Cum să găsiți înregistrări gratuite de naștere publice

Dacă căutați un strămoș decedat sau faceți alte cercetări istorice, o serie de înregistrări de naștere pentru Statele Unite, Marea Britanie și Irlanda sunt online gratuit, de obicei în formă de transcriere. Pe unele site-uri de plată din U.S., Puteți să vă înscrieți pentru o încercare gratuită care vă va permite să vedeți imagini reale ale certificatelor de naștere. Cu toate acestea, dacă doriți să găsiți o înregistrare de naștere pentru cineva care trăiește încă, sau dacă căutați o copie oficială, va trebui să plătiți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea înregistrărilor de naștere în u.S.
  1. Imagine intitulată Găsiți înregistrări gratuite de naștere publice Pasul 1
1. Știți că accesul la înregistrările de naștere ale persoanelor vii sunt de obicei limitate la membrii imediați ai familiei. Dacă sunteți în căutarea înregistrărilor cuiva născuți în ultimii 75 de ani, va trebui, de obicei, să fiți legați de ei, iar înregistrările nu vor fi disponibile gratuit. Puteți să le achiziționați prin registrul dvs. de stat sau local.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările publice gratuite de naștere Pasul 2
    2. Descoperiți anul nașterii persoanei și jurisdicția locală unde s-au născut. Înregistrările de naștere sunt adesea organizate la nivel județean, deci va trebui să cunoașteți cel puțin statul și, de preferință, jurisdicția locală de a le recupera. Dacă nu știți deja când și în cazul în care sa născut ruda dvs., atunci puteți încerca să utilizați înregistrările recensământului sau site-urile de strămoși pentru a descoperi aceste informații.
  • Verificați indicele online al înregistrărilor recensământului pentru anii 1790-1940. Acestea vă pot arăta dacă numele persoanei apare în recensământ. Dacă da, puteți căuta informațiile lor la arhivele naționale sau la una dintre cele 14 arhive regionale. Recordurile de recensământ sunt confidențiale timp de 72 de ani, astfel că recensământul din 1940 este cel mai recent care poate fi căutat.
  • Origine.com a digitizat multe dintre înregistrările federale de recensământ, astfel încât acestea să poată fi căutate online. Puteți efectua această căutare gratuită de la orice facilitate națională de arhive. De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru un proces gratuit de 14 zile, dar asigurați-vă că anulați înainte ca perioada de probă să fie în sus sau veți fi perceput rata lunară de membru de 19 USD.99.
  • Utilizați ziare, multe dintre acestea fiind acum căutate online. Dacă știți unde persoana pe care o căutați a trăit și aproximativ când au murit, obituarii pot fi un loc util pentru a găsi informații despre naștere.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrări publice gratuite de naștere Pasul 3
    3. Adunați informații suplimentare după cum este necesar. Cu cât aveți mai multe informații, cu atât mai bine șansele dvs. de a găsi un certificat de naștere pentru persoana pe care o căutați. Dacă aplicați pentru înregistrări dintr-un stat, în special, veți avea nevoie de obicei:
  • Numele complet al tatălui, dacă este listat la certificatul de naștere
  • Numele fetei completă a mamei, dacă este listată la certificatul de naștere
  • Orasul natal
  • Numele complet
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrări publice de naștere publice Pasul 4
    4. Utilizați un serviciu online pentru a obține înregistrări gratuite. Există multe servicii online care vă permit să căutați înregistrări digitizate de naștere. Ceva ca FamilieIearch.Org Să vă uitați gratuit la baze de date. În majoritatea cazurilor, nu puteți vedea certificatele reale, dar puteți vedea informațiile de la acestea. Există, de asemenea, servicii bazate pe taxe cum ar fi arhive.com și strămoșii.com, care oferă studii gratuite în timpul căreia puteți accesa informațiile pe care le doriți.
  • Fiți conștienți de faptul că înregistrările sunt confidențiale pentru toate înregistrările familiale, dar imediate pentru 75 sau mai mulți ani după data nașterii. În plus, majoritatea statelor nu au început înregistrarea înregistrărilor de naștere până la 1880 (de obicei în jurul anului 1905), astfel încât cantitatea de înregistrări care se află în domeniul public este limitată.
  • Județele sau orașele locale pot avea uneori înregistrări mai vechi care au fost digitizate.
  • Dacă utilizați un site plătit, asigurați-vă că ați anulat-vă calitatea de membru înainte de a vă ajuta să evitați să fiți taxat.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările publice gratuite Pasul 5
    5. Contactați starea dvs. și plătiți pentru înregistrarea pe care o căutați dacă o căutare online gratuită nu reușește. Puteți căuta departamentul de înregistrări vitale adecvate pe Centrul Național pentru Statistica Statelor Unite, care are informații gratuite cu privire la modul de obținere a înregistrărilor de naștere în fiecare dintre u.S. Statele Unite ale Americii.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrări publice de naștere publice Pasul 6
    6. Aplicați online, prin poștă sau în persoană pentru a obține înregistrări de naștere. Pentru majoritatea statelor, puteți aplica online pentru înregistrările de naștere, prin poștă sau în persoană la o unitate centrală de stat sau în județul în care sa născut persoana. Cu toate acestea, niciun stat sau teritorii nu oferă înregistrări gratuite. Costul variază de la 3 până la 30 de dolari.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea înregistrărilor de naștere în Anglia și Țara Galilor
    1. Imagine intitulată Găsiți înregistrările de naștere publice gratuite Pasul 7
    1. Strângeți informațiile necesare. Pentru a găsi rezultate pentru persoana pe care o căutați, veți avea nevoie de numele lor, anul nașterii aproximative și județul sau județul de naștere. În plus, ea ajută la cunoașterea numelui mamei lor. Pentru a căuta înregistrări de naștere cu biroul general de înregistrări, este mai bine să aveți un număr de index GRO, pe care îl puteți căuta online la FreeBMD.Org sau prin microfiche la:
    • Biblioteca lui Birmingham
    • Centrul de istorie locală și de istorie a familiei
    • Orașul Centrului Arhivelor Westminster
    • Manchester Biblioteca Centrală
    • Biblioteca orașului Newcastle
    • Plymouth Biblioteca Centrală
    • Biblioteca britanică
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările publice gratuite de naștere Pasul 8
    2. Consultați Obituarii. Multe ziare pot fi căutate online, iar cele care nu pot fi disponibile, de obicei, la bibliotecile publice sau de cercetare. Obiectivii au de obicei informații despre locul și data nașterii, precum și numele de familie al mamei.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrări gratuite de naștere publice Pasul 9
    3. Explorați un site gratuit online cum ar fi FreeBMD.Org. FreeBMD.Org conține informații gratuite luate din înregistrările naționale de naștere, datele recensământului și înregistrările parohiale. Puteți căuta cu informații limitate, dar pentru cele mai bune rezultate veți avea nevoie de cel puțin un nume de familie, un an de naștere aproximativ, iar județul sau județul de naștere.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrări publice de naștere publice Pasul 10
    4. Încercați un site de plată. Site-uri cum ar fi strămoșii.Co.Marea Britanie sau Rootsuk.COM oferă imagini ale înregistrărilor istorice de naștere și alte documente pentru o taxă. Calitatea de membru în Marea Britanie încep de la 13.99 de lire sterline pe lună.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrări publice de naștere publice Pasul 11
    5. Contactați biroul general de înregistrări pentru a comanda un record oficial dacă nu puteți găsi unul online gratuit. Biroul are înregistrări pentru Anglia și Țara Galilor, datând din 1837, dar costă 9.25 de kilograme la comandă.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea înregistrărilor de naștere în Scoția, Irlanda de Nord sau Irlanda
    1. Imagine intitulată Găsiți înregistrările publice gratuite de naștere Pasul 12
    1. Strângeți informațiile necesare. Deoarece înregistrările de naștere din Scoția și Irlanda au fost păstrate de parohiile locale până de curând, va ajuta dacă cunoașteți denominația religioasă a persoanei a cărei înregistrări pe care le căutați. În plus, ar trebui să încercați să învățați:
    • Numele complet al persoanei
    • Numele părinților lor, soțului și al următoarei rude
    • Data aproximativă a nașterii lor
    • Locul nasterii
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrări publice de naștere publice Pasul 13
    2. Consultați Obituarii. Multe ziare pot fi căutate online, iar cele care nu pot fi disponibile, de obicei, la bibliotecile publice sau de cercetare. Obiectivii au de obicei informații despre locul și data nașterii, precum și numele de familie al mamei. Ziarele regionale sunt de obicei cele mai bune, cu excepția cazului în care persoana pe care o căutați a fost foarte bine cunoscută.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările publice gratuite Pasul 14
    3. Căutați online gratuit cu FamilieIearch.Org. Puteți efectua o căutare după locație, utilizând harta din partea de jos a paginii de căutare. Introduceți cât mai multe informații după cum știți pe formular. Puteți vizualiza înregistrările transcrise gratuit, deși dacă există o imagine a documentului, va trebui să vizitați un centru de cercetare de familie pentru ao vedea. Site-ul vă poate direcționa spre cel mai apropiat centru.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrări publice de naștere publice Pasul 15
    4. Încercați un site online de plată dacă nu găsiți ceea ce căutați la Familysearch.Org. În plus față de site-uri precum strămoșii.Co.Marea Britanie sau Rootsuk.com, există site-uri atât pentru Irlanda, cât și pentru Scoția, care vor căuta o varietate de înregistrări pentru dvs.
  • Scotlandspeople.Gov.Regatul Unit - conține informații din registrele parohiale datând din secolul al XVI-lea, registrele catolice datând din secolul al XVIII-lea, registrele legale începând din 1855, iar rolul de recensământ și rolul de evaluare care se întorceau la mijlocul secolului al XIX-lea. Puteți căuta gratuit înregistrările, dar există o taxă pentru vizualizarea documentelor.
  • Rootsireland.adică - conține transcrieri de aproape 10 milioane de înregistrări de naștere sau baptismale. Necesită un abonament pentru a căuta indicele.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrări publice de naștere publice Pasul 16
    5. Contactați un registru oficial pentru a obține un certificat real. Scoția, Irlanda de Nord, iar Irlanda au fiecare registru propriu care va emite înregistrări de naștere pentru o taxă:
  • Registrele naționale ale Scoției - Veți avea nevoie de numele complet, data sau anul nașterii, numele părinților și locul nașterii dacă este cunoscut.
  • Registrul general al Irlandei - Veți avea nevoie de numele complet, data aproximativă a nașterii, sexul, numele complet al tatălui și numele de familie al mamei și numele de familie.
  • Biroul de registre generale din Irlanda de Nord - Veți avea nevoie de numele complet al copilului, data de naștere aproximativă, sexul, numele de familie al mamei și sub-cartierul de înregistrare, dacă este cunoscut.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar