Cum să devii catolici

Devenind catolic este un proces lung, dar cu siguranță este unul recompensat. Odată ce ați devenit catolic, puteți ieși în lume și vă puteți trăi viața în conformitate cu învățăturile Bisericii. Thisewill vă arată cum să deveniți catolici.

Pași

Partea 1 din 4:
Auto-explorarea
  1. Imaginea intitulată devine pasul catolic 1
1. Stai jos cu tine însuți pentru o discuție serioasă. A deveni catolic se va schimba restul vieții tale. Nu este ca și cum ai fi decis să fii un hipster sau un marcaj "Y" Pe permisul de conducere pentru a fi un donator de organe. Acest lucru va deveni o parte din tine și nu este ceva ce vrei să faci cu jumătate de inimă. Sigur, există lumini strălucitoare la Christmastime, dar acestea nu pot fi baza pentru credința voastră (frumoasă, deși sunt).
  • Ești destul de familiar cu învățăturile bisericii catolice pentru a putea spune că știi că este ceva ce vrei să fii o parte din? Dacă răspunsul este da, minunat! Continuați să citiți. Dacă nu sunteți atât de sigur, căutați un prieten sau un membru al clerului pentru informații. Și există întotdeauna internetul!
  • Credeți că Isus este Fiul lui Dumnezeu și adevărata Mesia? Aveți credință în Sfânta Treime - Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt? Ce zici de Fecioara Maria și Transubstantiation? da? Grozav! Trecând peste.
  • Imaginea intitulată devine pasul catolic 2
    2
    Citiți Biblia și catehismul. Catehismul (probabil știți ce este Biblia, nu?) este în esență un set de instrucțiuni pentru creștini sub formă de întrebări și răspunsuri. Poate fi doar sursa de care aveți nevoie pentru a sigila afacerea!
  • Dacă timpul nu este de partea dvs., citiți Genesis și Evanghelii. Veți obține o înțelegere bună în povestea creației și povestea lui Isus. Mai mult, când vorbești cu un preot și îți exprimi interesul, va fi clar că ți-ai făcut temele.
  • Imaginea intitulată devine catolică Pasul 3
    3. Cunoaște-ți circumstanțele tale. Dacă nu aveți o istorie prealabilă cu Biserica Catolică, veți trece prin procesul prezentat în acest articol - și anume clasele RCIA (ritual de inițiere creștină pentru adulți) și obținerea tratamentului cu spa complet cap-to-to-toe la următorul Vigilul de Paști al anului (Botezul, Confirmarea etc.). Cu toate acestea, dacă ați fost botezați, dar nimic altceva sau aveți alte legături anterioare cu biserica, procesul dvs. poate fi un pic diferit.
  • Dacă ați fost botezați, dar procesul dvs. de inițiere se oprește acolo, este posibil să nu aveți nevoie să luați cursuri RCIA. Totul depinde de educația și dorințele dvs. Cei mai botezați oameni vor trece printr-o perioadă mult mai scurtă de anchetă și reflecție și se pot alătura bisericii în orice duminică.
  • Partea 2 din 4:
    Găsirea bisericii potrivite
    1. Imaginea intitulată devine pasul catolic 4
    1
    Vizitați bisericile catolice locale. Nu este prea greu - uitați-vă sub paginile galbene ale cărții telefonice sub "Biserici" sau rătăciți în jurul cartierului dvs. Ei vor fi clădirile mari, frumoase cu cruci pe partea de sus, indiciu de sugestii. Alternativ, căutați pe Internet pentru biserici și timpul lor de masă. Există, de asemenea, o aplicație pentru asta - masstime este gratuit și folosește GPS-ul dvs. pentru a vă arăta ce biserici romano-catolice sunt în zona dvs. imediată.
    • Sigur, găsirea unuia este bună, dar găsirea 4 este mare. Gândește-te la biserici așa cum te-ai gândi la colegiu. Toți vă vor oferi o educație, dar fiecare va fi foarte diferită de oricare altul. O biserică vă poate opri în timp ce altul se simte ca acasă. Dacă nu ați găsit unul care vă vorbește, continuați să căutați.
  • Imaginea intitulată devine pasul catolic 5
    2
    Participa la masa. Nu ați cumpăra o mașină fără test, conduceți-o, ați fi? Mergând la biserică nu este un privilegiu rezervat celor din Clubul Catolic Elite, deci participați! Oricine este binevenit și nu vor fi întrebat întrebări dacă alegeți să mergeți. Du-te cu un prieten catolic care poate explica când să facă lucruri și ce înseamnă ei. În timp ce nu veți participa la comuniune, veți participa la orice altceva. Și nu, nimeni nu va observa (sau nu va avea grijă) că nu ați venit să primiți Euharistia! Biserica primește toate.
  • Nu lăsați o anumită masă sau biserică să influențeze decizia dvs. Majoritatea bisericilor au o cantitate echitabilă de variație a serviciilor. Multe biserici oferă adesea "Teen mases" sau "Masse de chitara" precum și masele în diferite limbi corespunzătoare comunității minoritare locale. În plus, plăcerea dvs. de predică poate depinde de preotul care sărbătorește această masă particulară. Așa că căutați în jur! Există o mulțime de opțiuni acolo.
  • Imaginea intitulată devine catolică Pasul 6
    3
    Rugați-vă. Doar pentru că nu ești un veteran condimentat al Bisericii Catolice nu înseamnă că nu poți să te rogi. Si el categoric nu înseamnă că Dumnezeu nu te poate auzi! Ia ceva timp din ziua ta să te rogi și să vezi cum se simte. Dacă vă relaxează sau vă conectează la un nivel mai profund, acesta este un semn bun.
  • Nu căutați neapărat răspunsuri când vă rugați. Doar o mică discuție cu cineva acolo (inclusiv sfinți!) pentru a vă arăta aprecierea, cereți ajutor sau doar pentru a vă relaxa și a lua în acest moment. Se poate face oriunde, oricând, orice loc și prin gândire, cuvinte, cântând sau acțiune.
  • Partea 3 din 4:
    Inițierea în biserică
    1. Imaginea intitulată devine pasul catolic 7
    1. Contactați biroul parohial al bisericii alese. Să le informeze despre dorința dvs. de a converti și sunteți pe drum! Există clase de grup, numite RCIA (Ritual de inițiere creștină pentru adulți), pentru toți oamenii care doresc să convertească într-o perioadă, oferindu-vă un cadru social pentru asimilarea experienței. Dar înainte de a începe, va trebui să treceți prin "precatechumenat" Procesul - care înseamnă, în principiu, să vorbească cu un preot, de reflecție și să participe în mod regulat. Nu este la fel de intimidant așa cum sună!
    • Uneori, bisericile funcționează ca școlile prin faptul că aveți dreptul să mergeți la cea desemnată de zona dvs. geografică. Dacă găsiți una care este mai departe și aceasta este regula din eparhia dvs., obțineți o scrisoare de la parohia locală, permițându-vă să participați la biserica dorită.
  • Imaginea intitulată devine pasul catolic 8
    2. Vorbiți cu un preot sau diacon. El vă va întreba de ce doriți să deveniți catolici și în general, discutați cu dvs. pentru a vă asigura că sunteți sincer în dorința voastră și sunteți conștienți de condițiile de a fi catolici. Dacă amândoi sunteți gata să vă deplasați înainte, veți începe în RCIA.
  • În timpul unei mase, tu (și toți ceilalți în tine "termen") vă va anunța în mod public intențiile prin ritualul de acceptare în ordinea catehumenilor și a ritualului de primire. Nu vă faceți griji - nu există nici o vorbire publică. Nu mai sunteți în procesul pre-catehumenat și ați început să fiți un catechumen!
  • Imaginea intitulată devine pasul catolic 9
    3. Porniți cursurile de educație catolică (RCIA). Veți învăța istoria Bisericii, credințele și valorile Bisericii Catolice și ordinea corectă de sărbătoare a masei. În această etapă, multe clase ați participat la Liturghie doar pentru o parte a timpului, plecând înainte de comuniune, deoarece este posibil să nu primiți Euharistie până când nu ați intrat în biserică.
  • Cu toate acestea, veți fi implicați în multe alte moduri! Veți primi ungeri, participați la rugăciuni și veți fi implicați în comunitate în general. Să nu mai vorbim, clasa ta se va apropia și mai aproape și face lucruri în timpul lor.
  • Imaginea intitulată devine catolică Pasul 10
    4. Finalizați sezonul cu un sponsor. Cele mai multe clase RCIA au loc pe parcursul unui ciclu liturgic. În acest fel, veți avea toate sărbătorile, posturile și sărbătorile. În acest moment, veți primi un sponsor - sau, dacă aveți unul în minte, puteți alege unul cu care lucrați. Sunt doar acolo pentru a vă ajuta, răspunzând la toate întrebările pe care le puteți avea.
  • În acest timp, vi se poate cere să clarificați starea de căsătorie. Dacă sunteți divorțat, dar nu ați primit o anulare, va trebui să obțineți unul înainte de a deveni catolic. Dacă sunteți căsătoriți, dar nu de ochii bisericii catolice, vi se poate cere să obțineți "recăsătorit," (sau să aveți căsătoria "binecuvântat") care poate - crede sau nu - să fie făcută prin programare.
  • Partea 4 din 4:
    Intrarea în biserică
    1. Imaginea intitulată devine pasul catolic 11
    1. Începeți perioada de purificare și iluminare. Odată ce sfârșitul ciclului liturgic se apropie, veți fi considerați "un ales." Aceasta este partea în care vă veți pregăti pentru trei sărbători publice: ritualul alegerilor, chemarea la conversia continuă și dealul de la Vigilul de Paști.
    • Primele două enumerate sunt la începutul împrumutului. Când cele 40 de zile sunt în sus, la Vigilă de Paști veți fi botezați, confirmați și primiți Euharistia. Yayyyyy!
  • Imaginea intitulată devine pasul catolic 12
    2. Deveni un catolic plin. După vigilele de Paști (o experiență cu adevărat memorabilă, frumoasă), sunteți acum un membru mândru, apreciat al Bisericii Catolice. Toată munca și studiile voastre grele au plătit și sunteți bine să mergeți. Bine ati venit!
  • În cazul în care sunteți curioși, pentru sacramente, nu, nu aveți într-adevăr trebuie să facă nimic. Arătând cu un zâmbet pe față și intențiile bune în inima voastră este cu adevărat tot ce este necesar. Nu există memorii, nici acțiuni și nici un test final. Biserica se bucură doar că ești aici. Preotul va avea grijă de lucrare!
  • Asigurați-vă că ați continuat să continuați în mod regulat, și să obțineți obiceiul de a vă mărturisi în mod regulat.
  • Imaginea intitulată devine pasul catolic 13
    3. Începeți perioada misticului. Sună magic, nu-i așa? Din punct de vedere tehnic, este un proces de-a lungul vieții de a deveni mai apropiat de Dumnezeu și de a vă adânci adânc în credințele voastre catolice. Non-tehnic, se termină în jurul Cincizecimii și este un termen fantezist pentru explorarea experienței dvs. prin cateheză.
  • Unele biserici pot continua "a preda" (mai multă îndrumare când este necesar) pentru până la un an. Tu ești încă considerat un newbie și poți pune toate întrebările de care ai nevoie! Într-adevăr, sunt doar acolo pentru a vă ajuta. Atunci este în afara cuibului mamei și în ceruri!
  • Roomary Rugăciune

    Rozari în engleză

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Rozari în latină

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    În mod obișnuit, bisericile catolice fac o afacere bună de serviciu comunitar, cum ar fi hrănirea fără adăpost sau timpul petrecut cu vârstnici sau orfani. Aceasta reprezintă, de obicei, cea mai mare parte a evenimentelor sociale ale Bisericii și este o modalitate excelentă de a se întâlni cu colegii catolici în timp ce efectuează un serviciu valoros comunității.
  • Dacă găsiți o parte din Masa sau tradiția catolică necunoscută sau dificil de înțeles, întrebați un preot despre el sau consultați un catehism.
  • Dacă ați fost botezat înainte de forma trinitară "În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt," Botezul dvs. este valabil și nu trebuie să fiți botezați din nou. Dacă nu ați fost botezat sau ați fost botezați cu un botez non-trinitarist, va trebui să fiți botezați într-o biserică catolică.
  • Multe greșeli au ordinea de masă cu răspunsuri și ori pentru a sta, stand sau îngenunchea în față sau în spate.
  • Rugați-vă în fiecare noapte și în fiecare dimineață. Vrei ca Dumnezeu să se simtă încălzit și binevenit!
  • Biserica Catolică este adesea identificată cu vinovăție și reguli stricte. După ce au participat la câteva mase și se împrietenește câțiva catolici, veți găsi că aceasta este o caracterizare nedreaptă.
  • Chiar dacă întrebați doar întrebări, dar nu sunteți sigur că doriți să deveniți catolici, vă puteți apropia de un membru al personalului preot, diacon sau parohial pentru a vă răspunde la întrebări.Probabil că vor fi mai mult decât bucuroși să înființeze un timp pentru a vorbi cu dvs.
  • Catehismul catolic al Statelor Unite pentru adulți (disponibil pe Amazon.com, cu un capac roșu) este o introducere excelentă la doctrina și rugăciunea Bisericii.De asemenea, este o citire destul de ușoară.Catolicismul pentru manechine este, de asemenea, util.
  • Rcia nu este menită să vă învețe tot ce trebuie să știți despre credința catolică - este menită să vă dea sfaturile aisbergurilor și, sperăm să vă insuflați mai mult. Călătoria de credință este în curs de desfășurare și în continuă schimbare. Doar pentru că ați terminat cu RCIA, nu înseamnă că ați terminat cu învățarea despre noua dvs. credință.
  • Avertizări

    Mai presus de toate, nu convertiți pentru altcineva. Convertiți numai dacă este cu adevărat ceea ce credeți.
  • Biserica Catolică este o unitate care a întins milenia - prin urmare, poartă o mare cantitate de ritual și tradiție. Dacă nu sunteți absolut sigur că doriți să fiți parte din acest lucru, țineți-vă pe pașii finali până când nu credeți cu adevărat. Există mai multe cărți excelente pe piață cu privire la călătoriile de conversie a altor persoane. Achiziționarea și citirea Acestea vor fi destul de utile.
  • Există multe concepții greșite despre biserică care vă poate face să vă uitați departe fără a le oferi o privire mai atentă. Găsiți un prieten catolic bine versat, iar el sau ea va fi probabil capabil să vă dea un răspuns. Alternativ, site-uri web, cum ar fi Răspunsuri catolice au articole și forumuri pentru întrebările dvs.
  • Până când sunteți membru al Bisericii Catolice, nu aveți voie să primiți Euharistia. Este puțin probabil ca orice acțiune să fie luată împotriva dvs., dar Biserica vă cere să respectați tradițiile sale. Catolicii cred că Euharistia este corpul real și sângele lui Hristos, nu mai este pâine și vin.Amintiți-vă că Pavel spune asta, "De aceea, oricine va mânca această pâine sau va bea potirul Domnului, va fi vinovat de trup și de sângele Domnului.Căci cel ce doagă și doare nevoiți, doarme și dați judecata față de el însuși, fără a discerne trupul Domnului." (1 Corinteni 11: 27,29). Pe scurt, comiteți un păcat muritor (foarte rău), iar păcatele majore care pot fi evitate sunt importante în timp ce așteaptă să devină catolică.
  • În loc să primească Euharistia, cei care nu au primit prima lor comuniune pot merge în linia în care oamenii primesc Euharistia, dar când ajung la altar să-și traverseze brațele în fața pieptului cu palmele lor împotriva umerii lor.Acest lucru indică preotului că doriți să primiți o binecuvântare. (Non-preoții nu sunt împuterniciți să confere o binecuvântare la comuniune - în acest caz, dacă nu sunteți eligibil pentru Sfânta Împărtășie, ar trebui să rămâi așezat. Nimeni nu minte și nu veți provoca confuzie.)
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar