Cum să devii un sfânt

Sfinții sunt oameni pe care creștinii, în special cei romani, cred că erau cei mai sfinți și virtuici slujitori ai lui Dumnezeu și că sunt acum în ceruri. Sfinții sunt sărbătoriți cu rugăciuni, zile în calendarul sfânt și în artă și iconografie în biserici, iar viața lor sunt venerate studiate ca exemple pentru restul credincioșilor. Deși există mii de sfinți recunoscuți, sau "canonizat," De-a lungul secolelor, realizarea acestei onoare postumoși este încă incredibil de rară. Procedura riguroasă de canonizare a fost revizuită de mai multe ori în istoria bisericii. Iată ce trebuie să știți pentru a naviga în procesul din Biserica Catolică.

Pași

Metoda 1 din 2:
Trăind viața unui sfânt
  1. Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 1
1
Deveni catolic. Sfinții moderni din romano-catolicismul sunt toți catolici înșiși, așa că dacă nu ați fost încă botezați și confirmați în biserică, faceți-vă imediat.
  • Dacă ați trăit până acum o viață de păcat, nu vă faceți griji: mulți sfinți erau păcătoși care au suferit radicali, schimbări de viață atunci când s-au alăturat bisericii. Este dificil, dar puteți face în continuare sfințit dacă aveți o conversie miraculoasă și apoi vă întoarceți de la debuteile voastre pentru a prelua o viață de virtute.
  • Imaginea denumită devine o pas cu pas 2
    2. Trăiesc o viață exemplară și pioasă. Există o mulțime de moduri diferite de a face acest lucru, de la mângâierea bolnavilor și pe moarte pentru a răspândi cuvântul lui Dumnezeu, de la lupta împotriva sărăciei și a opresiunii la dedicarea vieții voastre la studiul științific. Indiferent ce faceți, trebuie să fie virtuos, altruist și memorabil. Nu încercați în mod explicit să deveniți un sfânt - concentrați-vă doar pe a fi cel mai bun, cel mai plin de compasiune creștin pe care îl puteți fi. Fiți umili și lucrați pentru a sluji lui Dumnezeu și faceți o diferență pozitivă în viața altora.
  • Aderarea la biserică ca preot sau călugăriță este un început bun, dar nu este necesar. Vaticanul lucrează din greu pentru a identifica concedienii care sunt candidați pentru sfinți.
  • Gandeste maret! Unii sfinți sunt onorați pentru un serviciu extraordinar unui mic grup de oameni sau comunității locale, dar viața dvs. exemplară este mai probabil să fie recunoscută dacă aveți un impact mai mare și mai vizibil global.
  • Imaginea intitulată deveni un pas 3
    3. Efectuați cel puțin două minuni. Miracolele sunt evenimente extraordinare care nu sunt în mod normal realizabile prin lucrări umane și, astfel, atribuite intervenției unei puteri divine și supranaturale. Vindecarea inexplicabilă a bolnavului, răniți sau a morții este un clasic, așa cum se bazează pe oprirea miraculos sau de salvare a persoanelor de la un dezastru iminent. Într-adevăr, totuși, un miracol poate fi un fenomen inexplicabil, dar binevoitor pe care îl puteți evoca. Amintiți-vă, nu efectuați cu adevărat aceste miracole: Dumnezeu le interpretează prin voi.
  • Nu trebuie să faceți din punct de vedere tehnic aceste miracole în timp ce vii - ați putea interveni din cer pentru a vă face să se întâmple miracolele. Cu toate acestea, nu este garantat că veți fi recunoscuți pentru miracolele pe care le efectuați după moartea dvs., deci nu doare să obțină această cerință din calea cât mai curând posibil.
  • Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 4
    4. A muri. Nu obțineți în jurul acestuia: Sfârșitul este un titlu postum. De fapt, procesul de canonizare începe doar un minim de cinci ani după moartea subiectului.
  • Dacă este posibil, încercați să fiți martirizați pentru credința voastră. Acest lucru se întâmplă mai puțin și mai puțin în aceste zile, dar fiind ucis pentru că ați refuzat să renunți la credințele dvs. religioase (catolice), este sigur că veți obține și cazul dvs. de sfințenie.
  • Metoda 2 din 2:
    Navigarea procesului de canonizare
    1. Imaginea intitulată deveni o pas cu pasul 5
    1. Dezvoltați un local "devotament" de oameni care vă aduc aminte de sfințenia voastră și vă rugăm pentru dvs. Sperăm că acest lucru ar trebui să crească în mod natural din viața și lucrările extraordinare.
  • Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 6
    2. Să inițieze episcopul local "cauză" cu congregația Vaticanului pentru cauzele de sfat. Acest lucru va primi rularea cu mingea, dar aveți o cale lungă de a merge înainte ca procesul de canonizare să fie complet.
  • Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 7
    3. Investigați de biserică. Un postulat va turna detaliile vieții tale, lucrări și scrieri. Orice miracole atribuite dvs. va fi, de asemenea, investigată și sceptic investigată. Asigurați-vă că totul este scârțâit curat - nimic nu este de pe masă pentru această investigație și a "avocatul diavolului" va fi în jurul valorii de argumentul împotriva cazului dvs.
  • Imaginea intitulată devine o pas cu pas 8
    4. Să fie recunoscută de papă ca "venerabil." Aceasta este pur și simplu o recunoaștere că ați trăit o viață deosebit de sfântă sau a fost martirizată, dar este primul pas pe procesul de canonizare.
  • Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 9
    5. Aveți primul dvs. miracol verificat și fiți "beatificat" de către papă. După aceea, veți fi chemat "binecuvântat," și o zi de sărbătoare va fi dedicată dvs. în dieceza dvs. de origine, ordinea dvs. religioasă și în locuri semnificative pentru viața voastră.
  • Imaginea intitulată deveni o pas cu pasul 10
    6. Obțineți cel de-al doilea miracol verificat și deveniți un sfânt. Dacă Vaticanul recunoaște un al doilea miracol atribuit dvs., Papa poate să vă numească un sfânt. Veți fi atribuit o zi de sărbătoare care poate fi sărbătorită de catolici peste tot, iar bisericile pot fi numite în onoarea ta.
  • Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 11
    7. Răspundeți rugăciunilor. Acum că catolicii sunt autorizați oficial să vă veneră, vă pot cere să vorbiți cu Dumnezeu în numele lor.
  • Roomary Rugăciune

    Rozari în engleză

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Rozari în latină

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Un sfânt adevărat nu va avea scopul de a deveni un sfânt. Dimpotrivă, sfinții au adesea umilinţă și devotamentul de a fi apatic dacă nu se opune ideii de canonizare.
  • Mergi la biserică.
  • Rugați-vă. Se pare că Dumnezeu îl ghidează de obicei credincioșii după voia Lui.
  • Găsiți o cauză Considerați că sunteți importanți și respectați-o.
  • Avertizări

    Trăind o viață demnă de sfințit este uneori dureroasă și dureroasă. Alusuința nu vine la majoritatea oamenilor în mod natural. Nu cereți lui Dumnezeu nimic pe care nu îl veți îndura.
  • Nu intenționați să fiți un sfânt, ci să fiți un creștin catolic bun și credincios lui Dumnezeu. Obiectivul unui sfânt nu este niciodată să devină un sfânt canonizat, ci pur și simplu să-L iubească pe Dumnezeu și pe poporul Său cu toate inimile lor și să fie dispuși să-și ofere viețile pentru dragul lui Hristos. Concentrați-vă pe cum să iubiți și să vă rog, pe Dumnezeu, fără a cere recompensa din cer și urmați jurămintele și riturile catolice. Nu este Vaticanul care aprobă pe cineva să fie un sfânt, Vaticanul le recunoaște doar oficial și îi onorează. Este Dumnezeu care aprobă cu adevărat sfinții și Fecioara Maria. Luați cazul Sf. Therese de Lisieux. Ea nu a făcut minuni sau fapte eroice în timpul vieții ei, ea a fost doar ascultătoare și iubită cu umilință pe Dumnezeu, intră într-o mănăstire la vârsta de 15 ani. Dar pentru colegii ei, a fost un bun exemplu de a trăi o viață pioasă a unui serviciu dedicat lui Dumnezeu. Acesta este motivul pentru care ea a fost bine amintit după moartea ei prematură la vârsta de 24 de ani de tuberculoză. Prioritatea dvs. numărul unu este să vă mulțumiți lui Dumnezeu.
  • Nu încercați să manipulați populația ecleziastică în canonizarea ta. Acest lucru nu este numai imoral, dar probabil că vă va aduce probleme profunde atât cu Biserica, cât și cu Dumnezeu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar