Cum să faci înregistrări publice gratuite căutări online

Înregistrările publice sunt definite ca orice document care este făcut sau depus în cursul activității publice sau a legii. Licențele de căsătorie, certificatele de naștere, mandatele / arestările, cazurile judiciare și obmentarii sunt doar câteva dintre înregistrările disponibile publicului. Multe agenții guvernamentale digitalizează acum aceste înregistrări și fac ca acestea să fie disponibile publicului online. Există multe motive pentru a căuta înregistrări publice. Indiferent dacă încercați să compilați o genealogie de familie, pregătiți-vă pentru o verificare a fundalului de angajare pe propria dvs. înregistrare de arestare sau sunt doar curioase despre cineva din familia dvs., există multe resurse gratuite online, care vă pot ajuta să găsiți cu ușurință înregistrările publice.

Pași

Metoda 1 din 7:
Căutarea înregistrărilor vitale
  1. Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 1
1
Găsiți înregistrări de naștere. Înregistrările de naștere sunt una dintre cele mai frecvent căutate înregistrări vitale. Cele mai multe site-uri de înregistrări vitale online nu vă permit să vedeți certificatul de naștere real. Cu toate acestea, multe site-uri gratuite vă vor permite să vedeți cel puțin numele persoanei, data nașterii și județul lor sau orașul nașterii.
  • Încercați să căutați FamilySearch.Org. Căutarea de familie vă permite să răsfoiți după locație sau după perioada de timp. Când utilizați acest site, faceți clic pe "căutare" Butonul din partea de sus a paginii. Vi se va permite să căutați înregistrări personale bazate pe nume, locație, relații și evenimente de viață. Rezultatele dvs. vor include numele persoanei, evenimente (e.G., unde trăiesc și când s-au născut), și relații (e.G., care sunt rudele lor). Toate aceste informații sunt furnizate gratuit.
  • Dacă individul pe care îl căutați a emigrat dintr-o țară străină, el și-a schimbat numele după ce a sosit în noua sa țară. În funcție de site-ul pe care îl utilizați, este posibil să nu obțineți rezultate pentru numele pe care îl reprezintă persoana "Americanizat" numele, de exemplu, și este posibil să aveți mai mult noroc folosind numele de naștere al persoanei.
  • Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 2
    2
    Dobândi un certificat de deces. Există multe modalități de a găsi înregistrări de deces online. Unele site-uri web genealogice Lista înregistrărilor de deces cu informații despre înregistrarea lor. Dar cea mai exactă modalitate de a obține informații oficiale este de a căuta secretarul local de site-ul statului. Secretarul de stat pentru site-ul Washington State, de exemplu, are un motor de căutare cuprinzător care vă permite să găsiți gratuit înregistrări online gratuite.
  • Dacă căutați o rudă, asigurați-vă că cunoașteți numele complet al persoanei. Este posibil să fie util să cunoașteți și data nașterii individului.
  • Dacă nu știți exact anul morții, este posibil ca cel puțin să cunoașteți gama anului de deces al individului. Acest lucru vă poate ajuta să vă restrângeți căutarea și să vă asigurați că obțineți rezultate exacte.
  • Pentru a efectua o căutare, tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele unui individ și o serie de ani în care credeți că au murit. Dacă o înregistrare se potrivește cu căutarea dvs., puteți face clic pe acesta și vi se va da un număr de referință, numele, data morții, județul de deces și sexul individului.
  • Imagine intitulată Faceți înregistrările publice gratuite Căutări online Pasul 3
    3
    Găsiți înregistrări de căsătorie și înregistrările de divorț. La fel ca și înregistrările de naștere și deces, nu veți putea găsi online căsnicia sau licențele de divorț online. Cu toate acestea, puteți căuta online înregistrări ale căsătoriilor și divorțurilor, care sunt în general menținute la nivelul statului, fie al județului.
  • Multe state din Statele Unite administrează căsătoria și înregistrările de divorț online prin intermediul Departamentului Sănătății.
  • În statul Ohio, de exemplu, Departamentul de Sănătate supraveghează funcția de statistici vitale. Acest birou menține un indice de căsătorii și divorțuri, dar pentru copii reale ale unei licențe de căsătorie sau a unui decret de divorț, ar trebui să contactați județul Curții de probate sau cu grefierul județului, respectiv.
  • În timp ce obținerea căsătoriei individualizate și înregistrările de divorț vor costa probabil bani, puteți examina, de obicei, la ratele de căsătorie și divorț, împreună cu alte date statistice generale, gratuit. Pentru a face acest lucru în Ohio, de exemplu, puteți vizita site-ul Web al Departamentului de Sănătate din Ohio și puteți căuta înregistrări după an. Odată ce ați ales un an, veți fi afișați statistici privind numărul total de căsătorii, dacă o căsătorie a fost o primă căsătorie pentru mireasă sau mire, numărul total de divorțuri și numărul de copii minori afectați.
  • Imagine intitulată Faceți înregistrările publice gratuite Căutări online Pasul 4
    4. Găsiți informații despre recensământ. În Statele Unite, site-ul Biroului Census din SUA vă permite să căutați după codul poștal, orașul, județul, județul sau statul. Folosind acest site, puteți accesa informații despre o comunitate dată, cum ar fi populația, veniturile și informațiile demografice. Cu toate acestea, majoritatea informațiilor care pot fi accesate prin u.S. Biroul de recensământ este confidențial pentru a proteja respondenții. Prin urmare, veți putea să vă accesați propriile informații de la Biroul de recensământ (I.E., nu altcineva).
  • Înregistrările rămân confidențiale timp de 72 de ani de la data recensământului. De exemplu, înregistrările din recensământul din 1950 vor fi disponibile publicului în 2022.
  • Odată ce înregistrările devin publice, acestea sunt transferate de la Biroul de recensământ la Arhivele Naționale. Prin urmare, dacă doriți să căutați înregistrări publice de recensământ, veți face, de obicei, prin intermediul site-ului web al Arhivelor Naționale.
  • Metoda 2 din 7:
    Căutați cazuri civile și judiciare
    1. Imagine intitulată Do Recorduri publice gratuite Căutări online Pasul 5
    1. Determinați jurisdicția corespunzătoare. Există multe tipuri diferite de înregistrări ale instanțelor, și știind ce fel de înregistrare aveți nevoie vă va ajuta în căutarea dvs. Cazurile civile și penale pot fi decise la nivel județean, de stat sau federal, în funcție de circumstanțele fiecărui caz.
    • Cazurile civile sunt, de obicei, dispute private între indivizi sau organizații, în timp ce cauzele penale implică pe cineva care a încălcat legea sau este altfel considerat dăunător societății.
    • O persoană sau o organizație cu mai mult de o condamnare poate avea înregistrări în mai multe jurisdicții.
  • Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 6
    2. Verificați site-ul web al grefierului. Puteți de obicei Accesați înregistrările instanței penale pentru cazurile civile, criminale și mici la nivel de raion sau județ. Introduceți numele județului dvs. și "Înregistrările criminale" sau "Curtea Civilă Records" într-un motor de căutare pentru a găsi aceste înregistrări.
  • Căutați înregistrări utilizând numele apelului, numele pârâtului sau numărul cazului.
  • Unele site-uri judecătorești județene necesită să știți numărul cazului Curții și nu vă permite să căutați după nume sau dată fără acele informații.
  • Imagine intitulată Faceți înregistrările publice gratuite Căutări online Pasul 7
    3. Vizitați site-ul instanței statului dvs. Instanțele de stat își păstrează propriile înregistrări publice ale procedurilor în instanță. Introduceți numele statului dvs. și "Curtea Records" într-un motor de căutare pentru a localiza acest site pentru starea dvs. În New York, de exemplu, sistemul de instanță unificat de stat New York vă permite să căutați după numărul cazului, numărul de citație, numele pârâtului sau numele unei corporații implicate în litigii.
  • Cele mai multe site-uri ale instanței de stat, puteți căuta cazuri după numele și prenumele, numele companiei sau numărul cazului.
  • Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 8
    4. Căutați site-ul instanțelor americane. În Statele Unite, puteți Accesul la instanța de judecată electronic Prin intermediul site-ului web al instanțelor americane, ca parte a accesului publicului la Recordurile electronice (Pacer) (Pacer).Acest site vă informează, de asemenea, dacă un caz este sau nu implicat în mod activ în litigii. Pacer vă permite să căutați cazuri prin toate instanțele americane.
  • Pentru a utiliza pacer, va trebui să configurați un cont. Deși nu există taxă de înregistrare, există o taxă pentru fiecare document vizualizat, descărcat sau tipărit. Cu toate acestea, taxele pot și vor fi renunțate dacă cheltuiți mai puțin de 15 USD.00 În orice alt trimestru. Prin urmare, este posibil să căutați înregistrări publice gratuit pe Pacer, atâta timp cât nu utilizați prea mult resursa.
  • Pentru a căuta documente despre Pacer, conectați-vă și utilizați funcția de căutare. Dacă știți ce căutați, mergeți la "Curtea de link-uri" pagina și căutați cazul dvs. în acest fel. Dacă nu știți ce căutați, puteți folosi "Locator de caz" funcţie.
  • Metoda 3 din 7:
    Găsirea înregistrărilor de imigrare
    1. Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 9
    1. Verificați site-ul arhivelor național. Înregistrările istorice de imigrare sunt, de asemenea, cunoscute ca "înregistrări de sosire a pasagerilor navei", deoarece majoritatea imigranților, istoric, au sosit în Statele Unite de către navă. Arhivele naționale nu și-au digitizat listele de pasageri, dar menține un index pentru majoritatea.S. Porturi.
    • Site-ul arhivelor naționale are o cantitate mare de informații și căutarea poate fi complexă. Cu toate acestea, site-ul web oferă instrumente pentru a vă ajuta să începeți. De exemplu, puteți căuta catalogul site-ului arhivelor național, catalogul Microfilm și baze de date de arhivă. Fiecare dintre aceste funcții este efectuată într-o manieră diferită. Vizitați site-ul pentru a afla mai multe.
  • Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 10
    2. Căutați baza de date online a lui Ellis Island. Insula Ellis din New York este una dintre cele mai mari portaluri de imigrație din istoria SUA. Site-ul web al insulei Ellis găzduiește o bază de date on-line de căutare care au indicat indivizi care au emigrat în Statele Unite prin intermediul acestei gateway-uri.
  • Faceți clic pe butonul "Căutare de pasageri" și introduceți numele și prenumele persoanei. Site-ul web vă va spune anul în care persoana a intrat prin insula Ellis și ce navă au călătorit peste Oceanul Atlantic.
  • Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 11
    3. Răsfoiți baza de date a Castelului Garden. Conservarea bateriei operează Castledarden.org, care enumeră 10 milioane de imigranți care au sosit în U.S. din 1830 până în 1892. Castle Garden a fost primul centru oficial de imigrare al Americii, situat în New York City și este cunoscut astăzi ca Monument Național Castel Clinton. A închis anul a fost deschis insula Ellis.
  • Cu cât mai multe informații știți despre un individ, cu atât va fi mai ușor să căutați înregistrările lor.
  • Faceți clic pe "Căutare" și introduceți cât mai multe informații posibil, inclusiv numele persoanei, țara de ultima reședință, navă, port de plecare și intervalul de date.
  • Imagine intitulată Faceți înregistrările publice gratuite Căutări online Pasul 12
    4. Găsiți informații despre locuitorii din Plymouth Colony. Universitatea din Illinois de la Urbana-Champaign gestionează proiectul Plymouth Colony Archive. Această bază de date online a compilat biografii, înregistrări ale instanțelor și voințele persoanelor care locuiau în colonia Plymouth, precum și informații detaliate despre viața în acel moment.
  • Pentru a căuta arhiva, utilizați formularul de căutare furnizat pe site și introduceți cât mai multe informații cum ați avut. Formularul de căutare este furnizat de Google și odată ce introduceți o căutare, veți primi posibile hit-uri. Faceți clic pe link-urile pe care le găsiți cele mai relevante.
  • Metoda 4 din 7:
    Localizarea licențelor de afaceri și profesionale
    1. Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 13
    1. Vizitați site-ul dvs. de licențiere al statului dvs. În Statele Unite, licențele de afaceri și profesionale sunt de obicei emise la nivel de stat. Departamentul exact care gestionează că informațiile pot varia de la stat la stat. În Alaska, de exemplu, licențele sunt emise și înregistrate de Departamentul de Comerț, Comunitate și Dezvoltare Economică. În statul Washington, licențele de afaceri și profesionale sunt emise de Departamentul de Stat al Licențelor. În Florida, licențele de afaceri și profesionale sunt gestionate de Departamentul de Stat al Business & Reglementare profesională. Iar în California, licențele sunt emise și gestionate de secretarul de stat din California.
    • Căutați online pentru licențe de afaceri și profesionale din statul dvs. pentru a determina ce birou guvernamental este responsabil pentru gestionarea acestor informații.
    • Majoritatea siturilor de stat vă permit să căutați după numele proprietarului licenței, numărul licenței, tipul de licență în cauză sau orașul sau județul în care a fost emisă licența.
    • La secretarul de stat la nivel de stat, ar trebui să puteți căuta după numele corporației, numele societății cu răspundere limitată sau numărul entității pentru a găsi o afacere.
    • Multe orașe, în special orașe mari precum Chicago, oferă baze de date online ale companiilor autorizate în oraș.
  • Imaginea intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 14
    2. Căutați declarații de dezvăluire corporativă. Secretarul de stat al fiecărui stat ține evidența corporațiilor tranzacționate public care au depus declarații de divulgare corporativă în acel stat. Acest document identifică corporația parentală și toate corporațiile publice care dețin 10% sau mai mult din stocul său.
  • Căutați secretarul de stat al site-ului dvs. de stat pentru a afla mai multe despre corporațiile comercializate public în statul dvs. de reședință.
  • Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 15
    3. Găsiți licențe de alcool și tutun. Fiecare stat are propriul Comisie alcool și tutun (ATC), care reglementează vânzarea de alcool și tutun în statul respectiv. Toate întreprinderile care vând alcool sau tutun trebuie să fie înregistrate la stat și să aibă o licență.
  • Pentru a găsi aceste companii, căutați "licență de alcool" sau "licență de tutun" pe aceste site-uri web.
  • Metoda 5 din 7:
    Căutarea înregistrărilor de cheltuieli guvernamentale
    1. Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 16
    1. Căutați usaspendarea.Site-ul GOV. Guvernul federal își face înregistrarea înregistrărilor publice datorită acordării de contabilitate federală privind responsabilitatea și transparența, a fost adoptată în 2006. Site-ul web oferă informații despre asistența financiară federală și cheltuielile într-o bază de date care poate fi căutată.
    • Unele dintre cele mai urmărite cheltuieli federale sunt de asistență pentru locuințe, contracte de cercetare și dezvoltare și contracte de construcții.
    • Pentru a căuta site-ul, accesați pagina principală și introduceți cuvintele dvs. de căutare în caseta de căutare situată în colțul din dreapta sus al paginii. Veți primi o listă de rezultate relevante și veți putea să faceți clic pe oricare dintre rezultatele dorite.
  • Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 17
    2. Găsiți agenția de transparență a statului dvs. Majoritatea statelor au o agenție sau o inițiativă de a realiza transparența în guvernul de stat. Aceasta înseamnă că statele își vor arăta înregistrările publicului. Pentru a găsi agenția de transparență a statului dvs., tastați numele statului dvs. cu "Transparență" și "Chelling" într-un motor de căutare.
  • Agențiile de transparență de stat pot fi utilizate în mod obișnuit pentru a căuta informații despre un anumit angajat, furnizor sau agenție sau agenție.
  • S-ar putea să încercați, de asemenea, să căutați pe site-ul Departamentului de Finanțe al statului dvs., care urmărește cheltuielile guvernamentale la nivel de stat. Introduceți numele statului dvs. cu "Departamentul de Finanțe" într-un motor de căutare pentru a găsi informațiile statului dvs.
  • Imagine intitulată Do Recorduri publice gratuite Căutări online Pasul 18
    3. Descoperiți înregistrările privind cheltuielile de campanie. Site-uri de informare publică precum opensecrets.ORG urmărește cât de mulți bani sunt donați campaniilor individuale ale politicienilor și de către cine. De asemenea, urmărește lobby-urile sau acei indivizi sau grupuri care încearcă să influențeze guvernul pentru a sprijini anumite politici.
  • Căutați baza de date caută un anumit politician, grup de interese, lobbyist sau PAC (Comitet de acțiune politică). Faceți acest lucru introducând termenii de căutare în caseta de căutare situată în colțul din dreapta sus al paginii de pornire.
  • Imagine intitulată Faceți înregistrările publice gratuite Căutări online Pasul 19
    4. Răsfoiți Recordurile Congresului. Biblioteca Congresului publică audierile din Congres, facturile și rezoluțiile prin intermediul proiectului Thomas. Baza de date Thomas va fi în cele din urmă eliminată și înlocuită cu congres.Gov, dar până în acel moment, Thomas va continua să existe ca o bază de date căutată.
  • Utilizați Thomas pentru a căuta după numărul de cuvinte, frază sau factura. Apoi puteți localiza textul din audieri și dezbateri de politici.
  • De asemenea, puteți căuta înregistrarea Congresului informații despre activitățile din Congres. Recordul Congresului este înregistrarea oficială a tuturor procedurilor, a legislației și a dezbaterilor care au loc în Congresul SUA.
  • Metoda 6 din 7:
    Învățați despre înregistrările militare
    1. Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 20
    1. Adunați informații despre veteran. Pentru a găsi informații despre un veteran, veți avea nevoie de numele complet al individului, numărul de servicii, ramura serviciului, conflictul (lor), veteranul servit, data și locul nașterii, și data morții dacă este decedat.
    • Multe înregistrări militare recente nu sunt disponibile online din cauza politicilor de confidențialitate. Puteți solicita în continuare copiile de hârtie ale acestora să vă trimită, totuși, vizitând site-ul web al sistemului VeTSREC.
  • Imagine intitulată Faceți înregistrările publice gratuite Căutări online Pasul 21
    2. Vizitați site-ul arhivelor naționale. Arhivele Naționale au digitizat multe înregistrări de servicii din diferite conflicte, de la războiul civil până la războiul la războiul din Vietnam. De asemenea, oferă înregistrări diplomatice. Noile înregistrări sunt adăugate în mod regulat, deoarece arhivele continuă să le digitizeze.
  • Aceste arhive conțin multe tipuri de înregistrări. De exemplu, înregistrările din cadrul celui de-al doilea război mondial includ înregistrări înscrieri, prizonier de înregistrări de război, înregistrări despre internul japonez și înregistrările personalului.
  • Dacă nu puteți găsi înregistrările actuale de servicii online, puteți solicita copiile care trebuie trimise. Aceste solicitări sunt limitate la veterani și imediat lângă rude. Va trebui să furnizați informații, cum ar fi numele veteranului, data și locul nașterii, numărul de securitate socială, numărul de servicii, ramura de serviciu și alte informații.
  • Imagine intitulată Faceți înregistrările publice gratuite Căutări online Pasul 22
    3. Căutați arhivele statului dvs. pentru înregistrările de servicii. Cele mai multe înregistrări ale serviciilor au fost întreținute de guvernul federal încă din 1790, dar majoritatea statelor au menținut, de asemenea, înregistrări, în special pentru conflictele înainte de al doilea război mondial. Aceste arhive pot fi difuzate de diferite birouri de stat. În statul New York, de exemplu, arhiva este menținută de Oficiul educației culturale prin intermediul departamentului de învățământ de stat din New York.
  • Arhivele fiecărui stat vor varia, ambele în ceea ce privește informațiile disponibile și perioadele de timp care au fost arhivate. Este posibil să aveți nevoie să vizitați aceste locații în persoană dacă documentele pe care le căutați nu au fost încă digitizate.
  • Metoda 7 din 7:
    Căutarea altor tipuri de înregistrări publice
    1. Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 23
    1. Găsiți înregistrări de proprietate online. Înregistrările de proprietate sunt de obicei gestionate la nivel județean. Puteți găsi taxe pe proprietate și informații de proprietate online, de obicei vizitând site-ul guvernamental al județului. Fiecare județ poate gestiona diferit aceste informații. De exemplu, în statul New York, înregistrările de proprietate sunt gestionate de sistemul imobiliar real din New York. În Los Angeles, aceste informații sunt gestionate de biroul județean al evaluatorului.
    • Pentru a găsi informații despre comunitatea dvs., introduceți numele județului și "impozitul pe proprietate" sau "înregistrările de proprietate" într-un motor de căutare.
    • În funcție de județul dvs., este posibil să puteți vedea fotografiile de proprietate, precum și informații despre evaluări.
  • Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 24
    2. Căutați informații privind drepturile de autor. Drepturi de autor.GOV păstrează înregistrări de drepturi de autor, mărci comerciale și brevete care au fost depuse din 1870 până în prezent. Site-ul web este împărțit în trei secțiuni: înregistrări pre-1978, înregistrări post-1978 și proiectul de digitizare. Înregistrările pre-1978, cu toate acestea, pot fi vizualizate numai în persoana la Biroul de Copyright din Washington, DC.
  • Faceți clic pe "Căutați înregistrări" și căutați după titlu, nume, cuvânt cheie sau număr de înregistrare.
  • Imagine intitulată Do înregistrări publice gratuite Căutări online Pasul 25
    3. Căutați informații despre înregistrarea alegătorilor. Fiecare stat are un consiliu de alegeri care urmărește alegătorii înregistrați ai statului. Acest lucru ar putea fi ținut în cadrul secretarului de stat al statului, deși multe state operează un consiliu autonom de alegeri.
  • Introduceți statul și "Consiliul de alegere" sau "Înregistrarea înregistrării alegătorilor" într-un motor de căutare pentru a găsi aceste informații online.
  • sfaturi

    În timp ce aceste înregistrări sunt gratuite pentru a accesa online, este posibil să fie nevoie să plătiți o taxă mică de copiere pentru a obține o copie de hârtie trimisă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar