Cum să aflați cine a înregistrat un domeniu

Thiste parere cum să căutați proprietarul unui nume de domeniu utilizând unelte gratuite pe Internet. În cazul în care proprietarul domeniului pe care îl cercetați în semn de înregistrare privată, identitatea lor este ascunsă de public. Este posibil să găsiți încă proprietarul folosind informații disponibile pe site-ul web al domeniului, în motoarele de căutare, prin intermediul bazei de date Arin și pe rețelele sociale media.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind Whois.COM
  1. Imagine intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu Pasul 1
1. Mergi la https: // cine este.com / whois Într-un browser web. Cine este.com este un site gratuit care poate găsi proprietarul înregistrat pentru majoritatea nume de domenii.
  • Există și alte instrumente pe care le puteți utiliza pentru a căuta numele de domenii, dar mulți nu acceptă domenii mai noi de nivel superior ca .io sau .Blog.
  • Dacă proprietarul unui domeniu sa înscris pentru înregistrarea domeniului privat, numele și informațiile de contact nu pot fi găsite cu această metodă.
  • Imagine denumită Aflați cine a înregistrat un pas de domeniu 2
    2. Introduceți numele domeniului în câmp. De exemplu, rum.maniqui-es.com, Harvard.edu, sau WordPress.Org.
  • Imaginea intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu Pasul 3
    3. Clic Căutare. Este butonul din dreapta câmpului de text. Proprietarul înregistrat al domeniului va apărea sub "Registratorului Contact" antetul de lângă mijlocul paginii.
  • Dacă domeniul este înregistrat în mod privat, veți vedea ceva de genul "Privat" sau informațiile de contact ale companiei prin care domeniul este înregistrat.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea proprietarului unei adrese IP
    1. Imaginea intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu Pasul 4
    1. Mergi la HTTPS: // Unelte de rețea.com / nslookup Într-un browser web. Dacă proprietarul domeniului nu este public, dar domeniul este legat de un site web (sau orice adresă IP), puteți căuta care deține adresa IP. Există o ușoară șansă pe care solicitantul de la domiciliu deține, de asemenea, adresa IP, deși, de obicei, aparține companiei care găzduiește site-ul lor.
  • Imagine intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu Pasul 5
    2. Introduceți numele domeniului în "Gazdă" camp.
  • Imagine intitulată Aflați cine a înregistrat un pas de domeniu 6
    3. Selectați A - Adresa de la "Tipul de interogare" meniu drop-down. Această opțiune va afișa adrese IP asociate acestui domeniu.
  • Imagine intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu Pasul 7
    4. Clic Merge. Va apărea o listă de adrese IP în înregistrarea domeniului.
  • Imagine intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu Pasul 8
    5. Copiați adresa IP după "A" în rezultatele căutării. Evidențiați adresa IP completă, robinet lung (sau clic dreapta) zona evidențiată, apoi selectați Copiere.
  • Imaginea denumită Aflați cine a înregistrat un pas de domeniu 9
    6. Mergi la HTTPS: // Căutare.Arin.net. Arin este serviciul prin care sunt înregistrate toate adresele IP de pe Internet.
  • Imagine intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu Pasul 10
    7. Lipiți adresa IP și faceți clic pe Căutare. Puteți lipi de câmpul de introducere pe termen lung (sau ușor) și selectați Paste.
  • Imaginea intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu de domeniu 11
    8. Derulați până la "Registrul sursei" secțiune pentru a găsi proprietarul. Puteți găsi mai multe persoane de contact pentru o singură adresă IP. Deși nu este garantat, proprietarul adresei IP deține, de asemenea, numele de domeniu, aceasta ar putea fi informații utile pentru cercetarea dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea informațiilor disponibile publicului
    1. Imagine intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu Pasul 12
    1. Căutați Google pentru "numele domeniului" a lua legatura. Dacă domeniul a avut vreodată o înregistrare de înregistrare publică, cineva ar fi arhivat publicul respectiv.
  • Imaginea intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu Pasul 13
    2. Verificați site-ul web Despre Sau contactați pagina. Dacă domeniul are un site web care conține una dintre aceste link-uri, puteți găsi numele și / sau informațiile de contact pentru proprietarul site-ului.
  • Persoana care conduce site-ul web poate să nu fie persoana care deține domeniul. Singura modalitate de a afla sigur ar fi să contactați proprietarul site-ului și să întrebați.
  • Dacă nu găsiți linkuri la aceste pagini, încercați să adăugați Sitemap.Xml la sfârșitul numelui domeniului (e.G., rum.maniqui-es.com / sitemap.XML) în bara de adrese și apăsând ↵ Enter sau ⏎ Return. Uită-te prin adresele URL de pe acea pagină pentru un "Despre" sau ceva similar care ar putea conține informații personale sau de contact.
  • Imagine intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu Pasul 14
    3. Găsiți conturi de social media folosind același nume. De exemplu, dacă căutați proprietarul rum.maniqui-es.com, ai putea să-ți dai seama cine folosește numele WikiHow Ca nume de utilizator pe diferite rețele media sociale. Există o șansă ca utilizatorul să fie persoana care a înregistrat numele de domeniu.
  • Cele mai multe rețele media sociale vor necesita crearea unui cont înainte de a căuta baza de date a utilizatorului.
  • Imagine intitulată Aflați cine a înregistrat un domeniu de domeniu 15
    4. Utilizați instrumentul Istoric Whois. Dacă proprietarul domeniului a avut o înregistrare de înregistrare publică, este posibil să le găsiți folosind un instrument numit Istoria Whois. Acest instrument oferă toate înregistrările de înregistrare create vreodată pentru domeniu.
  • Acest serviciu necesită un abonament plătit.
  • Chiar dacă puteți găsi o înregistrare de înregistrare oarecum recentă cu această metodă, nu garantează că domeniul este încă deținut de aceeași persoană.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar