Cum să fii o fată dură

Ați vrut vreodată că ați fost mai puternici? Că te-ai putea ridica la tine când a avut cu adevărat importanță? Și spune exact ce-i în mintea ta? Ei bine, acum poți. Puteți deveni fata dură pe care ați imaginat-o întotdeauna cu acești pași simpli.

Pași

Partea 1 din 3:
Gândindu-se ca o fată dură
  1. Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 1
1. Fi adevăratul tău sine. Dacă doriți să fiți greu, mai întâi trebuie să începeți să vă acceptați pentru cine sunteți. Dacă preferați să rămâneți târziu pentru a citi știința-ficțiune, spre deosebire de păstrarea cu cea mai tare spectacol de televiziune, deci. Dacă un grup de oameni cred că ceva este amuzant, dar nu, deci ce? Pretinzând că este cineva nu este un semn evident de nesiguranță sau slăbiciune. Oamenii se pot ridica cu ușurință pe ea, și cu siguranță nu veți arăta atât de greu dacă cineva vă sună pe ea.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 2
    2. Îmbunătățiți încrederea în sine. Acest lucru merge mână în mână cu pasul 1. Dacă ați acceptat cine sunteți, atunci aveți bazele de care aveți nevoie pentru a deveni încrezător în sine. Ce are de-a face cu a fi o fată dură? Uşor. Dacă sunteți încrezător și confortabil în cine sunteți, atunci puteți să gestionați cu încredere orice situație care vă vine. Veți fi încrezători în credințele voastre și deciziile pe care le faceți. Și nu vă va fi frică să lăsați pe alții să o cunoască. Iată câteva moduri în care vă puteți îmbunătăți încrederea în sine.
  • Faceți o listă de lucruri pe care le admirați despre dvs., punctele forte și realizările pe o foaie de hârtie. Transformați o foaie goală de hârtie orizontală și fie ori în treimi, fie pur și simplu trageți două linii verticale pentru a crea trei coloane. În fiecare coloană, scrieți cel puțin cinci lucruri care vă plac despre dvs., cel puțin cinci lucruri pe care le simțiți că sunteți minunat și cel puțin cinci lucruri pe care sunteți mândru că ați realizat. Crezi că ai un zâmbet grozav? Aveți un talent pentru a face oamenii să râdă când se simt în jos? Sunteți mândri de seara pe care ați petrecut hrănirea fără adăpost? Scrieți ce se întâmplă în minte. Citiți adesea lista dvs. ca o reamintire a cât de mare sunteți.
  • Gândește-te pozitiv despre tine. Identificați câteva calități cu privire la dvs. (poate că unii pe care ați scris-o în lista dvs.) și gândiți-vă de multe ori. Un alt sfat: luați aceste gânduri negative și le inversați. Dacă te gândești: "Urăsc modul în care arăt:" Ai putea spune: "Ochii mei sunt foarte drăguți."
  • Rochie pentru a vă simți mai bine despre dvs. Dacă vă simțiți că garderoba dvs. nu reflectă adevărata dvs. voastră sau vă faceți fericiți, găsiți haine care fac. Dacă aveți un top favorit, găsiți mai multe topuri cu calități similare. Alegeți îmbrăcăminte care îmbunătățește caracteristicile fizice pe care le admirați. Dacă aveți o pereche mare de picioare, puneți o pereche de pantaloni scurți sau găsiți o rochie care vă permite să le arătați. Partea a doua cu privire la modul de a arăta ca o fată dură vă va arăta cum să vă actualizați garderoba pentru a reflecta noua persoană fizică dură.
  • Fă sport regulat. Mergeți pe jos sau jogging zilnic. Să ia un sport sau să participe la un exercițiu de grup pe care îl puteți bucura. În timp ce acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai bine despre voi înșivă, vă va ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai dur ca mușchii dvs. cresc.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 3
    3. Încetați să vă îngrijorați de ceea ce gândesc alții. Fetele dure ar putea să-și pasă mai puțin ceea ce gândesc alții despre ei pentru că își dau seama de un lucru foarte important: ceea ce o altă persoană crede că nu are nimic de-a face cu ei. Fetele dure nu măsoară valoarea lor de sine prin opiniile altor persoane. Odată ce ați renunțat la importanța a ceea ce gândesc oamenii, obțineți putere în situații dificile și veți deveni mai dur.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 4
    4. Nu luați lucrurile personal. Când învățați să nu luați lucrurile personal, veți deveni mai capabili să vă ocupați de respingere și critică. Cei mai mulți oameni care nu se simt greu, simt că nu pot face față situațiilor provocatoare. Fiind greu înseamnă că împingeți aceste momente dificile. Așa că atunci când se confruntă cu o situație în care cineva se confruntă, fii rece și calm. Nu vă lăsați să vă izbucniți. Acționează ca și cum acea persoană își pierde timpul.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 5
    5. Aflați să vă controlați emoțiile. Fiind greu nu este vorba de a căuta și de a avea biceps bulgps, este vorba de a fi capabil să ia tot ce vine. Cultivați un calm interior care nu poate fi neliniștit de alți oameni. Puteți merge în jurul valorii de a acționa greu toată ziua, dar dacă sunteți ușor supărat, duritatea voastră va fi percepută ca o fațadă.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 6
    6. Înconjurați-vă cu un grup minunat de prieteni duri. Dacă doriți să fiți greu, atunci trebuie să vă înconjurați cu oameni dur care vă pot oferi sfaturi și copii de rezervă dacă este necesar. Puteți învăța de la acești prieteni, ascultând și vizionând cum își țin locul în situații dificile.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 7
    7. Mențineți o relație sănătoasă cu altele semnificative. Relațiile intime sunt un loc bun pentru a măsura cât de greu sunteți. Există, de obicei, o persoană în relația care preia rolul mai dominant. Este o idee bună să vă asigurați că dinamica relației dvs. este una sănătoasă.
  • Luați notă de modul în care acționați în jurul valorii de alte semnificative. Vă găsiți în cea mai mare parte activități, urmărind anumite filme sau mâncați mese care atrage doar iubitul tău? Dacă da, trebuie să vă atingeți și să luați un rol mai asertiv ca partener.
  • Pentru a fi mai dur în relația dvs., începeți prin a vorbi despre ceea ce vă place. Dacă preferați să faceți un burger frumos, în loc de sushi, lăsați-vă alte lucruri semnificative. Dacă doriți să vizionați o comedie romantică în loc de un thriller, sugerați vizionarea filmului preferat într-o noapte și una semnificativă a celorlalte. Relațiile sănătoase au echilibru. Permiteți timp egal pentru ceilalți dvs. semnificativi și pentru a vă explora atât interesele împreună.
  • Dacă aveți un dezacord, nu credeți că aveți nevoie să țipați și să strigați doar să vă ridicați pentru ceea ce credeți. Lăsați-vă să știți semnificativ că recunoașteți sentimentele sau punctul său de vedere și apoi fiți cinstiți și deschideți despre sentimentele și nevoile voastre. Afișați-vă direct opinia, fără a fi apologetic.
  • Partea 2 din 3:
    Privind ca o fată dură
    1. Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 8
    1. Nu zâmbiți. Fetele dure nu sunt cunoscute pentru personalitățile lor bubble. O modalitate ușoară de a nu zâmbi este să scot. Pentru a face această mușcătură în jos pe interiorul obrajilor, care va transforma colțurile buzelor în jos.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 9
    2. Revamps dulapul tău. Dacă garderoba dvs. actuală constă în principal din tipărite florale și rochii de culoare strălucitoare, va trebui să faceți o schimbare.
  • Culoarea Black este o culoare primară în dulapul dur fetelor. Deci, luați în considerare purtarea echipamentelor neagră sau a unor haine în care o piesă primară este negru. Purtați denimul rupt și îmbrăcămintea cu o temă craniu și oase.
  • Alegeți denimul și îmbrăcămintea cu o temă de craniu și oase.
  • Dacă nu dețineți deja aceste două elemente, asigurați-vă că achiziționați o jachetă de motocicletă și o pereche frumoasă de cizme din piele.
  • Includeți accesorii de fată dură. Accesorii vă vor ajuta să vă trageți îmbrăcămintea împreună și să vă accentuați imaginea dură. Spikele sunt un accesoriu comun care poate fi găsit pe brățări, inele sau părți ale îmbrăcămintei dvs., cum ar fi gulerul unei bluze sau a mânecilor unei jachete. De asemenea, puteți căuta bijuterii cu imaginea craniului și a oaselor. Ridicați o pereche de ochelari de soare întunecați pentru a vă întări aspectul. Ascunderea ochilor vă va face să pari misterioși și incomodabili.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 10
    3. Dați-vă o coafură dură de fată. Unele coafuri considerabil dureroase includ coafura scurtă, spiky și fauxhawks sau mohawks. Puteți rade una sau ambele părți ale capului tău. Sau cereți stilistului dvs. să vă dea părului un pop de culoare, cum ar fi neon albastru sau purpuriu.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 11
    4. Aplicați machiajul pentru a vă ajuta să vă uitați mai dur. Alegeți o culoare bold (de obicei întunecată), o fard de ochi întunecați și o mascara groasă. Culorile grele vă vor întuneca expresia și vă vor da "nu mă încurcați cu mine".
  • Partea 3 din 3:
    Acționând ca o fată dură
    1. Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 12
    1. Nu vorbi prea mult. Fetele dure aleg cuvintele lor cu înțelepciune și vorbesc numai atunci când este necesar. Fără să vorbesc, au ieșit ca misterioși. Oamenii tind să se teamă de misterios. Cum de a comunica fără a vorbi? Răspundeți cu limbajul corpului, ca o întoarcere a capului sau a unui grunt.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 13
    2. Fi asertiv. Asertivitatea este esența durității. Dacă doriți ca oamenii să vă ia în serios și dacă doriți să apară greu, atunci trebuie să învățați cum să fiți aserți.
  • Există două moduri de a fi asertiv - prin limbajul corpului și prin ceea ce spui.
  • Pentru a vă arăta asertivitatea față de cineva: să vă înfruntați direct, ținându-vă spatele drept și să le arătați direct în ochi.
  • Rămân calm, dar ferm când vorbești. Asigurați-vă că ceea ce spuneți este direct și cinstit. Precizați punctul dvs. de vedere fără a fi ezitant și fără a fi apologetic.
  • Pentru a sune greu, începeți să spuneți cuiva "Asculta..."Vorbiți puternic și mergeți la punct. Și apoi la sfârșit spun "Mă înțelegeți?" și așteptați răspunsul lor.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 14
    3. Fi persoana în autoritate. Când lucrurile trebuie să se manipuleze, fetele dure intră. Trebuie să fiți dispuși să preluați controlul asupra unei situații.
  • Dacă sunteți cu un grup de prieteni, mutați-vă în fața pachetului, astfel încât oamenii știu că sunteți liderul și cel pe care vor trebui să-l facă.
  • Dacă tu și prietenii tăi sunteți selectați sau tratați nedrept, vorbiți.
  • Stați la pământ în picioare în calea lor sau în spațiul lor personal. Puteți face acest lucru fără a aștepta lucrurile să obțină brusc fizic. La aproximativ un picior și jumătate de la cineva pe care îl considerați a fi în spațiul lor personal. Odată ce te apropii, vorbește ferm.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 15
    4. Luați o activitate fizică pentru a vă ajuta să vă gândiți agresiunea și să vă dezvoltați autoapărarea. Activitatea fizică este o modalitate excelentă în mod fizic și mental. Nu numai că vă întăriți corpul, dezvoltați și disciplina de care aveți nevoie pentru a gestiona situații dificile.
  • Ridicați greutățile pentru a vă tona corpul și pentru a construi masa musculară.
  • Alăturați-vă unei clase de autoapărare, cum ar fi kickboxing sau arte marțiale. În timp ce nu numai că veți învăța cum să vă protejați mai bine, puteți câștiga, de asemenea, un nou grup de prieteni buni.
  • Participați la un sport de contact, cum ar fi Flag Football, Derby cu role sau fotbal.
  • Participați la activități care vă forțează să vă împingeți. Fiind greu este de a putea să se ocupe de ceea ce vă vine și să fiți capabili să stea acolo chiar și atunci când sunteți în afara zonei dvs. de confort. Maratonii sunt o modalitate foarte bună de a face acest lucru. Alăturați-vă 5K Marathon, dacă începeți doar. Dacă sunteți îndrăzneți sau căutați ceva mai aventuros, căutați un maraton tematic. Runul de nămol murdar este un bun exemplu.
  • Imaginea intitulată Fii o fată dură Pasul 16
    5. Obțineți un loc de muncă Badass. Luați în considerare devenind ofițer de poliție, vânător de recompense, instructor de autoapărare sau membru al armatei. Cu una dintre aceste lucrări sub cureaua dvs., nu veți fi niciodată acuzați că nu sunteți destul de greu. Toți vă cer să obțineți un nivel sporit de fitness fizic. Și vor fi momente în care va trebui să fiți agresivi și chiar confruntați.
  • sfaturi

    Alegeți prietenii cu înțelepciune. Alegeți prieteni care au propriile opinii, dar sunt dispuși să vă sprijine.
  • Doar pentru că ești greu, nu înseamnă că trebuie să-ți tragi toate hobby-urile tale girly. Dacă vă place să tricotați, apoi tricotați. Dacă vă place baletul, atunci nu renunțați!
  • Dacă sunteți girly sau vă considerați că sunteți foarte feminin, continuați să fiți în acest fel. Puteți fi adevărat pentru cine sunteți și totuși să fiți greu.
  • Cel mai important, amintiți-vă că sunteți greu, nu înseamnă. Oamenii de agresiune nu vă arată puterea dvs. deloc. Arată doar cât de slabi sunteți în interior. Și dacă cineva începe să te îmbraci, pleacă. Va dovedi că sunteți mai puternici decât oamenii care vă agregă.
  • Au cel puțin o parte din aspectul dvs. să fie dezordonat. Ar putea fi părul dezordonat, nici un machiaj, unghii grengy sau unghii cu vopsea cioplită. Vrei ca aspectul tău să vorbească pentru tine: că nu-ți pasă ce cred oamenii.
  • Încă poți fi exact cum ești cu excepția acum, dar dacă cineva încearcă să se încurce cu tine, te poți apăra. Nu trebuie să te îmbraci într-un mod care intimidează pe alții.
  • Avertizări

    Nu fi un bully. Bătrânirea nu este aceeași ca fiind dură.
  • Școala de școală, alcoolul, fumatul și alte medicamente nu vă fac greu. Nu stați cu oameni care încurajează aceste activități.
  • Oamenii ar putea încerca să vă înfrunte, dar amintiți-vă că este mai bine să plecați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar