea de a distruge relația.
  • Fiind mai actual, va ajuta persoana să vadă cum ar fi să fii într-o relație cu tine. Acest lucru ar trebui să-i dea un sentiment bun și mai sigur despre tine.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 7
    3. Exploatați slăbiciunile cuplului. Fiecare cuplu are propria sa slăbiciune. Să spunem că sunt genul de oameni care tind să lupte când vă aflați la ocazii mari și bețive. Perfect - Invitați-i la următoarea petrecere. Să spunem că persoana iubitului tău de afecțiune petrece prea mulți bani - spune-i despre un nou gadget pe care nu-l poate trăi fără. Să vă spunem că vă place o persoană cu o prietena care este prea obsedată de aspectul ei - ia-o într-o călătorie de cumpărături.
  • Odată ce ați identificat tot ce este în neregulă cu cuplul - și pot exista multe, multe lucruri - puteți face totul mult mai rău. Întoarceți acea crăpătură într-o gaură de goluri până când nu pot ajuta decât să cadă.
  • Dacă o persoană din relație dorește să se căsătorească, iar cealaltă este reticentă, găsiți modalități de a aduce subiectul căsătoriei. Discutați despre aniversarea părinților dvs., invitați-i la un grup de angajament, trimiteți-le chiar și un catalog de inel de diamant prin poștă.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 8
    4. Încercați să separați membrii cuplului. Nimic nu va face un cuplu să-și piardă mai repede decât să ai un moment bun agățat separat. Invitați partenerul dvs. de interes al dragostei dvs. pentru o noapte distractivă - sau mai bine, introduceți-le la o persoană pe care ați apăsat cu și mai mult. Fă ce poți pentru a păstra pe cei doi oameni cât mai mult posibil, asigurându-se că ei fac de fapt ceea ce fac când sunt în afară.
  • Nu fi evident. Doar introduceți ocazional anumite activități care le-ar păstra în mod natural unul de celălalt.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 9
    5. Împreună cu cei din cercul potențial al partenerului tău. Dacă credeți că persoana care vă place este într-o relație teribilă și că ar fi mai bine cu voi, atunci șansele sunt că prietenii lor se simt în același mod. Dacă este cazul, atunci ar trebui să fii prietenos cu prietenii lor fără a face un spectacol de tine, făcându-i să creadă că ești o persoană rece. Acest lucru poate să-i ducă la întrebarea dvs. de dragoste, "De ce mai ești cu acel ratat? De ce nu ieșiți cu [introduceți numele dvs. aici]?"
  • Când vă petreceți cu prietenii interesului dvs., nu vă atârnați prea mult de interesul dvs. de dragoste. Nu-i face să creadă că sunteți afară pentru prietenul lor - doar să le observați că ați face un meci minunat cu prietenul lor.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 10
    6. Nu fi nevoie. Există o diferență între a deveni un prieten mai apropiat și a fi disponibil și acționând ca și cum doriți să vă petreceți cu persoana care vă place tot timpul, în ciuda relației lor. Nu încercați să vă petreceți pe nopți evidente de întâlnire, ocazii speciale sau ori când știți că cuplul petrece timp împreună. Acest lucru va face ca persoana pe care o place sa suspecti ca ai fi nevoie si agitat daca ai fost impreuna - si nimeni nu vrea asta.
  • Vă puteți face disponibilă fără textarea sau chemarea persoanei pe care o doriți la fiecare cinci minute. Setați capcana și așteptați ca ei să vină la dvs.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 11
    7. Creați gelozie. Nimic nu va face ca persoana pe care o place să-ți dai seama ce vor lipsi mai repede decât să te văd cu un alt partener potențial de partea ta. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să folosiți pe cineva pentru a face persoana gelos - petreceți mai mult timp cu un prieten apropiat de un gen de genul că sunteți atras sau mergeți pe câteva date inofensive și raportați-o. Veți fi surprinși de cât de repede veți fi văzut într-o lumină nouă, iar situația va crește mai disperată. Este bine să reamintesc persoanei că nu vei fi în jur pentru totdeauna.
  • Acest lucru va face ca persoana să creadă, "Oh nu! Acest mare prieten pe care îl am poate fi smuls...Oh, așteaptă, de ce ar trebui să-mi pasă? Ar putea însemna asta că am sentimente pentru ei?"
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 12
    8. Reacționează corespunzător în timpul despărțirii. Doar dacă nu este foarte evident că persoana înceteazăa relația Pentru dumneavoastră, nu ar trebui să ieșiți imediat și să începeți să încercați să vă prezentați persoana. În schimb, ar trebui să fii un bun prieten, un ascultător simpatic și doar un umăr pentru a plânge că persoana se ocupă de sentimentele triste care însoțesc în mod natural orice despărțire - chiar dacă ar fi trebuit să fie.
  • Spuneți persoanei că sunteți întotdeauna acolo dacă trebuie să vorbească și că nu vă puteți imagina ce vor trece.
  • Totuși, nu-i rău cealaltă persoană. Apelarea ex-ului persoanei sau mai rău imediat după ce despărtarea ar putea face persoana supărată.
  • Știți ce ar fi înveselește persoana. Dați-le un animal slab umplut sau scoateți-le la o comedie. Doar nu face nimic prea romantic încă.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând ultima dvs. relație ultima
    1. Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 13
    1. Nu sari imediat. Deși ați fi așteptat luni (sau mai mult!) Pentru ca relația să se încheie în cele din urmă, astfel încât să puteți fi cu persoana care vă place, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă deplasați în toate lucrurile, să începeți să vă deschideți și să introduceți persoana viselor dvs. către părinții dvs. și cincizeci de prieteni cei mai apropiați. În schimb, dă-i timp. Chiar dacă ați decis să vă îndreptați imediat, nu petreceți în fiecare zi împreună - vedeți persoana de câteva ori pe săptămână, oferindu-le timp să se vindece.
    • Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să dați persistenței să se vindece și să nu se întâlnească deloc până când nu sunt pregătiți. Dar dacă sentimentele sunt grave, acest lucru este mai ușor de spus decât făcut.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 14
    2. Evitați să vorbiți despre ex. Deși dvs. și noul dvs. partener ar putea fi petrecut inițial disecționarea relației anterioare, acest lucru nu este momentul să-l reutilizați. Deși nu ar trebui să pretindeți că exista exista a persoanei, ar trebui să evitați să vorbiți sau să vă întrebați, până când persoana a avut suficient spațiu - acest lucru ar putea dura luni sau chiar mai mult de un an.
  • Desigur, dacă persoana vrea cu adevărat să vorbească despre relația anterioară, nu ar trebui să schimbați subiectul. Dar puteți spune că credeți că, pentru a vă concentra pe noua dvs. relație, ar trebui să părăsiți trecutul cât mai mult cât puteți până când aveți picior mai ferm.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 15
    3. Bucurați-vă de noua dvs. relație în termenii proprii. Nu vă blocați în trecut și nu vă faceți griji atât de mult de a fi persoana perfectă pentru noul dvs. partener - Fii tu însuți. Dacă ați fi avut cu adevărat menit să fiți împreună, atunci veți găsi o rutină care funcționează pentru dvs. și veți găsi o cale spre fericirea adevărată. Nu vă comparați cu ex, încercați să fiți opusul ex, sau încercați să fiți ceva ce nu sunteți.
  • Sigur, s-ar putea să fi folosit niște tactici demoiale pentru a face ca noua dvs. relație să se întâmple, dar dacă doriți să dureze, ar trebui să vă gândiți doar la cei doi dintre voi împreună - și nimic altceva.
  • Chiar dacă ați avut o prietenie profundă înainte, ar trebui să găsiți lucruri noi pentru dvs. să faceți împreună ca un cuplu care vă poate defini ca un element, să nu vă faceți să vă gândiți la trecut.
  • Imaginea intitulată sparge un cuplu pas 16
    4. Nu fi paranoic despre trecut. S-ar putea să vă găsiți într-o poziție grea. Noul dvs. interes de dragoste sa despărțit de un exemplu pentru dvs. - cine este de spus că nu se va mai întâmpla din nou dacă găsesc o persoană care este și mai potrivită pentru ei decât tine? Ei bine, nimeni nu poate promite că nu se va întâmpla, ci să rămână sănătoasă și să aibă o relație uimitoare, trebuie să vă spuneți că spargerea anterioară a fost menită să fie, și că tu și persoana cu care ești cu adevărat aparțin împreună. Nu se va mai întâmpla din nou.
  • Dacă vă întrebați întotdeauna despre ceea ce este de până la capăt sau acționați gelos atunci când persoana petrece timp cu ceilalți, veți fi condamnați relația dvs. cu eșecul.
  • Dacă este într-adevăr menită să dureze, apoi pe termen lung veți găsi că veți opri îngrijorarea cu privire la ex sau relația anterioară. Dar acest lucru ar putea dura luni - sau chiar ani. Dacă vrei să fii împreună pentru totdeauna, îngroparea trecutului va merita.
  • sfaturi

    Dacă o relație se destramă deja, se va despărți fără ajutor. În consecință, este posibil să nu fiți să faceți nimic. Poate că nu ar trebui să faceți nimic pentru că este greșit din punct de vedere moral să ajungeți în afacerile altor persoane.
  • Dacă sunteți prieteni cu cuplul pe care îl rupeți, veți fi forțați într-o relație secretă.
  • Trebuie să ieșiți cu unul dintre ei (niciodată celălalt). Asigurați-vă că întotdeauna bustați în conversațiile lor! Nu lăsați niciodată să vorbească unul singur. Întotdeauna textul unul dintre ei, astfel încât ei nu vor putea vorbi cu cealaltă.
  • Nu împărtășiți faptul că încercați să le rupeți cu oricine. Ei ar putea spune cuplului și chiar dacă se descompun, persoana pe care o încercați până acum nu va ieși cu dvs.
  • Nu exagerezi cum crezi că se simt despre tine. S-ar putea uita la tine, sau să ceară numărul dvs. de telefon, dar ar putea să vă placă ca prieten. Aveți grijă să nu sari la concluzii.
  • Nu încercați să desființați o relație existentă. Dacă ar fi vrut să fie cu tine, atunci nu ar fi nimic de despărțire și nici o muncă din partea ta. Acest lucru este extrem de manipulativ pentru a calcula o despărțire a unei relații din care nu faceți parte din.
  • Doar pentru că acesta este un articol nu înseamnă că ar trebui să faci asta. Există mulți oameni singuri acolo, deci nu este nevoie să desființați relația altcuiva! Doar fii tu și nu spargi relațiile altcuiva și apoi ar trebui să faci un partener al tău!
  • Știu când să folosești această metodă ... Dacă vrei să spargi un cuplu fericit doar pentru că ești gelos, atunci probabil că nu este o idee minunată. Cu toate acestea, dacă cei doi din relație sunt nefericiți, atunci un plan de spargere ar putea fi o idee bună.
  • Nu încercați să fiți prea aglomerări, deoarece acest lucru va ieși într-un mod rău. Aceasta înseamnă că persoana pe care o doriți poate să vă vadă ca fiind aglomerată sau enervantă, uneori chiar manipulativă.
  • Avertizări

    Este extrem de greu să desființați un cuplu care tocmai a ajuns împreună și este încă în faza de luna de miere.
  • Aveți grijă să nu vă prindeți în mijlocul unei ceartă a iubitului.
  • Cineva poate descoperi complotul tău.
  • Acest lucru este considerat greșit din punct de vedere moral, dar este posibil să nu vă simțiți vinovați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar