Cum să afli dacă cineva este în stare de probațiune

Dacă cineva este în stare de probațiune, înseamnă că acestea sunt sub supravegherea unei agenții de probațiune în loc să fie încarcerate. Persoanele aflate la probațiune pot fi obligate să raporteze în mod regulat agenției de probațiune sau pot fi ordonate doar să respecte alte condiții, cum ar fi plata amenzilor, căutând un loc de muncă sau să participe la un program de reabilitare. Dacă doriți să aflați dacă cineva este în stare de probă, există mai multe metode prin care puteți face acest lucru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea înregistrărilor judiciare online
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în probațiune Pasul 1
1. Vizitați site-ul Curții. Multe județe fac o condamnare penală și baze de date deținute online disponibile online. Vizitați site-ul instanței județene pentru județul în care locuiește persoana. De asemenea, trebuie să consultați site-ul oricărui județ în care persoana obișnuia să trăiască, în cazul în care a fost urmărită și raportează la un birou de probațiune situat în acel județ.
  • De exemplu, în Orange County, CA, puteți căuta cazuri penale după numele partidului odată ce creați un cont gratuit.
  • Dacă sunteți în măsură să localizați o înregistrare a unui caz penal, căutați să vedeți dacă este listată dispoziția cazului. Dispoziția este locul în care veți găsi propoziția sau o indicație că cazul a fost respins.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în probațiune Pasul 2
    2. Verificați site-ul biroului Sheriff. În cazul în care instanța județeană nu are înregistrări publice disponibile și înregistrări de deținut, site-ul pentru departamentul dvs. de șerif local poate avea acele informații. Vizitați site-ul departamentului șerifului și căutați o bază de date căutată.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în probațiune Pasul 3
    3. Încercați un serviciu online privat. Unele site-uri web care rulează privat oferă cercetări penale pentru o mică taxă.
  • Fiți conștienți de faptul că, deoarece aceste site-uri web nu sunt operate de Guvern, nu există nicio garanție că informațiile generate vor fi complete sau exacte.
  • Metoda 2 din 3:
    Apelarea biroului de probațiune
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în probațiune Pasul 4
    1. Alegerea biroului potrivit pentru a apela. Puteți apela un birou de probațiune și puteți întreba dacă o persoană este în stare de probațiune sub supravegherea lor. Va dori cel mai probabil să dați telefonul în județul în cazul în care persoana trăiește. De asemenea, deoarece unele probaționale (persoanele aflate în probațiune) sunt permise să se verifice cu biroul de probă de la distanță prin telefon sau prin poștă, nu mai pot locui în același județ unde se află biroul de probațiune. Localizați biroul de probațiune în orice județ unde persoana obișnuia să trăiască, dacă aveți acele informații.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în probațiune Pasul 5
    2. Găsiți numărul de telefon al biroului de probațiune. Ar trebui să puteți găsi un site oficial al biroului de probațiune al unui județ, care va conține informații de contact. De asemenea, puteți căuta baza de date a birourilor de probațiune la https: // Appa-net.ORG / EWEB / DynamicPage.ASPX?Webcode = vb_directory.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în probațiune Pasul 6
    3. Întrebați despre statutul de parole al persoanei. Când sunați, întrebați dacă Oficiul poate verifica dacă o persoană este pe parole sub supravegherea lor. Fiți pregătiți să dați numele persoanei și orice altă informație de identificare pe care o puteți furniza. Dacă aveți întrebări suplimentare, cereți să vorbiți cu ofițerul de parole al persoanei.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea informațiilor din alte surse
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în probațiune Pasul 7
    1. Închiriați un investigator privat. Anchetatorii privați sunt adesea angajați pentru a efectua controale de fond criminal. Tarifele variază, dar anchetatorii din Statele Unite o percep o medie de 50 USD pe oră. Puteți găsi investigatori privați prin căutarea online sau consultarea agendei telefonice.
    • Dacă nu operează în Idaho, Colorado, Mississippi, Dakota de Sud sau Wyoming, anchetatorii privați trebuie să aibă o licență de la stat. Înainte de a angaja un investigator privat, cereți numărul de licență.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în probațiune Pasul 8
    2. Verificați site-ul publicului național al infractorului național. Dacă o persoană a fost condamnată pentru o infracțiune sexuală, numele său sau în baza de date de căutare a site-ului web al informațiilor sexuale. Baza de date colectează informații de la înregistrările instanțelor din întreaga Statele Unite și vă va referi la agenția locală care oferă informațiile. Puteți accesa baza de date la https: // NSOPW.Gov /.
  • Introduceți numele persoanei pentru care doriți să căutați. Dacă baza de date localizează persoana, ar trebui să puteți vedea starea cazului, inclusiv detaliile condamnați-ului și a statutului său ca fiind încarcerat sau eliberat.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în probațiune Pasul 9
    3. Consultați un registru de infractor de droguri. Unele state operează registrele publice online ale infractorilor de narcotici. De exemplu, registrul de infractor Minnesota Metalmfetamine a fost înființat pentru a ajuta publicul să identifice persoanele care au fost condamnate pentru fabricarea sau încercarea de a produce metamfetamină. Căutați online pentru a vedea dacă statul dvs. operează un registru de infractor de droguri. Dacă da, ar trebui să găsiți dacă persoana pe care o cercetați are o condamnare de droguri și, dacă da, fie că el sau ea a fost eliberată la probațiune.
  • Avertizări

    Acest articol este destinat ca informații juridice și nu oferă consultanță juridică. Dacă aveți nevoie de consultanță juridică, contactați un avocat licențiat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar