Cum să apărați devotamentul față de fecioara maria

Doamne, Tatăl nostru Ceresc, acordat Fecioarei Maria cea mai mare binecuvântare pe care o putea da vreodată oricărei creaturi umane, când a ales-o să fie mama fiului său divin. Hristos însuși, a consacrat Maria ca mama bisericii sale, când stătea la poalele crucii, în timpul răstignirii sale.Creștinii catolici și ortodocși onorează în mod corect și reverenți Maria ca fiind cel mai mare dintre toți sfinții lui Dumnezeu. Cu toate acestea, cei mai mulți protestanți (cu excepția notată a bisericii anglicane și, eventual, biserica luterană), acuză de idolatrie, pentru devotamentul nostru marian.

Pași

  1. Imagine intitulată apăra devotament față de Fecioara Maria Pasul 1
1. Știți ce este de fapt închinarea. Foarte puțini oameni fac, motiv pentru care protestanții acuză catolicii și ortodocșii de a rupe prima poruncă, cu venerarea noastră pentru Maria. Au știut cu toții diferența dintre închinarea și venerația reală, și ei ar fi în continuare onorarea mama noastră binecuvântată astăzi.Actul de închinare este de a oferi sacrificii sau oferte. Când un protestant dezbat cu dvs., cereți-i să spună ce închinare este. Apoi spune-le că este actul de a da oferte etc. Sacrificiul masei este oferit numai lui Dumnezeu. Nu Maria, nici alt sfânt. Chiar dacă o biserică este numită în onoarea Mariei sau a oricărui alt sfânt, masa este oferită doar lui Dumnezeu.
  • Imagine intitulată apără devoțiune față de Fecioara Maria Pasul 2
    2. Respectarea persoanelor sfinte joacă un rol important în toate religiile. Rețineți că Muhammad este onorat și venerat în Islam și totuși, musulmanii nu se închină lui Lui. La fel cu Avraam și / sau Moise în iudaism și Guru Nanak și toate gururile ulterioare din Sikhism. Subliniați acest lucru către frații noștri protestanți.
  • Imagine intitulată apără devoțiune față de Fecioara Maria Pasul 3
    3. Când protestanții îl cheamă pe Maria un păcătos, subliniați-le că este chemată "plin de grație" de către îngerul din Luke Capitolul 1. Asta înseamnă că nu avea nici un păcat!!! Ei vor cita următoarele argumente biblice pentru a-și dovedi punctul lor: Romans Capitolul 3, precum și când Maria îl numește pe Dumnezeu pe Mântuitorul său în Luke Capitolul 1 și chiar și când a participat la o ceremonie de purificare în Luke Capitolul 2.Pentru romani, explicați prietenilor noștri protestanți că ST. Pavel încerca să-i învețe pe cititorii săi să nu poată judeca pe alții.Maria la numit pe Dumnezeu pe Mântuitorul ei, pentru că a salvat-o să cadă în păcat. De asemenea, provocați prietenii noștri protestanți: Din moment ce pretind că Maria a fost un păcătos, întrebați-i ce era "acest păcat" că a comis. Dacă spun "care este între ea și Dumnezeu," spune-le că sunt cei care fac acuzația și, prin urmare, ar trebui să poată afirma ceea ce a fost păcatul ei.
  • Imagine intitulată apăra devotament față de Fecioara Maria Pasul 4
    4. Când ei susțin împotriva ipotezei lui Mary în cer, reamintiți-le că atât profeții Ilie și Enoh, au fost asumați și în ceruri. De ce ar fi dat o astfel de onoare acestor 2 profeți prea bună pentru a da lui Mary prea?
  • Imagine intitulată apăra devoțiune față de Fecioara Maria Pasul 5
    5. Când protestanții susțin că diferitele apariții ale Mariei în diferite părți ale lumii (de exemplu: Lourdes, Fatima etc.) sunt cu adevărat trucuri ale diavolului, reamintesc că atât Ilie și Moise au apărut la transfigurare. Spune-le că, dacă apparițiile lui Maria sunt într-adevăr de la diavol, atunci au fost la fel și Ilie la transfigurare. Când încearcă să susțină că este o problemă diferită, reîntorsează ferm, că, dacă aparențele lui Maria sunt într-adevăr diavolul în deghizare, atunci au fost și aparițiile lui Ilie și Moise la transfigurare.
  • Imagine intitulată apără devoțiune față de Fecioara Maria Pasul 6
    6. Protestanții citează Ieremia capitolul 7, versetul 13, când el conduce copiii lui Israel care se închină lunii ca "Regina Cerului," și susține că atunci când îl numim pe Mary "Regina Cerului," Este același lucru. Spune-le că nu este. Se închinără (** oferind sacrificii **) către Lună. Mai mult, în altă parte în Vechiul Testament, în Psalmi, există un verset care spune "Regina se află la mâna dreaptă, îmbrăcată în aur (Psalmul 45). Dați-le acest citat, de fiecare dată când citează Ieremia Capitolul 7.
  • Imagine intitulată apăra devoțiune față de Fecioara Maria Pasul 7
    7. Protestanții vor cita st. Luke Capitolul 11, unde Hristos spune unei femei "Binecuvântați sunt cei ce aud cuvântul lui Dumnezeu și îl păstrează," După ce strigă "Binecuvântat este uterul care ți-a purtat și sânii pe care i-ai alăturat." Ei cred că Hristos a respins venerația pentru mama sa. În realitate, Hristos și-a binecuvântat mama, și nu această femeie. Ceea ce a strigat această femeie ar fi echivalentul cuiva spunând astăzi, "Wow!!! Mama ta ar trebui să fie cu adevărat mândră!!!" Spune-le că st. Luke Capitolul 11, aprobă devoțiunea față de Maria. Nu conduce.
  • Imagine intitulată apăra devotament față de Fecioara Maria Pasul 8
    8. Protestanții cred că Maria și St. Iosif avea alți copii pe lângă Domnul nostru. Ei citează tot timpul, Domnul nostru "Frații," sunt menționate. Spune-le că cuvântul pentru frate și cuvântul pentru vărul de primă generație erau aceleași în greacă antică și au subliniat-o pe James "fratele Domnului nostru," se numește "fiul lui Alpheus," în Evanghelii. De asemenea, referindu-se la Când Hristos a consacrat Maria ca mamă a bisericii sale, el a făcut-o, oferindu-i în grija lui st. Ioan. Asta însemna că nu erau alți copii în familia Sfântă să aibă grijă de Maria.
  • Imagine intitulată apăra devoțiune față de Fecioara Maria Pasul 9
    9. Devotamentul față de Maria și sfinții se întorc la cele mai vechi timpuri ale istoriei bisericii creștine. Chiar și reformatorii protestanți, cum ar fi Martin Luther venerat Mary. Mai degrabă, a fost doar în ultimii 100 de ani, că oamenii s-au temut să-l onoreze pe Maria. Întrebați cum pot creștinii să fi fost atât de greșiți, pentru că peste o mie de ani și în continuare?
  • Roomary Rugăciune

    Rozari în engleză

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Rozari în latină

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Necunoscut protestanților care citează st. Luke Capitolul 11, este că acel capitol special al Evangheliei a fost citit în zilele de sărbătoare onorând Maria.
  • Satana și miniile lui *** Hate *** Devoțiunea față de mama lui Dumnezeu!!!
  • Maria primește mai multă adulare și exultări de la musulmani decât face de la protestant mediu!!!
  • Maria sa născut, de asemenea, fără păcatul original, văzând așa cum era cu Dumnezeu din momentul în care a fost concepută la presupunerea ei în ceruri.
  • Avertizări

    Mulți protestanți nu vor accepta încă devotamentul față de Maria ca fiind intrinseci în închinarea lui Hristos.
  • Invidia cadourilor spirituale care sunt date altora este una dintre păcatele împotriva Duhului Sfânt!!!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O Biblie Sfântă
    • Scrierile părinților bisericii
    • Scrierile reformatorilor protestanți de pe Maria
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar