Cum să complimentați fetele

Ați experimentat vreodată o tăcere ciudată când nu v-ați putea gândi la nimic de spus? Ați vrut să spuneți ceva despre o fată, dar nu știți exact cum? Iată cum să complimentați o fată fără a o ofensa sau a fi prea înainte.

Pași

Compliment ajutor

Compliment flirtează foaie de cheat
Eșantion compliment reacții
Partea 1 din 3:
Găsind lucruri de compliment
  1. Imagine intitulată Compliment fete Pasul 1
1. Evaluați ce valorile fetei în ea însăși. Primul lucru pe care îl veți dori este să vă gândiți la fată și la ceea ce știți că valorile în sine. Fetele sunt condiționate de a fi timid de complimente și va fi mult mai deschisă pentru a accepta un compliment cu care este de acord cu. Observați ce este mândru, din experiențele tale cu ea și o complimentează pe acele lucruri.
  • De exemplu, dacă este foarte dornică să împărtășească ceva ce a făcut cu alți oameni, asta e ceva ce o poți complimenta.
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 2
    2. Luați în considerare ceea ce se luptă sau lucrează. Ca și pe oricine altcineva, probabil că îi place să aibă o muncă grea validată. Dacă știți că a lucrat foarte mult pe ceva sau că există ceva ce simte inadecvat sau conștient de sine, puteți încerca să o complimentezi pe asta. Acest lucru poate fi complicat, deci fii atent cum o faci.
  • De exemplu, dacă se plânge că îi urăște nasul, spune-i că crezi că e drăguț.
  • Un alt exemplu ar fi dacă ea încearcă în mod clar să lucreze foarte tare în școală, să o complimenteze fie pe etica ei de lucru, de determinarea ei, fie pe inteligența ei.
  • Pentru acest tip de compliment, indiferent de ce îl complimentați trebuie să fie cinstit. Nu spune ceva ce nu vrei să spui doar să găsești ceva pentru ao complimenta.
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 3
    3. Gândiți-vă la lucrurile pe care le valorează în tine sau în alte persoane. Uită-te înapoi la conversațiile pe care le-ai avut cu ea și să găsești lucruri pe care le-ai compliment pe care le cunoști, dar crede că nu posedă că nu posedă. Poate că ați observat că ți-a spus că îi place cât de tare te lupți pentru lucrurile pe care le vrei, dar se luptă la fel de greu. Poate că ai observat că ea a spus că dorea că avea o figură ca o altă fată, dar crezi că figura ei este mai bună.
  • Este important să analizăm dacă de fapt posedă calitatea pe care doriți să o complimentați. Spunându-i că e bună la ceva ce nu va prinde nota și ea va ști că nu înseamnă asta.
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 4
    4. Compliment personalitatea ei. Cel mai bun lucru de a complimenta o fată este personalitatea ei. Aceasta este ceva ce are o anumită cantitate de control și este ceva care este intrinsec ea, mai degrabă decât ceva asemănător de îmbrăcăminte care de obicei are foarte puțin de-a face cu ea și cine este ea. Gândiți-vă la lucrurile pe care le doriți despre cine este ca persoană și ce face ea, apoi o complimentează pe asta.
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 5
    5. Să-și complimenteze realizările. De asemenea, puteți să vă complimentați realizările. Aceasta este ceva ce are și ea controlează și asta spune ceva despre cine este o persoană. Gândiți-vă la lucrurile pe care le-a muncit din greu pentru sau despre lucruri pe care le-a făcut-o pe care ați admirat-o, ca să ajuți pe cineva sau să faceți ceea ce bun într-o situație dificilă și să o complimentați pe asta.
  • Este important, este și ceva ce nu poate fi luat de la ea sau care se poate schimba cu timpul. Aceasta înseamnă că nu va trebui să se teamă de pierderea acestei calități și poate fi fericită când se gândește la acest compliment pentru tot restul vieții ei.
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 6
    6. O complimentează de inima ta. Nu trebuie să vă gândiți împotriva complimentelor. Puteți să o complimentați în mod natural, spunând exact cum vă simțiți. Vorbiți din inima voastră și complimentul perfect ar trebui să iasă. Trickul de a face acest lucru este că trebuie să-l respectați și să-i prețuiți mai întâi. Nu o respectă că aceasta ar putea duce la a spune ceva ofensator.
  • Partea 2 din 3:
    Complimentare DoS
    1. Imagine intitulată Compliment fete Pasul 7
    1. Fi sincer. Orice compliment pe care îl spui, asigurați-vă că este autentic și înțelegeți absolut. Fetele vor putea întotdeauna să spună dacă nu vrei să spui asta. Ei nu vă pot suna, dar ei vor ști și îi vor face să se simtă îngrozitoare și ciudate.
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 8
    2. Fii respectuos. Aceasta este cheia principală pentru a putea complimenta fetele fără a le ofensa sau a le supăra. Dacă le respectați ca oameni, ca ființe umane valoroase, cu opinii, sentimente, speranțe și vise valoroase, care sunt capabile să facă tot ce puteți face, atunci orice compliment care iese din gură va fi probabil bine.
  • Imagine cu titlu de complimente fete Pasul 9
    3. Gândiți-vă cum vă va face complimentul. Dacă sunteți încă îngrijorat, gândiți-vă cum ar face complimentul să vă simțiți. Nu vă uitați doar la suprafața complimentului...gândiți-vă la lucrurile pe care le îngrijorează și despre experiențele pe care le-a avut. Gândiți-vă la ceea ce ar putea însemna complimentul dacă este scos din context. Gândiți-vă cum ați simți dacă cineva pe care nu-l cunoașteți ți-a spus asta. Dacă te-ar face să te simți inconfortabil, probabil că o va face prea inconfortabil.
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 10
    4. Compliment la momente adecvate. Trebuie să o complimentați la momentele potrivite, cum ar fi când sunteți la o dată sau aveți o conversație legată de ceea ce doriți să o complimentați. Vrei să fii atent să nu exagerez complimente, deoarece te poate face să se întâlnească ca fiind nesincer. Acest lucru înseamnă, de asemenea, asocierea a ceea ce doriți să o complimentați cu situația în care vă aflați.
  • De exemplu, nu o complimentați asupra aspectului său fizic după ce are doar o prezentare (dacă nu se spune că ea părea aprig și a poruncit întreaga cameră). În schimb, o complimentează pe munca ei grea, modalitatea ei minunată de a fravă informația sau inteligența ei clară arătată în modul în care a pus prezentarea împreună. Complimentarea aspectului său fizic în această situație ar fi demulțind, dar complimentarea muncii ei este împuternicită.
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 11
    5. Arătați complimentul în acțiunile dvs. Nu trebuie să spui întotdeauna un compliment pentru că va veni cu voce tare și clară. O modalitate foarte eficientă de ao complimenta poate fi să vă arătați complimentul în modul în care reacționați la ceva ce a făcut sau a spus.
  • De exemplu, dacă tocmai a muncit foarte mult pe ceva, puteți să-i complimentați munca grea, tratând-o la un masaj înapoi relaxant.
  • Un alt exemplu ar fi că, dacă ea face ceva foarte frumos pentru cineva, face ceva foarte frumos pentru ea, ca și cina.
  • Aceste acțiuni pot fi, de asemenea, modalități de a introduce un compliment vorbitor, spunându-i de ce faci ceea ce faci.
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 12
    6. Acceptați respingerea respectuoasă. Dacă nu răspunde la complimentul dvs. în modul în care doriți, nu fiți un ticălos sau gândiți-vă (sau spuneți-i!) că este lipită sau se gândește prea mult de ea însăși. Acest lucru se dovedește doar că îl complimentați pentru propria dvs. de drag decât a ei. În schimb, spune-i calm că nu trebuie să te creadă, dar că ai vrut să spui cu sinceritate și sper că o ia pentru ceea ce este. Lăsați-o singură după aceea.
  • Acest lucru este cel mai frecvent atunci când complimentează fetele pe care nu le cunoașteți. Fetele pe care le cunoașteți vor fi probabil să respingă modest un compliment deoarece sunt adesea condiționate de a face acest lucru, moment în care puteți accentua pur și simplu că într-adevăr înseamnă sau gândiți-vă, sau doar drept, spuneți-i să nu fie atât de modeste.
  • Partea 3 din 3:
    Complimente Don`ts
    1. Imagine cu titlu compliment fete Pasul 13
    1. Evitați complimentarea anumitor caracteristici fizice. Lucrul este că, dacă construiți sentimentul unei fete de valoare într-o anumită caracteristică, în majoritatea cazurilor că caracteristica va dispărea în timp și se va simți fără valoare pentru că a dispărut. Deci, evitați complimentarea fundului, picioarelor etc. Ochii și părul sau hainele, sunt un pariu mai sigur.
    • Complimentarea caracteristicilor fizice funcționează chiar mai bine dacă legați complimentul personalității sau acțiunilor ei. De exemplu, spune-i că ochii ei sunt frumoși și că vă place cum determinarea ei strălucește prin ochii ei când lucrează atât de tare.
  • Imagine cu titlu compliment fete Pasul 14
    2. Nu complimente sexual fetele pe care nu le cunoști bine. Acesta este cel mai mare nu - nu când vine vorba de complimentarea fetelor. Veți vedea, evident, fetele pe care nu le cunoașteți că sunteți foarte atras și puteți crede că plătiți-le un compliment este doar un lucru frumos de făcut, dar dacă nu cunoașteți fata, atunci un comentariu sexualizat este doar O să vă luați șansele în negative, făcându-vă, de asemenea, vă simțiți înfiorător.
  • De exemplu, spunându-i că umple tricoul frumos.
  • Complimentele sexualizate, în general, numai cu fetele pe care le întâlniți sau aveți o altă relație foarte apropiată.
  • Imagine cu titlu de compliment fete pasul 15
    3. Nu-i complimentați doar pentru a încerca să obțineți ceva ce doriți, ea își va da seama și credeți că o mințiți. Ar trebui să o complimentezi pentru că vrei să spui și vrei să-i lași să știe cât de specială este pentru tine. Ar trebui să o complimentezi pentru că vrei să fie fericită. Nu ar trebui să nu o complimentați pentru că doriți contact fizic superficial.
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 16
    4. Evitați insultarea complimentelor. Există câteva complimente pe care le puteți percepe ca fiind măgulitoare, dar sunt de fapt insulte. Înainte de a vă oferi un caz serios de picior în gură, luați în considerare ceea ce doriți să spuneți și cum ar putea fi scos din context.
  • Dacă există ceva în complimentarea dvs. despre pierderea ei, opriți-vă. Acest lucru poate fi ușor luat cu ușurință. În schimb, o complimentează spunându-i cât de sănătos arată, spune-i că este doar strălucitoare, etc.
  • Nu o comparați cu sora sau mama dvs. în nici un fel, cu excepția cazului în care există o circumstanță în care acest lucru ar fi un lucru foarte bun. În general, dacă doriți să aveți o relație romantică cu ea, nu este.
  • Orice comentarii care se termină în "Astăzi" (ex. "Arăți atât de frumos astăzi"). Ea poate crede că spui că nu arată bine în altă zi. Ouch!
  • Imagine intitulată Compliment fete Pasul 17
    5. Nu utilizați complimente de tăiere cookie. Lucruri cum ar fi linii de pick-up, liste de complimente pe care le găsiți online, iar alte complimente de tăiere cookie nu vor funcționa...Pentru că sunt vorba de o altă fată sau de orice fată. Ea va observa dacă complimentează ceva care ar putea fi spus nimănui și știți că încercați doar să obțineți cu ea. Complimentați-o și sunteți de aur.
  • sfaturi

    Nu vă ofensați dacă nu vă complimentează înapoi.
  • Încercați să vă referiți cu fetele înainte de a le complimente. Construiți un raport natural.
  • Unele fete reacționează exclusiv pe emoțiile lor. Ei ar putea să nu vadă gestul tău la fel de frumos și să creadă că încerci să-i ridice. Nu vă învinuiți pentru asta.
  • Dacă, prin orice șansă, ați ofensat-o accidental sau o insultați, asigurați-vă că vă cer scuze sincer.
  • Unele fete refuză să ia complimente și o vor ridica din umeri. De exemplu, dacă vă complimentați părul și ea răspunde cu ea, "Nu, e urât," nu o luați ca o insultă, spuneți-i că este bine. Cu toate acestea, este posibil să doriți să vă reconsiderați urmărirea după ea, deoarece probabil va lua întotdeauna complimente în acest mod.
  • Nu comentați căderea ei, cum ar fi spuneți "Ești atât de gulpabil". Vă puteți răni sentimentele sau pur și simplu veți obține nervii ei.
  • Nu comentați niciodată părțile corpului ei. Aceasta ar putea fi o mare cădere și ar putea fi considerată superficială dacă ați însemnat acest lucru sau nu. Ea nu va aprecia că doar observați aspectul ei și nu personalitatea ei.
  • Dacă ea ridică din nou comentariul dvs., începeți o conversație casuală pe ceva pe care amândoi împărtășiți un interes pentru a evita orice ciudățenie.
  • Rămâi relaxat. Nu vă puteți concentra corect atunci când este subliniat.
  • Dacă o fată nu acceptă complimentul dvs., nu înseamnă întotdeauna pentru că este jignitoare, unele fete tind să fie doar timide și nu știu cum să ia un compliment.
  • Întotdeauna gândiți-vă la ceea ce ați putea spune să vă lumineze cel mai bine ziua. Dacă faceți acest lucru suficient, se poate întâlni ca și cum ați ști întotdeauna exact ce să spuneți și că este cu adevărat de dorit.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că nu vă suprasolicitați. Complimentarea ei în fiecare minut va face situația ciudată. Supra-complimentarea ei poate însemna că ea va crede că sunteți sarcastic.
  • Nu întrerupeți o fată pentru a face un compliment, mai ales dacă este în mijlocul unei conversații. Deși este frumos să spun ceva gratuit cu privire la ceilalți, nu se comportă pentru faptul că întreruperea este nepoliticoasă.
  • Evitați să spuneți "Azi" Declarații (cum ar fi părul tău arată destul de astăzi). Multe fete au o stima de sine scazuta, astfel incat sa auda ca "Wow, părul tău nu arată rău ca și cum o face în mod normal."
  • Nu apucați deloc ce încercați să complimentați. Dacă este ceva mic și ușor de detașabil, cum ar fi un inel sau o pungă, întrebați politicos dacă ați putea să vă uitați la el. Dacă este ceva de genul unui colier sau haine noi, arătați și nu atingeți.
  • În timp ce este mai bine să dați un compliment atunci când vedeți mai întâi ceva interesant despre prietenii dvs. sau noile cunoștințe, este bine să comentați mai târziu. Nu trebuie să dați o scuză pentru că nu o complimentează mai devreme. Dacă întreabă, spuneți că tocmai ați observat-o. De asemenea, ați putea spune că ați observat mai devreme și ați vrut să remarcăm atunci, dar conversația nu a permis-o cu adevărat. Nu este o afacere mare în nici un fel.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar