Cum de a strânge fonduri pentru caritate

Creșterea banilor pentru caritatea dvs. preferată sună ca o idee grozavă. Poate fi o mulțime de distracție pentru a ține evenimente pentru organizații de caritate, dar poate fi și o mulțime de muncă, de asemenea. Cu toate acestea, puteți folosi o varietate de modalități de a strânge bani, ținându-vă atât de fericirea dvs., cât și de caritate.

Pași

Partea 1 din 5:
Noțiuni de bazăDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 1
1. Alegeți o caritate. Cea mai bună modalitate de a alege o caritate este să găsiți o cauză că sunteți pasionat. Dacă vă place animalele, strângerea de fonduri pentru un adăpost. Dacă sunteți lowworm, strângeți bani pentru bibliotecă. Dacă vă pasă de a vă asigura că toată lumea devine hrănită, alegeți un adăpost fără adăpost, o cămară de hrană sau o bucătărie de supă pentru a strânge bani pentru.
  • Este important să vă asigurați că caritatea dvs. este legitimă. Dacă este posibil, vizitați birourile de caritate și asigurați-vă că au statut nonprofit înainte de a crește bani pentru ei.
Sfat de experți
Relieful direct

Relieful direct

Organizațiile de ajutor pentru ajutor umanitar este o organizație de ajutor umanitară premiată, activă în toate cele 50 de state și mai mult de 80 de țări. Ei se concentrează pe ajutorul persoanelor afectate de urgențe și dezastre naturale. Relieful direct a fost foarte apreciat de către Navigator de caritate, Guidestorul și Centrul de Filantropie cu Impact ridicat la Universitatea din Pennsylvania, pentru eficacitatea, eficiența și transparența acestora.
Relieful direct
Relieful direct
Organizația de ajutor umanitară

Luați în considerare sprijinirea organizațiilor de caritate locale, atât în ​​comunitatea dvs., cât și în întreaga lume. Potrivit reliefului direct, o organizație de ajutor umanitar, "Rareori știe cineva ce are nevoie de o comunitate mai mult decât comunitatea în sine. Ei sunt cei cu cel mai mult în joc, pentru că acolo locuiesc și vor continua să trăiască. Dacă știți un grup local local care are nevoie de sprijin, acesta este întotdeauna un loc minunat pentru a începe."

  • Imagine denumită strângere de fonduri pentru caritate Pasul 2
    2. Vorbiți cu caritate. Dacă dați caritata un apel, ei vă vor putea oferi mai multe informații despre strângerea de fonduri pentru ei. În plus, ar putea să vă ofere câteva instrumente, cum ar fi autocolantele oficiale sau pixurile de a preda persoanelor care donează.
  • În plus, ei vor putea să vă sfătuiască despre ceea ce nu puteți face atunci când creșteți bani.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 3
    3. Vedeți dacă compania dvs. se potrivește cu cadouri. Unele corporații se vor potrivi cu donațiile caritabile pe care le faceți. Care va dubla suma de bani pe care o poți da caritatei dvs. alese.
  • Partea 2 din 5:
    Holding evenimenteDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 4
    1. Alăturați-vă unui eveniment sponsorizat. Multe organizații de caritate rulează evenimente pe tot parcursul anului, cele de unde vă puteți alătura și ajutați-le să strângă bani. De exemplu, ați putea să vă alăturați unei fuziuni de strângere de fonduri sau de mers pe jos, unde îi primiți pe oameni să vă sponsorizeze.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 5
    2. Țineți un carnaval. Puteți rula un carnaval la un parc sau pe stradă, dacă contactați orașul și plătiți o anumită sumă. Cu toate acestea, puteți obține, de asemenea, o clădire a bisericii sau altă clădire comunitară mare pentru a dona spațiu dacă ei cred și în caritate. Încărcați o mică taxă de intrare la eveniment și obțineți oamenii din comunitate pentru a găzdui jocuri mici, unde banii se întorc la caritate. Dacă puteți, obțineți o trupă pentru a-și dona timpul și încercați să aveți mâncare la îndemână, de la vânzători mici sau camioane. Puteți, de asemenea, să puteți obține întreprinderile locale să doneze alimente într-un efort pentru a obține oamenii la eveniment.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 6
    3. Au o competiție. Puteți organiza o competiție pentru orice de la coacere la designul costumului. Obțineți pe cineva să doneze premii și să plătească fiecare persoană o taxă de intrare (partea care ridică bani). Acest eveniment poate ridica și mai mulți bani dacă primiți celebrități locale pentru a judeca evenimentul.
    Sfat de experți
    Relieful direct

    Relieful direct

    Organizațiile de ajutor pentru ajutor umanitar este o organizație de ajutor umanitară premiată, activă în toate cele 50 de state și mai mult de 80 de țări. Ei se concentrează pe ajutorul persoanelor afectate de urgențe și dezastre naturale. Relieful direct a fost foarte apreciat de către Navigator de caritate, Guidestorul și Centrul de Filantropie cu Impact ridicat la Universitatea din Pennsylvania, pentru eficacitatea, eficiența și transparența acestora.
    Relieful direct
    Relieful direct
    Organizația de ajutor umanitară

    Obțineți creativi! Relieful direct declară că noile tehnologii pot oferi tehnici inovatoare de strângere de fonduri: "Live streaming a apărut ca o modalitate incredibilă pentru ca oamenii să vină împreună și să ridice o mulțime de bani pentru o cauză cu foarte puțin deasupra capului."

  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 7
    4. Încercați concursuri de rezistență. Adică puteți avea dans-a-thons, plimbare-a-thons sau orice alt fel de competiție de maraton vă puteți gândi. Practic, aveți oameni să plătiți pentru a intra. Ultima persoană în picioare (sau dansând) la sfârșit este câștigătorul. Nu uitați să aveți premii pentru câștigători, împreună cu băuturi la îndemână.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 8
    5. Utilizați o temă de închisoare. Adică, puteți avea un eveniment în care oamenii se vor oferi voluntari "închis." Este mai bine dacă oamenii care sunt voluntari sunt celebrități locale. Apoi, alți oameni plătesc atât de mulți bani pentru a le salva.
  • Partea 3 din 5:
    Folosind fonduri de fonduri în curs de desfășurareDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 9
    1. Pachet de cadouri la Crăciun. Un fel în care puteți strânge banii este de a vă oferi voluntar la pachetul de cadouri la ora Crăciunului. Pur și simplu încărcați persoane o anumită sumă pentru fiecare cadou. Vedeți dacă un magazin local local vă va permite să oferiți serviciului în magazin.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 10
    2. Oferiți gustări sau băuturi mai ieftine la locul de muncă. Chiar dacă locul de muncă are deja automate, puteți achiziționa gustări mai ieftine în locuri precum Sam sau Costco. Apoi le-ați vinde mai mult decât ați plătit, dar mai puțin decât ceea ce taxele mașinilor de vânzare. Asigurați-vă că ați verificat mai întâi șeful dvs. înainte de a încerca această tactică.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 11
    3. Uită-te la întreprinderile locale. Multe companii locale sunt dispuși să doneze organizațiilor de caritate. De exemplu, restaurantele aleg adesea câteva zile dintr-o lună pentru a dona o parte din profiturile lor către organizații de caritate specifice. Abordați unul dintre aceste restaurante pentru a vedea dacă vor folosi una din zilele lor pentru caritatea dvs. aleasă. Publicați evenimentul familiei și prietenilor dvs.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 12
    4. Încercați zile casual la locul de muncă. Dacă munca dvs. este, în mod normal, mai formală, întrebați-vă șeful dacă puteți deține zile ocazionale în zilele de vineri, cu o caveat - oamenii trebuie să plătească o anumită sumă a vasului de caritate pentru a merge casual. Ați putea chiar să aveți niveluri casual, cum ar fi cineva care trebuie să plătească mai mult pentru a purta blugi și un tricou sau mai puțin pentru Khakis și un polo.
  • Partea 4 din 5:
    Vânzare, licitație și articole de raffDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată de strângere de fonduri pentru caritate Pasul 13
    1. Țineți o licitație. Folosind rețeaua de prieteni și de familie, cereți oamenilor să doneze articole sau servicii pentru a fi eliminate. Puteți avea un eveniment în persoană sau puteți crea un eveniment online. Face clar că profitul din toate donațiile (minus orice costuri de expediere dacă îl țineți online) va merge la caritate.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 14
    2. Încearcă o tombolă. Vindem bilete de tombolă pentru o anumită sumă. Păstrați cealaltă jumătate de la biletul cu informațiile persoanei. Odată ce tombola sa terminat, trageți nume pentru a vedea cine a câștigat premiile. Puteți obține oamenilor să doneze articole și servicii pentru a câștiga (gândiți-vă un masaj la un spa local) sau puteți da o parte din banii biletului de tombolă departe, deși acest lucru nu este permis peste tot.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 15
    3. Vindem pe eBay. eBay are un program special pentru cei care dau unele sau toate profiturile lor de la ceea ce vinde la o caritate. Practic, obțineți o parte din taxele vânzătorului dvs. înapoi pe baza acestei porțiuni din profiturile dvs. pe care le-ați dat. Când lista, decideți cât de mult din acel profit doriți să contribuiți la caritatea alegerii dvs.
  • Faceți-i un eveniment comunitar, cerând oamenilor să știți să doneze articole. Le puteți entita pe eBay, donând profiturile cauzei dvs. Dacă luați obiectele altor persoane, asigurați-vă că donați toți banii în cauză, cu excepția costurilor de expediere.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 16
    4. Încercați un fond de strângere de fonduri. Adică multe companii oferă fonduri de fonduri în care vă vindeți articolele și o anumită cantitate de profit se duce la caritate. Probabil ați văzut-o pe copiii dvs. să aducă aceste tipuri de fonduri de fonduri de la școală. De exemplu, puteți vinde lumânări. De asemenea, puteți vinde bare de ciocolată sau alte comestibile.
  • Partea 5 din 5:
    Folosind internetulDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată de strângere de fonduri pentru caritate Pasul 17
    1. Încercați site-uri de strângere de fonduri. Multe site-uri web sunt disponibile pentru a vă permite să strângeți bani. De exemplu, puteți utiliza doar da sau du-mă să mă finanțezi. Aceste site-uri vă permit să stabiliți un anumit scop, iar apoi vă puteți invita prietenii și familia să doneze. Cu toate acestea, uneori aceste site-uri nu vă vor da banii dacă nu vă atingeți obiectivul, așa că nu vă îndreptați prea mult la început - puteți seta întotdeauna un nou gol dacă ajungeți la primul dvs.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 18
    2. Angajează social media. Odată ce ați creat orice fel de campanie sau eveniment, trebuie să faceți publicitate evenimentului. Una dintre modalitățile mai ușoare și rentabile de a face acest lucru este de a posta campania dvs. pe site-urile sociale pe care le utilizați, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram și Tumblr. Aceste site-uri vă vor ajuta să ajungeți la prietenii și familia dvs., care pot trece apoi pe fondul dvs. de fonduri prietenilor lor și așa mai departe. Dacă sunteți norocoși, strângerea de fonduri va fi transmisă multor persoane care doresc să ajute.
  • Nu uitați să includeți de ce sunteți strângere de fonduri pentru această caritate particulară. Creați o poveste care arată de ce sunteți pasionați de el și de ce ar trebui să fie și alte persoane.
  • Amintiți-vă să faceți postările publice, totuși, astfel încât acestea să poată fi împărtășite de prietenii dvs.
  • Păstrați posturile care vin. Nu este suficient să postați o dată și să o uitați. Trebuie să păstrați în contact cu oamenii care vă pot ajuta să strângeți bani. Încercați să postați videoclipuri despre cum vine evenimentul dvs. pentru a ajuta oamenii să fie excitați.
  • Imagine intitulată Fundraise pentru caritate Pasul 19
    3. Acordați atenție site-urilor care oferă donații caritabile. De exemplu, Amazon Smile vă permite să alegeți o caritate pe care doriți să o dați. Apoi, de fiecare dată când faceți o achiziție prin intermediul site-ului, compania donează un procent din caritatea dvs. Alte site-uri oferă programe similare.
  • sfaturi

    Inspira donatorii. Oamenii nu vor dona bani decât dacă cred în cauză. În orice activitate de strângere de fonduri, precizați în mod clar viziunea dvs. și de ce oamenii ar trebui să vă alăture în această cauză.
  • Fi cinstit. Dacă vă răsfoiți un certificat de cadouri de 10 $ lui Denny`s, nu faceți publicitate o seară plină de farmec pentru două.
  • Spune mulțumesc. Dacă oamenii dau ceva, îi mulțumesc profund. Dacă nu donează, mulțumesc pentru timpul lor. Ei pot să doneze data viitoare.
  • Se așteaptă să facă mai mulți fonduri diferite, cum ar fi un dans sau o vânzare de coacere, astfel încât să puteți obține suficienți bani pentru cauza dvs.
  • Avertizări

    Nu luați A "Nu" personal. Unii oameni nu pot da, unii nu doresc. Oricum, nu este un atac personal asupra dvs. sau asupra organizației dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar