Cum să găsiți înregistrări de divorț

Divorțul înregistrărilor, cum ar fi înregistrările căsătoriei, sunt publice. Puteți căuta înregistrări de divorț din confortul casei dvs. sau puteți vizita departamentul de sănătate și înregistrările vitale ale statului. Deși înregistrările sunt uneori libere, este posibil să fie necesar să plătiți pentru a utiliza anumite servicii private sau de stat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea site-urilor judiciare
  1. Imagine intitulată Găsiți înregistrările Divorțului Pasul 1
1. Aflați informații de bază despre părți. Va fi dificil să găsești o înregistrare de divorț fără unele informații de bază. Cel puțin, ar trebui să încercați să obțineți următoarele:
  • Numele complet pentru fiecare soț / soție. Încercați să obțineți numele fetei soției, de asemenea, doar în cazul în care și-a schimbat numele înainte de divorț.
  • Statul și județul în care au depus divorț. Probabil că au divorțat într-un județ unde au trăit. Puteți găsi unde oamenii au trăit prin utilizarea site-urilor online, cum ar fi Intelius.
  • Data divorțului. Acest lucru este necesar în unele jurisdicții. Este posibil să fie nevoie să căutați o serie de date sau să contactați direct Departamentul de înregistrări vitale.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările Divorțului Pasul 2
    2. Determinați circuitul judiciar unde au depus. Un circuit judiciar este teritoriul unei instanțe. În majoritatea statelor, există mai puține circuite judiciare decât există județe, ceea ce înseamnă că mai multe județe reprezintă un circuit judiciar. Aproape fiecare stat are un site web pentru sistemul său tribunal, iar un director de circuite ar trebui să fie listate acolo.
  • Dacă doriți un început, vizitați http: // Înregistrări deschise.COM, unde puteți găsi un link către site-ul sistemului Curții.
  • Unele state au un sistem dedicat de instanțe de familie, deci găsiți circuitul pentru instanța de familie.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările divorțului Pasul 3
    3. Conduceți căutarea. Găsiți secțiunea înregistrări de pe site și căutați după nume. De obicei, veți obține o înregistrare a tuturor pililor pentru acea persoană. Treceți prin înregistrări pentru a găsi cazul divorțului.
  • Probabil că nu puteți accesa decretul actual de divorț pe un site web. În schimb, scrieți numărul cazului și contactați instanța direct pentru a face o solicitare de înregistrări. Majoritatea site-urilor instanțelor vor avea instrucțiuni despre cum să facă acest lucru. Contactați instanța dacă nu.
  • Cu toate acestea, multe state nu permit terților să acceseze decretele actuale de divorț.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind biroul de statistici vitale
    1. Imagine intitulată Găsiți înregistrările Divorțului Pasul 4
    1. Colectați informații de bază despre părți. Veți avea nevoie de numele persoanelor care au divorțat, statul și județul unde au fost divorțați și data divorțului.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările divorțului Pasul 5
    2. Contactați biroul corespunzător. Vizitați biroul de statistici vitale pentru județul în care a avut loc divorțul. Dacă nu cunoașteți județul, puteți contacta biroul de înregistrări vitale ale statului. Ajungeți la ei online, prin telefon sau în persoană.
  • Aceste birouri merg uneori de nume diferite. De exemplu, s-ar putea numi "Vital Înregistrări Birouri" sau "Birourile de sănătate publică" in schimb. Uită-te în agenda dvs. de telefon sau verificați site-ul guvernului județean.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările divorțului Pasul 6
    3. Trimiteți o solicitare de înregistrări. Lucrările sunt adesea online. Dacă nu, opriți-vă în birou și completați formularul de solicitare acolo. În general, trebuie să plătiți o taxă, dar este de obicei mai mică de 20 de dolari.
  • Înainte de a trimite, verificați formularul pentru a vedea că ați inclus toate informațiile solicitate.
  • Mailul și plata la adresa furnizată. În funcție de stat, este posibil să fie necesar să includeți un plic cu ștampilă auto-adresată.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările Divorțului Pasul 7
    4. Așteptați un răspuns. Fiți pregătiți să așteptați oriunde de la două săptămâni până la șase luni înainte de a primi un apel pe care documentele sunt disponibile pentru ridicare. Lucrările pot fi trimise și trimise prin poștă.
  • Deși relativ ușor, această abordare durează mai mult decât găsirea înregistrărilor online. Această metodă este probabil ideală numai dacă înregistrările sunt destul de vechi.
  • Multe state nu permit părților terțe acces la Decretul de divorț decât dacă sunteți o rudă apropiată.
  • Metoda 3 din 3:
    Plata unei companii private
    1. Imagine intitulată Găsiți înregistrările Divorțului Pasul 8
    1. Găsiți baze de date online. Companiile private colectează informații despre divorț și îl vinde publicului. Cea mai ușoară modalitate de a găsi aceste site-uri web este să căutați "Divorce Records" și să vedeți ce site-uri apar.
    • Multe site-uri pretind că sunt "libere", dar există, de obicei, o taxă atașată undeva. Companiile private fac bani prin vânzarea de membri sau acces la o singură dată.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările divorțului Pasul 9
    2. Introduceți informațiile persoanei pe care o căutați. De exemplu, introduceți numele și prenumele, precum și statul și orașul / județul în care locuiesc. Apoi faceți clic pe "Căutați acum."
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările divorțului Pasul 10
    3. Revedeți numele. Dacă căutați John Smith în Ohio, vă puteți aștepta la o mulțime de hit-uri. Scanați rezultatele pentru a vedea dacă puteți găsi persoana pe care o căutați. Împreună cu numele lor, înregistrările ar trebui să-și arate vârsta și unde au trăit, astfel încât să puteți utiliza aceste informații pentru a găsi persoana potrivită. Faceți clic pe numele lor.
  • Imagine intitulată Găsiți înregistrările divorțului Pasul 11
    4. Alegeți metoda de plată. Majoritatea site-urilor acceptă toate cardurile de credit majore. Unii acceptă, de asemenea, Paypal. Prețurile variază, deci vizitați mai multe site-uri web pentru a găsi cea mai bună ofertă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar